• Elles Yali Portman is 16 jaar, en kan haar draai maar niet vinden op school. Ze is nieuw op William McKinley High School en iedereen kent haar als het groentje. Ze heeft al twee keer een Slushy in haar gezicht gekregen. Ze heeft geen flauw benul waarom ze dat doen. Ze kennen haar niet eens. Het enigste dat ze zeker weet, dat het ongelooflijk hard brandt in je ogen.
    Ze weet niet wat ze moet doen om vrienden te krijgen.
    Om ergens thuis te horen.
    & Dan was er Glee.



    Dit verhaal speelt nog steeds af in de William McKinley High School in Lima (Ohio). Maar in mijn verhaal spelen de gekende leerlingen niet mee, alleen de leerkrachten blijven hetzelfde.

    Rollen
    . 11 Gleeks. Alle soorten en maten
    # Kayirangwa: Iñes Fortunes Alexandrië Sanchez
    # Aria: Sacha Catherine Lively
    # Aria: Zachory Jacob Williams
    # Aria: Thomas Belleview
    # Professor: Martine Daphne Montgomery
    # Professor: Jules Julie Jessica Portland
    # Eurydice: Phoebe Evans
    # tessaahx: Audrey Elissa Poser
    # Campeones: Rosanna Núria Tomas Blanco
    #
    #

    . Footballspelers die Glee club haten.
    # Styles: Tristan Alex Kilian Noway
    # Professor: Mitchell Clift
    # Aria: Jeffrey Emanuel Port
    # Kayirangwa: Lukas Sanchez
    # Campeones: Fernando Cesc Casillas
    # ...

    . Leerlingen van de William McKinley High School
    # Styles: Scarlett Addley
    # ...

    Het zijn er misschien wel veel, maar voel je vrij om er meerderen in te vullen (;

    Informatie
    . Rol:
    . Volledige naam:
    . Leeftijd & geboorte datum:
    . Uiterlijk & foto:
    Liefst geen bekende personen, maar het mag wel. Van groot, klein, dik, dun, beauty, nerd tot andere culturen, ... Maar ook niet te extreem.
    . Karakter: Niet allemaal de vrolijke tiener (;
    . Hoe bij Glee terecht gekomen?:
    . Favoriete zanger/zangeres/groep:
    . Hobby's:
    . Heeft een hekel aan:
    . Familie (verleden):
    . Valt op:
    . Crush:
    Werk deze even uit als je wilt (;
    . Extra: Cheerleader, footballer, huidieren, ... Schrijf maar wat leuk.


    Dank je (dance)

    [ bericht aangepast op 30 mei 2011 - 21:18 ]


    Forlife.

    Ik ga er 2 voor je invullen. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    . Volledige naam: Liam Charles Wentler
    . Leeftijd & geboorte datum: 25-4-1994
    . Uiterlijk & foto: Liam Payne
    . Karakter: Liam is een spontaan en sociaal, hij is sportief en musicaal. Verder is hij slim maar heeft nogal last van concentratie problemen. Hij heeft soms wat last van faalangst en dan voornamelijk bij exames. Hij is niet snel verliefd maar als hij dat is dan word hij in de buurt van het meisje verlegen en weet hij zich geen houding te geven. Hij word rood en gaat stotteren.
    . Hoe bij Glee terecht gekomen?: Liam is gek op muziek maar durfde er eerst niet voor uit te komen maar toen hij the new directions op zag treden heeft hij zich ingeschreven.
    . Favoriete zanger/zangeres/groep: Liam vind Robbie Wiliams, Fall out boy, three days grace, Pink, Adele, en toch ook wel Lady Gaga.
    . Hobby's: Piano en gitaar spelen, fotografie, honkballen.
    . Heeft een hekel aan: Exames, huiswerk stress, maandagen, vroeg opstaan.
    . Familie (verleden): Liam heeft geen broers of zussen en woont bij zijn ouders thuis. Hij kan het goed met izjn moeder vinden maar wat minder met zijn vader. Zijn vader wilt dat hij net als hij zelf rechten gaat studeren. Liam zelf heeft nog geen idee wat hij wilt maar in iedergeval geen rechten. Hierdoor ontstaan er vaak discusies. Toen hij 12 was heeft hij een ongeluk gehad. Hij was aan het fietsen toen hij aangereden werd. Hij heeft door de aanrijding een litteken in zijn nek overgehouden. Zijn haar valt er echter overheen dus valt het niet op.
    . Valt op: Meisjes :D
    . Crush: Hij heeft nog geen crush. Hij word niet zo snel verliefd. Je mag wel iemand bedenken als je wilt.
    . Extra: Liam heeft een hond Max

    [ bericht aangepast op 26 mei 2011 - 14:23 ]

    Rol: 1 van de 11 Gleeks
    Volledige naam: Sacha Catherine Lively, haar roepnaam is Sacha.
    Leeftijd & geboorte datum: Sacha is vijftien jaar oud, geboren op vier januari 1996
    Uiterlijk & foto:


    Sacha is een leuk meisje om te zien. Ze heeft een redelijk slank postuur en is zo rond de 50 kilo, ook is ze niet erg lang en is ze ongeveer 1.60. Lange, blonde haren vol slag vallen langs haar gezicht en stoppen tot iets over haar borst, soms krult ze haar haren wel eens, of stijlt ze het. In haar gezicht vallen grote, bruinen ogen die worden omringd door heel wat donkere, gekrulde wimpers. Van zichzelf heeft Sacha een redelijk kleine neus en roze getinte lippen. Ook heeft ze erg volle wangen.
    Sacha haar kledingstijl is erg gevarieerd, meestal draagt ze gewoon skinnyjeans of shorts gecombineerd met shirts, vesten, truien of tanktops. Sacha is niet zo heel erg van de felle neonkleuren, met dat zul je haar ook nooit zien aan komen lopen. Wél is ze dol op accessoires. meeer foto's
    Karakter: Sacha is een spontaan meisje, wie soms iets te overenthousiast kan reageren. Hierdoor hebben sommige mensen een ontzettende hekel aan haar, wat Sacha niet veel kan schelen. Ze is een echte levensgenieter en negeert dit gewoon. Ook kan Sacha erg eigenwijs en brutaal zijn, zo wilt ze vaak haar zin doordrammen tot het bittere eind en duurt het echt wel even voordat ze het accepteert dat iemand anders iets krijgt of gelijk heeft. Ook staat Sacha bekend om haar harde uitspraken, waarvan ze het soms niet eens door heeft dat ze zo bot overkomen, ze is wel iemand die dan direct haar excuses hiervoor aanbied. Heel erg sportief hoef je Sacha niet te noemen, ze is eerder lui en heeft het niet zo op sport. Wél is Sacha erg druk, wat sommige mensen helemaal gek kan maken, Sacha kan meestal niet langer dan een aantal minuten stil blijven zitten. Ook staat ze bekend om haar creatieve ideeën. Sacha gunt mensen veel, is erg zorgzaam en behulpzaam en als ze ergens voor gaat, dan gaat ze er ook echt voor tot het bittere eind. Je kan haar dus zeker wel een doorzetter noemen.
    Hoe bij Glee terecht gekomen?: Sacha is niet het typische cheerleader meisje en heeft nog nooit deelgenomen aan een schoolclub. Wel had ze altijd de behoefte om een auditie te doen voor de dramaclub, maar sinds ze dacht dat acteren niet in haar straatje lag, heeft ze dat overgeslagen, maar nu Glee er ook is, wil ze dit zeker wel proberen.
    Favoriete zanger/zangeres/groep: Sacha heeft niet echt een favoriete zanger of band. Ze luistert gewoon naar de muziek naar wat ze fijn vind om te luisteren. Dit kan Adele zijn, maar ook Paramore. Het verschilt dus veel. Iets waar Sacha absoluut niet naar luistert is hardcore of metal.
    Hobby's: Sacha heeft een redelijk aantal hobby’s. Haar meeste tijd besteedt ze uit aan zingen en het bespelen van de piano, maar ook houdt ze van tekenen en het schrijven van liedjes op zijn tijd. Erg goed in tekenen is ze niet, dit doet ze gewoon voor de lol. Ook vind ze het lezen van een boek wel eens leuk, meestal doet ze dit niet erg lang, soms alleen in de avond om wat rustiger te worden, maar meestal heeft ze het geduld er niet voor. Je kan ook zeggen dat winkelen een grote hobby is van Sacha, net zoals dat ze soms wel eens van dansen houdt.
    Heeft een hekel aan: Sacha heeft een hekel aan het type meisje die denkt dat ze alles is, voornamelijk zijn dit de cheerleaders. Ze heeft een echte hekel aan dat soort tutjes en kan ze gewoon niet uitstaan. Doordat Sacha zo’n grote mond heeft, maakt ze vaak wel eens ruzie met hen. Ook heeft ze een hekel aan wiskunde en natuur – scheikunde, ze volgt hier ook bijles voor. Ook heeft Sacha een hekel aan turnen, hockey en voetbal. Ze is niet zo gesteld op sporten en zet zich hier totaal niet voor in. Ook kan Sacha niet tegen mensen die ontzettend overdrijven, heeft ze een hekel aan mensen die denken dat ze echt grappig zijn, terwijl ze dat niet zijn. Als laatst heeft ze een hekel aan melk en alles wat oranje is.
    Familie: Sacha woont in een normaal gezin, met twee ouders wie van hun gezin houden en één broer en één broertje. Het gezin heeft het niet al te breed, maar kan het in de maand prima redden. Ondanks Sacha haar grote mond en het weten van al de scheldwoorden met betekenis is ze toch christelijk opgevoed. Het gezin doet er alleen niet veel meer mee. Het hoofd van het gezin is Michael Lively, hij is vijfenveertig jarige man en vader van het gezin. Hij bezit heel wat humor, is redelijk vriendelijk en een echte sportman. Hij werkt bij de bank als bankmedewerker. Hierna komt de vrouw en moeder van het gezin Georgia Reaser, een vierenveertig jarige kleuterleidster, die bekend staat om haar gastvrijheid en spontane gedrag. Voordat Sacha geboren was, werd haar zeventien jarige broer Liam eerst geboren. Hij zit in het footballteam op school en is redelijk populair, ondanks dit vind Sacha hem geweldig en is het haar beste vriend. Soms hebben ze wel eens ruzie, maar snel lossen ze dit op. Hierna komt Sacha zelf, gevolgd door Nick. De jongste van het gezin wie veertien jaar oud is. Hij is een vriendelijke jongen, met heel wat humor. Sacha en Nick kunnen het goed vinden met elkaar. Matt Davis, Sara Canning, Niall Horan, Dylan Sprouse
    Valt op: Je kan zeggen dat Sacha een echte jongensgek is. Ze is dol op spontane, vriendelijke en vooral jongens die wat humor in zich hebben. Een klein staaltje zelfverzekerheid mag ook niet missen. Iets dat ze echt leuk vind zijn kuiltjes in de wangen. Haarkleur maakt haar niks uit, wél is ze dol op jongens met mooie ogen, ze geeft de voorkeur aan blauw of groen. Gespierd is een pluspuntje, maar dat hoeft niet persé.
    Crush: Sacha heeft al een tijd een relatie met de zestienjarige Zack Williams. Ze is nog steeds over haar oren verliefd op hem. Harry Styles

    Zack komt vanmiddag. (: Wil je me even waarschuwen wanneer je begint met het verhaal?

    [ bericht aangepast op 26 mei 2011 - 15:54 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    (ik ben niet zo super goed in het invullen van dingen maar probeer het wel voor je ;))

    . Rol: gleek
    . Volledige naam: Nickita Winehouse
    . Leeftijd & geboorte datum: 16 jaar geboren op:12-06-1993
    . Uiterlijk & foto:


    Zoals je al op de foto kan zien ze heeft blonde haaren groende ogen ze is 1.70 lang niet te dik ook niet te dun gewoon normaal figuur wat make up op en 1 peircing boven haar lip
    . Karakter: verbergt haar gevoelens wild zich altijd groot houden kan een bitch zijn als ze moet door bijv voor haar zelf op te komen en heeft scheit aan iedereen en bekijkt alles aan de zonnige kant er is altijd wel een oplossong voor een probleem hoe groot het probleem ook is ooit op een dag komt het altijd wel goed
    . Hoe bij Glee terecht gekomen?: zingen was altijd al een ding dat haar aansprak en ze dacht whatever waarom ook niet ze schreef zich in voor glee en deed auditi en mocht er bij komen
    . Favoriete zanger/zangeres/groep: Avril Lavigne, Paramore en Rihanna
    . Hobby's: zingen, skaten en party`s
    . Heeft een hekel aan: Cheerleaders en wiskunde
    . Familie (verleden): ze heeft een broer van 21 genaamt Craig Winehouse op foto Craig hij speelt graag gitaar en kan goed met Nickita en studeert auto techniek vinden haar ouders zijn ook nog bij elkaar ze genaamd peter(48)en Katrina(45) Winehouse op foto haar ouders haar varder kan wel wat beschermend zijn kwa keuzen van jongens enzo en werkt op kantoor haar moeder heeft haar eigen bloemenwinkel en kan het goed met Nickita ze helpt haar moeder ook af en toe in de winkel verder is nog een poesje in huis aanwezig genaamd Jodokus op foto haar poesje een normaal gezzinetje dus
    . Valt op: skaters kleur haar en ogen heeft ze niet echt een voorkeur voor
    . Crush: ze is al een tijdje op haar Bf Ryan Wentz(18 jaar) maar of hij de zelfde gevoels heeft voor haar weet ze niet ze wild hun vriendschap niet op spel zetten op foto Ryan
    . Extra: staat al bij familie ze heeft een rood poesje genaamt Jodokus verder houd ze er wel van om af en toe stieken graffiti te gaan spuiten buiten met haar vrienden en is een nachtmens

    (wil je het me melden als de storie on staat? alvast tnx <3)

    [ bericht aangepast op 30 mei 2011 - 15:02 ]


    You can't touch music but music touch you

    .Rol:Gleek
    .Volledige naam:Destery Flow Von Monroe
    . Leeftijd & geboorte datum:Destery is geboren op 28 Maart 1994. dit maakt hem 17 jaar oud.
    . Uiterlijk & foto:


    ~Destery is een tengere jongen van 1.82 lang. Hij heeft zwart haar, dat zijn huid nog lichter laat uitkomen dan het al is. Iets waardoor zijn spreekende grijze ogen mooi uitkomen. Hij heeft redelijk volle lippen, met een snakebite. Destery is totaal niet gespierd en hij doet er dan ook geen moeite voor dat te worden.
    . Karakter:Destery is een helle vrolijk, spontane jongen, die het helle leven voor een grote grap aanziet. Hij moet altijd alles een keer gedaan hebben in zijn leven. Destery lach eigenlijk altijd en probeert altijd iedereen aan het lachen te maken. Dat kom omdat Destery aandachtsgeil is. Hij houd van aandacht en wil het dan ook nog net niet allemaal opeisen. Verder is Destery enorm sociaal en heeft de tik altijd met iedereen een praatje te staan gaan maken. ook bij mensen die hij niet kent.
    Zo lijkt Destery een jongen die zich niks van andere aantrekt en zijn eigen gang gaat. Maar niets is monder waar. De jongen die altijd met een groote glimlach rondloopt en altijd zijn tong uitsteekt naar mensen die hem beledigen is eigenlijk heel onzekker.
    . Hoe bij Glee terecht gekomen?:Zingen is iets waar Destery voor leeft. Het is dan ook iets wat hij het liefst de helle dag doet. toen hij het inschrijfformulier in de gangen zach hangen, twijfelde hij geen moment en schreef hij meteen zijn naam op.
    . Favoriete zanger/zangeres/groep:Dystery is van alle markten thuis als het op muziek aankomt. en hij speelt de muziek af, die past bij zijn emotie op dat moment.
    Maar tog heeft hij altijd een lichte voorkeur voor; Never Shout Never, Bring Me The Horizon en Blood one The Dance floor
    . Hobby's:Destery loopt het liefst met zijn fototoestel over straat in zijn vrijetijd of zit hij in het skatepark met zijn vrienden niks te doen. Ook tekend Destery vaak en is dat iets waar hij tallend voor heeft. Het is dan ook niet gek, dat hij vaak in de Tatooshop van zijn oom te vinden is om daar zijn creativiteit verder te ontwikkelen.
    . Heeft een hekel aan:Mensen die denken dat hij geen emoties kend, en daarom denken dat ze alles bij hem kunnen maken. natuurlijk houd hij ook niet van het brandendegevoel in zijn ogen als hij weer eens een Slushy in zijn gezicht krijgt en stiekem vind hij het ook vreselijk als mensen nooit de possitieve dingen van iets kunnen inzien.
    . Familie:Destery is opgegroeit bij zijn oom.
    Zijn moeder was niet in staat voor hem te zorgen, na het vertrek van Destery zijn vader en heeft de voogdij aan haar broer overgelaten. Destery neemt zijn moeder niks kwalijk en gaat dan ook nog regelmatig bij haar op bezoek.
    Destery is verder heel normaal opgevoed door zijn oom en hij heeft zijn jeugd als normaal ervaren. Al huppeld niet elk 7e jaarig kind door een tatooshop en tatooerd zijn oom op zijn 12de.
    Destery en zijn oom beschouwen elkaar niet als vader een zoon, maar als goede vrienden. Vrienden hooren immers ook voor elkaar te zorgen.
    . Valt op:Destery is iemand die van bijde kanten eet. HIj is dus Bisexueel.
    . Crush:Geen.
    . Extra: Destery heeft voor zijn verjaardag een Boxer gekregen, met de naam Barbie. en hij heeft al 4 jaar een slang, Shagrath

    [ bericht aangepast op 26 mei 2011 - 15:53 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    [ bericht aangepast op 26 mei 2011 - 14:40 ]


    Forlife.

    Ik wil straks twee Gleeks in, maar ik moet nu echt leren. Voor 6 uur zijn ze er. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    ingevuld, ;]
    -volgens mij heeft die kerol geen tepels., ;x

    [ bericht aangepast op 26 mei 2011 - 15:45 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Professor schreef:
    Ik wil straks twee Gleeks in, maar ik moet nu echt leren. Voor 6 uur zijn ze er. (:

    Oké, neem je tijd maar ;D


    Forlife.

    Styles schreef:
    ingevuld, ;]
    -volgens mij heeft die kerol geen tepels., ;x

    Stel je voor ;p


    Forlife.

    Onevoice schreef:
    (...)
    Stel je voor ;p

    nee, kijk op dat plaatje., ze zijn tog nergens te bekkenen., xD


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Rol: Clubmember. (:
    Volledige naam: Martine Daphne Montgomery
    Leeftijd & geboorte datum: Martine is bijna zestien, ze is nu nog vijftien. Ze is geboren op 8 Juni 1995.
    Uiterlijk:


    Martine is zeer apart meisje om te zien. Vooral haar kleding, haarstijl en make-up is erg anders dan de gewone tiener dat zou hebben, maar ook haar gezicht is niet perfect, maar leuk om te zien. Ze heeft lange, donkerbruine haren die ze al vaak heeft geverfd - van nature zijn ze lichtbruin. Als ze los hangen, hangen ze met slag over haar schouders en komen ze tot net boven haar borsten. Haar favoriete kapsel is opgestoken met een gekleurde bandana bij haar haargrens. Heel soms heeft ze het in een vlecht die naar één kant valt. Ze heeft opvallende, bruine ogen die ze áltijd op een zware manier opmaakt. Ze heeft een zeer unieke kledingstijl en vaak draagt ze hoge hakken.
    Karakter: Martine is een zeer opvallend meisje, ook qua karakter. Ze wil graag overal de beste in zijn, terwijl ze zichzelf vaak erg goed vindt. Ze heeft een zeer hoog zelfbeeld en vaak maakt ze mensen zwart. Het kan haar niet veel schelen wat anderen over haar zeggen, maar ze heeft zelf altijd een nieuwe roddel klaar over andere. Het is een pittige tante met een grote, beledigende mond. Met haar Ierse accent denkt ze dat ze alles kan maken en vreemd genoeg, komt ze met alles weg wat ze doet. Ze is zeer intelligent en gebruikt haar verstand voor de meeste geniale dingen. Ze heeft humor, maar vaak is dit leedvermaak of het kwetsbaar stellen van iemand. Waarom mensen haar toch mogen, is toch wel duidelijk. Ze gaat voor haar vrienden door het vuur, helpt je met een nieuwe outfit, heeft veel lieve woordjes voor je klaar, neemt voor je op en helpt je áltijd met een ruzie tegen anderen. Ze heeft zelf dan ook vaak ruzie en wordt een rasechte bitch genoemd.
    Hoe bij Glee terecht gekomen?: Martine wil altijd al beter zijn dan de rest en aangezien niemand van haar vriendengroepje lid wilde worden van de Glee club, moest zij het uitproberen. Haar eerste repetitie was al gelijk een drama, ze was namelijk een laatkomer, omdat ze eerst niet wilde. Hierdoor keek iedereen haar vreemd aan, maar Martine beet gelijk van zich af. Sindsdien weet iedereen dat ze geen ruzie met dit baasje willen.
    Favoriete zanger/zangeres/groep: Martine luistert veel naar Ke$ha, ze houdt van haar kledingstijl, clips en Lyrics. Door haar is ze ook geïnspireerd geraakt om haar eigen stijl op te zetten. Verder geniet ze erg van de liedjes van Travie McCoy, Alicia Keys, Jay-Z, Kanye West, Lady Gaga en Taio Cruz. Ze heeft een grote hekel aan Katy Perry en Rihanna.
    Hobby's: Martine zingt niet eens zo vaak en speelt geen muziekinstrument - gebrek aan interesse. Ze ontwerpt haar eigen kleding en zet deze ook zelf in elkaar. Toepasselijk vindt ze ook winkelen leuk en dan met name schoenen kopen. Haar grootste talent is kunstschaatsen, dit doet ze al sinds haar zesde en nu traint ze vijf keer per week. Ze ontwerpt haar outfits zelf.
    Heeft een hekel aan: Martine heeft de grootste hekel aan Emma Pillsbury, de decanaat van de school. Dit is, omdat Emma, Martine een goede raad wil geven, maar het bij Martine aankomt alsof ze het beter weet. Ze kan de liefde tussen Will en Emma dan ook niet uitstaan, omdat ze allang ziet dat de twee smoorverliefd op elkaar zijn. Ze kan niet tegen epicloves, zoals er sommigen zijn in de Gleeclub. Ze is zelf verliefd op Mitchell Clift, een van de Footballplayers.
    Familie: Martine woont in een gezin van vier personen, waar zij er één van is. Haar vader, James Montgomery is een eenenveertig jarige man die erg actief is op het gebied van kunst. Hij is getrouwd met Elly, een tweeënveertigjarige huisvrouw. Samen hebben ze Martine en hun jongste dochter Jina.
    Valt op: Martine valt op jongens met een apart iets in hunzelf. Ze valt niet op de standaard Footballspelers, maar haar crush is toch iemand die in dat team zit.
    Crush: Zie heeft hekel aan, ik werk hem uit. (:

    [ bericht aangepast op 26 mei 2011 - 20:42 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: 1 van de 11 Gleeks.
    Volledige naam: Zachory Jacob Williams, zijn roepnaam is Zack.
    Leeftijd & geboorte datum: Zack is zestien jaar oud, geboren op twaalf mei 1995
    Uiterlijk & foto:


    Zack is zeker niet één van de lelijkste jongens op heel McKingley. Zack heeft een normaal postuur en is rond de 1.75 lang, wat hem niet klein, maar ook zeker niet lang maakt. Langs zijn ovale gezicht vallen bruine krullen en stoppen op oorlengte. In zijn gezicht valt een spitse neus een vriendelijke glimlach en wanneer Zack lacht, ziet men kuiltjes in zijn wangen. Groene ogen worden omringd door een aantal korte, donkere wimpers.
    Zack zijn kledingstijl kan je omschrijven als casual, een gewone spijkerbroek gecombineerd met shirt en vest en sneakers. Hij is dus niet erg apart, gewoon normaal.
    Karakter: Zack is een erg vriendelijke jongen wie mensen snel rond zijn vingers bind. Hij is een echte socializer en kan het ongeveer vinden met heel de school. Hierdoor kan je hem ook wel populair noemen, maar helemaal aan de top staat hij zeker niet. Ook is Zack iemand die geniet van een beetje aandacht, teveel vind hij nou ook weer niet alles, maar om te worden genegeerd kan hem erg chagrijnig maken. Zack is iemand die snel strest bij dingen, maakt zich vaak druk om niets en heeft een leidinggevende rol. Ook kan je Zack wel een tikkeltje sportief noemen, hij heeft een goede conditie en vind het fijn om na schooltijd een potje te gaan voetballen. Buiten dit alles is Zack erg ongeduldig, een tikkeltje romantisch en heeft hij heel wat humor in zich.
    Hoe bij Glee terecht gekomen?: Hij is bij Glee gekomen door zijn vriendin, Sacha. Eerst weigerde hij, maar heeft zich toch laten overhalen.
    Favoriete zanger/zangeres/groep: Dit moet toch wel 30STM zijn.
    Hobby's: Zoals al werd gezegd is Zack een erg sportieve jongen, zo zit hij al jaren op voetbal en vind hij kickboksen ook erg leuk. Het spelen van gitaar is een ander tijdverdrijf van Zack, ook kan Zack zingen, maar bespeelt hij liever alleen de gitaar. Op zijn tijd vind Zack het ook leuk om Quad te rijden, op het erf van zijn opa en oma. Films kijken is iets waar Zack zich ook nog mee bezig houdt, hij kijkt het liefst horror en actie, maar ook misdaadserie’s vind hij op zijn tijd wel gaan.
    Heeft een hekel aan: Zack heeft een hekel aan het standaard type meisje die alleen aan haar uiterlijk denkt en denk dat de wereld vergaat wanneer er een nagel breekt, hij kan zich hier ontzettend aan storen. Ook heeft Zack een hekel aan dansen, gewoon omdat hij het niet kan. Net zoals zwemmen en het lezen van boeken. Zack zijn minst favoriete vak is en blijft geschiedenis, hij haalt hier constant onvoldoendes voor en weet gewoon niet hoe hij het cijfer wat omhoog kan halen.
    Familie (verleden): Zack woont samen met zijn moeder en zusje in een redelijk klein huis. Zijn tweeënveertig jarige vader Joshua zit in het leger, hierdoor ziet hij hem haast nooit. Olivia Pescador is de veertig jarige vrouw die het huis in pact houdt en werkt als bibliothecaresse in de plaatselijke bibliotheek. De vrouw is erg vriendelijk, een geboren kok en een tikkeltje overenthousiast op sommige momenten. Hierna komt Zack, kort achtervolgd door zijn twaalfjarige zusje, Brooklynn. Volgens Zack is ze vooral erg irritant, een echte betweter en ongelofelijk slim. Doordat Zack zijn moeder Spaans is, is Zack half Spaans. Chad Lowe, Maria Canals Barerra, Bailee Madison
    Valt op: Zack valt op blonde meisjes, met een tikkeltje zelfvertrouwen en een leuke persoonlijkheid. Hij is niet het type jongen die alleen maar denkt aan het uiterlijk van het meisje, maar ook houdt van een meisje met wat verstand en die weet hoe ze dingen juist moet beantwoorden. Ook vind Zack het fijn als de meisjes kleiner zijn dan hem, mooie ogen hebben en een redelijk slank postuur.
    Crush: Zack heeft al vijf maanden een relatie met Sacha Lively, ze zijn nog steeds zielsgelukkig met elkaar en hebben het erg gezellig samen.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Ik ga voor je invullen ^^

    Rol: Gleek
    Volledige naam: Rosaline Macey Cassidy Carnella.
    Leeftijd & geboorte datum: 16 jaar oud. 25-06-1995.
    Uiterlijk & foto:


    Rosaline is een echte natural beauty. Doordat haar ouders Spaans is, heeft ze een beetje een getinte huid, alleen dit vervaagd erg in de winter. Haar bruine haren hebben aan de onderkant blonde punten. Haar haar hangt meestal tot halverwege haar rug en ze laat het meestal zoals het is. Haar blauwe ogen staan vrolijk en hebben een nieuwschierig gloed erin. Ze is erg lang, 1.84, en dun. Haar vrouwelijke vormen zijn mooi ontwikkeld en ze is erg lenig door het jarenlang salsa en tango dansen. Rosaline is een echte fashionista en haar kleding gaat mee met de laatste mode. Je zult Rosaline nooit iets zien dragen uit het vorige seizoen, en ze houdt er dan ook van om make-overs te houden.
    Karakter: De meeste mensen op school beschrijven Rosaline als een echte bitch. Iemand die iedereen een een opmerking geeft en van zich af kan bijten. Als je ook maar denkt om haar te laten struikelen of iets anders, kan je gedag zeggen tegen je sociale rang. Rosaline praat nooit tegen iemand beneden haar "rang" en negeert ze dan ook gewoon als ze een vraag aan haar stellen. Zelf is ze niet echt een pestkop, dat laat ze aan de andere over. Maar ze zou het nooit voor iemand opnemen die wordt gepest. Rosaline staat dan ook bovenaan de rang van de school. Haar vriendinnen zijn de enige die ook de lieve kant van Rosaline zien. En de jongens waarmee ze date de enige waartegen ze romantisch is. Soms heeft Rosaline ook de neiging om haar ouders af te snauwen, maar daar krijgt ze altijd al snel spijt van. Aangezien haar ouders soms erg streng zijn. Maar normaal is ze altijd hun princesa wat prinsesje betekent in het Spaans. Haar bijnaam is Rose, wat niet een diepere betekenis is, maar staat vaak voor dat ze lief kan doen tegen je en alles, maar ze kan je ook prikken met haar doorns.
    Hoe bij Glee terecht gekomen?: Haar ouders vinden het niet fijn dat ze alleen cheerleaden doet, en niet aan iets waar ze haar zang en danstalent kan combineren. Daarom hebben ze haar gedwongen, met de consequenties dat ze van cheerleaden af moet.
    Favoriete zanger/zangeres/groep: Als ze bij haar vrienden is, heeft ze een obsessie voor Katy Perry, Lady Gaga en The Pussy Cat Dolls. Maar als ze alleen is houdt ze van de artiesten die echte muziek maken, zoals Christina Aguilera en liedjes van Queen. De klassiekers.
    Hobby's: Een van Rosaline's favoriete dingen te doen is met haar vriendinnen rondhangen, niet veel doen. Ze heeft een obsessie met films en alles waar Johnny Depp mee te maken heeft. Haar kamer hang vol met vele oude posterfilms en haar droom is dan ook om een keer naar Hollywood te gaan. Rosaline houdt er ook van om te dansen, voornamelijk Salsa en Tango. Ze is hiermee opgegroeid en heeft het nog van haar moeder geleerd. Door deze dansen zijn haar verleiding technieken gegroeid en kan ze elke jongen om haar vingers winden.
    Heeft een hekel aan: Mensen die denken dat ze meer zijn dan Rosaline, daar moet ze niets van hebben. Zoals nerd, loners en muurbloempjes die zulke dingen denken. Ook heeft ze een hekel aan situaties waarin iets niet gaat zoals zij dat wilt, dan moet je oppassen. Dan wordt Rosaline pislink en kan ze erg chagrijnig worden.
    Familie: Rosaline is enigskind, wat erg raar is sinds haar ouders Spaans zijn en daar grote families normaal zijn. Rosaline's ouders zijn allebei Spaans. Haar moeder, Angelica, is een echte schat die altijd voor haar dochter klaarstaat. Als er een probleem is, dan gaat Rosaline altijd naar haar moeder. Meestal kookt haar moeder die avond dan iets wat Rosaline lekker vind, haar moeder is namelijk een sterrenkok. Ook heeft Rosaline de Tango en Salsa van haar moeder geleerd. Haar vader, Michael, houdt ook van zijn kleine meid en verwent haar dan veel. Als er iets nieuws gekocht moet worden, haalt hij zijn creditcard uit zijn achterzak en en geeft die zonder enig probleem aan Rosaline mee. Michael kan soms ook kwaad worden op zijn familie, omdat hij voelt dat soms de Spaanse cultuur uit zijn familie verdwijnt. Toen haar ouders twintig jaar verhuisde uit Spanje, zijn ze gewend in Amerika, maar soms missen ze de cultuur wel. Rosaline heeft een huisdier, Pearl haar chihuahua waar ze zielsveel van houdt.
    Valt op: Rosaline is een echte jongensgek en houdt er van om ze achterna te zitten.
    Crush: Nicholas, Nick, Charleson. Nick is een Engelse jongen die sinds een jaar bij Rosaline op school zit. Ondanks de miljoenen flirt pogingen die Rosaline heeft gedaan, toont hij geen interesse in haar. Daarom maakt ze van Nick een project, ze moet en zou hem krijgen.
    Extra: Naast haar Johnny Depp verslaving, is Rosaline ook helemaal gek op sieraden. Ze heeft een grote lade vol met van alles en nog wat en daarom koopt ze ze ook bijna allemaal. Van zelfgemaakte tot dure sieraden.


    Als ik er nog eentje moet maken, roep maar ^^

    [ bericht aangepast op 26 mei 2011 - 17:22 ]


    Close your eyes and pretend it's all a bad dream. That's how I get by - Jack Sparrow

    . Rol:Gleek
    . Volledige naam: Samira Valentiné Stryks
    . Leeftijd & geboorte datum: 15, 18 juni 1996
    . Uiterlijk & foto:

    Samira heeft Bruin Golvend Haar. Ze heeft Groene ogen en Zalmroze Lippen. Met haar slanke Lichaam, past ze bijna overal mooi in.
    Ze is 1.76 en weegt 49 kilo. Samira is iemand die haar eigen stijltje heeft dus niet altijd met de Mode meegaat.
    Karakter: Samira is een Eigenwijs meisje, dat heel eigenwillig is. Ze is erg gevoelig en Huilt snel. Haar Lichaam is Perfect voor de Streetdance die ze doet. Bij haar op school heeft iedereen "rang". Zij ligt best wel hoog maar gaat gewoon met 'Groentjes' en wat daartussen zit. Samira maakt heel snel Vrienden en is het Type voor de meeste Jongens op haar school. Heel veel mensen vinden dat ze bij het CheerleadersTeam moet, Maar Samira vind niet dat dat haar ding is.
    . Hoe bij Glee terecht gekomen?: Op de Basisschool waren zij en Mercedes BFF's. Ze gingen overal samen naartoe, zo ook naar hun nieuwe school.
    Ze kunnen nu nog steeds goed opschieten met elkaar en zitten samen bij het Showkoor.
    . Favoriete zanger/zangeres/groep: Samira is altijd al een Taylor Swift gek geweest, dat is ze nu nog steeds
    . Hobby's: Samira houd veel van Dansen en Zingen , maar ook acteren is helemaal haar ding
    . Heeft een hekel aan:. Van die Bitchez, die zichzelf helemaal over de top vinden. Badhairdays ,Spinnen en Haterz
    Familie (verleden): Na haar 7de verjaardag zijn haar beide ouders omgekomen met een auto ongeluk. Daarna heeft ze een Maand of twee in een Tehuis gewoond. Daar leerde ze Mercedes kennen, ze werden bijden opgenomen in een verschillende Familie. De enige die not leeft van de Stryks familie is haar Broer Martin van 21.


    . Valt op:Van die stoere Boys, een beetje getint, maar toch wel Lief.
    . Crush: Sinds dat ze op de middelbare school zit heeft ze een Crush op Puck. Ze hebben al eerder een maand een Relatie gehad. Totdat Puck vreemd ging, Maar Samira bleef van hem houden.
    Nu 2 jaar verder is ze nog steeds verliefd op Puck


    . Extra:


    Firm believer of all that is magic