hep jij het tijgeroog?

nou bij deze kreeg ik ineens volledige inspriratie, is dit trouwens een TH site ofzoo? ik word echt helemaal gek van al die TH shit, het enige liedje dat ik van hun leuk vin is monsoon, meer ook niet:|

Mogelijke uitkomsten

je hept het helemaal (6 x uitgekomen)

jij hebt het tijgeroog echt in je, het zit als het ware in je bloed, je hoeft iemand maar even diep in de ogen aan te kijken en die persoon wordt helemaal opgeslokt in jou vlammende kracht.

nee (2 x uitgekomen)

nou jij hept nou niet echt die kracht waar je eigenlijk al jarenlang naar opzoek bent, mensen schrikken eerder van jou kwaadaardige blik dan dat ze er in opgeslokt worden. je hebt het, of je hebt het niet;)

beetje (17 x uitgekomen)

nou, eigenlijk, om heel eerlijk te zijn: nee niet echt. je hebt wel andere kenmerken van deze katachtige. je bent erg snel en sterk maar dat is naturlyk niet genoeg om aan de 4 elementen van het tijgeroog te voldoen;) de vier elementen zijn: vuur(hier hoort kracht bij), water(hier hoort snelheid bij), land (hier hoort moed bij) en lucht (hier hoort uithoudingsvermogen bij) je zult ze nooit alle vier behalen want je wordt er mee geboren of niet maar als je er maar 2 hebt, vrees ik dat je een beetje gehandicapt bent, maar goed niet getreurd, in je eigen fantasie wereldje heb je ze misschien wel alle 4;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Bikieeeee

    er bestaat zoiets as een tokio hotel filter(rechtsboven)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?