• Vijf jongens en vijf meisjes zijn elkaar helemaal zat. Een paar jaar geleden hebben twee een vreselijke ruzie gehad en ze zitten er even helemaal doorheen. De jongens zijn beroemd geworden en de meisjes willen niks meer met hun te maken hebben. Één van de vijf meisjes besluit hun allemaal een maand in een caravan op te sluiten. Komt dit goed of zitten ze elkaar zo dwars dat ze de tent afbreken?


    Nu zoek ik dus rollen!

    # Meisje één.
    Meisje 1 was sinds het begin van hun vriendschap al het meest close met Liam. Ze waren als licht en donker tegenpolen, maar op de een of andere manier kunnen ze het altijd het best met elkaar vinden.
    # Meisje twee.
    Meisje 2 is het meisje dat het meest verlegen is van iedereen. Voor Louis begon het met haar meer bij de groep te halen -wat aardig lukt- maar voor hem loopt het uit op meer.
    # Meisje drie.
    Meisje 3 is de grootste flirt van de groep en had meteen de meeste aandacht van Zayn. Ze is nog niet klaar voor een vaste relatie, helemaal niet in deze omstandigheden, maar vindt die aandacht stiekem wel leuk.
    # Meisje vier.
    Dit meisje is jaloers op meisje 5, omdat ze zoveel met Niall omgaat. Ze heeft een grote crush op Niall en kan meisje 5 eigenlijk wel wurgen, hoewel ze elkaar wel mogen. Ze laat dan ook niks merken ervan.
    # Meisje vijf, gespeeld door mij.
    Meisje 5 had als eerste contact met de lieve Niall. Ze had zich daarvoor nogal afgezonderd van de rest namelijk, hoewel ze helemaal niet verlegen is. De meeste dachten dat het wat zou worden tussen haar en Niall, maar ze zijn enkel vrienden. Eigenlijk is ze verliefd op charmeur Harry.

    Wat moet je invullen:
    Rol: Vul hier het meisje in.
    Naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd:
    Geboortedatum:
    Uiterlijk: Een bekend persoon. Jasmine Villegas is bezet.
    Karakter:
    Familie: Vul hierin waar je vandaan komt, ergens in de UK.
    Extra: Verplicht! Vertel iets over hobby's, karaktertrekjes etc.

    VOOR IEDEREEN DIE MEISJE TWEE INVULT: Vul een tweede keuze in, want één van mijn beste vriendinnen vult ook meisje 2 in, dus die krijgt iets voorkeur. Dat snappen jullie toch wel?
    Thanks!

    [ bericht aangepast op 4 jan 2012 - 22:42 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Ik ga meisje 2 invullen fo sho (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik kan niet kussen tussen twee en drie. D:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: meisje vier
    Naam: Sarah
    Bijnaam: Saartje
    Leeftijd: 17
    Geboortedatum: 2 maart 1994
    Uiterlijk: http://www.google.be/imgres?imgurl=http://cdn.theatlantic.com/static/mt/assets/alyssa_rosenberg/alyssa_sookie_post.jpg&imgrefurl=http://www.theatlantic.com/entertainment/archive/2010/08/sookie-stackhouse-the-self-educated-vampires-girlfriend/61862/&h=300&w=450&sz=67&tbnid=bJWR5HkhPRy4TM:&tbnh=90&tbnw=135&prev=/search%3Fq%3Dsookie%2Bstackhouse%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=sookie+stackhouse&docid=Hf5x443WT8GvCM&hl=nl&sa=X&ei=GbkET9i4CI-bOqGaiaMB&sqi=2&ved=0CFYQ9QEwBQ&dur=132
    Karakter: lief,onzeker,verlegen,koppig
    Familie: Londen
    Extra: Ze kan soms bot uit de hoek komen als haar iets niet aan staat.
    Ze helpt graag mensen. Ze kan niet tegen comentaar.


    I love Cameron Bright,Nick Jonas,Joe Jonas,Kevin Jonas,

    Rol : Meisje 1.
    Naam : Neena Noah Banks.
    Bijnaam : Neen
    Leeftijd : 17
    Geboortedatum : 18 juni 1994
    Uiterlijk :

    Taylor Momsen.
    Blond haar, blauwe ogen, slank figuur, erg lang en vaak heeft ze veel oogmake-up op.
    Karakter : Aanwezig, spontaan, eerlijk en koppig.
    Familie : Neena woont samen met haar moeder, Jessie Banks in Canterbury, een stadje in Kent. Haar vader is vertrokken nadat hij ondekte dat haar moeder zwanger was. Ook al was haar moeder nog maar 16 jaar toen ze zwanger raakte, ze heeft er nooit aan getwijfeld om de baby te houden. Neena en haar moeder hebben een goede band en ze verteld haar moeder dan ook alles.
    Extra : Neena is altijd erg aanwezig en steekt haar mening nooit onder stoelen of banken. Als ze iets vind dan zegt ze dat gewoon, ook al kwetst ze daar iemand mee. Verder is ze vaak vrolijk, wat veel mensen niet denken, omdat ze er niet echt zo uit ziet. Verder houdt ze van rockmuziek en is ze veel met muziek bezig. Sportief is ze absoluut niet, integendeel : Ze haat sport.

    [ bericht aangepast op 4 jan 2012 - 22:54 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol: Meisje 2 / meisje 3
    Naam: Zanna Anne-Sophie Grant.
    Bijnaam: Zanna wordt heel vaak Zaza genoemd.
    Leeftijd: Zanna is zeventien.
    Geboortedatum: Ze is geboren op 23 oktober.
    uiterlijk:


    Zanna had eigenlijk lang haar zoals op deze foto, maar op een dag besliste dat ze eens iets totaal anders wou dus is het er helemaal afgegaan en sinds dien heeft ze een korte coupe. Zanna heeft er geen spijt van integendeel, ze wilt het niet meer lang. Zanna is een klein tenger meisje. Ze is 1m60 want ze heeft vroeger altijd last gehad van een groeiprobleem. Het zit in de familie dat ze niet rap dik worden dus weegt ze amper 48 kilo ookal eet ze, ze komt geen grammetje bij. Zanna’s ogen zijn haar uithangbord. Ze zet ze daarom ook echt extra in de verf. Zanna’s kledingstijl is echt helemaal 70’s 80’s. Hoge taille rokken, bloemetjes etc alles wat je je kan bedenken dat retro is, heeft ze in haar kast liggen.
    Pixie lott
    Karakter: Zanna is het soort meisje dat er altijd is, maar nooit opvalt. Ze is heel fragile en zachtaardig. Je kan haar heel rap kwetsen en in het begin moet je wat voorzichtiger met haar omspringen totdat je haar vertrouwen hebt en dan geeft ze zich helemaal over aan je. Zanna houdt niet echt van aandacht want ze is verschrikkelijk verlegen. Ze is zo bang om iets verkeerd te doen, iemand te kwetsen of zichzelf belachelijk te maken en de verkeerde indruk te geven dat ze daar heel strak op let. Als je Zanna voor het eerst ziet zal ze amper één à twee zinnen zeggen uit verlegenheid, maar als je haar aan de praat houd zal ze altijd wel antwoorden. Zanna haat mensen die aandacht zoeken, daarom blijft ze zelf ook liever op de achtergrond. Wanneer Zanna iemand heeft die ze vertrouwd, geeft ze zichzelf ook helemaal over aan die persoon. Ze zal hem alles vertellen etc, maar als hij of zij haar vertrouwen schendt zal ze onmiddellijk afstand nemen van die persoon hoe moeilijk dat ook is voor haar, ze kan zich niet permitteren om gebroken te worden. Zanna is een tikkeltje jaloers, maar alleen wilt ze dat niet toegeven. Als er één ding is waar Zanna niet tegen kan is het liegen, ze wil altijd de waarheid weten ookal is het heel kwetsend.
    Familie: Zanna is opgegroeid in hartje manhatten op een relatief klein appartementje in vergelijking met de andere appartementen in haar buurt. James Grant is 43. Hij is een financieel manager van één of ander klein bedrijfje net buiten Manhatten. Hij is al 20 jaar getouwd met de vijfenveertigjarige Alice. Zij heeft enkele boetiekjes met haar eigen ontworpen kleren dat goed verkoopt. Ze gaan heel vrij om met de opvoeding, maar wanneer het over de grenzen gaat grijpen ze onmiddellijk en heel streng in. Zanna heeft ook nog een oudere broer, Simon en een jongere zus [urm=http://weheartit.com/entry/20513881] Kay[/url]. Simon is negentien en een heel sportieve en populaire jongen. Hij is 2x blijven zitten dus bzit nu in zijn laatste jaar en is een van de populairste van zijn school. Kay is een klein, actief meisje van dertien die veel te veel energie heeft. Ze ziet ook altijd het positieve in van alles.
    Extra: Zanna heeft in haar nek een tattoo. In sierlijke letters sta Er “dalia” verwijsend naar de bloem, maar ook naar de naam Delilah. Zij was de beste vriendin van Zanna toen ze gepest werd en heeft onder alle druk zelfmoord gepleegt.

    [ bericht aangepast op 12 jan 2012 - 22:03 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Meisje drie.
    Naam: Harley. In principe is dit al een bijnaam, want haar echte naam is Harlene. Ze heeft een hekel aan die naam en heeft daarom geëist dat iedereen haar Harley noemt. Vrienden en familie doen dit, behalve haar moeder. Haar achternaam is Cooper.
    Bijnaam: Harley wordt vaak Harles genoemd, niemand weet eigenlijk waarom.
    Leeftijd: Harley is achtien jaar oud.
    Geboortedatum: Harley is geboren in het voorjaar van 1993. Om precies te zijn op 13 Juni.
    Uiterlijk:


    Harley is te omschrijven als een poppetje. Ze is zo slank als het maar kan zijn, weegt waarschijnlijk slechts 50 kg en is ongeveer 1,65M lang. Ze is vrij tevreden met zichzelf en er is een reden waarom ze zo ontzettend dun is. Ze doet namelijk constant aan de lijn. Het is niet zo dat het zo heftig is dat ze anorexia heeft, maar ze zou nooit teveel eten. Er is een nadeel aan zo dun zijn, ze heeft geen mooie cup C en geen heupen. Ze heeft lange, blonde haren die vaak met een beetje slag over haar schouders vallen en tot haar borsten komen. Ze heeft ze vaak op veel verschillende manieren, maar meestal los of in een staart. Haar ogen zijn groenblauw van kleur en meestal maakt ze zichzelf met mascara, oogpotlood en eyeliner op. Harley heeft een vrij egale huid, perzikkleurige huid en volle lippen. Haar kledingstijl is te beschrijven als casual.
    Gemma Ward.
    Karakter: Harley is een rebelse tiener en is dit altijd al geweest. Ze had het nooit zo op regels en deed altijd alles naar haar zin. Ze is ontzettend eigenwijs en luisteren ligt haar niet echt. Ze weet dingen vaak te vertellen, is de beste leugenaar en heeft een erg uitgesproken mening. Het probleem hiervan is, is dat er nooit veel mensen waren die bevriend met haar wilden zijn. Ze vonden Harley arrogant en konden haar nooit uitstaan. Erg populair is ze dus niet geweest en zeker niet toen ze regelmatig een vriendje had, dat maakte haar meteen een slet. Harley is een echte expert op het gebied van liefde. Ze heeft veel ervaring en was met veel dingen al veel vroeger dan andere meisjes. Ze is hiermee erg behulpzaam en vindt het fijn als anderen naar haar toe komen voor advies. Ze vindt het namelijk fijn om advies te geven, maar doet dit soms nooit op de juiste manier. Ze komt dan vaak erg nonchalant over en doet een beetje alsof ze er écht alles over weet. Harley is voor de rest vrij onhandig, lijkt erg hard te zijn en totaal niet creatief. Op school deed ze meer haar best dan dat er verwacht werd van haar. Voor de rest is ze vrij grappig en kan ze zichzelf ergens goed uitpraten.
    Familie: Harley komt uit een zeer rijke buurt bij Liverpool. De rijkdom komt voort uit de erfenis van haar vader Jack Cooper, hij runt het familiebedrijf dat al generaties bestaat. Hij is al twintig jaar getrouwd met Lily Montgomery, wie niet werkt en geniet van het rijke leven. Samen hebben ze vijf kinderen. De oudste is de vijfentwintig jarige David, wie ondertussen een twee jarig zoontje Junior heeft en een eigen boek heeft. Hierna komt Harley zelf, waar meer dan 8 jaar tussen zit. Harley heeft nog een jongere broer Mitchell, van zestien. Daarna komen Allison van vijftien en Daphne van twaalf.
    Extra: Harley heeft maar twee hobbies en dat zijn: Honkballen, wat ze altijd met haar oudere broer David deed, en dwarsfluit spelen. Dit heeft ze geleerd van haar tante, Megan.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik ga meisje 2 invullen (:


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.

    VOOR IEDEREEN DIE MEISJE TWEE INVULT: Vul een tweede keuze in, want één van mijn beste vriendinnen vult ook meisje 2 in, dus die krijgt iets voorkeur. Dat snappen jullie toch wel?


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Meisje 2  
      
    Naam: Felicity Morgan Graye
        
    Bijnaam: Liz

    Leeftijd: 18 
       
    Geboortedatum: 24 November 1993 
       
    Uiterlijk: Felicity is een meisje die opvalt, zo'n iemand waarvan je zegt: wow, zonder dat je het doorhebt. Als je in een ruimte zou staan met 50 meisjes zou Felicity het eerst in je blik treden. Ze heeft felrode haren die de ene keer stijl en de andere keer krullend over haar schouders vallen. Ze heeft donkerbruine ogen die perfect kleuren bij haar haren. Over haar lichaam heeft Felicity ook niks te zeuren, misschien een beetje over haar lengte die 1,68M is. Ze weegt een perfecte 53KG en haar lichaam ziet er perfect uit. Ze heeft lange benen wat haar nog iets langer doet lijken en haar lichaam is perfect in proportie. Felicity draagt niet veel make-up en als ze make-up draagt is het naturel. Ze houdt er niet zo van om als een opgetutte barbiepop eruit te zien. De meeste jongens vinden puur natuur toch mooier. Qua kleding is Felicity erop uit om felle kleurtjes te dragen. Dat staat haar toch heel goed, hoewel je zou denken dat het zou vloeken met haar haren.

    Karakter: Felicity is een verlegen meisje. Ze houdt er niet van om in grote gezelschappen te zijn en is het liefst in haar eentje om te doen wat ze wilt. Daarentegen heeft ze wel een grote vriendengroep die ze heel erg mag, maar toch valt ze daar een beetje buiten. Felicity is iemand die heel erg veel geeft om eerlijkheid. Je zal er bij haar niet snel mee wegkomen als je niet de waarheid vertelt en snel vergeven doet ze ook niet. Ze is ook iemand die kan lachen om élk grapje en een heel speciaal soort humor heeft. Een beetje sarcastisch, iets dat niet iedereen leuk vindt. Integendeel vindt ze wel iedereens humor leuk en kan met iedereen eigenlijk wel lachen. Ook is Felicity een meisje dat zal zorgen dat er niks met haar vrienden zal gebeuren. Ze is heel lief voor ze en dat zijn ze ook voor haar. Ze is heel voorzichtig bij haar vrienden en wil ze op geen enkele manier kwetsen.

    Familie: Doncaster  
      
    Extra: Felicity praat niet veel maar als ze wat zegt is het vaak grappig, niet iedereen vind haar humor zo leuk. Ze lacht vaak, als ze echt heel hard lacht knort ze soms, de meeste jongens vinden dat schattig. Ze kan goed luisteren en helpt graag mensen.    

    [ bericht aangepast op 4 jan 2012 - 23:00 ]

    dit is voor mij, let niet op dit
    Rol: Meisje vijf.
    Naam: Eleanor Skye Carver.
    Bijnaam: Ze heeft niet echt een bijnaam, maar sommige mensen noemen haar 'Lee' als ze gewoon iets korters willen dan dat altijd lange Eleanor.
    Leeftijd: Eleanor is zestien jaar oud.
    Geboortedatum: Ze is geboren op 4 maart 1995.
    Uiterlijk:



    Jasmine Villegas.
    Eleanor is een Portugese schone met een perfect lichaam. Ze weegt 59 kilo, wat zwaar lijkt voor haar lichaam, maar ze is kerngezond. Om haar 'mooi' te vinden zit er geen grammetje teveel aan haar lichaam en ze wil er dan ook niks aan veranderen, hoewel ze vindt dat het best wat beter had gemogen. Eleanor heeft donkerbruine ogen die er kleine, groene spikkeltjes in hebben. Dit valt haast niet op, maar het geeft wel wat speciaals. Haar ogen hebben een mysterieus tintje als je erin kijkt en je kan er minutenlang in staren. Haar lange, donkerbruine haren vallen meestal gekruld over haar schouders en komen tot net iets over haar borsten. Veel make-up gebruikt Eleanor niet, ze is meer een 'natural beauty' vind ze zelf. Het enige wat ze gebruikt is een beetje mascara en wat lipgloss. Haar kledingstijl is te omschrijven als casual en meisjesachtig. Ze houdt van vrolijke kleurtjes en haar enorme verslaving is te grote shirts met een short eronder.
    Karakter: Eleanor is een meisje dat niet zo erg opvalt in een groep met veel mensen, misschien door haar uiterlijk een beetje, maar in ieder geval niet door haar innerlijk. Ze houdt zich liever een beetje op de achtergrond, maar verlegen is ze totaal niet. Ze houdt er juist van om in het gezelschap van anderen te zijn, maar dan liever bij mensen die ze goed kent. Alleen is ze nogal stil, maar bij anderen komt ze los en is ze juist heel spontaan en kan ze geen minuut zonder een glimlach op haar gezicht.
    Snel beledigd is ze daarentegen wel. Ze houdt van haar vrienden en kan geen minuut zonder ze. Ze voelt zich snel in de steek gelaten en háát het als mensen ongelooflijk bitchy opmerkingen naar haar maken. Vooral omdat ze dan meteen een weerwoord heeft, die meestal niet zo geweldig zijn.
    Daarnaast is Eleanor een meisje dan ongelooflijk eigenwijs is. Ze zal nooit doen wat anderen zeggen, soms om ze te irriteren kiest ze iets heel anders dan dat iemand gezegd heeft. Gewoon, omdat ze dat leuk vindt. Ze is niet bang om een risico te nemen en doet graag spontaan iets heel nieuws.
    Familie: Eleanor komt officieel uit Portugal. Om preciezer te zijn, een klein dorpje in de buurt van Lissabon. Haar moeder is de Portugese zangeres Zelia Castillo. Ze was erg bekend in hun eigen land, maar ze zijn uiteindelijk naar Engeland verhuist toen Eleanor's vader er vandoor ging iemand van zijn kantoor. Haar moeder is hertrouwd met Greg Carver. Ze heeft nog een grote broer van 18, Carlos. Daarnaast heeft ze nog een klein zusje van 12, Ciara. Haar moeder was zwanger van Ciara toen ze al in Engeland waren. Ze wonen nu met z'n allen in het huis van Greg in het grote Londen.
    Extra: Eleanor heeft een grote verslaving voor sneakers, vooral Supra's en Vans. Ze draagt het liefst de hele dag sneakers.
    Eleanor's hobby is vooral dansen. Ze doet al jaren streetdance, maar in Portugal heeft ze ook leren stijldansen. Eigenlijk kan ze ook modern ballet en freerunnen, maar streetdance is haar grote favoriet. Meestal danst ze voor zichzelf, ze heeft nogal podiumangst.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Riverfire schreef:
    VOOR IEDEREEN DIE MEISJE TWEE INVULT: Vul een tweede keuze in, want één van mijn beste vriendinnen vult ook meisje 2 in, dus die krijgt iets voorkeur. Dat snappen jullie toch wel?


    Okidoki (:

    Dus moet je dan een nieuwe rol invullen?


    all I want is the taste that your lips allow

    Mayer schreef:
    (...)

    Okidoki (:

    Dus moet je dan een nieuwe rol invullen?


    Nee, maar je mag een tweede keus naast meisje twee zetten. Dus gewoon:
    Rol: Meisje twee, maar indien niet mogelijk dan liever .....


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Riverfire schreef:
    (...)

    Nee, maar je mag een tweede keus naast meisje twee zetten. Dus gewoon:
    Rol: Meisje twee, maar indien niet mogelijk dan liever .....

    Oke, is gebeurd (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Meisje 4
    Naam:Vanessa Lillian Grey
    Bijnaam:Nessa of Lily
    Leeftijd:17
    Geboortedatum:2 mei 1995
    Uiterlijk:

    Vanessa heeft halflang blond haar waar ze elke dag iets anders mee doet. Dat is ook echt haar handelsmerk, haar kapsel wat elke dag anders is. Ze doet er nooit iets drastisch mee, zoals verfen of kort knippen, maar ze heeft wel zo'n beetje alle soorten vlechten en staarten in haar haar gehad. Ze heeft een lief gezichtje, waar ze niet veel make-up op doet. Ze houd het het liefst naturel. Haar kledingstijl is rustig en meisjesachtig, meestal niet met felle kleuren. Ze is ongeveer 1,69 en heeft een mooi figuur, wat komt door haar volleyball training 2 keer per week.
    Diana Agron
    Karakter:Vanessa is een lief rustig meisje, maar ze kan fel uit de hoek komen. Ze lijkt een beetje 'perfect' omdat ze zo mooi lief én slim is, maar ook zij heeft haar problemen. Ze vind het soms moeilijk om te zeggen wat ze wilt zeggen, waardoor ze haar gevoelens opkropt. Ze heeft dus van die momenten dat ze op knappen staat, en daardoor kan één slecht dingetje haar al boos maken. Voor vreemden kan Vanessa een beetje verlegen lijken, maar bij haar vriendinnen en Niall doet ze gewoon heel gek. Vanessa is best populair, maar zeker niet een 'Mean girl'.
    Familie: Haar familie komt oorspronkelijk uit Liverpool. Vanessa woont samen met haar moeder en vader. Ze zijn allebei leraren op de middelbare school. Haar moeder geeft Biologie en haar vader Geschiedenis. Daar hebben haar ouders ook elkaar ontmoet. Vanessa is enigst kind.
    Extra: Vanessa houd erg van dieren. Ze heeft ook een baantje bij het lokale dierenasiel. Zelf heeft ze een kat genaamd Pumpkin, en een hond genaamd Miley. Ze speelt ook piano, volleyball en ze zingt.

    Wil je me please waarschuwen als ik de rol heb? XX

    [ bericht aangepast op 5 jan 2012 - 17:34 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Rol: meisje 2 (: indien niet mogelijk meisje 4 (:
    Naam: Avelon Lillyan Palysimo, maar niemand noemt haar Avelon, maar Ava.
    Bijnaam: Ava heeft niet echt een bijnaam, soms noemen mensen haar 'kleine', maar daar houdt het bij op.
    Leeftijd: Ava is net achtien geworden.
    Geboortedatum: 31 december 1993
    Uiterlijk:



    Lily Collins
    Ava heeft een bijna witte huid. Haar huid lijkt meestal nog lichter door haar donker bruine haar. Haar donker bruine haar heeft een beetje slag en het is vreselijk warrig. Het heeft niet erg veel vorm, meestal hangt het gewoon langs haar gezicht en doet het warrig, maar Ava besteedt er niet zoveel aandacht aan. Ze weet dat wanneer ze er wat mee doet, dat het toch niet erg veel beter wordt, dus ze doet er vrij weinig mee. Ze borstelt en kamt het vreselijk vaak, zodat het niet zo erg pluist, maar meestal werkt het niet echt. Haar echte oogkleur is bruinachtig, hazel. Door de blik in haar ogen kun je gewoon zien dat ze best wel verlegen is. Ze glimlacht alleen bij vrienden, dan zie je haar mooie rij tanden. Ze heeft nooit een beugel gehad en haar tanden staan redelijk recht van zichzelf en ze zijn overigens ook mooi wit. Ava is ongeveer 1.63m lang, wat best klein is, vandaar noemen sommige mensen haar kleine, en Ava is ook erg licht. In het openbaar is ze redelijk schuw en wilt ze dus liever niet opvallen. Ze kleedt zich ook niet heel erg opvallend, maar ze houdt wel van experimenteren. Maar toch gaat ze heel simpel de straat op. Het enige wat misschien opvalt aan haar is dat ze het liefste op haar rode sneakers loopt, maar dat doet ze lang niet altijd. Zoals er een paar regels eerder staat, ze houdt niet van opvallen.
    Karakter: Ava is een stil meisje in het openbaar. Verlegen en stil. Ze is schuw bij vreemden en praat dan ook niet veel. Door haar uiterlijk valt ze ook niet heel erg veel op en ze wilt niets liever dan dat. Ze hoeft niet Miss Perfect te zijn, vindt ze zelf. Ava is niet echt een meisje dat je zomaar ziet en dat wilt ze het liefst zo houden. Ava is eigenlijk een hele slimme meid. Ze is nog net niet hoogbegaafd en houdt vreselijk veel van literatuur in alle soorten. Mensen die haar zo zien lezen, denken dan snel dat ze een echte nerd is, maar dat is ze niet echt. Soms is Ava uren weg, dan zit ze in het bos. Ze is dan niet verdwaald. Nee, dan zit ze in het bos, in haar eigen wereldje. Ze tekent dan vanalles en nog wat, schrijft er dan over en leest. Veel van die verhalen zijn erg romantisch, Ava is best wel romantisch. Ze fantaseert vaak over romantische dingen, maar dat weet niemand. Ze schrijft een aantal dingen op in haar schriftje, maar bijna niemand weet hiervan. Vaak vergeet ze dusdanig de tijd dan. Mensen maken zich dan zorgen en als ze terugkeert doet ze er erg laconiek over. Ze is heel sterk, ook al ziet ze er niet zo uit. Ze heeft een sterke wil, maar ze laat toch wel weer makkelijk over haar heen lopen. Verder weet Ava niet precies hoe en wanneer je sommige gevoelens moet tonen. Maar eigenlijk is Ava, als je haar leert kennen, een hele lieve meid, die overigens ook erg vrolijk kan zijn. Ook is Ava betrouwbaar en geeft ze goed advies, maar ze kan ook goed luisteren naar je probleem. Als laatste heeft Ava een goed gevoel voor humor en doet ze soms ook wel sarcastisch, maar ze gewoon in het openbaar erg schuw en verlegen. Ze blijft gewoon liever op de achtergrond.
    Familie: Ava is geboren als derde kind van Doug en Maria Palysimo in York, waar ze overigens nog steeds woont. Ava was tevens ook het laatste kind wat ze kregen. Op het moment zijn Ava's oudere zus en broer al uit huis. Moon is het oudste kind, hij is op het moment 24 jaar oud en hij loopt stage bij een groot bedrijf, hij is van plan manager te worden. Ava's zus heet Misty, ze is net 20 jaar geworden en woont in een studentenhuis, ze is bezig met een mode studie. Ava's ouders zijn redelijk rijk, zeker niet arm. Eigenlijk heel normaal. Het is een heel normaal gezin, niet heel veel ruzie's en dat soort dingen. Alleen doordat Ava's ouders meer met haar oudere broer en zus bezig was, is ze een beetje genegeerd. Ze heeft niet veel gemist en ze had ook geen aandacht te kort, maar ze werd zo ook een beetje naar de achtergrond gedrukt. En ze wilt er liever blijven.
    Extra: Ava is erg creatief en speelt gitaar. Ze verzint heel veel dingen, heeft een grote fantasie en is eigenlijk ook erg vrolijk. Ava is alles behalve zielig en niemand moet haar dan ook zielig noemen. Ava bijt overigens ook op haar nagels als ze zenuwachtig is of als ze in verlegenheid wordt gebracht. Ook bloost ze snel. En als laatste is ze ook een echte dierenvriend. Ze heeft twee honden, die overigens erg lomp en druk zijn, maar toch erg lief; Cookie en Snoopy

    [ bericht aangepast op 4 jan 2012 - 23:23 ]


    I got macdonalds breakfast for you, just for you, drove 2 miles to get it, so better get up and eat it.