• Look too good to eat,
    I just can't believe we can't talk about nothing.
    You spend more time on your look than the rest of my girlfriends,
    There's just nothing there, you play with your hair,
    stuck in front of the mirror.

    Could've had it,
    should've had it,
    would've had it,
    if you were a little less,
    Dumb.


    Sammie en Harry waren eens een stel, dolgelukkig en smoorverliefd op elkaar. Het probleem voor Sammie was dat Harry vooral met zichzelf bezig was en over niks anders dan zichzelf kon praten. Sammie maakte het dan ook uit na een relatie van vijftien maanden met hem. Kort erna verhuisde Harry vanuit het kleine dorpje. Sammie was hem vergeten en Harry was haar vergeten, totdat ze elkaar weer tegen komen bij een concert van One Direction. Hoewel het mooi zou zijn als de oude liefde weer terug komt, blijkt dit niet zo te zijn. Harry is geen spat veranderd en Sammie daarintegen, ook niet. Achter hun rug om sluiten Niall en Zayn een weddenschap. Niall wedt ervoor, met zijn hart van goud, dat de twee nog verliefd op elkaar zijn en bij terug als een stelletje komen. Zayn gokt erop dat Harry haar jaloers zal maken en haar laat inzien dat ze de grootste womanizer heeft laten lopen. Gelukkig heeft Sammie zo haar eigen plannen.


    Dit verhaal heb ik al eens geschreven, maar wil hem toch nog graag herschrijven en dat met nieuwe rollen. Dus als je interesse hebt, vul in. :Y)

    Rollen.
    # Twee beste vriendinnen hoofdpersoon.
    # Vriendinnetje Louis en Niall.
    # Twee goede vriendinnen van de jongens.

    Informatie.
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum:
    Uiterlijk: Een bekend persoon, erbij vermelden wie het is. Heather Morris is bezet.
    Extra: Alles wat jij nog belangrijk vindt. Van familie, hobby's tot verleden.
    Titel?
    Waarschuwen?
    [/b]

    [ bericht aangepast op 23 jan 2012 - 20:17 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik vul morgen/overmorgen een rol voor beste vriendin/vriendinnetje Niall in!


    He says: "Live fast and die young, forget the past and move on. What's done is done."

    Rol: vriendinnetje Niall, als ik die rol niet krijg mag je haar overal voor gebruiken (:
    Voornaam: Katie
    Achternaam: Williams
    Volledige naam: Katherine Maddison Williams
    Leeftijd en geboortedatum: 17, haar verjaardag is 29 januari
    Uiterlijk:


    Ashley Benson
    Het eerste wat je opvalt aan Katy zijn haar blauwe ogen. Je zou er uren in kunnen staren en ze is er dan ook heel trots op. Vaak zet ze er een lijntje oogpotlood omheen, en doet ze mascara op. Naast lipgloss is dit meestal de enige make-up die ze draagt. Ze heeft halflang goudblond haar wat ze erg goed verzorgt. Meestal zit het in een slag en valt het over haar schouders heen, maar soms doed ze het ook in een vlecht of staart. Katy is 1,68 lang en slank gebouwd. Katy's kledingstijl is stoer. Meestal zie je haar gewoon in een broek met een shirtje erop, gecombineerd met haar geliefde laarsen.
    Extra: Katy woont samen met haar moeder Hailey in een appartement in Londen. Haar vader is overleden toen ze twee was en Katy heeft niet veel herrineringen aan hem. Katy wilt later graag fotograve worden.
    Titel? Let's give it another try
    Waarschuwen? tuurlijk :Y)

    [ bericht aangepast op 23 jan 2012 - 17:54 ]


    It's darkest just before the dawn <3

    Ik vul morgen ook een in! :Y) Vond het echt heel jammer dat je ermee was gestopt.

    Ik vul zo vriendin Niall in (:

    [ bericht aangepast op 23 jan 2012 - 0:04 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol: Vriendin Louis.
    Voornaam: Amber
    Achternaam: Johnson
    Volledige naam: Amber Jules Johnson.
    Leeftijd en geboortedatum: Amber is 19 jaar. Ze is geboren op 30 april 1992.
    Uiterlijk:


    Amber heeft prachtige donker bruine haren. Ze heeft haar haren nog nooit geverfd, haar haren zijn dus puur natuurlijk. Al verkleuren haar haren wel door de zon. Af en toe is dan er ook een klein licht plukje te vinden tussen de donkere bruine haren. Meestal heeft ze haar haren los hangen, maar af en toe heeft Amber het in een staart. Amber heeft mooie bruine ogen waar je in kan verdrinken. Haar ogen zeggen veel over haar. Of ze verdrietig is, of blij. Boos of juist enthousiast. Want Amber kan wel lachen, maar als haar ogen niet lachen, dan is Amber dus ook niet blij. Amber maakt haar ogen alleen met wat mascara en eyeliner op. Ze heeft een hekel aan oogschaduw en zal dat dus ook nooit dragen. Amber heeft mooie lippen die al wat roze zijn van haar zelf. Dat weerhoudt haar niet van het opdoen van lipgloss. Amber is helemaal verslaafd aan lipgloss. Ze heeft altijd wel wat op, behalve als ze gaat slapen dan. In haar mond bevinden zich twee rijen van prachtige witten tanden, die recht naast elkaar staan. Met dank aan de beugel die ze vroeger heeft gehad. Amber is een meisje met een normale lengte. Ze is 1,69 meter. Amber is een licht gebruind meisje. Dat bruine kleurtje heeft ze altijd, ook in de winter. En in de zomer, wordt dat bruine kleurtje alleen maar meer.
    Nina Dobrev
    Extra: Amber en Louis zijn al ruim twee jaar samen. Ze wonen dan ook samen. Het was wel even wennen dat Harry er ook woonde voor Amber, maar ze hebben het altijd wel gezellig met z'n drieën. Maar Amber vindt het ook fijn om alleen met Louis te zijn. Doordat ze verhuisd is naar Louis, ziet ze haar familie minder vaak. Dat is jammer, want ze hebben een goede band. Amber's moeder, May werkt bij een telecom bedrijf. Het klinkt saai, maar het verdient wel goed. Amber's vader, Maikel werkt als schoenmaker voor zichzelf. Ook heeft Amber nog een klein broertje Finn. Amber en Finn hebben een goede band. Amber haar grote hobby is tekenen. Amber is heel creatief aangelegd. Ze tekent Louis natuurlijk het liefste, maar verder vindt ze het leuk om landschappen te tekenen. Ze wilt later dan ook iets met haar tekentalent gaan doen.
    Titel? Let's do it my way. Oke ik faal sorry.
    Waarschuwen? Jaa graag :3

    [ bericht aangepast op 23 jan 2012 - 0:08 ]

    Ik vul morgen wel iets voor je in. Een vriendin van de hoofdpersoon of her vriendinnetje van Niall.
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Rol: Vriendinnetje Niall! & misschien goede vriendin Zayn?
    Voornaam: Ashlynne.
    Achternaam: Swarek.
    Volledige naam: Ashlynne Rose Swarek.
    Leeftijd: 17. || Geboren op 29 september 1994.
    Uiterlijk:


    Pixie Lott.
    Extra:
    Familie: Ashlynne heeft een tweelingbroer Gabriël. Qua uiterlijk lijken de twee niks op elkaar, maar qua innerlijk zijn ze precies hetzelfde. Haar moeder Christine heeft de tweeling in haar eentje opgevoed. Ashlynne en Gabriël hebben hun vader nooit gekend, en weten zijn naam niet eens.
    John patrick Amedori. Julia Roberts.
    Verleden: Ashlynne heeft jaren lang een beste vriendin gehad, Parker. Parker heeft 2 jaar geleden zelfmoord gepleegd, en Ashlynne mist haar nog altijd ontzettend.
    Scarlett Johanson.
    Hobby's: Ashlynne's favoriete bezigheid is fotograferen. Ze vind het geweldig dat ze op die manier echte gevoelens, echte gebeurtenissen, en uitgekomen dromen kan vastleggen. Ze is nooit echt een dromer geweest. Ashlynne is erg realistisch, en ze staat met beide benen op de grond.
    Ps: Ze rookt.
    Titel? -Hello again.
    - Not your average love story.
    Ik ben slecht in titels verzinnen.
    Waarschuwen? Yes, please. (:

    [ bericht aangepast op 23 jan 2012 - 0:03 ]


    The only thing that's going to bother me, is that you all call yourselfs my friends.

    Rol: Vriendinnetje Niall of vriendin van de hoofdpersoon, kies jij maar! (:
    Voornaam: Lori is een afkorting van Elinore. Omdat ze zo niet genoemd wilde worden heeft ze er zelf maar Lori van gemaakt. Haar moeder noemt haar nog steeds Elinore, terwijl ze erop staat dat ze Lori genoemd word. Het gaat er hier niet om dat ze haar naam niet leuk vind.
    Achternaam: Stanford
    Volledige naam: Elinore Ann Stanford
    Leeftijd en geboortedatum: Elinore is 17 jaar oud en geboren op 15 December.
    Uiterlijk:

    Ashley Madewke.
    Het eerste wat op zal vallen als je naar haar gezicht kijkt, zijn haar donkerbruine ogen. Het fijne van haar ogen is, vind ze zelf, dat je niet zomaar alles aan haar ziet. Bijvoorbeeld als er iets mis is met haar. Wat ze ze zelf ook wel fijn is, is haar lengte. Ze is namelijk maar 1.70, volgens haar een goede lengte. Elinore is lang, maar toch ook wel fragiel. Haar donkere haar hangt elke dag is grove krullen over haar schouders, maar af en toe zet ze het toch vast. Waar ze erg van houd is winkelen, daarom loopt ze ook altijd met de meest trendy kleding en veel make-up. Mensen zeggen vaak over haar dat ze een schattig neusje heeft, vanwege de vorm. Zelf vind ze dat helemaal niet en heeft ze geen idee waar iedereen het dan toch over heeft.
    Extra: De familie Stanford is een gemiddeld gezin dat in een gewone woonwijk woont. Elinore's vader, en tevens het hoofd van het gezin, de 40-jarige Benito is zakenman en altijd opzoek naar nieuwe dingen om te investeren. Hij is voor de helft Italiaans, van zijn moeders kant, en Lori lijkt op hem. Haar stiefmoeder, de 38-jarige Camille, is een 35-jarige schoonheidsspecialiste die zichzelf en Lori goed verzorgt. Lori kan op zich wel goed met haar omgaan. Camille is een volbloed Spaanse, die erg goed kan koken en ook een dochter heeft. Dat is de 17-jarige Mia, waar Lori soms een meningsverschil heeft, maar ook goed mee om kan gaan.
    Sinds drie jaar is ze passioneel streetdancer, iets wat ze nog steeds heel graag doet. Nu danst ze vier dagen in de week, in de avonden. Alleen weet ze zeker dat ze daar niet haar carrière van wilt maken. Ze wilt namelijk als sinds ze klein is partyplanner worden. Daar is ze nu al veel mee bezig. Als ze niet op school zit, danst of een feestje plant, heeft ze haar bijbaantje bij Starbucks. Om haar eigen geld te verdienen voor de dingen die ze nodig heeft, maar niet per sè aan haar vader wilt vragen om te kopen.
    Waarschuwen? Yes please, (:

    [ bericht aangepast op 23 jan 2012 - 6:53 ]


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Waarom doet iedereen vriendin Niall? Nu maak ik geen kans meer (huil)

    [ bericht aangepast op 23 jan 2012 - 13:53 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Riverfire schreef:
    Waarom doet iedereen vriendin Niall? Nu maak ik geen kans meer (huil)


    Stiekem heb ik ook echt de andere rollen nodig. Dus een andere rol, geeft je meer kans op een rol in het verhaal. :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik kan wel een beste vriendin van de hoofdpersoon verzinnen of een goeie vriendin van de jongens, als je wilt


    Physics is awesome

    Eyes schreef:
    Ik kan wel een beste vriendin van de hoofdpersoon verzinnen of een goeie vriendin van de jongens, als je wilt


    Hihi is goed. De beste vriendin van Sammie moet een beetje bazig, tegen Harry zijn. En de vriendin van de jongens, is best wel kattig. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dumbledore schreef:
    (...)

    Hihi is goed. De beste vriendin van Sammie moet een beetje bazig, tegen Harry zijn. En de vriendin van de jongens, is best wel kattig. (:


    Ik ga lekker vriendin van Sammie invullen :9~


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Dumbledore schreef:
    (...)

    Hihi is goed. De beste vriendin van Sammie moet een beetje bazig, tegen Harry zijn. En de vriendin van de jongens, is best wel kattig. (:


    Oké, zal er rekening mee houden


    Physics is awesome

    *is een beetje heel erg eigenwijs* en toch ga ik twee rollen invullen, hoewel ik niall's gf toch nooit krijg :Y)


    Just keep your head up. Stick on the ice.