• Reilly O'Dwyer leefde een doodgewoon tienerleven in Ierland. Hij had zijn vrienden, deed tienerdingen , probeerde meisjes te versieren en had geen zorgen of angsten. Dit veranderde allemaal toen hij naar het kleine dorpje 'Amesbury' verhuisde. Vanaf het moment dat hij er aankwam voelde er al iets slecht , het was alsof een stemmetje hem vertelde dat hij ver weg moest gaan van dit plaatsje. Hij luisterde niet, Reilly was altijd al een koppig persoon. Op een regenachtige lentedag ging hij hardlopen, hij besloot naar Stonehege te gaan. Om het eens te gaan bekijken. - Amesbury lag maar 3.2 km van Stonehege af- Vanaf dat moment veranderde zijn leven drastische. Hij werd meegesleurd in een wereld met duistere magie , geheime genootschappen , duistere magische wezens , ondoodden. Dit was het begin van zijn einde.

    Shira Moldovan een Roemeense Femme Fatale met een geheim dubbelleven. Vanaf kinds af aan werd ze al getraind om tegen duistere magische wezens te vechten. Jaren lang heeft ze al getraind met Moric , haar meester en lid van 'Ordinem sancti peccatores' -Order of the holy sinners-. Aantal jaren geleden is ze er achter gekomen dat ze voor een speciale reden op deze wereld is gezet. Ze is zich gaan specialiseren in het bevechten van 'Strigoi' - Dat zijn vampiers in Roemenie-. Shira was gekozen om een strijder te worden tegen de 'Strigoi'. En dit is het begin van haar einde!

    Anastasia Volynski, een arm straatkind opgegroeid in een duistere achterbuurt van Moskou. Ana is wat men nu een ‘Antiheld’ noemt. Ze is een kettingrokende kleptomaan met sociopatische trekjes , en zou het best beschreven kunnen worden als een Pathologische leugenaar. Een klein crimineel meesterbrein. Ana kreeg het voor elkaar om een rijke Russische man met een hoge rang te chanteren. Ze wilde een nieuw leven beginnen in een warm land , zonder al die wanhoop en extreme kou! Ze heeft hem zover gekregen om haar een vakantie in Egypte te betalen. Toen ze eenmaal met een toergroep en hun nerdy toergids in tombes werden rondgeleid gebeurde het onwaarschijnlijke, ongeloofbare, onrealistische. Mensen werden afgeslacht, hoofden werden van hun romp afgescheurd, bloed spoot overal. En zo werd Ana in een wereld met magie, demonen en pure afschrikwekkende horror gesleurd. Dit is het begin van haar einde.





    Over deze drie hoofdpersonen gaat het verhaal dus. En ik heb nog een aantal rollen nodig ! Vooral mensen/leden van 'Ordinem sancti peccatores'. Die geheime Orde bestaat uit verschillende ranken. Je hebt 3 leiders , de Prinsen (Prinsessen kan ook). Onder de 'Prinse(sse)n' staan 'Generalen' , elk land heeft zijn eigen Generaal. Onder de 'Generalen' staan Sergeanten, grote landen hebben meer sergeanten , kleine landen maar enkelen. Hun zorgen dat de schade beperkt blijft en vechten tegen de ‘Duistere wezens’. Ze krijgen informatie van meerdere bronnen over vreemde onnatuurlijke verschijnselen , en hun zijn dan diegene die strijders eropaf sturen –En evt. back-up- En daaronder staan de normale Strijders , allerlei soorten mensen. Velen hebben assistentes die ze alles leren over de duistere wereld van magie. Hun mogen gaan en staan waar ze willen. Elke 5 jaar is er een bijeenkomst waar bepaalde dingen worden besproken en de nieuwe assistentes worden voorgesteld aan de Orde.


    Rollen :

    -Nieuw buurmeisje van Reilly - Reilly vindt haar leuk-
    -Broer & Ouder van het nieuwe buurmeisje.
    -1 Mannelijke strijder die Reilly tegenkomt.
    -1 Assistent strijder.
    -1 Vrouwelijke strijder / nieuwe meester Reilly
    -3 Leiders van Ordinem sancti peccatores.
    - Generalen van Ordinem sancti peccatores
    - Sergeanten van Ordinem sancti peccatores
    - Jonge assistentes
    - Strijders
    - Nerdy Reisgids/ Meester van Ana
    - 8 toergroep mensen in Egypte.
    - Mythishe/Magishe wezen , of groep Magishe wezens. Goed of Slecht.


    Dit moet je invullen -


    Rol:
    Volleige naam:
    Leeftijd:
    Achtergrond( Familie, woonplaats,etc):
    Uiterlijk (duidelijke omschrijving):
    Karakter:
    Extra:
    Waarschuwen? :
    Titel suggestie:

    [ bericht aangepast op 7 aug 2012 - 17:01 ]


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    Rol: Nieuw buurmeisje van Reilly
    Volledige naam: Evelyn Raven Grey
    Leeftijd: Een jaar jonger dan Reilly. Ze is jarig op 31 december.
    Achtergrond( Familie, woonplaats,etc): Evelyn heeft altijd al iets met duistere dingen gehad, de rest van haar familie ook. Ze is altijd al gefascineerd geweest door Stonehege omdat het zo'n mysterieuze plek is. Ooit heeft ze geprobeerd om een ritueel succesvol uit te voeren, dit ging echter mis en nu wordt ze nog steeds achtervolgt door een boze geest.
    Uiterlijk (duidelijke omschrijving): Evelyn heeft lang haar, blond. Ze draagt het altijd los en vrij warrig. Ze heeft grote blauwe ogen waar ze veel mascara en andere make-up omheen doet. Ze draagt veel vintage kleding en shorts. Daaronder draagt ze graag sleehakken of slippers.
    Karakter: Evelyn is een bijzonder meisje die best mysterieus overkomt. Ze verbergt haar duistere kant voor iedereen. Verder is ze een enorm aardig meisje. Ze weet snel iemands vertrouwen te winnen en heeft veel vrienden. Ze is ongeduldig en klunzig wat soms wel schattig of grappig overkomt.
    Extra: Ze schildert, tekent en probeert nog steeds om een ritueel te laten slagen zodat de geest haar met rust laat.


    26 - 02 - '16

    Rol: Vrouwelijke strijder ven Reilly
    Volleige naam: Cristina Gonzalez
    Leeftijd: 26
    Achtergrond: Cristina is een echte vechtersbaas het vechten heeft ze van haar ouders geleerd die omgekomen waren bij een auto-ongeluk. Nu woont ze alleen nadat ze jarenlang in een pleeggezin heeft gewoond. Ze is geboren en getogen in Macedonie
    Uiterlijk (duidelijke omschrijving):

    Ze is erg knap en houdt er van haar haar en zorgt er dan ook goed voor. Met haar ogen kan ze iedereen verleiden in een gevecht omdat haar ogen zo mooi en verleidelijk zijn.
    Karakter: Ze is erg eerlijk en betrouwbaar ze bedriegt nooit iemand. Maar samenwerken is ze niet zo goed in ze werkt liever alleen.
    Extra: Ze spreekt maarliefst 7 talen. Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Deens en Zweeds.
    Waarschuwen? : Ja


    Mijn geheim is geheim

    hmm , lijkt me echt een super awsome story ! En de laatste hoofdpersoon doet me een beetje denken aan Bender vaqn futurama... Ik vul straks zeker iets in en laat me weten wanneer het begint !


    I'm REBELLIOUS

    Rol:1 Assistent strijder.
    Volleige naam: Devin Hades Sway
    Leeftijd: 21 (23 Februari)
    Achtergrond( Familie, woonplaats,etc): Devin heeft voor een lange tijd bij zijn ouders gewoont in het dorpje Balloo in Ierland. Toen Devin 18 was is hij weg gegaan van huis. Nu woont hij in Shrewton (ongeveer 1,6 km vanaf de Stonehenge). Devin heeft het nooit goed kunnen vinden met zijn ouders en is blij dat hij weg van ze is.
    Uiterlijk (duidelijke omschrijving):


    Devin heeft bruin haar dat redelijk kort is. Hij heeft ook groen/bruine ogen. Devin is ongeveer 1,80 lang en is gespierd gebouwd. Devin draagt vaak jeans en een shirt of overhemd met een losse jas erover heen.
    Karakter:Devin is op het eerste gezicht een echte nice guy en hij houdt ervan om te flirten met meisjes (vaak met succes). Als je Devin beter zal leren kennen zul je zien dat hij niet zo aardig is al hij op het eerste gezicht lijkt. Hij heeft veel sadistische trekjes en doet geen moeite over mensen pijnigen. Hij kan heel ongevoelig en bijna zielloos overkomen. Als Devin je mag dan merk je dat doordat hij je niet meer pijnigt. Maar zolang je hem niet goed kent zal hij zijn nice guy "masker" ophouden.
    Extra:Devin is eigenlijk een fallen angel. Hij is op zijn 17 aangereden door een dronken bestuurder.(die Ieren toch) Hij leek een lange tijd vermist, maar eigenlijk is hij een tijd in de hemel(verbannen) en hel(teruggestuurd naar aarde)geweest.
    Waarschuwen? : Graag
    Titel suggestie: Sweet Sacrifice

    [ bericht aangepast op 17 juli 2012 - 21:07 ]


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

    Rol: assistent strijder/ jonge assistente/ gewoon strijder
    Volleige naam: Chiyo Sayuri Kamino
    Leeftijd: 18
    Achtergrond: Chiyo's ouders komen in Japan, maar zij zelf is geboren in Amerika. Haar ouders waren vaak aan het werk dus Chiyo bleef vaak bij haar oma, die mee was verhuisd. Haar oma trainde haar altijd in karate, een sport die Chiyo nu volledig beheerst. Ze heeft nog twee oudere broers, die nu 22 en 26 zijn. Ze was een in zichzelf gekeerd meisje met veel fantasie en leefde in haar eigen wereldje. Ze leefde voor de karate en verzon vaak verhalen met zichzelf in de hoofdrol. Ze woonden met zijn allen maar in een klein flatje. Desondanks heeft ze een prima jeugd gehad, ondanks dat ze vaak alleen was en weinig vrienden had.
    Uiterlijk:


    Chiyo is een klein meisje van 1.60 m. Ze heeft grote donker bruine ogen en een klein, plat neusje. Ze heeft ook een kleine, ronde, schattige mond die haar een beetje doet lijken op een porseleinen pop. Ze heeft dunne wenkbrauwen die in een boogje lopen en draagt vrijwel geen make-up. Ze draagt vaak veel te grote truien en t-shirts waardoor ze een beetje lijkt op een kind. Ze heeft een beetje een warrig kapsel dat nog boven/net op haar schouders komt en een schuine pony. (zo hopelijk duidelijk genoeg ^^)
    Karakter: Chiyo is een enthousiast meisje dat erg vrolijk is en altijd in is voor een avontuur. Ze is vaak iets te hyper en vindt het moeilijk om serieus te zijn. Ze moet vaak terug op haar plaats geroepen worden. Ze is een flapuit en verklapt vaak dingen die ze eigenlijk niet had moeten zeggen. Desondanks is ze een goede luisteraar en zal ze geheimen van een vriend of vriendin nooit door vertellen.
    Extra: Ze heeft een tatoeage van vogeltjes op haar pols.


    Waarschuwen? : ja graag
    Titel suggestie: the unknown dark

    [ bericht aangepast op 17 juli 2012 - 22:34 ]


    To live is to fight ~ Shinku

    Naam:Ben Black

    Leeftijd:20
    Rol: Generaal
    Uiterlijk (foto):



    Uiterlijk:
    Ben heeft donker blond haar en blauwe ogen, hij is 1.87 m lang. Hij is gewend om altijd in het publiek een school uniform aan te hebben. Zijn haar laat hij eens in de 2/3 maanden bijpunten als hij dat neit doet wordt zijn haar langer en langer

    Achtergrond: Hij heeft 2 broertjes en een zusje. Hij is de oudste. zijn moeder is 3 jaar dood gegaan aan bepaalde soorten kanker
    Rol: Een generaal

    Karakter:
    Ben is een rocker. Hij houdt van rock, Hij is 20 jaar.Van natura is hij een rustig iemand. Hij is erg respectvol en help graag een ander. Omdat ben een bandje heeft is hij vaak op het podium.

    Als hij dat niet doet gaat hij graag op stap met een stel vrienden. Als iemand een dagje sip is of iets heeft meegemaakt waarmee hij/zij niet vrolijk wordt is hij de gene bij wie je kan komen om er over te praten en te worden getroost.

    Waarschuwen: Yup ;)

    [ bericht aangepast op 18 juli 2012 - 9:59 ]


    FBI U.S.A. story

    Rol: Broer nieuw buurmeisje Reilly
    Volledige naam:Tyler Gray
    Leeftijd: 17
    Achtergrond( Familie, woonplaats,etc): Hij woont bij zijn ouders en zusje in huis. Hij woont naast Reilly. Hij is een beetje een nutteloze luie idioot. Het enige waar hij mee bezig is , is Skaten , snowboarden, surfen , wiet roken , slapen en chillen.
    Uiterlijk (duidelijke omschrijving): Hij heeft langer blond haar , en bruine ogen. Hij is 1.75 lang , en vrij dun gebouwt. Hij probeert een stoppeltjesbaardje te laten groeien zodat hij een beetje op Bam Margera lijkt. En heeft altijd zijn pilotenbril op. Hij draagt alleenmaar skater kleding en rond/om huis draagt hij alleen zijn boksers.
    Karakter: Hij is een beetje dom. Misschien komt het door alle klappen die zijn hoofd heeft te verdragen , niemand weet het. Hij probeert ook altijd meisjes op een verschrikkelijke manier te versieren mar het lukt niet. En hij heeft iets tegen clowns. Zodra hij er een ziet , probeert hij hem in elkaar te slaan. Hij is een nietsnut , haalt slechte cijfers op school. En is alleenmaar met zijn skatervriendjes bezig met wiet roken , alchol zuipen , skate video's maken om bekend te worden. Hij is hilarishe als je hem niet kent , maar kan heel erg irritant zijn als je eenmaal met hem omgaat.
    Extra: Hij heeft een grote tatoo van een hooivork op zijn kont. Hij kan zich niet meer herinneren hoe die maar kwam. En op zijn arm is hij door een dronken vriend gebrandmerkt , er staat nu een litteken van een L op. Ook heeft hij een groot litteken op zijn gezicht , hij had een snowboard ongeluk gehad , hij ging van een berg af en knalde tegen een boom aan omdat hij niet meer kon stoppen.
    Waarschuwen? : Hell yeah !
    Titel suggestie: eehm .. The dark rising? Oh no wait .. dat is batman right? xD


    I'm REBELLIOUS

    Disneyland schreef:
    Rol: Vrouwelijke strijder ven Reilly
    Volleige naam: Cristina Gonzalez
    Leeftijd: 26
    Achtergrond: Cristina is een echte vechtersbaas het vechten heeft ze van haar ouders geleerd die omgekomen waren bij een auto-ongeluk. Nu woont ze alleen nadat ze jarenlang in een pleeggezin heeft gewoond. Ze is geboren en getogen in Macedonie
    Uiterlijk (duidelijke omschrijving):

    Ze is erg knap en houdt er van haar haar en zorgt er dan ook goed voor. Met haar ogen kan ze iedereen verleiden in een gevecht omdat haar ogen zo mooi en verleidelijk zijn.
    Karakter: Ze is erg eerlijk en betrouwbaar ze bedriegt nooit iemand. Maar samenwerken is ze niet zo goed in ze werkt liever alleen.
    Extra: Ze spreekt maarliefst 7 talen. Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans, Deens en Zweeds.
    Waarschuwen? : Ja


    Zou je me misschien wat meer informatie over haar Karakter kunnen geven ?


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    Wanneer start je de story? Ik ben namelijk erg nieuwsgierig ^^


    26 - 02 - '16

    Ik ga wat rollen voor je invullen. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Buurmeisje.
    Volledige naam: Toran Valentine Richele Hiddleton. Veel mensen weten niet hoe ze haar voornaam uit moeten spreken, maar je spreekt het uit als Thor-ann.
    Leeftijd: Toran is even oud als Reilly, alleen dan een paar maanden ouder dan hij is.
    Achtergrond: Toran komt uit een rustige familie, die al jaren in Amesbury woont. Ze zijn hier naar toe verhuisd toen Toran slechts drie jaar oud was, dus ze kan zich vrij weinig herinneren van haar vorige woonplaats. Toran's moeder, Ann, is een lerares op de basisschool en geeft les aan kinderen van 4 en 5 jaar oud. Toran's vader, Robert, is een advocaat van beroep, maar heeft nu vrij weinig zaken om te doen en is daarom steeds vaker thuis. Toran is heel bang dat hij vroeg of laat zijn ontslag zal krijgen, maar Robert blijft haar geruststellen. Dan heeft Toran ook nog een oudere broer, Finn, die drie jaar ouder is dan zij. Ze heeft geen speciale band met haar broer, maar kan het ook niet extreem slecht met hem vinden. Ze hebben een typische broer-zus relatie met elkaar.
    Uiterlijk:


    Opzich is Toran geen lelijk meisje om te zien, maar ze zal zeker niet opvallen in een grote groep van mensen. Dit komt omdat haar uiterlijk vrij standaard is. Ze is ongeveer 1.75M lang en daarmee redelijk lang voor haar leeftijd. Ze is vrij stevig gebouwd, maar is niet dik te noemen. Haar bovenbenen zijn redelijk gezet en ze heeft ook erg brede schouders, maar ze probeert ze zo min mogelijk te accentueren.
          Toran heeft goudblonde haren die altijd met grote krullen over haar schouders vallen. Haar ogen zijn olijfgroen van kleur en redelijk groot van vorm. Ze worden omringd door volle wimpers die ze meestal met een likje mascara opmaakt, zodat ze nog iets langer zijn.
          De kledingstijl van Toran is te omschrijven als echt meisjesachtig. Ze draagt veel jurkjes en rokjes en dat vaak in rustige, lichte kleuren.
          Het meisje op de foto is Dianna Agron.
    Karakter: Toran is een rustig, onopvallend meisje. Dit komt omdat ze zich meestal op de achtergrond houdt. Ze heeft eigenlijk nooit echt de behoefte aan veel aandacht en kijkt liever toe. Ze heeft vaak een mening over anderen zonder dat ze die kent, maar die houdt ze vaak voor zichzelf omdat ze eigenlijk nooit zin heeft in ruzie. Hieruit kun je wel opmaken dat Toran best wel schijnheilig is en doet alsof ze poeslief is, terwijl dat eigenlijk helemaal niet is. Het is niet zo dat het een extreem gemeen meisje is, maar ze is zeker niet zo lief als de meeste mensen denken dat ze is.
          Toran is hoogbegaafd en laat graag weten dat ze dat het beter weet. Ze verbetert mensen veel en doet dit vaak op een verwaande toon, omdat ze denkt dat het belangrijk is om slimmer of beter te zijn dan mensen. Ze ziet dingen namelijk vaak als een competitie en is erg gedreven in dingen winnen. Ze kan namelijk totaal niet tegen haar verlies.
          Toch is Toran wel een meisje waar je op kan rekenen. Ze kan een echte vriendin voor je zijn en is erg behulpzaam. Ze moet meestal eerst even loskomen bij nieuwe mensen, maar kan ook erg gezellig zijn als ze je mag.
    Waarschuwen?: Ja graag, lijkt me een leuk verhaal. (:
    Titel suggestie: Ordinem sancti peccatores?


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Crocker schreef:
    Wanneer start je de story? Ik ben namelijk erg nieuwsgierig ^^


    Vandaag , misschien morgen (:


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    xRebel schreef:
    (...)

    Zou je me misschien wat meer informatie over haar Karakter kunnen geven ?


    Karakter: Ze is iemand die snel met iemand contact maakt met mensen en behandelt ze gelijk als beste vrienden. Het enigste nadeel is dat ze soms heel erg last heeft van een ochtendhumeur. Maar na 12 in de middag is het al weer opgelost en is ze zo vrolijk als een vogel


    Mijn geheim is geheim

    Disneyland schreef:
    (...)

    Karakter: Ze is iemand die snel met iemand contact maakt met mensen en behandelt ze gelijk als beste vrienden. Het enigste nadeel is dat ze soms heel erg last heeft van een ochtendhumeur. Maar na 12 in de middag is het al weer opgelost en is ze zo vrolijk als een vogel


    Oke thanks ;)


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    Hij staat online !


    Scars of Destiny


    Smart has the plans , stupid has the stories.