Hoeww bijgelovig ben jij ????

test hier of je bijgelovig bent

Mogelijke uitkomsten

Koele Kikker (48 x uitgekomen)

jij bent ABSOLUUT niet bijgelovig. Hoe kan een bepaalde dag, een ladder of een kat die toevallig zwart is nou ongeluk brengen ??? Wat een onzin !! Jij regelt op een rationele manier je toekomst, met het lot heb je niets te maken. Hartstikke mooi dat je op jezelf vertrouwt, maar laat meiden die wel bijgelovig zijn in hun waarde !!

Twijfelende Tanja (35 x uitgekomen)

Jij bent niet immuun voor de misterieuse aantrekkingkracht van waarzegsters, ketting brienven en vallende sterren, maar je bent wel zo helder dat glasscherven en zwarte katers jou niks doen. af en toe doe je toch iets voor een beetje geluk. Niet omdat je denkt dat het je toekomst zal bepalen, maar omdat je immers maar nooit weet !!

Bijgelovige Berta (5 x uitgekomen)

bijna niemand kan meer bijgelovig zijn dan jij. je loopt altijd tussen de klavertjes de speuren naar een plantje met 4 blaadjes, je draagt een talisman en zorgt ervoor dat je niet op de randjes van de stoeptegels gaat staan. Let op dat je niet alleen geloofd in het lot, maar ook in jezelf. Met je talent, je vaardiheden en hard werken kom je ook heel ver !!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • TomWhisperer

    Twijfelende Tanja (':

    1 decennium geleden
  • chickiee14

    twijfelende Tanja :P Ben wel een beetje bijgelovig (A) Ik heb bijvoorbeeld bedacht dat als je denkt dat iets geluk brengt,, heb ook echt geluk brengt (cool) Dus dat shirtje doe ik aan als ik geluk nodig heb (A)

    1 decennium geleden
  • Jojanneke

    Koele, kikker, leuke quiz opzich maar niet helemaal lollig srry!!

    1 decennium geleden
  • Deniezz

    koele kikker ooh oke als jij het zegt

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?