• [Name] heeft haar grootste droom zojuist werkelijkheid weten te maken. [Naam beroemdheid] ontmoeten. Hoewel, niet op zo’n plezierige manier. Eerder plakkerig, zou je kunnen zeggen…

          'Gatver. Kijk uit je doppen, freak,' schreeuw ik uit terwijl de plakkerige milkshake van mijn shirt zó op mijn broek druipt. Smaak? Bosbes, ik herken de kleur uit duizenden.
          'Sorry,' zegt hij met een glimlach op zijn gezicht die zich vormt tot een grijns als hij zijn ogen tegemoet keert.


    Ze kan echter geen afscheid van hem nemen en een vriendin sluit een weddenschap met haar. Ze zal bij [naam beroemheid] in de tourbus sluipen en zorgen dat ze lang genoeg ongezien blijft zodat ze kan blijven, voor een vrij lange tijd bij hem. Maar wat als zij plotseling spoorloos is?


    Now I need roles! Als jullie vragen hebben, gewoon stellen.

    Wat heb ik nodig:
    • Beste vriendinnen hoofdpersoon.
    Maximaal twee/drie.
    • Bandleden van de 'zanger'.
    Drummer, basgitarist, gitarist, achtergrondzang.
    • Zijn manager.
    Mannelijk of vrouwelijk. Leeftijd rond de 30.
    • Eventueel vriendinnetjes van de bandleden.
    Niet heel erg nodig, maar mag wel.
    • Fangirls.
    Same as hierboven.

    Wat moet je invullen?
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum:
    Karakter:
    Uiterlijk: Een bekend persoon waarbij -bij een grote rol- beeldmateriaal te zoeken is. Graag een beschrijving erbij.
    - Geen Josh Hutcherson gebruiken.

    Familie: Hoeft niet al te lang.
    Extra: Relaties, carrière enzovoort.

    [ bericht aangepast op 11 maart 2012 - 17:01 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Ik ga vriendin invullen en bandlid. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Dumbledore schreef:
    Ik ga vriendin invullen en bandlid. (:


    Senk joe luvvv.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Beste vriendin.
    Voornaam: Coraline. Haar naam wordt vaak anders uitgesproken, als Caroline namelijk. Ze heeft er echt een hekel aan als mensen dat doen, want het is nou eenmaal Coraline. Haar 'bijnaam' is Cora of Line.
    Achternaam: Montgomery.
    Volledige naam: Coraline Maddison Montgomery.
    Leeftijd en geboortedatum: Coraline is achtien jaar oud en geboren op 10 Juni 1992.
    Karakter: Coraline is een heel rustig en bescheiden meisje. Ze zal complimentjes nooit zomaar geloven en is eigenlijk vrij verlegen. Ze vindt het moeilijk om tegen nieuwe mensen te praten en dat is ook wel het grootste nadeel aan haar.. Ze bloost snel en vindt de aandacht van jongens maar moeilijk om mee om te gaan. Coraline is zo'n meisje dat niemand haat. Er zijn mensen die ze niet zo aardig vind, maar ze blijft vriendelijk tegen iedereen. Mensen noemen haar vaak saai en ouderwets, maar ze roddelt eigenlijk nooit - omdat ze het gewoonweg verschrikkelijk zou vinden als iemand dat over haar zou doen. Coraline is het meisje dat echt je beste vriendin is. Ze is erg behulpzaam, lief en je kan ook wel echt met haar lachen - alleen moet ze eerst even loskomen. Ze is erg onhandig op het gebied van jongens en gewoon is ze ook niet bepaald de allerhandigste.
    Uiterlijk:


    Eigenlijk is Coraline een uitzonderlijk meisje, maar niet erg opvallend. Omdat ze geen grote borsten of moordend slanke benen heeft, wordt ze bijna nooit nagekeken. Haar haren zijn goudblond en vallen vaak met krullen over haar schouders, bijna nooit stijlt ze ze - omdat ze dat bij haar niet zo mooi vindt. Haar ogen zijn olijfgroen van kleur en omringd door wimpers die ze vaak opmaakt met mascara en een strak, zwart lijntje eyeliner. Coraline heeft een vrij opvallende neus en haar lippen zijn perzikroze van kleur.
          Haar kledingstijl is te omschrijving als 'girly'. Ze houdt van lieve kleurtjes en vooral veel van jurkjes. Ze draagt graag iets met bloemetjes printen en houdt van zachte kleuren. Ze heeft een vage obsessie voor kleine riempjes en zeker om die te combineren met leuke jurkjes.
    Dianna Agron.
    Familie: Coraline is opgegroeid in een rustig gezin. Haar ouders zijn nog steeds bij elkaar en hebben samen twee kinderen, waarvan Coraline de jongste is. Haar vader is de vijftigjarige Jonas Montgomery. Hij werkt als tandarts en verdient hier vrij veel geld mee. Ze hebben het thuis dan ook helemaal niet slecht. Al jaren lang is hij getrouwd met Maddie Montgomery, een gepassioneerde schrijfster. Coraline heeft één oudere broer, Joshua Montgomery. Hij is tweeëntwintig jaar oud en heeft een hele leuke vriendin, Michelle.
    Extra: Lang heeft Coraline verkering gehad met Jasper Brown. Ze hadden al iets sinds dat ze veertien waren en het is nu een halfjaar geleden uitgegaan. Hoewel ze beide nog niet helemaal over elkaar heen zijn, vrij logisch na zo'n lange relatie, vindt Coraline dat het goed is zo. Ze overleeft het ook wel zonder Jasper.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik maak de manager wel (:


    26 - 02 - '16

    Merryweather schreef:
    Ik maak de manager wel (:


    Thanks (:
    En ook thanks Sannie xoxo


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Manager
    Voornaam: Josephine Ariane
    Achternaam: McMuffin
    Volledige naam: Josephine Ariane McMuffin
    Leeftijd en geboortedatum: 14 januari 1982, ze is nu net 30 geworden
    Karakter: Josephine kan heel aardig zijn, maar soms kan ze heel erg kattig en kortaf doen. Ze kan mensen laten sidderen met haar stem en wil altijd alles op haar manier hebben. Ze is perfectionistisch en netjes. Ze ergert zich aan mensen die dit niet zijn en wordt door een nogal groot aantal mensen gehaat. Ze was eerst model, maar gaf haar carrière door verveling op en werd manager.
    Uiterlijk:


    Keira Knightley
    Ze heeft een mooie blonde haardos en mooie blauw groene ogen. Trots is ze echter niet op zichzelf.
    Familie: Josephine heeft geen contact meer met haar broers en zussen. Haar ouders zijn enkele jaren geleden overleden. Ze mist het contact echter niet door haar slechte jeugd en de slechte herinneringen die ze aan hen over heeft gehouden.
    Extra: Josephine is een tijdje model geweest en heeft een tijdje een relatie gehad met een man. Lang duurde die relatie echter niet, slechts twee maanden, want de man werd haar pinnige gedrag zat en verliet haar voor een ander.

    [ bericht aangepast op 7 maart 2012 - 19:49 ]


    26 - 02 - '16

    Rol: Beste vriendin hoofdpersoon
    Voornaam: Brooke
    Achternaam: Williams
    Volledige naam: Brooke Michelle Williams
    Leeftijd en geboortedatum: 17, 5 september 1994
    Karakter:
    Brooke is een lief meisje die bekend staat om haar levendige karakter. Ze houdt wel van een geintje en is altijd in voor een praatje. Ze is erg zorgzaam en zal er dan ook alles aan doen om haar vrienden te helpen/beschermen. Als ze bij mensen is die ze niet zo goed kent blijft ze liever een tijdje op de achtergrond omdat ze toch wat verlegen is in dat soort situaties. Brooke is een meisje die niet snel een hekel heeft aan mensen en die niet snel in ruzies terecht komt. Tenzij je over haar familie of vrienden begint zal het haar niks uitmaken wat je allemaal zegt. Brooke is best flirty maar als ze een vriend heeft zal ze ook zeker trouw blijven aan hem.
    Uiterlijk:


    Kim Dash
    Brooke is een meisje die heel onterecht heel onzeker is over haar uiterlijk. Ze heeft een prachtig egale huid en is wat getint. Haar haren zijn blond geverfd en meestal stijlt of krult ze ze. Brooke heeft bruine grote ogen die ze vaak opmaakt met wat eyeliner en mascara, verder is ze niet zo van de make-up. Ze is een klein en slank meisje die vaak hakken draagt om wat groter te lijken. Ze kleedt zich meisjesachtig maar kan zich in een skinny-jeans met een topje ook helemaal thuis voelen.
    Familie: Brooke heeft een succesvolle zakenman als vader, Josh Williams. Haar moeder, Judy Williams, hoeft niet te werken doordat haar man het geld allemaal verdient. Ze is het liefste thuis met haar kinderen en een goede moeder. Ook heeft Brooke een broer genaamd Mitch Williams. Hij is erg beschermend over haar en zal er alles aan doen om te zorgen dat ze niet gekwetst wordt.
    Extra: Brooke heeft altijd maar korte relaties omdat ze vaak heel snel jaloers is als haar vriend met een ander meisje praat en zo dus vaak in ruzies komt binnen haar relatie. Ze heeft op haar 15e veel ruzie gehad met haar ouders en ze was in een diepe put gezakt. Toen ze hier weer uit was geklommen heeft ze een tattoeage genomen met de tekst: Love Life.


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Dumbledore schreef:
    Ik ga vriendin invullen en bandlid. (:


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Cartwright schreef:
    (...)


    Theeenks.


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Bandlid, drummer
    Voornaam: Harold, sommige van zijn vrienden korten het af tot 'Har' of 'Harry'.
    Achternaam: Preston
    Volledige naam:Harold Charles Preston
    Leeftijd en geboortedatum: Harold is geboren op 19 oktober 1990 en is nu dus 21 jaar.
    Karakter: Harold is over het algemeen een rustige jongen. Hij denkt goed na voordat hij iets zegt en je zult hem niet snel op iets beschamends betrappen. Harold blijft heel nuchter onder zijn succes, omdat hij weet dat het ook elk moment weer over kan zijn. Hij is een vechter en gaat door het vuur voor degene die hij liefheeft.
    Hij is heel ambitieus en stelt altijd nieuwe doelen voor zichzelf. Als hij die niet haalt, kan hij daar dagen gefrustreerd om zijn. En dat merk je dan aan hem, want dan is hij verschrikkelijk chagrijnig en kan niemand hem opvrolijken.
    Eigenlijk is Harold over het algemeen hetzelfde gebleven dan voordat hij beroemd was. Het enige dat verandert is, is zijn gedrag tegenover meisjes. Hij was eerst traditioneel en geloofde alleen in relaties. Nu doet hij niet moeilijk over een one-night-stand hier en daar. Hij flirt er oplos en maakt er maar wat graag gebruik van dat hij aanbeden wordt door duizenden meisjes. Soms kan hij wat onrespectvol over meisjes overkomen, maar zo bedoelt hij het meestal niet.
    Uiterlijk:


    Alex Pettyfer
    Harold is een typische blonde jongen met blauwe ogen en een witte huid. Hij heeft een perfect gezicht, alles staat in verhouding. Van de vorm van zijn lippen, de grootte van zijn neus tot aan zijn jukbeenderen : Alles klopt. Zijn haar krult uit zichzelf, maar bij belangrijke evenementen stijlt Harold het wel eens.
    Harold ziet eruit alsof hij niet veel aan zijn uiterlijk doet, maar niets is minder waar. Hij is best ijdel en staat elke dag ook zeker wel zo'n 3 kwartier voor de spiegel, voordat hij weg gaat. Toch wilt hij niet dat het allemaal te smooth wordt, dus zorgt hij voor een nonchalante look.
    Zijn kleren verschillen met de dag. Het is maar net waar hij zin in heeft. Soms gaat hij voor casual, de andere keer weer voor netjes. Je weet dus nooit hoe je hem aan zal treffen. Harold zijn voorkomen is tijdloos en nostalgisch, waardoor hij eigenlijk alles kan hebben.
    Verder is zijn lengte gemiddeld : Hij is net geen 180 cm, maar blijft steken rond de 178/179. Hij heeft een gespierd lichaam en heeft dan ook een sixpack, waar hij veel meisjes mee versierd. Kenmerkend is zijn tattoo : Hij heeft een kruis op zijn borstkas staan.
    Familie: Harold komt uit een muzikale familie. Zijn beide ouders hebben een gewone baan : Zijn vader , James, als muziekleraar en zijn moeder, Cindy, als bejaardenverzorgster. Harold is altijd heel duidelijk geweest dat hij van muziek zijn baan wilde maken. Daar hebben zijn ouders nooit problemen mee gehad en ze hebben daar dan ook altijd in gesteund. Ze zijn nu ook heel trots dat het hem gelukt is, maar missen soms de oude tijden ook wel. Alleen zullen ze dat nooit zeggen, ze houden zich erg groot. Harold is enigs kind, maar daar zat hij nooit echt mee. Zo stond hij namelijk altijd in de belangstelling.
    Extra: Harold heeft zo'n 3,5 jaar een relatie gehad met Fatima. Maar zij kon er niet mee omgaan dat Harold bijna nooit meer thuis was. Daarom hebben ze uiteindelijk besloten om uit elkaar te gaan. Toen is hij nog een paar maanden uitgegaan met de wat oudere, bekende realityster Kelsey. Maar uiteindelijk is dat ook al gauw overgegaan, toen bleek dat zij zijn roem interessanter vond, dan hemzelf. Nu moet Harold er niet aan denken een nieuwe relatie te krijgen en geniet hij vooral van de aandacht van alle vrouwelijke fans.

    [ bericht aangepast op 9 maart 2012 - 16:34 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol: Bandlid - gitarist.
    Voornaam: Cody.
    Achternaam: Rutherford.
    Volledige naam: Cody Edward James Rutherford.
    Leeftijd en geboortedatum: Cody is twintig jaar oud en geboren op 11 September 1991.
    Karakter: Cody is een jongen die je echt moet kennen om over hem te kunnen oordelen. Het is namelijk best moeilijk om hoogte van hem te krijgen. Het is een drukke jongen met veel energie die de wereld heel erg positief ziet. Hij vertrouwt mensen snel, maakt graag grapjes en vindt het belangrijk dat er een goede sfeer hangt. Maar Cody is ook iemand die erg afhankelijk is van zijn vrienden. Hij vindt het moeilijk om zeg maar zijn vrienden te moeten 'delen' en zeker als het draait om meisjes. Hij is namelijk totaal niet open voor nieuwe mensen en vindt het verschrikkelijk als een van zijn bandleden een vriendin heeft, omdat hij echt voor honderd procent wil gaan voor hun carrière. Maar dit vinden zijn vrienden dan ook heel erg vervelend aan hem, ookal weten ze dat hij het wel goed bedoeld - hij gunt namelijk altijd iedereen het beste.
          Cody kan echt je beste vriend zijn, maar ook een echte vijand. Het is een nijdige jongen die altijd een weerwoord heeft. Hij is namelijk een held in discussiëren en zal zoiets altijd winnen. Daarom proberen mensen dat dan ook altijd te voorkomen.
    Uiterlijk:


    Niall Horan. (:
    Familie: Cody komt uit een groot, muzikaal gezin. Het was dus eigenlijk al gepland dat hij iets met muziek ging doen. Zijn vader, Frank Rutherford, heeft zelf ook in een band gezeten en was hiermee een beetje bekend - alleen bij de liefhebbers. Hier is hij een tijdje geleden mee stopt, nog niet zo lang geleden. Cody's moeder, Olivia Rutherford, is lang een jazz-zangeres geweest, maar heeft dit opgegeven toen ze zwanger was van hun eerste kind. Ze blijft maar zeuren ze die tijd mist en de kinderen worden hier gek van. In totaal heeft Cody zeven broers en zussen, hij is een van de middelste.
          De oudste van de kinderen is Oliver. Hij is zesentwintig jaar oud. Hij speelt gitaar, maar doet niet veel met die kwaliteiten. Hij heeft op school veel talentenjachten gewonnen, maar is nu beginnend advocaat. Hij heeft een vriendin, Katie.
          Na Oliver komt de drieëntwintigjarige tweeling. Bella en Blair. Bella en Blair waren al vanaf dat ze klein waren een leuk duo om te zien en zeker toen ze erachter kwamen dat ze beiden goed konden zingen. Frank schreef nummers voor de kleintjes en zo waren ze al met een leeftijd van zeven erg populair. Nu is dat een beetje weggevaagd en zijn ze gewoon verder met hun leven gegaan.
          Sean is de eenentwintig jarige broer van Cody. Sean speelt gitaar en dit deden de twee broers altijd samen toen ze nog klein waren. Sean speelt al gitaar sinds dat hij zeven is en Cody sinds dat hij acht is. Na Sean komt Cody zelf.
          Mary-Jane is het zestienjarige zusje van Cody. Ze speelt piano en schrijft haar eigen liedjes. MJ zondert zich wel graag een beetje af van het gezin, niemand weet eigenlijk waarom.
          Dan is er nog een tweeling. Damian en Amber van dertien.


    Even douchen, dan maak ik hem af. (:

    [ bericht aangepast op 8 maart 2012 - 15:59 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Manager
    Voornaam: Brad
    Achternaam: Mashroom
    Volledige naam: Brad Richard Mashroom.
    Leeftijd en geboortedatum: Brad word op 19 Maart 32.
    Karakter: Brad is een persoon die echt nadenkt in doelen. Soms loopt hij ietsjes te hard van stapel als het tegen de band is. Maar toch heeft Brad een goed hart en ook die kent de band.
    Uiterlijk:

    << Penn Badgely.
    Brad heeft donkerbruine korte haren en grijsgroene ogen. Hij is snel gekleurd en heeft een mooi lichaam. Hij is iemand van de basic shirts en de jeans. Vaak draagt hij vans, waardoor hij heel jong word gezien.
    Familie: Brad heeft een broertje Micheal. Zijn Ouders waren nooit thuis, waardoor hij heel zelfstandig is.
    Extra: Brad is gescheiden, dit nadat zijn ex-vrouw was vreemdgegaan.

    Rol: Beste vriendin.
    Voornaam: April
    Achternaam: Listing
    Volledige naam: April Bertine Listing.
    Leeftijd en geboortedatum: Op 6 Mei word April 19.
    Karakter: April is iemand met veel moed en weinig angst. Hierdoor word ze snel als het stoere meisje gezien, terwijl ze een heel zacht lief persoon is. Ze is iemand waar je heen kan gaan voor advies en om alles eruit te gooien.
    Uiterlijk:

    << Carly Rae Jepsen.
    April heeft bruine haren van zichzelf, maar wil nog wel eens highlights in haar haar doen. Haar stijl is wat zij leuk vind, maar ook wel wat bij de mode.
    Familie: April haar familie is zo groot, dat ze de helft niet kent. Ze heeft een goede band met haar 22-jarige zus Lindsey. Haar moeder is de enige die voor hun zorgde , omdat haar vader wat ruig was.
    Extra: April heeft een oogje op de bassist van de band. Ze is nu bezig met een opleiding voor kapper.


    Firm believer of all that is magic

    Rol: bandlid-basgitarist
    voornaam: Mark
    Achternaam: Proton
    voledige naam: Mark Jason Proton
    Leeftijd en geboortedatum: Mark is 19 Hij is geboren op 24 april 1992
    Karakter: Mark is erg druk en denkt niet echt na over wat hij doet. Maar hij kan ook best rustig en lief zijn. Hij staat altijd voor zijn vrienden klaar ook is hij heel close met zijn familie. Mark wil erg graag beroemd worden en gaat daar dan ook voor. Mark vindt meiden heel leuk en wil dan ook graag een vriendin. Maar hij is wel iemand die dan een lange relatie wil houden en echt gaat voor zijn vriendin.
    Uiterlijk:


    Ryan Sheckler.
    Mark heeft bruin haar en groene ogen. Hij heeft een mooie glimlach.Zijn stijl is een beetje skateboarder achtig. Hij draagt dus vaak een pet en wijde shirts.
    Familie: Mark heeft een hele close band met zijn familie. Hij heeft hele lieve ouders.Maar nog veel meer met zijn kleine broertje Kane.Kane is 7 jaar. Mark houdt heel veel van zijn kleine broertje en staat altijd voor hem klaar.
    Extra: 3 maanden gelden is het uit gegaan tussen Mark en zijn vriendin. Hij vindt al wel iemand anders een beetje leuk (kies maar wie) maar wacht nog even omdat hij het te snel vindt.

    Ik vul fangirl in x

    heb je nog rollen nodig?


    Then I defy thee, stars. Romeo Montague