ben je fan van justin bieber

je komt of je fan bent

Mogelijke uitkomsten

fan (12 x uitgekomen)

je bent een super fan!!!!!!! leuk jo

een beetje fan (0 x uitgekomen)

je bent niet heel erge fan en ook geen geen fan

geen fan (36 x uitgekomen)

je bent geen fan jmmr

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Celinebieber

    Dankje danka

    1 decennium geleden
  • Danka

    Warom zou je sorry zeggen voor deze quiz? laat ze lekker even ergens anders zeuren... het spijt me hoor maar die 1d is ook niet altijd even goed bezig... weetje, je kunt wel zeggen justin is nep, maar die 1d is ook echt niet echt, hun staan ook buiten te zijken tegen een heg aan.... laat mensen gewoon in hun waarden en al zij een quiz wil aan maken wil ze dat, (ja ik weet het niemand zeurt over de quiz, maar wel over het onderwerp) maar ga niet over het onderwerp zeuren als je niet met haar/ons eens bent, wij zeuren toch ook niet dat jullie fan zijn van 1d of wel? en anders sla je deze quiz toch over?

    echt... weetje... ook jullie band gaat een keer naar de grond, en dat is niet vervelend bedoeld echt niet maar het is een feit, ook hun zijn te jong. (niet haterlijk bedoeld)

    Wij als fan zijn niet verantwoordelijk voor wat justin doet... en dat is eigenlijk wat ik met dit berichtje wil duiderlijk maken.. als wij fan zijn zijn we dat, en we hoeven ons er al helemaal niet voor te verontschuldigen, we hoeven er alleen maar trots op zijn net als jullie fan zijn van 1d

    En nog maals, dit was geen haat bericht ik wil alleen voor celine bieber op komen, aangezien zij ook maar een quiz aan maakt die zij leuk vind en niet op dit soort berichten zit te wachten over hoe slecht justin wel niet is en hoe goed 1d is...


    En dit een slechte quiz noemen? dat maakt jou echt niet slimmer... of sterker hoor het gaat hier om het plezier niet om het feit of de quiz leuk is of niet.... PLEZIER... dat is wat je nodig hebt... met alles, fan zijn... quizen maken..... mensen.. kom op het is zo makkelijk om mensen in de grond te trappen.

    1 decennium geleden
  • aegidia03

    1Dlovertje10 me too :D

    1 decennium geleden
  • Krios

    Geen fan. Klopt wel. Ik ben Directioner ik weet er veel van maar heus niet alles. Ik vond het eerste liedje leuk maar ik vind hem niet knap of zo en hij is fake. One Direction is tenminste echt.

    1 decennium geleden
  • BeYourselfLy

    Geen Fan Juna Horan je hebt gelijk. Ik weet veel van 1D maar zeker niet alles. En ja JunaHoran jij bent echt een Directioner. Neem dat van mij aan!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?