• De opstand is afgelopen en de rebellen hebben Panem in handen. De winnaars hebben gestemd en er zal nog één hongerspelen komen met kinderen van het capitool.
    Lavenna Snow (Lavy) wist al van te voren dat dit er aan zat te komen en omdat zij het enige kind in de familie Snow is, weet ze ook dat ze mee moet doen. Ze wilt proberen alle tributen te laten stoppen met vechten en de spelen met z'n allen te overleven. De rebellen zijn toch niet harteloos?
    Maar krijgt ze de tributen wel zover en wat als de nieuwe president toch wel harteloos lijkt


    Voor deze story heb ik dus nog 11 jongens en 11 meisjes tributen uit het capitool nodig!
    Meisjes; IIIII IIIII I
    Jongens; IIIII IIIII I

    Er zijn geen rollen meer nodig!

    [ bericht aangepast op 27 aug 2011 - 16:32 ]


    Happy Birthday my Potter!

    Naam; Maddy Pitchman (ik kan geen achternamen bedenken, laat maar -.-)
    Leeftijd; 13
    geslacht; meisje
    uiterlijk; Ik kon geen geschikte foto vinden, sorry. Maddy is best lang voor haar leeftijd en ze heeft een beetje overgewicht. Ze is niet knap, ze heeft een huid vol puisten en lang blond haar dat snel vet word. Haar ogen zijn wel heel mooi, ze lijken een beetje op de ogen van Johnny Depp, als je snapt wat ik bedoel x)
    karakter; Maddy is onzeker en werd vaak gepest, maar daardoor heeft ze heel erg sterk de drang om zichzelf te bewijzen. Als ze ergens voor gaat, gaat ze ook voor het uiterste. Haar motto: "alles eruithalen wat erin zit." Ze is lief, iets wat niet veel mensen weten omdat ze veel word gepest en soms wat driftaanvallen heeft.
    Specialiteit (voor in the Games); Ze is heel goed in geluidloos vluchten, ook al kan ze amper klimmen. Ze kan ontzettend snel rennen en dat zorgt dat niet veel mensen haar te pakken krijgen, want de meeste mensen denken dat ze een sloom kind is.
    Extra; Haar ouders geloven niet echt in haar, ze zijn meestal druk met hun eigen winkel en hebben een beetje genoeg van hun kind, omdat ze een spetterend, knap kind hadden verwacht. Maddy is intravert (ofzo?) en is het liefste alleen, dat is ook de reden dat ze helemaal geen zin had in de spelen en met niemand vriendschappen wilt sluiten.


    It probably had more to do with the hurled bombs, thrown down by humans hiding in the clouds...

    Naam; Etain Sophia Norfolk
    Leeftijd; 16
    geslacht; vrouw
    uiterlijk;

    Sofia Black D'elia
    Etain heeft halflang zwart haar dat ze het liefst in een hoge getoupeerde staart opsteekt. Ze is een mooi meisje en afhankelijk van wat ze draagt kan ze er lief als gevaarlijk uitzien. Etain is heel erg slank, maar dat komt omdat ze zich aan een heel strikt dieet houdt om aan de modegrillen van het capitool te voldoen. Ze heeft een mooi natuurlijk gebruind kleurtje en donkere ogen
    karakter; Etain is altijd al een beetje een pestkop geweest. Ze is ook een leidersfiguur en weet hoe ze mensen aan haar zijde moet krijgen. Dit meisje is zeer manipulatief, bruut en koppig. Etain staat ook sterk in haar schoenen. Haar slechtste eigenschap is dat ze zeer oppervlakkig is. Je moet over heel wat capaciteiten beschikken als zij met je bevriend wil zijn. Door die oppervlakkigheid krijgen mensen snel een hekel aan haar of bewonderen ze haar. Toch durven weinig mensen tegen haar in opstand te komen.
    Specialiteit (voor in the Games); Etain is zeer lenig en heel snel. Dankzij haar vader weet ze een aantal verdedigingstechnieken, maar hij heeft haar nooit heel dicht bij een wapen laten komen, waardoor haar wapenkennis heel minimaal is.
    Extra; Haar vader werkte voor president snow als zijn bodyguard. En hij heeft Etain altijd geamuseerd met straffe verhalen over zijn werk, dus Etain is zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Als huidversieringen heeft Etain af en toe krullende tattoeages rond haar ogen. Deze maken haar nog mooier en heel mysterieus

    Naam; Blueberry 'Blue' Amie
    Leeftijd; 14
    geslacht; vrouw
    uiterlijk;

    Thylane Blondeau
    Blue heeft lang blond haar en is klein voor haar leeftijd. Ze heeft een tengere bouw en een schattig, uitgesproken gezichtje.
    karakter; Blueberry is een echt vaderskindje. Ze heeft de steun van haar papa hard nodig, anders wordt ze een beetje onzeker. Het meisje is haar hele leven lang verwend geweest en kan zich een leven zonder luxe niet voorstellen. Blue is heel erg onbezonnen en vriendelijk en absoluut geen partij voor de harde wereld binnen de arena.
    Specialiteit (voor in the Games); Blue heeft niet echt een specialiteit, maar als kind was ze een genie in het spelletje Hide and Seek.
    Extra; Om aan haar naam eer aan te doen ruikt Blueberry altijd naar blueberry's en ze heeft lange blauwe stressen in haar blonde haar.

    [ bericht aangepast op 26 aug 2011 - 11:33 ]


    And in that moment, we were infinite.

    Zijn er ook mensen die jongens willen maken?


    Happy Birthday my Potter!

    Naam; Adelaine Favre
    Leeftijd; 18
    geslacht; vrouw
    uiterlijk;


    Ashley Greene
    Adelaine heeft een bleke huidskleur en bruin golvend haar dat net over haar schouders komt. Ze is niet eeg lang, maar ook niet echt kort. Ze heeft een normaal postuur en haar rondingen hebben een normale grootte.
    karakter; Adelaine is een lief iemand, maar kan ook bitchy zijn. Ze is zeer moedig en dapper. Alleen is ze wel snel op haar tenen getrapt. Omdat ze streng was opgevoedt door haar ouders kreeg ze nooit liefde van hun. Bij haar ouders doet ze zich voor als een hard, trots en arrogant meisje, maar als hun er niet zijn is ze rustig,zachtaardig,slim en behulpzaam. Ze gaat vaak naar haar oma, want die is heel anders dan haar ouders. Adelaine houdt ervan om mensen te helpen en doet het ook met plezier. Ze kan soms ietwat koppig en eigenwijs zijn, maar dat is Adeliane nou eenmaal. Ze is erg sociaal en populair, maar ook is ze ambitieus.
    Specialiteit (voor in the Games); Ze is heel goed in zich verstoppen, maar vechten kan ze ook erg goed. Ze is ook de beste in plannen verzinnen.
    Extra; Adelaine is Frans/Amerikaans vandaar haar achternaam en voornaam.

    Naam; Penny Adelaine Favre
    Leeftijd; 17
    Geslacht; vrouw
    Uiterlijk:


    Kaley Cuoco
    Penny lijkt meer op haar moeder en haar zus Adelaine juist meer op hun vader. Penny heeft blond haar dat tot haar schouders komt. Penny heeft blauw/grijze ogen en ze draagt vaak jurkjes en mini-rokjes. Ze heeft een blanke huidskleur en is 1,60 dus niet bepaald lang voor haar leeftijd.
    Karakter; Penny is erg bitchy en let nooit op wat andere willen ze let alleen maar op wat zij wil. Als je haar beledigt kan ze je zo erg kwetsen dat je niet meer naar school durft te komen-wat al 10 keer is gebeurdt-. Penny moet vaak nablijven dankzij haar brutaliteit, maar ze haalt alsnog goeie cijfers vanwege haar toetsen en huiswerk. Ze doet haar huiswerk nooit en laat het gewoon door nerds maken. Ze is snel jaloers en doet alleen maar wat goed is voorhaarzelf. Ze kan soms roekeloze en onvoorspelbare dingen doen, maar ze is dan ook erg impulsief. Ze laat zich door niets en niemand beïnvloeden. Ze houdt ervan om mensen pijn zien te lijden, nouja haar ouders mogen geen pijn lijden van haar want dan krijgt ze geen geld zonder te werken. Ze heeft een hekel aan haar oma omdat die zo lief en behulpzaam is wat Penny dus echt niet leuk vindt. Penny is dus zeg maar een onuistaanbare bitch.
    Specialiteit(voor in the Games); Ze is erg goed in verstoppen en overig kan ze erg goed ontsnappen aan iets.
    Extra; Penny is het 1jaar jongere zusje van Adelaine(zie hierboven). Alleen zijn ze heel verschillend

    [ bericht aangepast op 26 aug 2011 - 12:54 ]


    Don't cry over someone,who wouldn't cry over you~Lauren Conrad

    Naam; Luke Harris
    Leeftijd; 18
    Geslacht: Man
    Uiterlijk;


    Xavier Samuel
    Luke heeft bruin tot lichtoranje haar. Hij heeft warm bruine ogen en is niet de langste, maar zeker niet de kortste. Hij draagt vaak t-shirts en jeans. 
    Karakter; Luke is iemand die erg behulpzaam is en ook graag mensen gelukkig maakt. Alhoewel hij zichzelf dan vergeet en niet gelukkig is. Hij is opgevoedt op het platteland en zijn ouders hebben hem aangeleerdt om altijd vriendelijk te zijn. Hij kan ook gemeen zijn, maar dat is hij alleen als je hen echt boos maakt. Vele proberen dus om hem boos te krijgen, maar het niet menen dus lukt het niet. Hij is ook erg intilligent en geeft bijles. Hij is overbeschermd over zijn vriendin en niemand vindt dat eerlijk gezegdt een probleem. De meeste denken zijn vriendelijkheid te kunnen misbruiken, maar dat laat Luke echter niet gebeuren.
    Specialeit(Voor in the games); Hij is heel goed in vechten en verdedigen. 
    Extra; Zijn vriendinnetje is Adelaine. 


    Don't cry over someone,who wouldn't cry over you~Lauren Conrad

    Ik ben behoorlijk goed in rollen maken, i kwil er wel eentje invullen voor je? ^^


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Naam:
    Rizardo Caleb Skye

    Leeftijd:
    16

    Geslacht:
    Mannelijk

    Uiterlijk:
    Rizardo ziet er niet heel speciaal uit, hij heeft donkere, mysterieuze ogen en net, donker haar. Zijn huid is bleek, ook al komt hij best veel buiten en hij heeft een hele witte, charmante glimlach.

    Karakter:
    Rizardo is een stille jongen, hij praat absoluut niet veel. Sommige mensen vinden hem daarom arrogant, andere vinden hem mysterieus en charmant. Hij laat niet snel zijn gevoelens zien aan mensen, en is diep van binnen erg onzeker over alles wat hij doet.

    Specialiteit:
    Rizardo heeft niet echt een specialiteit, hij is alleen heel charmant en kan snel rennen.

    Foto:


    David Lambert


    Welcome to Night Vale. All Hail the Glow Cloud. All Hail Perfect, Beautiful Carlos.

    Ze mogen ook Heeeeeel gemeen zijn hoor! Leef je uit!
    Trouwens, iedereen heel erg bedankt die al een rol in heeft gevuld _O_


    Happy Birthday my Potter!

    Naam; Isaac James Payne
    Leeftijd; Zeventien
    geslacht; Man
    uiterlijk;


    -Liam Payne
    karakter; Isaac is behoorlijk arrogant. Hij speelt goed gitaar, is knap en dat weet hij ook. Daarom dat hij nogal uit de hoogte doet. Een van de redenen daarvan is dat hij altijd populair is geweest, daarom is hij gewend om aanbeden te worden en thuis is hij ook niks tekort gekomen. Ook is hij een rebel, houdt totaal niet van regels en gaat altijd z'n eigen gang.
    Vrienden daar doet hij niet aan, misschien denken anderen dat ze bevriend met hem zijn, maar daar denken ze wel anders over wanneer Isaac ze hard heeft laten vallen.
    Specialiteit; Isaac is redelijk sterk, al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen. Daar haalt hij z'n voordeel ook uit. Iedereen denkt op het eerste gezicht dat het een aardige en vriendelijke jongen is, maar hij zou je zonder genaden doden.


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Jeeeeeeej nu heb ik al 3 jongens _O_ Nog maar 8 te gaan xD


    Happy Birthday my Potter!

    Litwick schreef:
    Jeeeeeeej nu heb ik al 3 jongens _O_ Nog maar 8 te gaan xD

    Is hij goed of wil je dat ik nog iets aanpas?
    En je zei lekker gemeen, dus dat heb ik maar even gedaan :'D


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Horan schreef:
    (...)
    Is hij goed of wil je dat ik nog iets aanpas?
    En je zei lekker gemeen, dus dat heb ik maar even gedaan :'D


    Perfect _O_ Ik zie hem al Lavenna verzieren om haar vervolgens makkelijker te kunnen vermoorden xD


    Happy Birthday my Potter!

    Litwick schreef:
    (...)

    Perfect _O_ Ik zie hem al Lavenna verzieren om haar vervolgens makkelijker te kunnen vermoorden xD

    Ghehe, gelukkig dat je er iets mee kunt!


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Dit is trouwens de story!


    Happy Birthday my Potter!

    Naam; James Mitchell Price
    Leeftijd; Zestien
    geslacht; Man
    uiterlijk;


    -Niall Horan
    karakter; James is een stille jongen, met een slimme kop. Op school haalt hij hoge punten, want hij vind het leuk om te leren. Hierdoor wordt hij erg gepest en heeft hij geen vrienden. Dit deert hem niet echt, want hij heeft er geen behoefte aan, hij vind mensen toch niet aardig. En hij vind zichzelf eigenlijk te goed voor de rest. James is ook best een arrogante jongen, maar dat zul je niet aan hem merken, dat houdt hij voor zichzelf.
    Specialiteit (voor in the Games); James heeft een uitgebreide kennis van eigenlijk alles. Hij weet ook gewoon letterlijk alles, hij bezit bijvoorbeeld de technieken om boog te schieten, hij weet welke bessen hij wel of niet kan eten, hij bezit alle kennis om te kunnen overleven.


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.