Code Lyoko, op wie lijk jij het meeste?

Vind hier uit op wie jij het meeste lijkt! Lijk je op Jeremy, Ulrich, Odd, Yumi, Aelita, William, Sissi, Jim, Kiwi of lijk jij op het kwaad XANA?!

Mogelijke uitkomsten

Aelita (55 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Aelita. Aelita is de jongste van de groep en het meest naief (in de loop van de serie wordt ze steeds minder naief) van de vijf, ze heeft minder ervaring op aarde dan haar vrienden.

Aan het einde van seizoen twee weet Jeremy Aelita te materialiseren en naar de aarde te brengen. Ze wordt ingeschreven op het internaat waar haar vrienden ook op zitten en doet zich voor als het nichtje van Odd die uit Canada komt. Later blijkt dat Aelita de dochter van Franz Hopper is, de man die de supercomputer en XANA ontworpen heeft

Aelita haar krachten in seizoen één zijn creativiteit(ze kan muren en bruggen plaatsen door zich te concentreren en te mediteren). Later leert Aelita ook hoe ze zichzelf kan klonen. Aelita heeft ook de krachten om de torens die door XANA geactiveerd zijn te deactiveren. In het derde seizoen kan Aelita ook roze energyballen afvuren. Aelita heeft niet echt een vervoermiddel op Lyoko, zij zit meestal bij een van de andere achter op. In seizoen vier draagt zij op Lyoko een armband (een ster) en als ze daar dan met haar andere arm over heen gaat krijgt ze vleugels waardoor ze kan vliegen.

Jeremy Belpois (14 x uitgekomen)

Je lijkt het meeste op Jeremy. Jeremy is de slimste van de groep en heeft de supercomputer en Aelita ontdekt ook is hij verliefd op Aelita. Jeremy scand zichzelf nooit en is dus ook nog nooit op Lyoko geweest. Jeremy volgt de avondturen van zijn vrienden meestal via de computer en waarschuwt hen als hij bijv. een monster op de radar ziet. Ook spijbelt Jeremy altijd bij gym.

Ulrich Stern (34 x uitgekomen)

Je lijkt het meeste op Ulrich. Ulrich praat niet vaak over zijn prive leven. Zijn ouders (metname zijn vader) vinden de resultaten van Ulrich op school heel erg belangrijk.

Op Lyoko is Ulrich een Samurai en heeft een zwaard. Hij kan zich twee maal klonen en valt zo ook aan. Ook is hij super snel. En in seizoen vier heeft Ulrich zelfs twee zwaarden. Ulrich's vervoer op Lyoko is een één-wiel-zweef-scooter.

Odd Della Robbia (38 x uitgekomen)

Je lijkt het meeste op Odd. Odd is de grappigste van de groep. Hij heeft een hond die Kiwi heet. Hij houdt Kiwi stiekem in zijn kamer, want honden zijn namelijk verboden op het internaat.

Op Lyoko lijkt Odd op een paarse kat en kan laserpijlen afvuren. Ook krijgt hij zo nu en dan een visioen. Op een gegeven moment raakt hij deze kracht kwijt en is daar niet blij mee. Jeremy progameerd een andere gave voor hem. Zijn nieuwe gaven wordt telorpothatie. Bij het testen van zijn nieuwe kracht gaat het helemaal fout, door twee keer van plaats te veranderen zijn er ineens drie Odd's. Gelukkig weten ze de drie Odd's weer tot één te krijgen, alleen kan hij niet meer zijn nieuwe kracht gebruiken. Zijn vervoermiddel op Lyoko is een zweefbord.

Odd noemt Jeremy meestal Einstijn en Aelita Prinses.

Yumi Ishiyama (59 x uitgekomen)

Je lijk het meest op Yumi. Yumi is de oudste van de groep, ze zit ook een klas hoger dan de rest. Yumi woont niet zoals de rest op het internaat maar woont gewoon thuis bij haar ouders en haar jongere broertje Hiroki. Yumi is Japans en draagt vaak zwarte kleding.

Op Lyoko lijkt Yumi op een geisha. Haar wapens zijn twee waaiers die het effect van een boomerang hebben. Ook heeft Yumi telipatische krachten, zo kan ze bijv. een zware rotsblok d.m.v. telepatie verplatsen. Haar vervoermiddel op Lyoko is de zweefvleugel.

William Dunbar (26 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op William. We zien William voor het eerst in seizoen twee. Hij is dan de nieuwe leerling op het internaat Kadic. Hij is even oud als Yumi en zit ook bij haar in de klas.

William gaat eind seizoen drie voor het eerst naar Lyoko, nadat Yumi de andere heeft overgehaald dat ze William kunnen vertrouwen. Al tijdens zijn eerste reis naar Lyoko gaat het fout. XANA weet de macht over William te krijgen. Hij kan niet meer gematerlialiseerd worden en de groep staat dus voor een groot dilemma. Jeremy weet een kloon van William te maken en laat die op het internaat rond lopen. Ondertussen gaat de strijd tegen XANA verder. In de aflevering Down to Earth (ongeveer eind seizoen 4) weet de groep William te bevrijden en weer terug naar aarde te krijgen.

Zijn wapen op Lyoko is een groot zwaard, ook kan hij hulp in roepen van de monsters van XANA. Als de groep op een missie is op Lyoko verschijnt William meestal op een Manta om de boel te dwarsbomen.

XANA (1 x uitgekomen)

Je lijkt het meeste op XANA. XANA is het kwade computervirus gemaakt door Franz Hopper, die de groeps steeds op aarde steeds aanvalt. Ook als de groep op Lyoko is valt hij hun al tijd aan d.m.v. zijn monsters. Op al zijn monsters staat zijn teken (zie plaatje) en hij kan ook mensen in zijn macht krijgen.

Elisabeth "Sissi" Delmas (20 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op Sissi. Sissi is de dochter van de directeur van het internaat. Ze is heel erg verliefd op Ulrich, maar Ulrich moet niks van haar weten.

Sissi heet eigenlijk Elisabeth maar zo wilt ze niet genoemd worden, als iemand haar toch Elisabeth noemt wordt ze boos. Ze denkt dat ze heel wat is omdat ze de dochter van de directeur is.

Jim Moralés (12 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op Jim. Jim is de gymleraar en coach op het Kadic internaat. Ook voert hij vaak kamercontroles uit opzoek naar huisdieren (zoals honden) en andere dingen die niet mogen op het Kadic internaat.

Hij vind de groep (de Lyokostrijders) erg verdacht, hij weet dat ze wat uitvoeren, maar wat. Daar kan die maar niet achterkomen. Zijn speculaties hebben hem al een keer zijn baan gekost, maar dankzij een terugkeer naar het verleden heeft de groep hem geholpen en heeft Jim nu nog steeds zijn baan.

Kiwi (9 x uitgekomen)

Je lijkt het meeste op Kiwi. Kiwi is de hond van Odd en slaapt bij hem en Ulrich op de kamer. Kiwi is bang voor het geluid van een stofzuiger en is gek op mosterd.

Huisdieren zijn verboden op het Kadic internaat, daarom moet de groep soms veel moeite doen om Kiwi geheim te houden. Jim heeft het vermoeden dat er een hond op Kadic is maar heef hem nog niet kunnen vinden.

Niemand (17 x uitgekomen)

Je lijkt op niemand uit de tekenfilm-serie Code Lyoko. Helaas, misschien de volgende keer beter.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • yoyojojo5

    eindelijk meer code lyoko fans.
    yumi en william zijn wel mijn lievelings personages.
    en sorry voor de ulrich fans, maar ik vind hem een idoot.

    reacie op bluewolf, ja ik vind die waaaiers ook enorm cool.
    maar william heeft ook veel coole dinger ( super smook, manta, skatebord, zwaard), en hij heeft het beste wapen.

    love william
    (H)

    1 decennium geleden
  • Mundane

    Kiwi, lolz xD
    Hoezo typisch :P

    1 decennium geleden
  • axie

    yumi is the best !!! iedereen die ik ken en die code lyoko kende zei al dat ik het meeste op yumi leek(Y)

    1 decennium geleden
  • Sepulchrum

    Yumi! Cool :Y)

    1 decennium geleden
  • roaar

    yumi ik vond haat al de leukste personage :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?