Op welke lostpersonage lijk jij het meest?

Kruis aan welke eigenschap het meest bij je past, dan laten wij zien welke lost type het meest bij jóu past =]

Mogelijke uitkomsten

Sawyer (12 x uitgekomen)

Sawyer,
Mensen moeten zich niet te veel met je bemoeien, je kan prima je eigen bonen doppen en houdt geheimen voor jezelf. Droge humor spreekt jou wel aan...

Charlie (20 x uitgekomen)

Charlie
Je neemt het leven niet al te serieus en bent goed in mensen aan het lachen te maken. Jij bent meestal erg vrolijk maar problemen lijken je wel te achtervolgen. Over het algemeen mag iedereen je wel.

Kate (23 x uitgekomen)

Mensen kunnen je wel aardig vinden omdat je erg trouw kan zijn. Je bedoelt het niet zo rot maar op een of andere manier komt dat wél zo over. Jij laat niet zo snel over je heen komen en wilt niet afhankelijk raken van een persoon. Je bent soms nogal koppig.

Jack (9 x uitgekomen)

Wauw! Jij bent echt de reddende engel en ook een echte doorzetter! Als het kan red je wel 50 mensen per dag. Maar je kan soms ook koppig zijn en bent zo eerlijk mogelijk.

Hurley (9 x uitgekomen)

Je bent een lief persoon. Iedereen mag je graag ook al twijfel je daar soms aan. Je vindt het moeilijk belangrijke beslissingen te maken maar als het erop aankomt kan jij je wel redden.

Ana-Lucia (6 x uitgekomen)

Wow, jij bent gevaarlijk! je bijt graag van je af en laat niet zomaar op je zitten. Misschien zou je zo het leger inkunnen als officier. Als je eenmaal in de problemen zit dan weet je het allemaal niet meer en sluit je jezelf van de buitenwereld af.

Claire (64 x uitgekomen)

Soms ben jij best wel verlegen al kan jij je als het moet best redden. Mensen vinden jou over het algemeen erg aardig. Wel moet je de baas over jezelf blijven, andere beslissen niet over jou!

Locke (21 x uitgekomen)

Een echte jager ben jij! En met je mooie uitspraken weet je andere mensen vaak te interesseren. Je houd je zelf liever op de achtergrond maar speelt ook graag de baas als dat nodig is. Als iemand op avontuur gaat ben jij de eerste die zich aanmeldt om mee te gaan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Waterwork

    Leuk

    1 decennium geleden
  • Timid

    Claire :D

    1 decennium geleden
  • Thunderfvck

    Charliee <3 Hijs leuk ^^ Maar ik wou Hurley of Claire... Hurley is echt lieV <3
    X

    1 decennium geleden
  • MCRTeenager

    Claire :)
    x

    1 decennium geleden
  • Witchcatjuh

    Grrr...
    Locke? WTF XD
    Sawyer is cooler

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?