Wat voor moeder ben jij [Tokio Hotel versie]?

Stel: Bill, Tom, Gustav en Georg zijn jou kinderen. Zou jij een goede moeder voor hun zijn? Vind het hier uit!

De Quiz is nog niet zo lang, omdat ik nog niet genoeg inspi heb. Maar als hij populairder wordt, gaat ie cker uitgebreid worden!;)

Mogelijke uitkomsten

Tokio Hotel Haatster/Kreng (1 x uitgekomen)

Je bent niet echt aardig voor je kinderen! Schaam je! Het is niet normaal als jij je kinderen slaat. En oké, misschien vind je hun muziek niet goed, het blijven je kinderen! Ga in therapie. En luister eens naar het nummer Vegessene Kinder. Jou kindertjes zagen jou als inspiratiebron (puh).

Te lief (4 x uitgekomen)

Jij bent veel te lief voor je kinderen! Het beginnen verwende krengen te worden. Laat niet over je heenlopen en probeer die schattige oogjes te weerstaan… Anders gaat het helemaal fout dame!

Pedofiel (1 x uitgekomen)

:O! Ik begrijp dat ze lekker zijn, maar toch… Je bent verliefd op je eigen kinderen! Het liefst zou je ze elke twintig seconde op de bek willen pakken :S. Er zit echt een steekje bij jou los… Ga jij ook maar naar het gekkenhuis!

Verstandig (22 x uitgekomen)

Jij weet hoe je met je kinderen om moet gaan! Je laat ze gewoon zoveel mogelijk doen wat ze willen, maar en zijn natuurlijk grenzen. En je bent natuurlijk betrouwbaar. Ze hebben respect voor je!

Gossip Mother (0 x uitgekomen)

Jij bent niet lekker! Je zet gewoon je kinderen voor lul! Gun ze wat privacy en ga niet al hun foto’s op internet zetten omdat je daar geld mee kan verdienen…

Raar wijf (2 x uitgekomen)

Kukelekuuh! O nee sorry, je spreekt toch Nederlands. Jij bent gewoon volkomen gestoord. Gestoord kan leuk zijn, maar zo gestoord als jij bent, kan snel vervelen. En je zet natuurlijk je kinderen voor lul... JEUDGTRAUMA!

Overbezorgd (2 x uitgekomen)

Je maakt je teveel zorgen over je kinderen. Het liefst zou je ze aan een stoel vastbinden, omdat de buitenwereld veel te gevaarlijk voor hen is. Dan kan je ze meteen ontsmetten. Lieve schat, dat vinden kindertjes niet leuheuk…!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • MyRazorBlade

    muhaha dit is echt een melige quiz xD
    ik zou ze eigenlijk elke seconde op hun bek willen pakken, maar niet als hun mammie ;o

    hehe geniaal verzonnen xD
    xxx

    1 decennium geleden
  • TOMISHOT

    Verstandig.. xD

    1 decennium geleden
  • Glambert

    Whahaha o gott sommige van je vragen zijn echt hylarischxD

    Ik ben dus een verstandige mama voor mijn 'zoontjes' ;)

    superleuk

    xx C

    ps: ben strontziek maar heb toch lekker kunnen lachen door je quiz(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?