Wie ben jij nu echt van Sex And The City?!

Je zal het programma zeker en vast kennen én er verslaafd aan zijn! Maar wie van de 4 is jouw soulmate? Doe snel deze quizlet!

Mogelijke uitkomsten

Carrie! (56 x uitgekomen)

Je bent echt hélémaal verslaafd aan mode; in het bijzonder schoenen. Je past perfect bij Carrie. Je kan mannen hebbe bij de vloot maar dat wordt soms een beetje verwarrend zodat je het niet goed weet... Al je advies haal je bij je vriendinnen die zijn héél belangrijk voor je.
Favoriete merken:
Jimmy Choo's
Manolo Blahnik
Patricia Field

Charlotte (52 x uitgekomen)

Je bent stijlvol en trendy op een klassevolle manier. Je bent heel mooi. Je hebt geld en een chic appartement in New York. Je vindt je toekomst wel belangrijk en hoopt de ware te kunnen vinden, om een leuk gezin mee te starten. Je vriendinnen zijn ook belangrijk voor je. Op het eerste zicht ben je preuts, maar als je loskomt.. Dan kan niemand je tegen houden!

Samantha! (31 x uitgekomen)

Samantha! De opvallendste van allemaal. De maneater die niet kieskeurig is voor wat experimenteren op seksueel gebied. Je hebt een grote aantrekkingskracht voor de nieuwste dingen. Je hebt een groot hart en dat trekt je aan bij je vriendinnen. Je hebt een goed en groot gevoel voor DURVEN en zaken doen.
It's you against the world!

Miranda (94 x uitgekomen)

Cool as ice. Ze weet haar mannetje altijd wel te staan en heeft een eigen mening. Succesvolle advocate en beste vriendin van Carrie. Je bent goed in ongezouten te zeggen waar het op staat ook al klinkt de waarheid soms hard. Toch kan je goed luisteren en hebben je vriendinnen je graag omdat je zo goed kan helpen op moeilijke vlakken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?