• Rollen gezocht voor dit verhaal, die ik ga herschrijven, samen met Sanne @Dumbledore.



    Alissa Rosa Castillo is een jonge vrouw van twintig jaar, en woont in Barcelona samen met haar zus Annabelle 'Bella' Castillo. En hebben ze een appartement gehuurd vlak aan zee. De ouders van de twee zusjes zijn bijna de rijkste familie uit Barcelona en hebben besloten om de zusjes naar een verschillend stadion te sturen, zodat ze even uit elkaar zijn. Alissa blijft in Barcelona, en Bella gaat naar Madrid.

    Alissa wilt er nog een leuk avontuur van maken, omdat ze nog maar een paar jaar te leven heeft. Ze heeft leukemie, een ernstige vorm, en wordt niet beter, en aangezien ze een enorme Culé is gaat ze naar het Camp Nou. Daar leert ze de iets wat arrogante Cesc Fàbregas kennen, en laat hem inzien dat hij meer om andere mensen moet denken, en niet alleen aan voetbal, vrouwen en drank. Ze leren elkaar beter kennen, en als als Alissa op het punt staat om weer naar huis te gaan, vraagt Cesc haar om met hem te trouwen, haar allerlaatste wens, haar allerlaatste avontuur.

    Ondertussen leert Bella om te gaan met haar depressie, de drukte rond haar kleine zusje, en hoe ze verder moet gaan zonder haar kleine zusje, met behulp van Ricardo Kaká.


    Rollen
    Beste vriendin Bella:
    Beste vriendin Alissa:
    WAG's Real Madrid: (5x)
    WAG's Barcelona: (5x)

    Invullen
    Rol:
    Naam:
    Achternaam:
    Leeftijd:
    Foto:
    Innerlijk:
    Voetballer: Alleen voor de WAG's
    Extra:

    [ bericht aangepast op 3 april 2012 - 16:52 ]


    Normal girl at day, Catwoman at night.

    Invullen. :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Ik vul er wel twee in. Ik wil graag Ronaldo en Villa reserveren.

    [ bericht aangepast op 3 april 2012 - 17:07 ]


    "The only way of finding a solution is to fight back, to move, to run, and to control that pressure."

    Rol: WAG van David Villa
    Naam: Gloria Ines Maria García Hernández
    Achternaam: García Hernández
    Leeftijd: Gloria is negenentwintig jaren oud. Ze verjaart op acht mei.
    Foto:


    Shakira
    Gloria heeft een lichaam waarvoor de meeste vrouwen een moord voor zullen doen. Ze is slank en gespierd door het vele dansen. Gloria heeft lange blonde manen. Van nature zijn ze donkerbruin maar ze verft haar haren braaf. Haar ogen zijn kastanjebruin. Het zijn ogen om in te verdrinken. Gloria is erg bewust van haar uiterlijk en pronkt er graag mee. Strakke kleding is dan ook een must voor haar. In slobberige kleding zal je Gloria nooit zien. Haar kledingstijl is sexy maar toch wel stoer.


    Innerlijk: Gloria is een spontane meid. Dit komt mede door de Spaanse cultuur waarin ze is opgegroeid. Er is altijd eten genoeg om mensen mee te laten eten. Gloria is bijna een synoniem voor gastvrijheid. Ze is gek op mensen om haar heen en wilt graag voor iedereen zorgen. Hiernaast is Gloria ook echt een flirt. Ze is er maar graag genoeg mee bezig en ze ziet het als een soort vermaak. Gloria zal zeker wel van andere mannen afblijven. Trouw en loyaliteit is heel belangrijk voor haar. Ze houdt absoluut niet van liegen en kan daar ook heel slecht tegen. Gloria zal zichzelf niet makkelijk bloot geven, hiervoor moet ze je echt vertrouwen.
    Voetballer: Gloria is verloofd met David Villa. Ze zijn echter pas zes maanden samen. Hun verloving was, bijna, gedwongen omdat Gloria zwanger is. Ondanks dit alles houdt David wel heel veel van Gloria en andersom. Ze zijn een ‘match made in heaven.’
    Extra: Gloria is geboren op Mallorca. Ze verhuisde op haar veertiende, alleen, naar Barcelona. Sindsdien zorgt en woont ze op zich zelf. Een opleiding heeft ze echter niet. Ze werkt nog als serveerster in een café.


    "The only way of finding a solution is to fight back, to move, to run, and to control that pressure."

    Oeh, ik wil Sergio's WAG weer invullen! Moment, ik moet eerst nog efkes eten!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Maverick schreef:
    Oeh, ik wil Sergio's WAG weer invullen! Moment, ik moet eerst nog efkes eten!


    Doe maar rustig aan. :3


    Normal girl at day, Catwoman at night.

    Rol: Vriendin van Sergio Ramos
    Naam: Cecélia Sanchina, ze vind haar naam helemaal niet mooi en stelt zich voor als Célia. Door vrienden wordt ze meestal gewoon CeCe genoemd.
    Achternaam: Espinoza
    Leeftijd: CeCe is 24 jaar en jarig op 1 mei.
    Foto:



    Sophia Bush
    CeCe heeft prachtige hazelnootbruine ogen en heeft lichtbruin haar met donkerbruine én honingblonde highlights. Ze vind het makkelijk om er gewoon een borstel er doorheen te halen 's ochtends en dan gewoon haar hand er doorheen te halen en haar haren opzij te gooien. Ze draagt niet veel make-up, gewoon een beetje mascara. Ook draagt ze vaak een dun lijntje eyeliner omdat haar ogen daardoor beter uitkomen, vind ze zelf. CeCe is ongeveer 1.74.
    Haar kledingstijl is moeilijk te omschrijven maar ze noemt het zelf het liefst edgy. Haar kledingstijl verschilt met de dag. Af en toe gaat ze extreem baggy met een simpele trui aan en een spijkerbroek. De andere keer gaat ze voor klassiek met een zwarte kokerrok en een nette witte blouse. CeCe draagt graag iets op haar hoofd, vaak zijn dat beanies, zwarte bolhoeden, een enorme bloem in haar haren of een bandje om haar hoofd. Ze heeft ook wel eens een bandana om haar hoofd, haar favoriete is de ene met de Amerikaanse vlag erop. CeCe draagt zwart, en veel. Vaak wel met een kleuraccent. Ook komt er vaak leer voor in haar kleding, broeken, shorts, jacks, ze heeft nogal wat leren kleding. Op haar kleren zitten vaak studs en CeCe draagt graag te grote bandshirts die ze toch stijlvol in haar broek kan stoppen. Ze draagt ook vaak broeken die ze tot extreem korte shorts heeft afgeknipt. Qua schoenen is de kleur ook vaak zwart, met hoge hakken. Anders draagt ze graag haar leren kistjes.
    Innerlijk: CeCe kan niet tegen stiltes en er moet altijd geluid om haar heen zijn. Ze is ontzettend vrolijk en huppelt het liefst de hele dag rond, vrolijk grapjes makend. Want ze beschikt ook nog over een dosis humor. Ze denkt altijd overal het goede van en dat is ook een van haar zwaktes. Haar enthousiasme steekt ook nogal eens de kop op maar dat kan ook voor problemen zorgen omdat het uiteindelijk nog vreselijk irritant kan zijn. Het probleem bij CeCe is, dat ze veel te veel nadenkt over dingen. Zo raakt ze in de stress en wil het vaak ook niet lukken. Ook is ze emotioneel aangelegd en krijgen haar emoties ook vaak de overhand, want ook niet altijd goed kan uitpakken.
    Ze gaat moeilijke projecten of conversaties niet uit weg en gaat juist de confrontatie aan. Hier kickt ze stiekem wel een beetje op. CeCe is daarom ook niet op haar mondje gevallen en ze durft best haar mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Ze heeft een scherpe tong waarmee ze venijnig uit de hoek kan komen. CeCe's scherpe tong beledigd vaak mensen met vlak sarcasme. CeCe is het meest levenslustige meisje wat je ooit hebt ontmoet. Ze heeft een blij gemoed en ze geeft zich met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die ze investeert in haar projecten is aanstekelijk en zelf kijkt ze bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen. Creativiteit, daar heeft CeCe ook een flinke dosis van. Ze is in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Ze is vindingrijk ze kan dingen op een andere manier aan pakken en op die manier ook haar.
    Voetballer: Sergio Ramos, Real Madrid.
    Extra: CeCe is nu bijna drie jaar samen met 'haar' Sergio, zoals ze het zelf altijd zo goed kan verwoorden. CeCe haar slechte gewoonte is dat ze rookt. Niet veel, ze is geen kettingrookster, maar ze is er ook niet vies van. Op haar linkerpols heeft CeCe het woord Always laten tattoeren, omdat Harry Potter haar leven heeft veranderd en ze altijd zal blijven geloven in magie. Ook heeft ze op de binnenkant van haar rechter enkel een teken van oneindigheid laten tattoeren.


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Ik vul zo een WAG in van Piqué en Sánchez als dat kan! ^^


    Tell me about it, stud.

    Rol: WAG van Piqué
    Naam: Paloma
    Achternaam: Bernal
    Leeftijd: Paloma is 25 jaar oud.
    Foto:


    Cheryl Cole
    Paloma heeft een oogverblindende glimlach, waar een ander direct voor valt. Ze heeft een prachtige rij met rechte, witte tanden. Hier heeft ze heel veel geluk mee gehad. Haar bruine ogen stralen bijna altijd en ook haar haren glanzen altijd. Er is nog wel eens een discussie of haar haar nou donkerblond of bruin is, maar Paloma houdt het er zelf op dat ze bruin zijn.
    Haar kledingstijl is heel verschillend en past zich aan aan situaties. Op een feestje kan ze zich helemaal optutten. Dan doet ze veel make-up op, haar haren perfect en draagt ze mooie jurkjes. Paloma houdt ervan om strakke, korte jurkjes te dragen, omdat dit haar slanke figuur benadrukt. Maar op een vrije dag loopt ze het liefst gewoon in een broek met een leuk truitje of jasje erop. Hakken draagt ze wel altijd, omdat ze zich met haar 157 cm veel te kort vind.
    Innerlijk: Paloma is een beetje een afwachtend type. Ze kijkt liever eerst de kat in de boom, dan dat ze zichzelf zomaar ergens vol ingooit. Ook in de omgang is ze zo. Ze heeft liever dat mensen op haar afstappen, dan dat zij het moet doen.
    Wel is ze een ontzettend lief meisje, want dan alweer gauw als flirterig wordt gezien. Paloma geeft namelijk de hele dag door complimentjes, aan iedereen die ze tegenkomt. Dit zijn een soort ijsbrekers voor haar. Ze spreekt niet graag mensen aan, maar als het dan toch moet, is dit haar manier om het te doen.
    Ook houdt Paloma zelf van complimentjes krijgen. Een simpele 'Wat een leuke schoenen heb je aan', kan al helemaal haar dag maken. Paloma kan niet goed tegen onrecht. Daar wordt ze zelf ook helemaal verdrietig van. Dit vermijdt ze dan ook liever. Ze wil wel graag helpen in bijvoorbeeld een derde wereld land, maar is te bang dat ze dan zelf depressief wordt o.i.d.
    Paloma's emoties zijn namelijk beïnvloedbaar. Wanneer Paloma in een vrolijke omgeving is, is zij dat ook. Ook tegenovergestelde werkt dus zo. Ook voelt Paloma emoties van anderen heel goed aan.
    Voetballer: Paloma heeft sinds kort een relatie met Gerard Piqué. Het is allemaal nog wat pril en Paloma strooit er dan ook nog niet zo graag mee. Ze zitten nog in het beginstadium en vooral Paloma wil eerst zien of het wel allemaal gaat werken.
    Extra: Paloma heeft jaren een relatie gehad met Jesse Meraz. Hij wilt haar nog steeds terug en stalkt haar met allerlei smsjes en telefoontjes. Ook achtervolgt hij Paloma, wanneer ze Gerard ziet. Althans, dat denkt ze dan toch. Ook mede doordat ze bang is voor Jesse, durft ze het niet aan om compleet openbaar te praten over haar & Gerard.


    Tell me about it, stud.

    Rol: WAG van Alexis Sanchéz
    Naam: Mercedes Gitana. Haar roepnaam is gewoon Mercedes. Haar doopnaam Gitana is een vernoeming naar haar overleden tweelingzusje.
    Achternaam: Almansa
    Leeftijd: Mercedes is 24 jaar.
    Foto:


    Isabeli Fontana
    Mercedes is niet de mooiste vrouw die je ooit hebt gezien. Haar gezicht hebben niet de algemene verhoudingen. Zo heeft een ze een hele brede kaaklijn en zijn haar ogen ingevallen, wat er voor zorgt dat ze vaak moe lijkt. Mercedes draagt dan ook altijd oogmake-up, om haar ogen meer op te laten vallen.
    Haar kledingstijl is een ratjetoe. De ene keer draagt ze een heel felroze jurkje en de andere keer weer een spijkerbroek met een donker shirt op. Hakken draagt ze bijna nooit. Mercedes is namelijk van zichzelf bijna 180 cm en hiermee zo'n 10 cm langer dan Alexis. Ze schaamt zich een beetje voor haar lengte, en draagt dan ook zoveel mogelijk platte schoenen.
    Innerlijk: Mercedes is een vrijgevochten, emanciperende vrouw. Ze is een feministe en komt graag voor haarzelf en andere vrouwen op. Ze is er erg trots op om een vrouw te zijn.
    Ze wilt dan ook niet het type voetbalvrouw worden, dat alleen maar klaar staat voor haar man. Ze wilt ook graag haar eigen ding doen. Ze heeft er dan ook niet veel problemen mee dat Alexis zovaak weg is. Zo kan ze ook lekker haar eigen gangetje gaan.
    Mercedes heeft soms een iets te grote mond en zegt soms dingen die ze beter niet kon zeggen. Ze wil altijd het laatste weerwoord hebben en laat een ander haar niet beledigen. Dat is haar zwakte. Wanneer iemand een beledigende opmerking maakt, zou ze het gewoon moeten negeren, maar in plaats daarvan gaat Mercedes er altijd tegenin.
    Voetballer: Mercedes heeft al jaren een relatie met Alexis Sanchéz. Ze was al met hem samen, nog voordat hij zo succesvol raakte. Ze is zijn 'high-school-sweetheart'. Nooit heeft Mercedes er problemen mee gehad dat Alexis vaak van huis weg was, maar ze moest wel even slikken afgelopen zomer dat hij naar Barcelona ging. Ze is met tegenzin meegegaan en voelt zichzelf alleen daar. Ze ging zich ook steeds onzekerder voelen over hun relatie, omdat Alexis niet wilde trouwen. Hij zegt zelf dat hij trouwen onzin vindt, maar Mercedes geloofde dit niet. Hij vroeg haar hoe hij zijn liefde kon bewijzen en toen meldde ze dat ze graag een kindje wilde. Tot haar verbazing stemde Alexis daarmee in. Mercedes was al snel zwanger en zit nu ongeveer op de helft van haar zwangerschap. Hoewel iedereen rondom Alexis & Mercedes hen aanmoedigt om te trouwen, blijft Alexis bij zijn standpunt. Hij wil niet trouwen.
    Extra: Mercedes is een schrijfster en heeft zelf al meerdere boeken uitgebracht. Het liefst schrijft Mercedes boeken over vroeger. Ze vind het heerlijk om informatie op te doen over tijden als de middeleeuwen, de Gouden Eeuw en daar haar eigen verhaal om te creëren. Veel fans willen graag een autobiografie van Mercedes & Alexis, maar dit gaat ze pas doen als ze een goed aanbod zou krijgen.

    [ bericht aangepast op 3 april 2012 - 20:03 ]


    Tell me about it, stud.

    IK DOE ZO METEEN IBI EN LIO


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Sexy Ibi’s girl.
    Naam: Grace
    Achternaam: Parker.
    Leeftijd: Grace is 21 jaar geworden op 3 februari.
    Foto:


    Susan Coffey
    Innerlijk: Grace is een heel actief meisje en moet soms zichzelf kunnen beheersen want vaak is ze in een actieve bui wanneer het niet moet. Ze is een echte spring-in-het-veld en floept alles eruit waardoor ze soms zonder de bedoeling mensen kwetst. Wanneer ze dit wel beseft gaat ze natuurlijk onmiddellijk haar excuses aanbieden, maar Kate kan ook best serieus zijn als het moet. Als je met iets serieus erg zit en je wilt met haar praten zal ze altijd voor je klaarstaan. Grace is ook best een beetje jongensachtig. Ze gamed heel graag en is ook heel erg competitief ingesteld. Ze kan absoluut niet tegen haar verlies. Grace is niet bang om haar een beetje vuil te maken. Grace is zeer koppig en wilt vaak echt haar gelijk krijgen. Wanneer je met haar discussieert, kan je wel uren bezig zijn want ze zal echt niet toegeven. Grace is een heel slim meisje. Voor elk probleem zal ze wel een oplossing vinden, maar ze is ook slim op een andere manier. Ze weet wie ze kan vertrouwen en wie niet, met andere woorden ze is absoluut naïef. Grace is eigenlijk heel gevoelig. Ze toont het soms niet, maar eigenlijk is Grace een fragile poppetje. Ze is snel breekbaar en ze moet vaak op haar lippen bijten om niet te huilen waar mensen bij zijn. Dan doet ze dan ook niet waar mensen bij is, maar liever ’s avonds wanneer ze alleen is. Ze wil namelijk niet gevoelig overkomen, in tegendeel, ze wil heel sterk overkomen.
    Voetballer: Grace en Ibi hebben volgens vele een iets ‘specialere’ relaties. Dagelijks hebben ze ruzies, lopen ze weg van elkaar, roepen ze naar elkaar en schelden ze elkaar uit. Maar na enkele uren keren ze steeds terug naar elkaar omdat ze gewoon niet zonder elkaar kunnen. Hun karakters zijn totaal verschillend en ze ergeren zich vaak aan alles wat de andere doet, maar toch houden ze zo van elkaar.


    Rol: Lio’s girll
    Naam: Cassie
    Achternaam: Gonzales.
    Leeftijd: Cassie is vierentwintig.
    Foto:


    Innerlijk: Cassie staat heel recht in haar schoenen. Ze zegt steeds wat ze denkt dus daarom hebben veel mensen een arrogante indruk van haar, maar ze is alles behalve arrogant. Eigenlijk meent ze het goed met iedereen, maar is ze gewoon een flapuit en denkt niet echt na over wat ze zegt. Cassie is stiekem gewoon heel onzeker, maar dat doet ze verdwijnen door wat stoerder te doen. Ze is heel koppig en geeft bijna nooit toe. Cassie kan ook totaal niet tegen haar verlies. Als ze een wedstrijd verliezen is het altijd de eerste die agressief en boos word. Cassie is ook een heel droog iemand. Ze kan snel een droog antwoord geven en heeft altijd een weerwoord klaar. Cassie mag dan wel veel praten, maar als je haar een geheim verteld zal ze het sowieso meenemen in haar graf.
    Voetballer: Cassie en Lio hebben elkaar leren kennen via een vriend. De beste vriend van Lionel had een date met een meisje, maar ze hadden schrik om alleen te gaan dus hadden ze elk een vriend en vriendin uitgenodigd om mee te gaan dubbledaten. Het was dus eigenlijk een blind date tussen de twee. Het klikte direct.


    all I want is the taste that your lips allow

    Waarom zie ik dit topic nu pas?

    Hoe dan ook;

    Rol: WAG van Carles Puyol (Beste vriendin van Alissa zou ook leuk zijn ;D)

    Naam: Julia

    Achternaam: Bueno

    Leeftijd: 25 jaar

    Foto:


    Julia ziet er volgens sommige niet altijd vriendelijk uit. Schijn bedriegt want het is een lieve meid. Julia is niet bepaald lang, eerder kort maar heeft volgens statistieken toch wel de gemiddelde lengte die een vrouw heeft. Julia heeft donkerbruin haar wat al verschillende keren geverfd is. Vaak draagt ze haar haren in een staart omdat ze dat makkerlijker vind. Ze draagt vaak skinny jeans in spijkerstof met een fladderig bloesje erover. Behalve oorbellen, is Julia niet zo van de sieraden, wel heeft ze overigens altijd een leuke kleur nagellak op haar nagels.

    Innerlijk: Julia is een vrouw die van humor houd. Ze lacht graag en houd van sarcastische humor. Ze bekijkt tafarelen liever van een afstand, dan dat ze daar zelf in verwikkeld raakt. Hoewel je Julia niet snel boos ziet, kan ze behoorlijk van streek raken als FC Barcelona verliest. Ze is een supporter in hart en nieren en op de tribune kan ze zich helemaal laten gaan. Hoewel Julia graag mensen helpt, raakt ze al gauw in paniek van haar eigen probelem. Vaak weet ze daarvoor geen oplossing en raakt ze verschrikt, gelukkig zijn haar vrienden er dan om haar uit de brand te helpen. Julia gaat niet graag op mensen af, ze is bang dat ze niet te vertrouwen zijn en wacht daarom altijd of iemand het waard vind om naar haar toe te komen. Julia kan goed voor zichzelf opkomen zonder andere daarbij te kwetsen. Ze vind haar familie belangrijk en heeft vaak heimwee naar haar ouders.

    Voetballer: Julia leerde Carles kennen omdat Julia in de clubwinkel van FC Barcelona werkt. Hun relatie is nog pril en Julia durft zich nog niet helemaal te laten gaan.

    Extra: Julia heeft een tijdje in Zuid-Afrika gewoont en heeft daar gewerkt in een opvang voor gewonde leeuwen.

    Ik hoop dat ik niet te laat ben voor een rol? _O_

    [ bericht aangepast op 1 mei 2012 - 14:24 ]