• Het gaat om dit verhaal:

    De zestienjarige Venice heeft het er na de dood van haar ouders maar moeilijk mee. Ze komt op het verkeerde pad terecht. Ze raakt aan de drugs, alcohol en gaat met de verkeerde mensen om. Een uit de hand gelopen vechtpartij, waarbij Venice een jongen om het leven brengt, is de aanleiding voor de rechter om Venice naar Marilyn Calypso House for the mentally ill te sturen. Marilyn House, zoals het ook wel wordt genoemd, is een soort gevangenis. Er is strenge bewaking en de tieners worden er slecht behandeld. Marilyn House ligt op een afgelegen eiland midden in de oceaan. Als je eenmaal op het eiland bent, kom je er niet meer vanaf..

    Ik heb ooit al eens zo'n soort story gehad, maar die was met One Direction en daar kwam ik vast mee te zitten. Ik werd gisteren geinspireerd door de film Changeling en ik kreeg meteen schrijfkriebels.

    Rollen:
    ~Begeleiding:
    - het liefst mannen. Maximaal 4.
    ~Jongeren:
    - meisjes én jongens.

    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd+Geboortedatum:
    Karakter: uitgebreid
    Uiterlijk: foto van een bekend persoon+beschrijving
    Reden: Alleen voor jongeren, waarom hij/zij hier zit
    Functie: Alleen voor begeleiding, bijv. bewaker of psychiater
    Verleden:
    Familie:
    Extra: Denk aan hobby's etc.

    alvast bedankt people! :]


    Me so good.

    Ik ga morgen een meisje voor je invullen, lijkt me leuk om dit verhaal te lezen!

    [ bericht aangepast op 5 mei 2012 - 15:01 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Maverick schreef:
    Ik ga morgen een meisje voor je invullen, lijkt me leuk om dit verhaal te lezen!

    Yess, merci! ik wil je wel waarschuwen als ik ermee begin? [:


    Me so good.

    Brutus schreef:
    (...)
    Yess, merci! ik wil je wel waarschuwen als ik ermee begin? [:


    Ja, graag!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Ik vul vanavond of morgen een rol in! :]


    Tell me about it, stud.

    Rol: Jongen in Marilyn House
    Volledige naam: Jaryll 'Jayden' Delano Dixon
    Leeftijd+Geboortedatum: 15-11-1994 (Hij is nog 17)
    Karakter: Jaryll heeft een gruwelijke hekel aan zijn echte naam, daarom stelt hij zich voor als Jayden, zijn tweede naam. Er zijn maar een paar mensen die zijn echte naam weten. Hij is erg aardig, als je aardig tegen hem bent. Behandel je hem slecht en hij pakt je twee keer zo hard terug. Jayden is niet bang voor bloed en is ook niet bang om op de vuist te gaan. Hij heeft ook een paar keer een bewaker aangevallen, waar hij streng voor gestraft is. Hij heeft langzaam aan een trauma voor bewakers ontwikkeld, omdat er een paar bijzitten die hun handen niet kunnen thuis houden en hem erg streng afstraffen. Jayden geloofd niet in god, maar denkt wel dat hij naar de 'hell' gaat voor zijn daden. Verder is hij erg goed geworden in mensen observeren en is hij goed in wraakacties bedenken, het uitvoeren gaat echter niet altijd volgens plan.
    Uiterlijk:

    (beroemdheid: Georg Nozuka) Jayden heeft zwart haar, dat meestal alle kanten opspringt, heldere blauwe ogen en een grote tatoeage op zijn rug. De tatoeage bestaat uit een grote tijger, die tussen zijn klauwen een hartje vast heeft. In het hartje staat de naam Aurélia geschreven, als eerbetoon voor zijn jongere zusje, die hem ondanks alles steunt. Hij is bijna 2 meter lang en heeft een gespierd lichaam.
    Reden: Jayden zit er voor dubbele moord. Hij heeft zijn stiefvader -waar hij het absoluut niet mee kon vinden- vermoord (Als zelfverdediging, omdat hij hem bedreigde met een mes en omdat hij zijn kleine zusje beschermde) en de verkrachter van zijn toenmalige vriendin; Erica.
    Verleden: Jayden was twee jaar erg gelukkig met zijn vriendin Erica, totdat zij hem bedroog -en hij dacht dat ze verkracht werd, omdat ze dat hem naderhand had wijs gemaakt- In blinde woede heeft de jongen vermoord.
    Familie: Jayden heeft enkel nog contact met zijn kleine zusje Aurélia, die twee jaar jonger is dan hem. Zijn vader is drie jaar geleden overleden. Hij heeft nooit een echt goede band gehad met zijn moeder en dat is verergerd toen ze iets met 'John' kreeg, Jayden's stiefvader. Sinds hij hem vermoord heeft, verwijt zijn moeder hem vanalles, sinds die tijd, is zijn moeder dood in zijn ogen.
    Extra: Jayden traint zo veel mogelijk om in een goede conditie te blijven en het helpt hem om zijn gedachten te verzetten.


    --- Kun je me iets laten weten als je begint met deze story?

    [ bericht aangepast op 6 mei 2012 - 0:20 ]


    If you don't understand my silence, you will never understand my words.

    Ik stel je voor aan:

    Volledige naam: Felicity Lisa Trigger

    Leeftijd+Geboortedatum: Ze is 17 jaar. (17-11-1994)

    Karakter: Fel kan een erg aardig meisje zijn als je haar een beetje leert kennen. Ze is in het begin erg stil en kan soms wat arrogant over komen. Ook houd ze niet van mensen die zich alles aantrekken. Fel is een meisje wat altijd de daad bij het woord voegt, geen loze belooftes. Tegenover mensen waar ze wel bevriend mee is is ze aardig en rond om die mensen is ze erg hyper actief. Toch luistert ze nog altijd liever dan dat ze zelf praat. Meestal kent ze mensen al binnen een paar minuten. In alle opzichten. Omdat ze er zo onschuldig uitziet weten mensen vaak niet waarmee ze te maken hebben. Vaak wordt Fel gezien als een iemand die je kan vertrouwen, wat, tenzij je heel goed bevriend met haar bent, je wel uit je hoofd kan zetten.

    Uiterlijk:


    Fel heeft bruine ogen en bruin haar, niet veel mensen weten dit om dat ze haar haar vaak verft. ze is ong. 1.70 en vrij slank. It's Ariana Grande

    Reden: Drugs vervoeren, mensen bedreigen en brand stichten.

    Verleden: Toen ze klein was waren haar ouders heel rijk. Op haar tiende verloor haar vader zijn baan en ging haar perfecte wereldje eraan. Ze moesten bij haar oom gaan wonen die haar misbruikte. Niemand merkte het omdat het een vrijstaand huis was. En haar ouders dag en nacht moesten werken. Niemand geloofde haar en daarom ging het fout.

    Familie:Haar moeder heet Freya van den berg en haar vader Martin Trigger. De oom waarbij ze verblijven heet Reinier Trigger

    Extra:Haar hobbies zijn liedjes schrijven, fotografie en zingen.

    [ bericht aangepast op 3 mei 2012 - 23:21 ]


    We've lived in the shadows for far too long.

    Rol: Eén van de jongeren.
    Volledige naam: Lily Sophia Grice. Ze wordt meestal gewoon Lily of Lil genoemd.
    Leeftijd+Geboortedatum: 16 jaar. (24-10-1995)
    Karakter: Lily is ontzettend gesloten en ze spreekt bijna nooit, en als ze spreekt, spreekt ze in raadselen. Ze heeft er moeite mee mensen te vertrouwen en dat is dus ook de reden waarom ze niet praat. Verder sluit ze zichzelf dus heel erg af van anderen, waardoor ze sociaal absoluut niet sterk is en niet eens een normaal gesprek kan voeren. Maar soms, als ze alleen is, praat ze tegen zichzelf, of eigenlijk, tegen haar overleden zusje. Vaak wordt ze geplaagd door waanbeelden, waarin ze haar zusje als geest ziet, maar eigenlijk, in werkelijkheid, kan ze geen geesten zien. Haar 'denkbeeldige' zusje vertelt ze echter alles, en als je haar hoort praten, merk je dat ze ontzettend gevoelig is.
    Uiterlijk:


    Emily Browning.
    Lily heeft lange, bruine haren met een rode gloed. Haar ogen zijn lichtgroen. Ze heeft een vrij normale lichaamsbouw, ze is niet dun, maar ook niet dik en haar lengte is ook vrij gemiddeld; rond de 1.70.
    Reden: Het in brand steken van dingen.
    Verleden: Lily heeft ontzettend veel traumatische ervaringen gehad in het verleden, wat de reden is voor haar afstandelijke karakter en haar vreemde handelingen. Zo heeft ze op haar zesde een auto-ongeluk gehad, waarbij haar twee jaar jongere zusje is overleden, dat is hetzelfde zusje dat ze claimt te zien. Daarna waren haar ouders gescheiden en hertrouwde haar moeder met een vreemde man, die betrokken was met criminele zaken, zoals het vervoeren van drugs en vrouwenhandel. Lily kwam hierachter en was bang voor haar lot en dat van haar moeder, uiteindelijk zorgde ze ervoor dat haar moeder bij een vriendin op bezoek ging en zij alleen was met haar stiefvader. Ze stak het huis in brand, vluchtte weg en haar stiefvader overleed en het huis brandde af. Sindsdien is Lily het in brand steken van dingen gaan zien als de oplossing voor alle problemen, ze is er dus nooit mee opgehouden, het is een soort verslaving voor haar geworden. Haar moeder heeft haar verstoten, omdat ze verblind was door haar liefde voor Lily's stiefvader.
    Familie: Is hierboven al uitgebreid vermeldt. Haar zusje heet Noah, haar moeder luistert naar de naam Rose en haar stiefvader heet Robbert.
    Extra: Lily heeft eigenlijk geen hobby's, ze spendeert haar tijd door voor zich uit te staren, iets waardoor mensen bang voor haar zijn en voor haar uit de weg gaan. Soms leest ze een boek, of luistert ze naar muziek. Maar meestal kijkt ze met haar intense, lichtgroene ogen voor zich uit, alsof ze iets ziet wat anderen niet zien - haar zusje, dat eigenlijk niet bestaat, ook niet voor haar.

    [ bericht aangepast op 3 mei 2012 - 23:31 ]


    "No one is born in this world to be alone."~ (Saul, One Piece.)

    Zeg je het als je mijn rol gaat gebruiken en/of met het verhaal begint? (:


    "No one is born in this world to be alone."~ (Saul, One Piece.)

    Rol: Meisje die ook in Marilyn House zit
    Volledige naam: Safira Esmee Black
    Leeftijd+Geboortedatum: Safira is geboren op 16 augustus 1993 en is momenteel dus 18 jaar.
    Karakter: Safira is een wispelturig type. Ze weet niet echt wat ze wil. Het ene moment wilt ze heel veel en het andere moment is ze juist weer heel tevreden met wat ze heeft. Ze weet ook nooit of ze nou gelukkig is of niet. Wanneer iemand die vraag stelt, moet ze dan ook uren nadenken. Want ze weet simpelweg geen antwoord.
    Safira is een rommeltje. Ze weet niet wat ze voelt, wat ze denkt, wat ze wilt. Het is net alsof ze geen karakter heeft. Soms grapt ze dat haar hart van steen is, maar eigenlijk is ze heel serieus. Ze voelt gewoon niets. En wanneer ze iets voelt, dan kan ze het nooit plaatsen. Haar gevoel kan dan ook zomaar veranderen.
    Safira kan moeilijk contact leggen met anderen. Het is alsof ze voor iedereen bang is. Ze gaat altijd van het negatiefste uit bij een persoon. Ze kan simpelweg gewoon geen liefde voelen voor een ander. Wel kan ze goed neppen, dus ze heeft veel vrienden. Maar eigenlijk zijn deze vrienden dus allemaal nep en vooral voor de omgeving. Want Safira voelt zelf niets voor ze.
    Uiterlijk:


    Mollie King
    Safira is een prachtige meid. Ze heeft lange, blonde haren die altijd glanzen. Haar ogen zijn bruin en vallen niet echt op. Safira heeft een mooi gezicht, met een klein neusje. Ze heeft het type gezicht waardoor ze er altijd jonger uit zal blijven zien.
    Safira draagt graag strakke kleren, ze voelt zich totaal niet op haar gemak in slobberkleren. Dit kan Safira goed hebben, want ze heeft een slank lichaam. Dit komt doordat ze zoveel danst. Er zit geen vetje te veel aan Safira's lichaam en daar is ze dan ook heel blij mee.
    Reden: Safira doet aan zelfverminking. Dit doet ze al sinds haar 12e en ze is er nog steeds niet vanaf. Steeds wanneer ze er bovenop lijkt te komen, zakt ze weer terug. Ze is dan ook al jaren bezig.
    Verleden: Safira had gewoon een jeugd zoals de meeste anderen. Ze leefde met haar ouders in een gemiddelde wijk, maakte ruzie met haar jongere broertje en ging naar school. Ze had veel vrienden en was eigenlijk wel populair. Ze had genoeg aandacht van jongens, want het is zeker geen lelijk meisje. Toch begon ze zich leeg te voelen. Het begon in de brugklas. Ze had eigenlijk alles wat een ander wilde, maar zijzelf voelde zich leeg. Ze wist ,en weet nog steeds niet, waar het lege gevoel vandaan kwam, maar het was er wel. Toen is ze ook begonnen met snijden, om het gevoel op te vullen.
    Familie: Safira heeft een hele lieve familie, die er altijd voor haar zullen zijn. De meeste steun vindt Safira bij haar 45-jarige moeder Janet Cosgrove. Haar moeder heeft een paar jaar geleden haar carrière als schrijfster opgegeven, om er voor Safira te kunnen zijn. Dit waardeert Safira ontzettend en ze kan ook nooit meer boos zijn op haar moeder. De vader van Safira, de 45-jarige Leonard Black, heeft wel zijn baan gehouden, want er moest natuurlijk wel iemand de kost verdienen. Hij werkt bij de bank, wat nogal veel van hem vergt. Hierdoor kon hij altijd minder tijd aan Safira besteden. Safira heeft een jonger broertje. Dit is Matt van 15 jaar. Met ] heeft Safira een echte broer-zus band. Ze plagen elkaar vaak, maar als het erop neerkomt, dan zullen ze elkaar steunen en het voor elkaar opnemen. Hoe dan ook.
    Claudia Leitte, Josh Radnor & Adam Lamberg
    Extra: Safira is een obsessief danser. Ze danst om haar gevoelens kwijt te kunnen en gewoon even in het moment op te gaan. Na al die jaren is ze er behoorlijk goed in geworden.

    Rol: Jongen die ook in Marilyn House zit
    Volledige naam: Kevin Roudette
    Leeftijd+Geboortedatum: Kevin is geboren op 9 januari 1993 en is dus 19 jaar.
    Karakter: Kevin is van zichzelf een goede jongen, die niks kwaad voor ogen heeft. Hij zet zijn beste beentje voor en doet zijn best bij alles wat hij doet.
    Toch komt Kevin niet zo over. Hij komt over alsof hij niet zijn best doet en niets hem kan schelen. Heel onverschillig dus. Zo doet Kevin zich misschien ook wel voor, maar zo is hij niet. Hij ziet het alleen steeds minder zitten, dat is het probleem.
    Kevin is heel erg agressief. Je moet echt uitkijken voor hem. Wie hem kwaad krijgt, heeft de poppen flink aan het dansen. Kevin heeft er namelijk geen moeite mee een paar klappen uit te delen.
    Kevin is onzeker als de hel en denkt nooit dat hij goed genoeg is. Vroeger was hij model en liet Kevin graag zien wat hij in huis had. Nu is hij juist het tegenovergestelde. Hij is heel bescheiden en verlegen. Ook het feit dat hij homo is, hangt hij niet aan de klokken.
    Verder is Kevin een dromerige jongen. Hij heeft veel fantasie en denkt aan mooiere tijden. Hij is een echte romanticus en gelooft in de ware liefde. Hij denkt zijn soulmate gevonden te hebben en daar denkt hij meerdere keren per dag aan.
    Uiterlijk:


    Baptiste Giabiconi
    Kevin is geen lelijke jongen, maar toch niet iedereens type. Hij heeft bruine ogen, een gebruind huidje en zwarte haren. Zijn gezicht is heel mannelijk. Hij heeft dikke wenkbrauwen, brede kaaklijnen en een scherpe neus. Dat hij sport is ook te zien, want hij is gespierder dan de gemiddelde jongen. Het feit dat Kevin model was, heeft ervoor gezorgd dat hij zich altijd goed kleed. Hij weet wat hij kan hebben en wat bij hem past.
    Reden: Kevin heeft een minderwaardigheidscomplex, waaruit een agressiviteitsstoornis is ontstaan.
    Verleden: Kevin werkte als kind al als model en sinds een jaar fulltime. Eerst had hij er met plezier in, maar later begon de modellenwereld hem uit de keel te hangen. Hij moest altijd maar mooi zijn, gespierd zijn en doen alsof hij het leuk vind. Er werd tegen Kevin verteld dat hij gespierder moest worden, mooier moest worden, dat het slecht was dat hij homo was. Niets was goed. Hieruit ontstond een minderwaardigheidscomplex. Dit, in combinatie met de dood van Kevins vader, zorgde ervoor dat Kevin het leven niet meer zag zitten. Hij kreeg overal schijt aan en iedereen die commentaar op hem had, kon een klap in zijn gezicht verwachten. Op een nacht was het zo erg dat Kevin iemand bijna dood heeft geslagen.
    Familie: Kevin heeft zijn moeder en zus nog. Zijn vader is 3 jaar geleden overleden bij een brand in zijn kantoor. De zus van Kevin is de 20-jarige Cilla Roudette. Kevin houdt van heel zijn hart met Cilla en wil er ook echt voor haar zijn. Andersom houdt Cilla ook ontzettend veel van Kevin. De moeder van Kevin is de Indiase schone Latika Rahman. Latika is 43 jaar en werkt als kruidenier. De band tussen Kevin en Latika is erg verbeterd, sinds de dood van zijn vader.
    Kevin heeft een vriendje. Dit is de 21-jarige Joshua Awad. Hij heeft ontzettend veel aan Joshua en vindt veel steun bij hem. Kevin kan zich geen leven meer zonder hem voorstellen. Joshua woont bij Latika & Cilla in huis, zodat hij altijd op de hoogte is van Kevin.
    Kajol, Shay Mitchell & Zayn Malik
    Extra: Kevin houdt een dagboek bij, met alles wat hij in zijn leven meemaakt. Hij begint net nadat zijn vader is overleden, dus zijn avonturen van de laatste 3 jaar staan erin.

    [ bericht aangepast op 4 mei 2012 - 2:00 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol: Eén van de jongeren.
    Volledige naam: Christina Lily Harris.
    Leeftijd+Geboortedatum: Christina is 17 jaar. Geboren op 16 mei 1994, ze wordt dus bijna 18 jaar - als je in de normale tijd schrijft -.
    Karakter: Christina heeft een heel gesloten karakter: Ze is best verlegen, onzeker en heeft helemaal geen zekerheid van haarzelf. Christina is zo onzeker sinds ze in 'de gevangenis' terecht kwam. Ze voelde zich alleen en achtergelaten, ze wilde het liefst weer terug naar huis waar ze zichzelf kon zijn. Christina was voordat ze de kliniek in kwam een heel levendig persoon. Ze was altijd blij en enthousiast, maar daar is nu niks meer van te zien.
    Sinds Christina depressief is geworden, is ze niet meer dezelfde als vroeger.
    Tóch is Christina nog steeds erg fantasierijk. Ze weet van elk idee wel iets bijzonders te maken, ze weet dan ook precies hoe ze het moet uitwerken. Als Christina haar fantasie mag laten lopen, is ze helemaal zichzelf. Dat zal in de kliniek niks anders zijn.
    Christina is niet dat soort persoon die geniet van het leven. Christina is dat soort persoon die denkt dat het morgen ook nog wel kan, of die dag daarna. Christina stelt altijd alles uit, zo ook het leven.
    Christina wilt het liefst dat iedereen het naar haar zin heeft en blij is, terwijl ze dat zelf - in de kliniek -, niet is.
    Christina is een onzeker meisje. Ze wilt alles wel aan haarzelf veranderen. Christina vindt zichzelf te dik en te lelijk.
    Christina is een echt pessimist. Ze ziet van niks eigenlijk iets goeds en kan nooit écht positief zijn in iets.
    Uiterlijk:


    Taylor Momsen.
    Christina heeft lang lichtblond haar dat bijna wit wordt genoemd. Christina heeft blauwe ogen.
    Sinds Christina depressief is, zijn er veel dingen veranderd. Vroeger kleedde Christina zich nog best vrolijk, maar sinds kort niet meer. Christina draagt veel meer zwart en rood.
    Christina kleedt zich duidelijk hoe ze zich voelt.
    Christina draagt tegenwoordig erge rode lippenstift en hele erge zwarte oogschaduw, maar zij vindt het mooi. Dat is dan ook het belangrijkste.
    Reden: Christina is depressief. Ze is depressief sinds haar vader is vermoord op een rare wijze. Ze is niet meer hetzelfde sinds die dag. Sinds die dag werd Christina veel bozer en agressiever. Ze liet die boosheid uiten door haarzelf te snijden, niemand kon er iets aan doen.
    Niet alleen door haar depressiviteit is Christina natuurlijk in de kliniek gekomen. Christina werd een stalker en bedreigde mensen, die steeds banger en banger werden. Het is zelfs zo ver gegaan dat diegene die Christina stalkte, bijna zelfmoord wilde plegen.
    Verleden: Christina's verleden is kleurrijk. Ze had altijd veel vriendjes en vriendinnetjes. Christina was altijd buiten in de natuur te vinden. Christina was vroeger diegene die altijd het populairste was door haar vlotte babbel, daar is nu niks meer aan te herkennen.
    Familie: Christina's vader is één jaar geleden vermoord. Sinds die dag is de familie nooit meer hetzelfde geweest. Christina's familie is een familie die al veel heeft meegemaakt. Toen Christina's zusje werd geboren, bleek dat ze gehandicapt was. Iedereen moest ermee omgaan. Sinds kort heeft de familie gehoord dat Christina's zusje niet ouder dan 35 kan worden, dat wordt geschat. De hele familie is er ziek van. Christina ook, in de kliniek.
    Christina's moeder is de enige in de familie die zich recht kan houden. Ze is 47 jaar oud en heeft Rachel. Christina heeft naast haar gehandicapte zusje, ook nog een 14-jarig zusje. Dit zusje is erg stil geworden sinds de dood van haar vader. Ze sluit zichzelf op in haar kamer. Ze heet Nikki.
    Extra: Christina is altijd al gek geweest op gitaren. Ze speelt het liefst de elektrische gitaar. Dat is Christina's uitweg. Nu ze in de kliniek haar gitaar niet bij haar heeft, voelt ze zich nog eenzamer.
    Christina is momenteel bezig met tekenen. Ze tekent ze stomste dingen zoals stoelen of muren, omdat daar niet echt iets anders is om te tekenen.
    Christina is helemaal verslaafd aan roken. Ze wordt er gek van dat ze het nu minder doet. Bij haar vaders dood, was dat één van de dingen waar ze kalm en rustig van werd.

    [ bericht aangepast op 4 mei 2012 - 10:56 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Rol: Meisje dat ook in Marilyn House zit.
    Volledige naam: Amelia Bethany Heimersson
    Leeftijd+Geboortedatum: Amelia is 18 jaar en geboren op 21 juli 1993
    Karakter: Amelia is vaak een ijskoud meisje die moeilijk te doorgronden is. Ze praat niet veel, en ze haat meisjes die onnozel giechelen. Eigenlijk heeft Amelia overal een hekel aan. Als ze praat kraamt ze vaak random zinnen uit die ook vaak veel onzin bevatten voor degene die niet luistert. Als je naar haar luistert merk je dat er ontzettend veel waarheid zit achter de zinnen. Maar dat is het probleem, niemand wil naar Amelia luisteren. Ze vinden haar maar raar en willen het liefst niks met haar te maken hebben.
    Amelia is eigenwijs als de pest. Ze wil niet dat andere mensen haar commanderen en ze kan er niet tegen als ze afhankelijk is van iets of iemand. Het liefst doet ze het allemaal zelf en wil ze met rust gelaten worden. Vaak zegt ze dat ze geen hulp nodig heeft, maar eigenlijk zit er een vrouw binnen in Amelia die graag begrepen wilt worden door de wereld.
    Amelia heeft een scherpe tong die graag mensen beledigd met vlak sarcasme. Ze zit niet verlegen om aandacht van jongens, maar ze is koelbloedig en het kan haar echt geen hol schelen. Mensen die Amelia echt kennen, en dat zijn er héél weinig, weten dat Amelia ook een persoon is waarmee je kan lachen. Ze bezit over een grote dosis humor waar niemand een weet van heeft.
    Amelia is een kettingrookster en ze kan niet zonder haar dagelijkse pakje sigaretten. Dit kun je ook horen aan haar stem, één van de redenen dat ze rookt. Ze heeft normaliter een ontzettend hoge, meisjestem en door het roken wordt haar stem rasperiger en zwaarder. Ze heeft dan misschien een beetje een apart leven, van de drugs blijft ze af. Omdat haar vader zoveel problemen heeft gekregen met drugs doet ze er niet aan. Ze wil haar vader niet opvolgen. Amelia drinkt wel regematig, ze spuugt dus niet in een glaasje.
    Uiterlijk:


    Demi Lovato
    Amelia heeft prachtige hazelnootbruine ogen en heeft lichtbruin haar met honingkleurige highlights. Ze vind het makkelijk om er gewoon een borstel er doorheen te halen 's ochtends en dan gewoon haar hand er doorheen te halen en haar haren opzij te gooien. Ze draagt niet veel make-up, gewoon een beetje mascara. Ook draagt ze vaak een dun lijntje eyeliner omdat haar ogen daardoor beter uitkomen, vind ze zelf. Amelia is ongeveer 1.74.
    Haar kledingstijl is moeilijk te omschrijven maar ze noemt het zelf het liefst classy/fashionista/bohémian. Haar kledingstijl verschilt met de dag. Af en toe gaat ze extreem baggy met een simpele trui aan en een spijkerbroek. De andere keer gaat ze voor klassiek met een zwarte kokerrok en een nette witte blouse. Amelia draagt graag iets op haar hoofd, vaak zijn dat beanies, zwarte bolhoeden, een enorme bloem in haar haren of een bandje om haar hoofd. Ze heeft ook wel eens een bandana om haar hoofd, haar favoriete is de ene met de Amerikaanse vlag erop. Amelia draagt zwart, en veel. Vaak wel met een kleuraccent. Ook komt er vaak leer voor in haar kleding, broeken, shorts, jacks, ze heeft nogal wat leren kleding. Op haar kleren zitten vaak studs en Amelia draagt graag te grote bandshirts die ze toch stijlvol in haar broek kan stoppen. Ze draagt ook vaak broeken die ze tot extreem korte shorts heeft afgeknipt. Qua schoenen is de kleur ook vaak zwart, met hoge hakken. Anders draagt ze graag haar leren kistjes
    Reden: Amelia heeft een bipolaire stoornis. Ze heeft afwisselende stemmingen en dan is ze weer depressief. De stemmingswisselingen kunnen af en toe optreden, met periodes van normale stemming tussendoor, maar ook snel achter elkaar.
    Verleden: Amelia's vader is, toen ze 13 jaar was opgepakt voor moord. Hierdoor is ze ontzettend veranderd. Van het vrolijke, blonde, meisje wat ze vroeger was zie je niks meer terug. Ze is nu teruggetrokken. Ze heeft tot haar 16 bij haar moeder gewoont maar die kon het niet aan toen Amelia is gaan rebelleren en toen is Amelia zonder pardon vertrokken. Ze heeft een half jaar op straat gezworven en heeft toen uiteindelijk een groezelig appartementje heeft kunnen kraken. Amelia heeft sinds kort een klein halfbroertje, Jack. Hij is nu drie maanden oud.
    Familie: Staat beschreven bij 'verleden'.
    Extra: Amelia is een kettingrookster, het liefst rookt ze twee pakjes op 'n dag. Op haar linkerpols heeft Amelia het woord Always laten tatoeëren, omdat Harry Potter haar leven heeft veranderd. Ook heeft ze op de binnenkant van haar rechter enkel een teken van oneindigheid laten tatoeëren.
    Amelia heeft een appartement gekraakt met haar twee beste vrienden, en tevens de enige die haar willen luisteren. Amelia's beste vriendin is de één jaar jongere Allie, een meisje met een eetprobleem. Amelia's beste vriend is de 21-jarige Jason. Een grote hobby van Amelia is gamen. Het liefst Call of Duty of Battlefield. Een andere grote hobby van Amelia is, vreemd genoeg, lezen. Het liefst fantasy-boeken waardoor ze in haar eigen wereldje kan dwalen.

    [ bericht aangepast op 4 mei 2012 - 10:59 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Rol:Meisje uit de gevangenis
    Volledige naam:Jamilla Amalia Porter
    Leeftijd+Geboortedatum:Jamillie is op op 3 mei 17 geworden
    Karakter:Jamilla is vroeger de baas op de bassischool geweest. Ze was een echte durfal, en ze haalde de gekste geintjes uit. Ze hield leraren voor de gek en roddelde over iedereen.Haar vriendinnen gingen meedoen met haar en ze werden 'Kattenkwaadjes' genoemd. Jamilla zelf vond dit vroeger heel cool. Op de middelbare school ging Jamilla door, totdat ze 2 weken van school geschorst werd. In haar middelbare schooltijd heeft Jamilla enorm veel pijn en verdriet moeten meemaken. Haar beide ouders overleden, toen haar ouders in een vliegtuig naar Shanghai zaten. Het vliegtuig stortte neer. Jamilla heeft haar verdriet verwerkt in drank,drugs, en alcohol. Ze kreeg verkeerde vrienden. Ze ging steeds gekkere dingen doen. Jamillie, het kleine meisje dat vroeger nog heel rustig was, ging steeds ergere dingen doen. Ze werd dronken, sloeg mensen, trapte onschuldige mensen in elkaar, stichtte brand, en steeds werd ze niet gevonden. Tot 25 november 2011. Iemand had al gemeld aan de politie dat een meisje een beetje vreemd voor een winkel zat te doen. De politie stond dus al om de hoek. Jamilla stichte een brand.
    Jamilla is enorm sociaal, en wilt dat nu vooral zijn indien zij gevangen zit. Jamilla praat met elke gevangene over haar verleden,Zodat zij in vertrouwen word genomen. Dit doet ze vooral omdat niemand haar vroeger heeft vertrouwt, en zijzelf ook niemand vertrouwde. Daarom had ze bijna geen vrienden. Jamilla huilt soms om haar verleden, maar probeert zichzelf sterk te houden. Ze kropt het op, ze vertelt het alleen tegen de mensen waar ze veel contact mee heeft in de gevangenis,maar dat is bijna niemand. Ze heeft het gevoel alsof ze helemaal alleen is. Jamilla is bijna nooit vrolijk meer na het ongeluk van haar vader en moeder. Haar zus heeft ze daarna nooit meer gesproken, ze is bij haar toen nog beste vriendin Tess gaan wonen. Ook die heeft ze na de brand nooit meer terug gezien, ze wou vast niks meer met Jamilla te maken hebben. Zo denkt Jamilla dat in ieder geval. Jamilla voelt zich dus erg eenzaam en alleen.
    Uiterlijk:


    Chloë moretz
    Bij de naam Jamilla verwacht je vast een bruin meisje, maar nee, dat is Jamilla niet. Jamilla is blank. Haar lange, blonde haar laat ze vaak losjes over haar schouder hangen, en soms doet ze het in een vlecht. Jamilla is een meisje waarvan je aan het uiterlijk niet zou denken dat zij ooit in een gevangenis zou komen. Ze heeft lichtbruine ogen die helemaal niks verraden. Haar lippen zijn vol, lichtroze gestift en ze draagt alleen een klein beetje mascara. Jamilla is 1.65 lang. Ze houd enorm van hoedjes en accecoires.Haar kledingstyle is rustig, en dus ookwel basic.
    Reden:Jamilla heeft veel gedaan, ze heeft branden gesticht, mensen zomaar in elkaar geslagen, drugs gebruikt, wiet gerookt...
    Verleden: Staa hierbovcen eigenlijk al^^maar om het nog even kort te beschrijven; Vroeger was Jamilla op de bassischool het kattwekwaad meisje. Hier ging ze op de middelbare school mee door, tot ze een tijd geschorst werd. Toen ging ze weer de normale kant op. Totdat haar ouders een vliegtuigongeluk hebben gehad. Toen is ze branden gaan stichtten, etc..
    Familie:Jamilla heeft alleen haar tante en oom nog die leven. Maar Jamilla mag haar tante en oom niet, dus daarom is ze bij Tess gaan wonen toen haar ouders dood waren. Jamilla heeft wel nog een zus, Audrey. Zij is 20 jaar.
    Extra: Jamilla schrijft brieven naar haar ouders die ze zelf bewaard en dus nooit opstuurt.


    Every human being has equal worth.

    Wauw, super bedankt voor het invullen! Ik heb nog steeds rollen nodig, vooral jongens en begeleiders :Y)


    Me so good.

    Rol: een van de jongeren.
    Volledige naam: Nick Kelvin Hendtess
    Leeftijd+Geboortedatum: 17 (8-9)
    Karakter: uitgebreid: Nick is een echte badboy. Mensen vergissen zich vaak in hem en vinden hem een schatje. Nu gebruikt hij dit ook om meisjes voor zich te winnen. Maar de vele harten die hij gebroken heeft doen hem niks. Hij is een zorgeloze jongen. Hij ziet dit dan ook meer als een vakantie als een straf. Hij is erg luidruchtig en grappig. In zijn verleden is hij vaak in de steek gelaten en vertrouwd daarom niemand. Het leven is voor hem een spelletje, dat hij maar al te graag speelt.
    Uiterlijk: foto van een bekend persoon+beschrijving:


    Nick heeft bruin/zwart haar en blauwe ogen. Hij is ong. 1.75 en heef een normaal postuur.
    Reden: Alleen voor jongeren, waarom hij/zij hier zit:
    Nick heeft zijn oom in elkaar geslagen, het huis van zijn eerste en derde plaag gezin in de fik gestoken en zijn eerste pleeg moeder probereb te vermoorden.
    Verleden: Nick zijn moeder is doodgegaan bij zijn geboorten en zijn vader heeft niet lang daarna zelfmoord gepleegd. Toen kwam Nick in een weeshuis terecht, en daar moes je echt vechten voor je plek. Op zijn zesde werd hij geadopteerd, maar nog geen jaar later moest hij tureg naar het weeshuis. Op zijn negende werd hij weer geadopteerd. De vrouw was erg aardig en hadd een goede invloed op hem, maar ze had een ernstige ziekte en hij moest weg. Toen kam hij bij zijn derde pleeggezin. Hij maakte problemen zodat hij daar weg zou komen en kwam bij zijn oom terecht. Op zijn vijftiende vond hij het genoeg en sloeg compleet door.
    Familie: Hij kent alleen zijn oom: Marcus Hendttes
    Extra: Hij vindt het erg leuk om te tekenen en zijn favoriete sport is tennis.


    Als je echt nog mensen nodig heb wil ik altij nog wel even mij best voor je doen hoor:$ Tenzij je mij personages niks vindt

    [ bericht aangepast op 5 mei 2012 - 1:41 ]


    We've lived in the shadows for far too long.

    Ik weet niet of ik twee rollen mag invullen, anders wil ik ook nog wel een begeleider voor je maken?!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin