Welk TH lid past het beste bij je?

Ben jij fan van Georg's basgitaar en wil jij nu ook op les? Of eet je graag een beschuitje met Tom & Bill, of valt het je op dat je dezelfde ogen hebt als Gustav? Doe nu de test en kijk bij wie je het meest past!

Mogelijke uitkomsten

Tom (32 x uitgekomen)

Jij bent 100% Tom! Je houdt van die leuke dreadlocks (hep je ze zelf ook ofzo?) en hij kan mega goe gitaar spele! Je weet echt alles van hem! geveliciteerd! Jij bent een echte ToM!

Bill (43 x uitgekomen)

Weet je zeker dat je niet een verre nicht ofzo bent van bill? want de score van deze test zegt dat jij et meest op bill lijkt! Loop jij volgende week op met zulk haar over straat? je zou namelijk dan geen verschil zien tusse de echte bill!

Gustav (15 x uitgekomen)

Het verbaast me nix dat jij als je een drumstel ziet staan er wel ff op moet meppe! Jij lijkt echt veel op gustav! Ben je ook voor veel dinge allergies? Hep je ook van die mooie, bruine oge? geveliciteerd gust... ehhm ik bedoel jij!

Georg (22 x uitgekomen)

Hep jij je haar het liefst helemaal stijl? Ben jij de grootste schoonmaker van al je vrienden? weet jij het verschil tussen een basgitaar en een jonge die bas heet? Dan ben jij 100% georg. Gevelicitaart!

Statistieken

Statistieken

Reageer (32)

  • PeterXpan

    gustav
    ik ben allergies drum en heb geen bruine ogen XD kudo

    1 decennium geleden
  • kaleetje

    wtf wat is th

    1 decennium geleden
  • Annee14

    Tom

    1 decennium geleden
  • Charming

    Bill

    1 decennium geleden
  • Delaja

    Georg (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?