(L) georg 19

nouww mensen ook gelijk nummer 19..:P ik waarschuuw jullie wel alvast als jullie niet willen zien hoe sex word beschreven in de quiz die er nog aankomt dan moet je t niet verder maken

Mogelijke uitkomsten

nee (1 x uitgekomen)

nope

misschien (1 x uitgekomen)

jaa?? neee??? wie weet ...:P

JAAA (27 x uitgekomen)

En hij duuwd je tegen de muur. hij begint je innig te zoenen je zoent mee hij gaat naar je nek en zoent daar ook hij legt zijn handen op je heupen en gaat dan door naar je rug maar dan stop je je kijkt m aan en zegt we weten allebei waar dit naartoe lijd en dat wil ik liever nog niet. georg kijkt je aan en zegt: ik begrijp t sgat maar ik mag je toch wel zoen en hij zoent je weer op je mond:D jij moet lachen en kijkt hem aan en zegt: dat altijd:D ... je knipoogt naar hem en loopt dan naar beneden hij loopt met je mee en schenkt als jullie beneden zijn 2 glazen cola in.. hij ploft naast je neer op de bank en geeft 1 glas cola aan jouw.. jij: waar is eigenlijk je ma georg: die is nog tandartsje aan t spelen:P... jij: ohww owkeej dan komt ze wel thuis slapen dan. georg: neej volgens mij slaapt ze weer bij een vriendin zodat wij alleen kunnen zijn..:D jij: das lief van haar :D en je geeft m een kus.. jullie zitten samen naar de tv te staren:p en te knuffelen. heel gezelliejj ..

maar jij kijkt georg aan en zegt: wat eten we eigenlijk vanavond? georg: ohwwjah nog helemaal niet over nagedacht nouww dan bestellen we pizza .. en zullen we tom bill en gustav uitnodigen :D jij: hahaha jah joh is goewd maar dan nodig ik ook een vriendin uit als je dat niet erg vind.. georg: is ze helemaal 100%:p..?? jij: neeej niet egt eigenlijk:p georg:ok dan is t goewd bel haar maar:D.. jij: hahaha ok dan. Je pakt je telefoon en belt linsey op.. linsey: halloooo!! jij: hoooiiii eyy slet heb je wat te doen of zit je je dood te vervelen?? linsey: nouww eigenlijk he zit de situatie dichter bij het 2de dan bij het 1ste:p... jij : haha ok dan kom je naar georg... het is ff een half uur still en dan linsey: jaa tuurlijk zeg maar waar hij woont kom ik wel ff langs eet ik dan ook daar ofzow of ken ik al na 10 min opzouten omdat jullie geil worden..? jij: neej lins haha je eet hier ook je hoeft niet weg als wij geil zijn:p... lins: ok nouww geef t adres slet kom ik er zoww heen..:D jij geeft t adres.. lins: ok danke schön dan zie ik je zoww lataaaa.... jij: DOeiii lataaa... en je hangt op. jij: ze komt zoww. georg: gezelliejj die andere mongolen komen ook zoww en ze nemen wat leuwke dingen mee zeiden ze.. nou eigenlijk zei alleen tom het omdat er ook een vriendin van jouw zou komen duss we zien t wel:p jij: jaa gezelliejj zullen wij alvast pizza bestellen. georg: jah is goewd ik weet toch al wat voor pizza ze willen:p wat voor pizza wil lins altijd. jij: weet ik veel bestel maar margarita dat eet ze wel:p georg: ok is goeoeoeewd en wat wil jij?? jij: nouww ook margarita..:D:p georg: saaierts:p!! en hij belt naar een pizzabedrijf..

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • PowerGirl

    Doorgaan... Wil je laten weten als de volgende er is?

    XxX Daniella

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?