Somebody's gonna die. -27-

number 27. XD

blije astrid x_x

Mogelijke uitkomsten

Calling Gabe. [part 2] (6 x uitgekomen)

Sharonnogdezelfdemiddag
'Hmm, zullen we naar het park gaan? Ik verveel me' vraagt Kelsey. Ik knik, 'wat gaan jullie doen?' vraagt de moeder van Kelsey meteen. 'Naar het park...' antwoord ik. Bono, de hond van Kelsey komt blij aangelopen. 'Hij heeft het woordje park gehoord hoor'. 'Ik wou het net zeggen, neem Bono meteen mee.' Kelsey zucht, maar pakt toch de riem van hem. We zeggen de moeder van Kelsey gedag, en lopen naar buiten. Het park is tegenover Kelsey, dus dat scheelt lopen.
Naeentijdjelopen
'Ah, een bankje. Zullen we zitten?' vraag ik aan Kelsey, m'n benen zijn dood... Ze knikt, en we nemen plaats. 'Ga hem bellen dan!' zegt Kelsey opeens. Ik twijfel, maar pak toch m'n mobiel, en het briefje waar zijn nummer op staat. Ik toets het nummer in, en hij gaat wel over.
...
'Damn, wat duurt dat lang!' zeurt Kelsey. Bono komt inmiddels kwispelend aangelopen met een stok ik z'n bek. Kelsey staat op, en pakt de stok, net als ze wil gooien, roep ik haar. Kelsey laat de stok los, en komt naarme toe gerent.
...
G:Met Gabe...
S:Heej, met Sharon
G:oh, hai. Alles goed?
S:Jhaa hoor. maar ik had een vraagje
G:Oh, oke. vertel
S:uuhm. heb je zin om een keer af te spreken? vraag ik aarzelend...
G:Tuurlijk! graag zelfs. Maar ik moet ophangen, spreek je straks nog wel
S:Oke, dhooeg.
G:Dhoei.
...
Kelsey kijkt me vragend aan. 'En, en, en?' vraagt ze half gillend. Ik knik en ze begint nu echt te gillen, uit automatisme gilde ik mee...

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • ThropyEyes

    Whaaa, wil ik ook!:]
    Goeedd!<3
    xxox

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?