Welk Buffy Caracter ben jij?

Ben je Buffy-fan en heb je altijd al willen weten op wie je nou het meest lijkt, hier is je kans!

Mogelijke uitkomsten

Buffy (39 x uitgekomen)

Je bent altijd in voor een uitdaging en je hebt onuitputbare energie. Je houdt ervan om bij mensen die niet meteen over je oordelen te zijn, maar af en toe is alleen zijn een absolute must. Je houdt ervan om mooie kleren te dragen, maar het hoeft niet het duurste van het duurste te zijn. Je voelt je soms down, maar komt er altijd weer bovenop. Je leeft je leven dag voor dag, wie weet wat er morgen gebeurt?!

Willow (19 x uitgekomen)

Je helpt graag andere wanneer je de kans krijgt. Brutaal en dom zijn eigenschappen die je echt niet in je hebt. Je bent de persoon waar iedereen naartoe snelt als ze een probleem hebben, Of het nou huiswerk is of iets persoonlijks. Je luistert graag, maar soms zou je willen dat niet iedereen naar jou komt voor hulp. Je maakt plannen voor de toekomt, want je weet wat je wil in het leven. Je bent vriendelijk voor iedereen en je vindt het makkelijk nieuwe vrienden te maken.

Tara (17 x uitgekomen)

Je hebt een mooie persoonlijkheid. Je bent er altijd om mensen te helpen en je ziet altijd het goede in mensen. Je oordeelt niet over mensen als je ze voor het eerst ontmoet. Van een slechte situatie probeer je altijd het beste te maken. Je bent er altijd voor je vrienden. Je bent intelligent maar stil en dat houdt je soms tegen nieuwe mensen te leren kennen. Je bent niet oppervlakkig maar een heel creatief persoon.

Anya (14 x uitgekomen)

Je weet soms niet hoe je je moet gedragen tegenover mensen. Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling alleen is soms je manier om daar te komen een beetje bizar. Je hebt wel een heel goed hart en je doet je best het andere zo makkelijk mogelijk te maken als ze je hulp nodig hebben. Sommige mensen bestempelen jou als 'cold-hearted', maar zo ben je eigenlijk niet vanbinnen.

Faith (9 x uitgekomen)

Mensen zien jou als een feestbeest, een losbol. Je hart zit op de goede plek, maar je hebt nog een lange weg te gaan. Je bent onvoorzichtig en heel gevat. Een grote mond opzetten daar draai jij je hand niet voor om. Je houdt ervan een taste of the dark side te ervaren. Goede eigenschappen van je zijn wel dat je pit hebt en weet wat je wil. Je bent sterk.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?