Who is she ? 3

gwn doen en reactie is altijd welcom

Mogelijke uitkomsten

Who is he? How know he what i am? (2 x uitgekomen)

Dat ben jij

Ik kwam de klas binnen iedereen was druk bezig met babbelen. Ik zet te me ergens van achter, toen er een meisje binnen kwam met een doffe geur, Het stonk verschrikkelijk het was een weerwolf geur ( :-p ) . Ze kwam naast mij zitten
" Hoi " zei ze stil.
Ik keek naar der en knikt
" Jij bent nieuw hier hé ? " vroeg ze
Weer knikte ik.
" Bella Swan. " zei ze
" Morgan Dawson. "
( ik : nu ik dit typ heb ik iets ontdekt Dawson en swan als je dawson wat verzet krijg je swan kijk : dAWSoN - SWAN. ok moest er eve uit -.-' )
Ze glimlachte en keek weer terug naar fvoor. Ze lief en vriendelijk, maar het kan men vijand zijn. Plots kwam een jongen met warrig haar binnen en even bleek als mij. Bella zuchte maar het leek eerder een grom. De jongen keek heel even naar me en ging dan vlak voor ons zitten.
" Wie is dat ? " vraag ik
" K'zal maar opletten voor hem ! " en toen zweeg ze meteen.
Het is vreemd even bleek als mij? Mijn eerste gedacht was : Ik en Ashley zijn niet eenigste vampieren (mijn geheim ) hier. Toen de leerkracht binnen kwam gaf ik het briefje : maar de gedachten waren bij die jongenvoor me, want dit kan ook een vijand voor me beteken? Na het Belsingniaal vertrok ik meteen naar de volgende les. Maar plots hoor ik geruzie achter me. Ik ging achter een hoekje staan, en zag Bella en die jongen roepen tegen elkaar.
" ALS JIJ OOIT VERTELD ! " riep hij woedend
" WAT DAN ? HE! ROT GEWOON OP ! " en Bella liep snel wog
De jongen wou ook vertrekken. Maar plots kreeg ik het gevoel dat ik het gewoon moet weten, en ik sprong voor zen voeten.
" En nu tussen ons. " sist ik
Men ogen werden voor me zelf al kwaad.
" Als jij je gedeist hou, ik dan ook ! " hij probeerde niet kwaad te worden.
" Het zal je geraden zijn ! "
" Kijk wanaf je hier kwam wist ik al wie je bent ! wat je bent ! hoe oud je bent ! en wat er gebeurt is ! " De laaste zin kwam voor mij te hard uit. Ik hoor mijn gegil. Maar dan...
Ik wist niet wat er gebeurde alles werd anders, de school ging weg en de straat kwam terug. Mijn dode straat. Plots krijg ik een tik tegen en hoofd. Alles werd terug normaal , de straat verdweem en de school kwam terug. Zo snel ik kon was ik weg.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?