Wie ben jij uit CSI New York?

Ben jij ook helemaal weg van CSI New York en wil jij graag weten op wie je lijkt? Doe dan deze Quiz en je komt er binnen enkele seconden achter!

Mogelijke uitkomsten

Mac Taylor (8 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Mac Taylor. Mac Taylor wordt gespeeldt door acteur Gary Sinise. Mac is de hoofdinspecteur. Vroeger zat hij bij de marine

Mac was getrouwd met Claire Conrad. Ze kwam om bij de terroristische aanslagen op 11 september 2001.

Mac drinkt zijn koffie zwart met twee suikerklontjes en houd van cheeseburgers.

Stella Bonasera (53 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Stella Bonasera. Stella wordt gespeeldt door actrice Melina Kanakaredes. Stella is Detective 1e graad. Stella is de rechterhand van Mac.

Stella is een half-Grieks, half-Italiaanse wees (hoewel ze zichzelf meer als Grieks dan als Italiaans beschouwd).

Stella geft veel om haar collega's en staat altijd voor ze klaar.

Danny Messer (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Danny Messer. Danny wordt gespeeldt door acteur Carmine Giovinazzo. Danny is Detective 3e graad.

Danny groeide op op Staten Island, in een "Italiaanse Maffia" familie onder toezicht. Als gevolg daarvan vormde hij zijn eigen mix van ethiek, tussen de wereld van wethandhavers en wetsovertreders in.

In seizoen 1 bleek dat Danny en Aiden Burn een relatie hadden. Toen in de seizoen 2 Aiden op brute wijze werd vermoord, had Danny het hier het zwaarst mee.

Danny was in het begin niet bepaald vriendelijk tegenover Lindsay Monroe, een detective uit Bozeman, Montana, die Aidens positie kwam innemen. Al op haar eerste werkdag maakte hij haar wijs dat ze Mac moest aanspreken met “Sir”, een titel waar Mac een gloeiende hekel aan had. Nadien is Danny’s relatie met Lindsay verbeterd. In de aflevering 302, "Not What It Looks Like," werden Danny's ware gevoelens over Lindsay duidelijk toen hij protesteerde tegen haar plan om undercover te gaan.

Lindsay Monroe (39 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op Lindsay Monroe. Lindsay wordt gespeeld door actrische Anna Belknap. Lindsay is Detective 3e graad.

Lindsay komt oorspronkelijk uit Bozeman, Montana. Ze werd door het hoofd van het New Yorkse misdaadlab, Mac Taylor, gevraagd naar New York te komen nadat voormalige CSI’er Aiden Burn was ontslagen.

Donald Flack (5 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Donald Flack (ook wel bekend als Don of Flack). Don wordt gespeeld door acteur Eddie Cahill. Don is Detective 1e graad.

Flack is een moordzakendetective bij de NYPD, die vooral bekend staat om zijn vastberadenheid verdachten op te jagen (zelfs tot het punt dat hij hen in steegjes en over daken volgt).

Flack is zowel een collega als vriend van de leden van het New York misdaadlab. Nadat Stella Bonasera in haar appartement werd aangevallen door haar ex-vriend, hielp Flack haar door de lastige periode erna.

Falck maakte bekend een fanatiek monopoly speler te zijn.

Sheldon Hawkes (0 x uitgekomen)

Jij lijkt op Sheldon Hawkes. Sheldon wordt gespeeldt door acteur Hill Harper. Sheldon is CSI 3e Graads. Hij is voormalig lijkschouwer.

Hawkes is een sympathiek persoon die bereid is naar iedereen die zijn/haar verhaal kwijt wil te luisteren.

Aiden Burn (10 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Aiden Burn. Aiden werd gespeeld door actrische Vanessa Ferlito. Aiden was Detective 3e graad.

Aiden was een inwoner van Brooklyn die de gave had zich zeer snel aan te passen aan nieuwe situaties.

In seizoen twee werd ze echter ontslagen nadat ze geobsedeerd werd in het oplossing van een verkrachtingszaak waarbij haar vriendin, Regina Bowen, het slachtoffer was.

Na haar ontslag werd Aiden een Particulier Onderzoeker en bleef naar bewijzen zoeken die Pratt’s schuld konden bewijzen. In de aflevering "Heroes" werd Aiden door Pratt in de val gelokt en op brute wijze vermoord. Haar lichaam werd in een gestolen auto verbrand. Voor haar dood liet ze echter cruciale bewijzen achter waarvan ze wist dat haar voormalige collega’s die zouden vinden. Deze bewijzen maakten dat Pratt eindelijk gearresteerd kon worden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Potterfan

    Mac Taylor, de goede man. Mijn favoriet is Sheldon Hawkes!

    1 decennium geleden
  • AloyAuditore

    Stella

    1 decennium geleden
  • Feanor

    Linsey, geweldig (hoera) (yeah)

    1 decennium geleden
  • Acanhada

    CSI NY is echt cool :D ik ben Lindsay :D

    1 decennium geleden
  • Eliska

    aiden (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?