Laat Jij Je GEBRUIKEN?

Natuurlijk wordt je liever niet vergeleken met de gemiddelde deurmat...

Maar weet je zeker dat je geen enkele overeenkomst vertoont met dit voorwerp? Oftewel; Laat jij over je heen lopen? Quizzit Out!

Mogelijke uitkomsten

Miss Makkelijk (67 x uitgekomen)

Je voelt haarfijn aan als mensen gebruik van je proberen te maken. Maar dat maakt het niet veel makkelijker om NEE te zeggen.. Je hebt vaak een knagend schuldgevoel. omdat je gewoon heel graag voor iedereen wilt klaarstaan. Op het moment dat je het gevoel hebt dat er iets niet klopt, kies je gelukkig vaak voor jezelf.

Miss Assertief (56 x uitgekomen)

Natuurlijk laat jij niet over je heen lopen! Je bent toch zeker geen deurmat waar iedere Jan Doedel overheen kan lopen? Als iemand iets gedaan wilt krijgen, zal die persoon daar echt zelf voor moeten zorgen. Je bent heus niet te beroerd om je vriendinnen te helpen, maar je wilt dat zij je met respect behandelen. Alleen dan verdienen ze jouw respect ook.

Miss Deurmat (6 x uitgekomen)

Deurmat Altert! Wow, jij laat wel heel ernstig over je heen lopen. Je word ingeschakeld voor ieder rotklusje en je krijgt er nooit iets voor terug... Denk je niet dat het tijd wordt dat mensen je met respect gaan behandelen? Een dat je je dus ook heel bewust niet inlaat met mensen die dat niet doen? Durf eens nee te zeggen. Je echte vriendinnen zullen je daardoor vast niet onaardiger vinden...

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • Red_Velvet_

    Miss Assertief :)

    1 decennium geleden
  • eliselotte

    mis makkelijk (Y)

    1 decennium geleden
  • Lienelientje

    Miss makkelijk staat hier maar ik snap d'r niks van (A)

    xx Lienel

    www.Sweetbubble.6x.to

    1 decennium geleden
  • SaartJ

    Miss Deurmat

    1 decennium geleden
  • POTC

    Miss Assertief :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?