Waar val jij op ?

Op wat voor type val jij ? Op de stoere hunk of op de nerd ? Of misschien wel op de gothic ! test het zelf !

Mogelijke uitkomsten

Nerd (10 x uitgekomen)

Jij houdt van studeren en geeft niet om uiterlijk. Jij zit liever s'avonds te leren op je kamer dan naar een party te gaan. Jij houd van slappe zoenen en bent niet in voor een geintje.

Hunk (35 x uitgekomen)

Jij valt op de stoere bink. Jij gaat het liefst elke dag naar party om de nieuwste hunks te spotten. Voor jou maakt het niks uit wat voor karakter hij heeft als hij maar lekker kan zoenen.

alto (36 x uitgekomen)

Jou houd wel van een uitdaging. Alleen moet het niet te erg worden. Jij houd van lekkere overdreven alternativelingen. Het maakt jou niet zoveel uit of ze van de gay zijn. Als ze maar lekker met je kunnen schilderen of dramatische toneelstukken maken. Jij houdt het liefst van zoetsappige zoenen.

Hippie (19 x uitgekomen)

Jij rookt het liefst een sigaretje met hem mee of helpt in zijn wietplantage. Dat hij in de jaren 60 is blijven hangen maakt jou niet zoveel uit. Als zijn zoenen daar ook maar vandaan komen. Jij zit elke dag bij zijn repetities met zijn soulband. Of nog beter : zij zit er zelf ook in !

Gothic (15 x uitgekomen)

Jij bent uren in de weer met make-up. Maar niet alleen voor jezelf. Ook jou boy heeft de smaak goed te pakken. Jou lievelings kleur is zwart. Jou houdt alleen maar van feestjes als ze rond middernacht plaatsvinden. Kijk wel uit dat je tijdens het zoenen geen zwarte lipstick binnen krijgt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • avrilavinge1

    Hippie maar die lusten geen kippie (huil)

    1 decennium geleden
  • Athalie

    Hippie?
    Wuahahaha, no thanks.:Y)

    1 decennium geleden
  • XbarbieX

    Hunk (dance)
    dat rockt

    1 decennium geleden
  • rietjuh

    Hahaha, HippiexD(krul)

    1 decennium geleden
  • meloveshTHCB

    alto????? wat is dat nou weer?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?