'Yes weekend' zegt Cynthia als ze de school uitloopt. Het was een leuke week, iedereen is super aardig voor haar ookal is ze nieuw in de klas. Cynthia loopt naar haar fiets als ze Esmee tegenkomt. 'Hee Esmee!' roept ze. 'Esmee is een aardig meisje, ze is stoer en iedereen mag haar. ik zou graag vriendinnen met haar zijn' denkt Cynthia. Esmee komt naar haar toe en begint te praten. 'hee, kan je vanmiddag afspreken?' vraagt ze. 'Nee sorry, ik ga met mijn zus Milou een film kijken' antwoord Cynthia. 'Oh leuk, veel plezier. Ik ga nog even naar Thom toe' Zegt Esmee en ze loopt naar haar vriendje. 'hmm, misschien had ik wel moeten afspreken, zou wel leuk zijn, alleen ze kan dat filmmiddagje met Milou niet meer afzggen. Esmee en Thom hebben al een half jaar verkering zei Esmee' denkt Cynthia. 'dat is wel lang, ik wou dat ik een vriendje had, en dat hij dan lief en knap is, en vol verassingen. het zou ook leuk zijn als hij goed kon zingen. zodat hij af en toe een liedje voor mij kan zingen' Terwijl Cynthia dromend naar huis fietst, ziet ze een ambulance staan. Er is een kleine file, Cynthia kan er niet langs. Ze stapt af en kijkt om haar heen. 'Hee, wat is hier gebeurt?' Vraagt een jongen die naast haar komt staan. 'Geen idee, ik sta hier net' antwoord Cynthia. De jongen kijkt Cynthia aan, en Cynthia voelt dat ze rood word. 'waarom word ik ook altijd rood als er een leuke jongen tegen me praat?' denkt ze. De jongen ziet dat ze verlegen is, daarom begint hij een gesprek. 'hoe heet je?' Cynthia antwoord dat ze Cynthia heet. 'oh, mooie naam. ik heet Jurre' zegt de jongen. Cynthia ziet nu pas hoe knap hij is. die mooie bruine ogen, en dan dat haar. wauw... TOET TOET! Cynthia word wakker geschud uit haar gedachte als een auto achter haar staat te toeteren. 'ik denk dat we aan de kant moeten' lacht Jurre. 'Ja ik denk het ook' zegt Cynthia. Jurre vraagt op welke school Cynthia zit. 'Dat is toevallig, daar zit ik ook op, maar ik heb je nog nooit gezien?' 'Klopt' zegt Cynthia. 'ik zit er pas net op, ik ben verhuisd.' 'oh, je gaat het vast een leuke school vinden, maar ik moet nu weg. ik ga repeteren voor de auditie van het schoolconcert. ik zie je later nog wel doei' en Jurre fietst weg. Cynthia probeert tussen de auto's te komen, het lukt net. ze fietst verder naar huis. als ze thuis is staat Milou al te wachten 'Waar bleef je nou? we zouden een film kijken' zegt ze. 'sorry er was een ongeluk gebeurt en ik kon er niet langs' antwoord Cynthia terwijl ze haar jas uitdoet. 'wil je wat drinken?' vraagt Cynthia's moeder vanuit de keuken. 'Ja lekker mam, cola graag'
Als Cynthia's moeder met een dienblad met 2 glazen cola en popcorn uit de keuken komt, start Milou de film. Cynthia ploft op de bank neer, en pak haar cola.
Als de film is afgelopen gaat Milou naar haar kamer, en haar moeder naar de keuken. Cynthia pakt haar mobiel, en begint te twitteren. als ze ongeveer 5 minuten bezig is krijgt ze een whatsapp van Sofie. Sofie is haar vriendin uit haar vorige dorp, Cynthia mist haar erg. 'hee Cynt. Ik wil natuurlijk alles horen over de eerste week. vertel wat is er gebeurt?' stuurt Sofie 'hee soof! Ik bel je wel even, dat is makkelijker' antwoord Cynthia en ze belt Sofie op. Cynthia vertelt alles over de week. en natuurlijk ook over Jurre die ze vanmiddag tegenkwam. 'Oeeh' lacht Sofie. 'Is Cynthia in love?' 'tuurlijk niet gekkie, ik heb hem een keer gezien' zegt Cynthia. 'hij was wel super knap, dat mooie haar dat door de wind schudde. en die mooie lach, als daar iets uit kwam, was dat zo lief. en...' 'hoho, stop maar weer, ik weet genoeg' valt Sofie haar in de rede.'Cynthia lacht en als ze na een tijd praten en lachen hebben opgehangen roept haar moeder haar en Milou voor het avond eten. 'ik kom!' roept Cynthia naar beneden. Cynthia loopt de trap af, en gaat aan tafel zitten. Als Milou naar beneden komt, heeft ze een brede grijns op haar gezicht, en kijkt ze strak naar Cynthia. 'Wat is er?' vraagt Cynthia.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Hoofdstuk 2 964 247 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen