Welk Charmed Caracter ben jij?

Ben jij Charmed-Girl Piper, Phoebe, Prue of Paige? Check it out!

Mogelijke uitkomsten

Piper (22 x uitgekomen)

Je bent een lieve, nuchtere meid. Zelfs in gevaarlijke momenten zie je de humor er nog van in. Je bent een gevoelig medemens. Mensen kunnen altijd op jou rekenen. Minder goede eigenschappen zijn dat je heel vaak overreageert en je zorgwekkend kan zijn. Je kwakkelt net als het Prue personage een beetje met je liefdesleven. Je valt over het algemeen op lieve, betrouwbare jongens. Maar komt erachter dat niet iedereen is hoe hij/zij zich voordoet. Je hebt er ook een handje van te vallen op jongens waarmee het toch niks kan worden(denk aan: te oud, wonen te ver etc.) Piper heeft de kracht van Molecular Inhibition, met andere woorden: de kracht om de tijd te bevriezen en later ook te versnellen, waardoor ze dingen kan laten ontploffen.

Jammer dat wij dat niet kunnen he :)

Prue (4 x uitgekomen)

Je bent een praktische, nuchtere, zelfstandige en mogelijk snel op haar teentjes getrapte vrouw. Je offert jezelf op voor anderen. In je jeugd kan je misschien af en toe wat rebelse dingen uitspoken, maar later word je een gebalanceerde vrouw. Je hebt grote kans dat je later vele banen krijgt omdat je niet snel tevreden bent. Heb je jongere broertjes, zusjes.. dan zul je waarschijnlijk af en toe de moederrol aannemen. Vergeet niet dat het daarom wel eens flink kan botsen. Ondanks je nuchtere houding, ben/word je zeker een gepassioneerde vrouw. Je hebt er een hand van op bad boys te vallen. Stiekem, want laten merken zul je dit nooit, wind het je op.
Je hebt de kracht van Telekinesis; de kracht om dingen met je gedachten te laten bewegen. Later ook de kracht Astral Projection, de geest verlaat het lichaam en elders een stoffelijke vorm aannemen, maar dan helaas zonder krachten.

Jaja, konden we dat maar! :-)

Phoebe (46 x uitgekomen)

Vrij van geest, fantasierijk en rebels, dat ben je. Je nieuwsgierigheid en impulsivitiet -of wat Prue zou zeggen, onbezorgdheid- siert je. Je bent creatief en dat talent gebruik je dan ook. Jij valt meer op bad boys dan wie dan ook. Na mate je ouder wordt veranderd dit en zie je ook goede jongens staan en kom je erachter dat ook zij spannend kunnen zijn! Je kracht is het krijgen van visioenen uit het verleden, heden of toekomst. Later kun je ook zweven en krijg je de gave empathy. (voelen wat andere voelen)

Paige (6 x uitgekomen)

Je bent fel, vinnig, opvliegend, speels, grappig en absurd. Je vindt het leuk om een vriend te hebben, maar single zijn vindt jij helemaal geen probleem. Je valt niet zo op bad boys typetjes zoals de rest van de halliwells, maar of het dan ook echt goede mannen zijn is weer een ander verhaal.. Je kracht is orbing telekenisis. Ook kun je je doormiddel van orben verplaatsen. Je leert later ook dat je mensen kunt genezen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • CookieAddict

    phoebe!!! zij is egt de coowlste :D

    xx.(K) (heb alle afleveringe al 2x gesien sommige vaker vind charmed spr!!)

    1 decennium geleden
  • kikoz

    phoebe fijn ik vin zu allumaal leuk mr prue ut minst:P

    1 decennium geleden
  • Pass

    Ik ook Phoebee !:)

    1 decennium geleden
  • P3paige

    Phoebs!!! :D YAY!

    1 decennium geleden
  • sopke

    piper leuk

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?