• hoi mensen.
    Ik wil al een tijdje een verhaal van de hongerspelen maken. ik heb een beetje een obsessie met de hongerspelen tegenwoordig:)
    ik heb nog 24 tributen nodig en ook nog een titel. en jullie mogen ook bedenken welke hongerspelen het is; de hoeveelste zeg maar.

    als je een tribuut maakt, vul dit dan in:

    Naam:
    Leeftijd:
    District:
    karakter (zeer uitgebreid plus niet iedereen is even moedig en sterk):
    uiterlijk (uitgebreid met foto en beschrijving, geen vreemde en opgetutte personen):
    strategie(goede uitleg):
    talenten(goede uitleg):
    zwaktepunten (goede uitleg en minimaal drie zwaktepunten):
    extra informatie over thuis:

    optioneel:
    titel:
    hoeveelste hongerspelen wat is er bijzonder aan:


    dit maken de districten:
    District 1- Luxe voorwerpen voor het Capitool
    District 2- Wapens en Vredeshouders trainingen
    District 3- Elektronica, technologie
    District 4- Vis en ander zeevoedsel
    District 5- DNA Manipulaties en mutatie’s
    District 6- Medisch onderzoek en wetenschappen
    District 7- Hout
    District 8- Textiel
    District 9- Productie van voedsel
    District 10- Vee
    District 11- Landbouw
    District 12- Steenkool

    Zodra er veel rollen zijn maak ik ze bekend.
    Veel succes!


    Tomorrow is a new chance

    Ik wil wel een meisje van district zes, maar die vul ik later in als het nodig is.


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

    Ik vul nog wel meisje en jongen uit district 1 en en jongen/meisje district 4 in. Maar dat moet dan morgen, want ik ga zometeen weg.
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Even hoor: wat is het verschil tussen die drie? xd
    District 9- Productie van voedsel
    District 10- Vee
    District 11- Landbouw

    (Ja... ik weet dat veeteelt en landbouw niet hetzelfde zijn.)


    I am an idiot, I move.

    Naam:Fey Lorz (meisje)
    Leeftijd:16
    District:1
    karakter:ze is zeer stil en terughoudend. Ze kan het- tegen de wil van haar district- goed vinden met district 12. lief kan ze enkel zijn als ze iemand echt vertrouwd. Ze is een slim en tactisch meisje en als ze wil kan ze uitbundig zijn maar dit hebben nog maar weinig mensen gezien.
    uiterlijk:

    Ze is simpel maar strak gekleed omdat het district dat voorschrijft, maar het liefst kleed ze zich simpel en losjes. Ze vlecht haar bruine stijle haar meestal om het een beetje 'simpeler' te maken. Ze heeft mos groene ogen en ze is lang voor haar leeftijd.
    strategie: verassingsaanval en tacktiek.
    talenten:Ze is sterk en heeft een groot uithoudingsvermogen.
    zwaktepunten:-verlegen
    -slecht in vrienden maken: ze legt heel slecht contact en daarom heeft ze weinig vrienden
    -ze kan niet zo goed mikken dus raakt ze moeilijker aan eten.
    extra informatie over thuis:Ze woont haar hele leven al in een pleeggezin maar daardoor weet ze niks over haar verleden in district 12...


    Sidera nostra contrahent solem lunamque

    naam: Luce Johnson
    Leeftijd:16
    District: district 6
    karakter: ze isheel lief en slim maar niet zo heel moedig ze weet altijd wat te zeggen en heeft een groot gevoel voor humor
    uiterlijk: lang bruin haar klein en mager met grote bruine ogenhttp://piccsy.com/2011/12/getting-hot-in-here/
    strategie: haar voor doen als iemand dom en mee loopt met de groep als iemand die niet alleen kan overleven tewijl zedat wel kan ze kan ook heel goed uit het punt van haar tegen standers denken zodat ze weet wie wat zal doen
    talenten: messen werpen en valstrikken zetten en is goed op meddisch gebied
    zwaktepunten: ze is te gevoelig, kan niet zo snel lopen, en is ook niet zo sterk
    extra informatie over thuis:ze is een wees en leeft samen met haar oma maar die heeft niet veel tijd voor haar daarom heeft ze geleerd om op haar eigen te kunnen leven zonder iemands hulp


    love doesn't look with the eyes but with the mind

    @Robbeknol geen idee, ik heb het gewoon uit het boek

    @iedereen: heel erg bedankt voor degenen die jullie al hebben gemaakt, maar willen jullie ze iets uitgebreider maken? sorry als ik irritant overkom:$


    Tomorrow is a new chance

    @biologist ja die is wel nodig:)


    Tomorrow is a new chance

    morgen vul ik 7 en 3 in

    oke! mooi zo:)


    Tomorrow is a new chance

    @iedereen als iemand een district meisje of jongen reserveert mag je die niet meer maken

    meisje district 6: biologist
    jongen district 1:feminine
    meisje district 1: brokenwingx
    jongen/meisje district 4: feminine
    jongen/meisje district 7: iloveuu
    jongen/meisje district 3: iloveuu

    @missocat: de jouwe komt nog steeds in de story, misschien kan je het district veranderen ofzo? sorry dat dat nodig is:$


    Tomorrow is a new chance

    Voornaam: Myra Silverstreak
    Leeftijd: 18
    Districtnummer: 5
    Karakter: Myra is een intelligent meisje, dat niet makkelijk voor de gek te houden is. Ze komt koud over en opent zich niet snel tegenover anderen. Misschien is dit wel haar grootste zwakte in haar dagelijkse leven. Mensen vinden het niet fijn om met haar om te gaan vanwege de muren die ze om zich heen getrokken heeft. Ze is mysterieus en straalt dit ook uit. Toch staat er meestal wel een glimlach op haar gezicht, zij het niet geforceerd. Ze wordt niet snel boos en als ze dat al is, dan zul je dat alleen aan haar blik af kunnen leiden. Als blikken zouden kunnen doden, dan zou ze the hunger games zonder moeite winnen. Kille woede is wat haar typeert als je haar boos maakt.

    Als je echter dieper gaat graven bij Myra, dan zul je al snel doorhebben dat ze lang niet zo kil en afgesloten is als ze overkomt. Noch is ze niet het type dat vrolijk huppelend in bloemenvelden ronddwaalt, maar ze kan goed gezelschap zijn, vooral als je iemand nodig hebt voor advies en een luisterend oor. Zelf lijkt ze nauwelijks te praten, maar als ze je mag dan zal ze je dat ook wel laten merken.

    In principe is ze tegen geweld en alles wat er mee te maken heeft. De hongerspelen vindt ze dan ook walgelijk en de enige reden dat ze er naar kijkt is omdat ze weet dat het ooit misschien haar lot zou zijn om in een arena te staan. Vechten om te overleven, dat zal ze dan ook wel doen. Alleen mensen in de rug steken? Nooit. Ze hecht veel waarde aan haar principes en bondgenoten zal ze nooit zomaar verraden.

    Ze is berekenend en slim. Ze heeft een fotografisch geheugen en maakt hier gebruik van tot in detail. Het zou haar leven kunnen redden, details zijn belangrijk voor haar, want als je ze over het hoofd ziet, dan kan dat wel eens nare gevolgen hebben. Het feit dat ze eerder naar de hongerspelen heeft gekeken, zorgt er dan ook voor dat ze bijna elke strategie nog in haar hoofd heeft. Uit voorzorg heeft ze zelfs per jaar een logboek bijgehouden, met al gebruikte strategieën en dingen die wel en niet werkten. Kennis is misschien wel haar grootste wapen.

    van nature is ze erg oplettend, het kleinste geluid en het kleinste detail vallen haar op. Hier houdt ze altijd rekening mee, dit heeft ze van jongs af aan gedaan. Nu klinkt het alsof ze paranoïde is, maar dit is niet zo. Ze is gewoon oplettend en dat is ze van kleins af aan geweest.

    Uiterlijk: Myra bezit lange, steile, rode haren. Iets wat in sommige arena's nogal in haar nadeel zou kunnen werken. Haar haar komt tot ongeveer de onderkant van haar schouderbladen. Ze heeft het eigenlijk altijd los, behalve als ze zich ergens op moet concentreren, want dan irriteert het haar als haar haar in haar gezicht hangt. Dan heeft ze het vaak in een losse knot of een staart.

    Myra haar ogen kunnen het best vergeleken worden met hertenogen. Ze zijn een diep donkerbruin, met een zekere glinstering er in. je kunt echter bijna niks uit haar ogen aflezen, alsof ze er een reflecterende spiegel achter heeft geïnstalleerd, die er voor zorgt dat je haar diepste gevoelens niet zult kunnen ontdekken.

    Ze heeft een hartvormig gezicht en volle lippen. Als ze lacht -al is het een sarcastische, vruchteloze lach-, dan vormen er zich kuiltjes in haar wangen. Myra is een goede 1.77 meter lang en het meeste daarvan wordt opgenomen door haar benen. Ze ziet er fragiel uit, wat ze op een zekere manier ook is. Je kunt haar niet zomaar in tweeën breken, maar heel erg sterk en gespierd is ze zeker niet. Ze is eerder lang en slank, een atletische bouw, maar sterk ziet ze er zeker niet uit, wat ze dus ook niet is.

    Haar kledingstijl kan makkelijk omschreven worden als casual. Het liefst zal ze een fijne broek en een tanktop aanhebben, maar als ze moet dan draagt ze ook wel een jurk. Make-up doet ze liever neit aan en als ze het al draagt, dan blijft het bij mascara en héél soms lippenstift. Maar over het algemeen kun je er vanuit gaan, dat ze niet houdt van zichzelf in de watten leggen of zichzelf helemaal mooi maken. Vaak kun je wallen onder haar ogenzien, gezien ze een slechte slaper is. Lippenbalsem is ze echter verslaafd aan en dat gebruikt ze ook veel. Ze houdt er niet van als haar lippen droog zijn.

    Strategie: Ze is een meesteres in vallen opstellen, overlevingsplannen bedenken en heeft altijd overal wel een plan B voor, mocht plan A niet lukken. Dit is dan ook haar strategie, observeren en zorgen dat ze in eerste instantie veilig is. Ze zal koste wat het kost open confrontaties vermijden en hoopt met haar goede verstand de hongerspelen door te komen, of in ieder geval ver te komen. Ze heeft dan ook geen trek in op de eerste dag sterven. Ze is er van overtuigd dat een goed doordachte aanpak de sleutel tot overleven is, in elke situatie denkbaar.

    Talenten: Myra maakt vooral gebruik van haar natuurlijk aangelegde 'gaves'. Wat in dit geval dus haar oplettendheid, fotografische geheugen en hersenen zijn. Ze is een meesteres in vallen opstellen, overlevingsplannen bedenken en heeft altijd overal wel een plan B voor, mocht plan A niet lukken. Dit is dan ook haar strategie, observeren en zorgen dat ze in eerste instantie veilig is. Daarna zal ze de situatie analyseren.Ze weet behoorlijk wat over wat wel en niet gegeten kan worden en ook weet ze waar ze naar water moet zoeken. Myra is opgegroeid met pijl en boog en kan zich aardig redden met een dolk. Daar blijft haar kennis van wapens bij echter. Ze is atletisch, als in ze is flexibel en is net zo snel als een hert, maar erg sterk is ze niet en een één op één gevecht zal ze dan ook koste wat het kost vermijden. Ze weet dat ze dat hoogstwaarschijnlijk niet zou kunnen overleven. Een dolk zal ze echter altijd in haar laars of mouw verstopt hebben, als laatste poging iemand toch nog te verrassen, mocht ze in een benauwde situatie terecht komen. Al zal dat niet veel uitmaken op zo'n moment. Ze heeft wel een geweldig uithoudingsvermogen en kan goed tegen pijn.

    Zwaktepunten: Zoals eerder al vermeld heeft ze nauwelijks verstand van wapens, op haar dolken en pijl en boog na. Ze is niet sterk en moet het hebben van flexibiliteit, snelheid en uithoudingsvermogen. Een één op één confrontatie met een goede vechter zou haar dan al snel fataal worden. In dit geval zal ze dan ook eerder kiezen om zich terug te trekken. Wat in haar nadeel werkt is onder andere haar huid. Ze krijgt heel snel blaren, onder andere omdat haar huid erg droog is. Ook kan ze niet geweldig goed tegen bloed. Haar eigen bloed heeft ze geen probleem mee, dat van anderen is een ander geval. Daarnaast heeft ze snel last van heimwee en is ze lichtjes paranoïde. Elk krakende takje let ze op, of het nou iets is of niet. Dat gaat zeer zeker in de weg staan, vooral als het gaat over slapen. Ze is al een slechte slaper, maar tijdens de spelen zal ze ongetwijfeld nog minder slaap krijgen dan normaal. En als er iets is wat je liever niet bent tijdens de spelen, dan is het vermoeid.

    Thuissituatie:Haar broer heeft ook meegedaan aan de spelen, zo'n zeven jaar voordat zijzelf getrokken werd. Veel herinnert ze zich niet meer van hem, alleen maar de angst en wanhoop die in huis hing toen hij eenmaal weg was. Dit heeft er altijd voor gezorgd dat haar ouders extra voorzichtig en beschermend over haar waren. Ze is dan ook erg geisoleerd opgegroeid, al stopte dat haar nooit met het naar buiten sluipen.

    Haar vader is een vrij bekende wetenschapper, maar een erg paranoïde man door het werk dat hij doet. Haar moeder is een fragiel vrouwtje dat zeer zeker breekt het moment dat haar dochter de arena binnenstapt. Ze dachten dat ze de dans ontsprongen waren met Myra, het was dan ook een klap dat ze het allerlaatste jaar dat het mogelijk was, mee moest doen aan de spelen.

    Myra heeft thuis een kat waar ze zielsveel van houdt. Hem missen zal nog zwaar worden, gezien hij haar steun en toeverlaat is. Veel vrienden heeft Myra niet, haar karaktertrekken en de manier waarop ze opgevoed is, gaan dat een beetje tegen.

    [ bericht aangepast op 10 maart 2012 - 18:24 ]


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    Uitgebreid genoeg..? x]


    If you don't stand for something, you'll fall for anything.

    @yoda oh zeker wel XD


    Tomorrow is a new chance

    Bayly zei op 10 maart 2012 - 18:19:

    @iedereen als iemand een district meisje of jongen reserveert mag je die niet meer maken

    meisje district 6: biologist
    jongen district 1:feminine
    meisje district 1: brokenwingx
    jongen/meisje district 4: feminine
    jongen/meisje district 7: iloveuu
    jongen/meisje district 3: iloveuu

    @missocat: de jouwe komt nog steeds in de story, misschien kan je het district veranderen ofzo? sorry dat dat nodig is


    Ik had ook meisje uit district 1 al gereserveerd..
    -XOXO


    If you don't do stupid things whilst your young - you have nothing to laugh about when you're old

    Naam: Lily Devon.
    Leeftijd: Ze is 16 jaar.
    District: 6
    Karakter: Lily is een vrij teruggetrokken meisje op het eerste gezicht. Ze is stil en houdt zich rustig, maar van binnen brandt er constant een vuur dat haar vurig temperament veroorzaakt. Als ze kwaad is, kan ze niet alleen mensen met woorden pijnigen, maar ook met vechten. Haar oudste broer Tom heeft haar dat afgeleerd en sindsdien jaagt ze als ze kwaad is. Toch kan ze soms behoorlijk uit haar slof schieten. Ondanks haar temperament en uitschieters heeft een perfecte zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. En mocht het nodig zijn, doodt ze zonder enige spijt. Iets waar veel mensen voor terugdeinzen. Daarom is ze niet graag geliefd, op haar naasten na.
    Uiterlijk: Lily heeft rood-oranje haar, lange haren. Meestal draagt ze ze los, maar heel soms ook in een hoge paardenstaart. Haar ogen zijn zo blauw als een heldere zee, en haar lippen zijn gezond roze. Haar nagels zijn neutraal lang, niet te kort en ook niet te lang en altijd goed verzorgd. Haar kledingstijl is in een woord eenvoudig. Ze draagt altijd een spijkerbroek, een t-shirt en een vest. Haar schoenen daarentegen variëren bijna altijd van laarzen, tot gympen of hakken.
    Strategie: Lily haar ogen zijn niet zo goed als haar leeftijdgenoten, daarom ziet ze niet heel goed. Maar dat compenseert ze met haar uitstekende conditie. Ze kan een hele tijd achter elkaar rennen, zonder maar een keer te hoeven stoppen. Het liefst werkt ze met een handboog, en als ze die niet kan krijgen, werkt ze liever met niets, dan iets anders. Als ze moet kiezen tussen een mesje, en blote handen, kiest ze voor de blote handen. Bovendien is ze op korte afstanden ook goed met een zelfgemaakt lasso.
    Talenten: Je zou het geen talent kunnen noemen, maar de meedogenloos voor mensen. Ze heeft heel weinig medelijden met haar tegenstanders in de arena, wat haar makkelijk tot een victorie kan leiden. Ook is haar gezegd dat ze een groot doorzettingsvermogen heeft.
    Zwaktepunten: *Ze heeft slechte ogen. Ze ziet maar beperkt, zo'n 80%. Dat lijkt veel, maar dat is altijd minder dan een normaal mens. Hierdoor zal ze een tegenstander of iets anders minder gauw zien, maar dat is niet het ergste. Het ergste is voor haar de schemering, waar ze nauwelijks iets ziet, en de rest wel.
    *Ze is erg bijgelovig. Als ze zich bijvoorbeeld in het hoofd heeft gezet, dat stenen gooien ongeluk brengt, zal ze de komende tijd geen stenen meer gooien, en er moeite hebben om dat weer opnieuw te doen. En dit soort dingen zet ze zichzelf in haar hoofd, waardoor ze op bepaalde momenten zichzelf alleen maar tegen zit.
    *Ze is niet echt een held in het doen van dingen die ze nog nooit gedaan heeft, en ze is gauw bang in een totaal vreemde omgeving. Het duurt een tijdje voordat ze ergens aan gewend is. Ook is ze nog nooit echt in de wildernis geweest, of heeft ze moeten overleven, waardoor dat nieuw voor haar is. Het is de eerste keer dat ze onder de blote hemel slaapt.
    Extra informatie over thuis: Ze heeft twee oudere broers, Ethan en Tom. Verder heeft ze nog twee jongere zusjes, Narcisa en Margaret, naar twee bloemen. Toch blijven Ethan en Tom haar beste vrienden. De rood/oranje haren die Lily heeft komen van haar moeder, Elisa, zij is op het moment werkeloos en verdient haar geld met het verbouwen van kruiden. Haar vader, Christopher verder een beetje geld als leraar.
    Ze is gek op haar tante Anna, die een paar huizen verder op woont samen met haar familie, oom Gregor en haar dochter (Lily's nichtje) Andrea. Het leuke is dat niemand van het gezin tante Anna mag, Lily is de enige. Anna lijkt namelijk heel veel op Lily.


    You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt