• Genre: Actie, romantiek, thriller, onbekende personen.

          Als de vier rasechte Engelse meisjes besluiten na hun eindexamenperiode het eiland der vreselijke schoolleraren te verlaten, gebeurt er iets heel anders dan verwacht. Na wekenlange examenstress staat eindelijk de ondergekliederde datum op hun kalenders aangegeven en is het tijd om voor de zeven meiden naar Ibiza te vertrekken. Hoewel… dat dachten ze. Ze komen er nooit aan. Hun droomvakantie loopt in duigen.
          Als er op gate F van hun vliegveld een terroristische aanslag worden gepleegd, proberen de meeste mensen van het vliegveld af te vluchten. Tevergeefs heeft de bende MDT alle uitgangen al afgesloten en is er geen enkele mogelijkheid van ontsnappen meer over. Al het personeel op de vliegvelden probeert de bende in bedwang te houden, maar elke seconde worden meer van de passagiers die op hun vliegtuig stonden te wachten gegijzeld en op het vliegtuig naar Zuid-Afrika gezet om ze te gebruiken en verkopen als slaven.
          Wanneer er rood alarm wordt afgegeven door de enkele bewakers die nog niet uit het hoofdkwartier van het vliegveld zijn verjagen, duiken vier onbekende jongens op. Hun charme, hun passie en alles aan hun trekt [NAAM] aan, vooral één in het speciaal. Na uitnodiging en een heleboel paniek, besluiten de meiden te vertrekken naar de enige veilige plek van het vliegveld. [NAAM], die beweert dat zijn vader één van de gegijzelde medewerkers is van dit vliegveld, neemt ze mee naar een opslagplaats waarvan alleen werknemers weten waar die zit. Een klinkloze deur maakt ruimte voor een hol van zo’n 6 bij 6 meter en urenlang, misschien wel dagenlang zitten ze op elkaars lip. Als een radio bekend maakt dat er 8 tieners van de leeftijd 17 tot 21 vermist zijn, besluit de groep het zekere voor het onzekere te nemen. Maar wat als de bende plotseling opduikt tijdens hun ontsnappingsplan? Wat als de bende iemand anders is dan ze werkelijk hadden verwacht? En wat als MDT slechtere bedoelingen heeft als dat ze al hadden?


    Wat heb ik nodig:
    Meisje één. Santos
    Leeftijd 17, 18 of 19. Ook een goede vriendin van meisje twee en vier.
    Meisje twee. Forbes
    Leeftijd 17, 18 of 19. Deze is beste vriendinnen met meisje vier, door mij ingevuld, en kan heel erg goed met haar opschieten.
    Meisje drie. JUKEB0X
    Leeftijd 19 of 20.
    Jongen één. Hanks
    Leeftijd van 17 tot 21.
    Jongen twee. AndyMerry
    Leeftijd van 17 tot 21.
    Jongen drie. Vul ik zelf in
    Leeftijd van 17 tot 21.
    Jongen vier. Vul ik zelf in
    Leeftijd van 17 tot 21.
    • Bendeleden van MDT, stuk of 3, 4. Santos, SkyFall, ?
    Vanaf 18 jaar oud, donkere huidskleur.
    • Reizigers of personeel op het vliegveld.

    Wat moet ik weten:
    Rol:
    Voornaam:
    Achternaam:
    Volledige naam:
    Leeftijd en geboortedatum:
    Karakter:
    Uiterlijk: Een bekend persoon, naam vermelden.
    Familie:
    Extra: Alles wat me nog interesseert. Hobby's, relaties etc.
    Titel:
    Waarschuwen:

    Thanks everyone!

    [ bericht aangepast op 18 mei 2012 - 22:13 ]


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Meisje twee 
    Voornaam: Milica
    Achternaam: Hastings
    Volledige naam: Milica Gemma Hastings
    Karakter: Milica struggelt veel met haar zelf. Ze heeft psygische probleempjes die te maken hebben met de stress die het cheerleaden met zich mee brengt, haar thuissituatie en haar hoofd ontploft eigenlijk. Bij haar thuis zijn haar ouders nog bij elkaar, maar staan ze op het punt te gaan scheiden. Ze zijn wel vaak aan het werk, wanneer ze thuis zijn hebben ze dan ook veel ruzie. Zelfs nu Milica’s broer Jesse overleden is door een ongeluk op de weg, gaat her ruzieën gewoon door. Zelf stopt ze de ellende weg, maar het blijft zich opstapelen. 
          Milica is probeert erg moederlijk te zijn en maakt ze zich snel zorgen om iemand, ze kan nadat iemand bijvoorbeeld valt nog uren doorblijven zeuren of het echt wel gaat. Ze is dan ook iemand die snel ergens in gelooft en mensen misschien iets te snel vertrouwd. Milli staat erom bekend wel eens gebruikt te worden door ‘vrienden’.
    Familie: Milica's ouders Jay en Emmy werken veel. Ze hebben amper tijd voor elkaar, laat staan voor hun dochter. Sinds het verlies van hun oudste zoon, Jesse, viel alles in het vuur. Ze werden workaholics en komen niet meer thuis. Als ze eens thuis zijn, is het altijd maar ruzie en moet Milica voor haar zelf zorgen. Haar andere broer, Nathan, zorgt wel voor haar maar ook hij is flink dicht geklappen door het verlies van zijn broer.
    Daniël Graig, Naomi Watts, Jeremy Sumpter, Nathan Sykes.
    Extra: --
    Uiterlijk: Isabelle Furhman



    ' Nyctophilia '

    Dubbelpost ;x

    [ bericht aangepast op 17 mei 2012 - 22:39 ]


    ' Nyctophilia '

    Ik ga morgen zeker een meisje en een jongen voor je maken!


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    Ik heb nog veel meer rollen nodig! (cat)


    Just keep your head up. Stick on the ice.

    Rol: Meisje één.
    Voornaam: Emma, door vrienden wordt dit vaak afgekort tot Em.
    Achternaam: Jefferson
    Volledige naam: Emma Alexis Mackenzie Jefferson
    Karakter: Emma is een belangstellend en nieuwsgierig meisje. Ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig om andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Ze kan elke dag nog leren.
    Emma is iemand die maar blijft praten. Ze is uiterst intelligent maar dat laat ze niet graag blijken. Ze kan nog altijd wel belachelijk slim uit de hoek komen, waarbij ook de nodige sarcastische opmerkingen worden gebruikt.
    Emma kan niet tegen stiltes en er moet altijd geluid om haar heen zijn. Ze is ontzettend vrolijk en huppelt het liefst de hele dag rond, vrolijk grapjes makend. Want ze beschikt ook nog over een dosis humor. Ze denkt altijd overal het goede van en dat is ook een van haar zwaktes. Haar enthousiasme steekt ook nogal eens de kop op maar dat kan ook voor problemen zorgen omdat het uiteindelijk nog vreselijk irritant kan zijn. Het probleem bij Emma is, dat ze veel te veel nadenkt over dingen. Zo raakt ze in de stress en wil het vaak ook niet lukken. Ook is ze emotioneel aangelegd en krijgen haar emoties ook vaak de overhand, want ook niet altijd goed kan uitpakken.
    Ze gaat moeilijke projecten of conversaties niet uit weg en gaat juist de confrontatie aan. Hier kickt ze stiekem wel een beetje op. Emma is daarom ook niet op haar mondje gevallen en ze durft best haar mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Ze heeft een scherpe tong waarmee ze venijnig uit de hoek kan komen. Emma's scherpe tong beledigd vaak mensen met vlak sarcasme. Ze zit niet verlegen om aandacht van jongens, maar ze is koelbloedig en het kan haar echt geen hol schelen. Emma is het meest levenslustige meisje wat je ooit hebt ontmoet. Ze heeft een blij gemoed en ze geeft zich met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die ze investeert in haar projecten is aanstekelijk en zelf kijkt ze bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen. Creativiteit, daar heeft Emma ook een flinke dosis van. Ze is in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Ze is vindingrijk ze kan dingen op een andere manier aan pakken en op die manier ook haar.
    Uiterlijk:



    Lyndsy Fonseca
    Emma heeft prachtige hazelnootbruine ogen en heeft donkerbruin haar met slag erin. Ze vind het makkelijk om er gewoon een borstel er doorheen te halen 's ochtends en dan gewoon haar hand er doorheen te halen en haar haren opzij te gooien. Ze heeft een ontzettende hekel aan vet haar, en daarom was ze ook elke dag haar hare. Ze draagt niet veel make-up, gewoon een beetje mascara en wat lipgloss. Ook draagt ze vaak een dun lijntje eyeliner omdat haar ogen daardoor beter uitkomen, vind ze zelf. Emma is ongeveer 1.76 en ze heeft ontzettend lange benen, waar ze een chronische hekel aan heeft.
    Emma draagt graag iets op haar hoofd, vaak zijn dat beanies zoals hierboven, zwarte bolhoeden, een enorme bloem in haar haren of een bandje om haar hoofd. Ze heeft ook wel eens een bandana om haar hoofd, haar favoriete is de ene met de Amerikaanse vlag erop.
    Emma draagt zwart, en veel. Vaak wel met een kleuraccent. Ook komt er vaak leer voor in haar kleding, broeken, shorts, jacks, ze heeft nogal wat leren kleding. Op haar kleren zitten vaak studs en Emma draagt graag te grote bandshirts die ze toch stijlvol in haar broek kan stoppen. Ze draagt ook vaak broeken die ze tot extreem korte shorts heeft afgeknipt. Op haar kleren zit vaak studs en Emma draagt graag te grote bandshirts die ze toch stijlvol in haar broek kan stoppen. Ze draagt ook vaak broeken die ze tot extreem korte shorts heeft afgeknipt. Qua schoenen is de kleur ook vaak zwart, met hoge hakken. Anders draagt ze graag haar leren kistjes.
    Familie: Emma's familie heeft eigenlijk een normale grootte. Haar vader is de altijd vrolijke Jack Jefferson, een man waarvoor niets te gek is. Emma heeft haar aanstekelijke humor dan ook van hem geërfd. Haar moeder is de 49-jarige Grace Jefferson - Carter, een vrolijke vrouw die haar eigen boekenhandeltje heeft. Emma heeft twee oudere broers. Jones van 25 en Callum van 21.
    Nathan Fillion, Demi Moore, Joe Dempsie, Joe Jonas
    Extra: Haar grootste hobby is schrijven. Ze schrijft ontzettend veel, niet alleen verhalen maar ook gedichten en andere dingen. Ook schildert ze veel zodat ze mooie dingen in het leven op het doek kan zetten en dat het bewaart kan blijven. Fotografie vind ze ook geweldig om te doen.
    Aan haar hobby's kun je zien dat ze ontzettend artistiek is.
    Emma haar slechte gewoonte is dat ze rookt. Niet veel, ze is geen kettingrookster, maar ze is er ook niet vies van. Op haar linkerpols heeft Emma het woord Always laten tattoeren, omdat Harry Potter haar leven heeft veranderd. Ook heeft ze op de binnenkant van haar rechter enkel een teken van oneindigheid laten tattoeren. Emma heeft een prachtige, wat rauwere, stem waar van vrienden vaak zeggen dat ze er iets mee moet doen.
    Titel: Daar ben ik héél slecht in.
    Waarschuwen: Zeker weten!

    [ bericht aangepast op 18 mei 2012 - 9:56 ]


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    ik maak meisje drie voor je...


    Miep

    Rol: Meisje drie (of een of twee, wat jij wil)
    Voornaam: Liz
    Achternaam:Everheart
    Volledige naam: Elizabeth Maura Everheart
    Leeftijd en geboortedatum: 17 maart 1993. Ze is 19
    Karakter: Als eerste moet je weten dat Liz een enorm lief en geduldig meisje is. Ze staat altijd voor iedereen klaar en zal haar vrienden nooit laten zitten. Meestal is het dan ook zo dat zíj meestal tussen ruzies van anderen in zit en zo gedwongen wordt te kiezen. Liz is iemand die je een schatje noemt en ze windt iedereen dan ook om haar vingers, iedereen houdt van haar.
    Liz is ook enorm nieuwschierig, ze wil altijd alles, maar dan ook echt álles weten. En als ze iets niet mág weten dan gaat ze net zo lang door met zeuren totdat ze de waarheid uit iemand los krijgt. Dit kan echter ook in haar nadeel werken. Mensen beschouwen haar dan als een drammertje en koppig wat weer tegenstrijdig is aan haar lieve kant. Liz is enorm loyaal en hardwerkend maar ze kan absoluut niet tegen feedback. als iemand haar verteld dat ze het beter anders kan doen. Wel is Liz enorm eerlijk. Ze zal altijd iedereen de waarheid vertellen ook al is deze kwetsend. Ze kan er niet tegen om mensen voor schud te laten lopen of ze in onzekerheid te laten. Ze kan goed luisteren en mensen vertrouwen haar hierdoor snel. Ook is ze slim. Niet nerdy slim maar gewoon slim. Ze kan zich in mensen verplaatsen en ziet ze hierdoor vanaf een andere kant, haar inlevings vermogen is hierdoor enorm. Liz is heel rustig en wordt bijna nooit boos tenzij je aan mensen komt van wie ze houdt...
    Liz is iemand die soms stiltes heeft. Ze is normaal gesproken heel erg hyper en vrolijk maar soms heeft ze van die buien dat ze zich even terugtrekt.
    Wat ze wel heeft is een grote mond. Door haar enthousiasme en hyperheid heeft ze altijd haar woordje klaar en gaat altijd de discussies aan, ook al lijken ze nog zo verloren.
    Liz heeft ook overal een oplossing voor, tenminste dat dénkt ze. Maar ze bedoeld het altijd goed. Liz is enorm emotioneel en huilt dan ook heel erg vaak. Of het nou ligt aan haar ogen of aan haarzelf, ze huilt heel snel. Ook om anderen, mensen die dit niet gewend zijn kunnen hier van schrikken als ze haar lippen zien trillen en haar ogen zien glanzen. Hierdoor krijgt ze vaak haar zin.
    Uiterlijk:



    Dianna Agron
    Liz is een knap meisje. Ze is niet heel groot, 1 meter 71. Ze heeft een knap gezichtje met fijne trekjes. Een kleine rechte neus, hoge jukbeenderen en roze wangen. Ze heeft wel net boven haar wenkbrouwen een litteken zitten. Vroeger is ze een keer gevallen en is toen op glas beland. Haar mond is klein en roze en haar tanden klein en recht. Liz' ogen zijn bruin groenig en omlijst met een volle rand wimpers aangezet met wat mascara en eyelijner. Liz' haren zijn goudblond en vallen tot over haar schouders. Haar haar is gekruld en ze hoeft er dan ook niet heel veel aan te doen. Meestal heeft ze haar haar los, maar af en toe heeft ze een staart, knot of vlecht (of visgraatvlecht) in.
    Ze draagt niet veel make up, geen foundation omdat ze geloofd dat dat je huid verstikt en ze heeft ook niet veel te klagen over haar huid waarop geen puistje te bekennen is. Ze gebruikt alleen oogmake up en wat lippengloss, geen stift, daar heeft ze een hekel aan.
    Haar kleding is vaak als schattig te beschouwen; romantische jurkjes, vestjes, haarbandjes en strakke broeken. Heel vaak lichte topjes en shirtjes of truien. Je zal haar nooit betrappen op donkere kleren. Natuurlijk wel eens een donker shirtje maar ze zal nooit helemaal in het zwart gaan.
    Het liefst draagt ze hakken. Daar zweert ze bij. Ze voegen een aantal centimeter aan haar toch al niet zo lange lichaam toe en ze voelt zich hierdoor vrouwelijk. Ze kan er werkelijk alles op doen, rennen, springen, sprinten. Alsof ze leeft op die dingen. Natuurlijk heeft ze ook wel eens gympen of laarzen aan, maar grotendeels zul je haar betrappen op hakken.
    Liz heeft een kleine tatouage aan de binnenkant van haar pols. een ankertje. Dit staat voor hoop maar ook voor het feit dat haar ouders op zee zijn omgekomen...
    Familie: Liz heeft haar echte ouders nooit echt goed gekend. Ze zijn omgekomen bij een cruise op zee toen ze 2 was. Sindsdien werd ze opgevangen door een pleeggezin. Daar werd ze behandeld alsof ze hun eigen dochter was. Haar pleegvader Thom Johnson en pleegmoeder Amy Johnson-Carter zijn beide zakenmensen, en waren dus vaak weg. Toch probeerden ze zo vaak mogenlijk thuis te zijn. Zelf konden ze geen kinderen krijgen en daarom hebben ze Liz geadopteerd. Liz' is daar het enige kind. Haar opa en oma aan beide kanten zijn overleden.
    Extra: Liz heeft op een highschool gezeten en is met goede cijfers afgestudeerd. Ze heeft besloten dat ze een eigen catering bedrijfje wil beginnen en deze reis was ervoor om even te ontspannen. Na de reis zou ze naar de hotelschool gaan om te leren koken, organiseren en plannen.
    Liz is een fanatiek hardloper, ze heeft een goede conditie en kan gerust een aantal kilometer gaan lopen. Ook houd ze heel veel van muziek. Ze gaat vaak naar concerten met vriendinnen en kan alle liedjes meezingen.
    zingen is ook een enorme passie van haar. haar grootste droom is om ontdekt te worden....
    Liz is ook absoluut verslaafd aan koffie. Ze kan heel prikkelbaar worden als ze haar koffie niet heeft, maakt niet uit welke. Vriendinnen pesten haar hier nog wel eens mee.
    Ook heeft ze een lippengloss tic. Ze staat altijd te smeren, wat ook tot grappige scenes kan leiden...
    Titel: ehm? we're going to ibiza. no kidding. ik heb geen flauw idee.
    Waarschuwen: jaaaaaaaaaa:9~

    [ bericht aangepast op 18 mei 2012 - 12:00 ]


    Miep

    ga zo verder, moet even eten...


    Miep

    Rol: Jongen één.
    Voornaam: Sweder maar wordt meestal gewoon afgekort tot Sweed.
    Achternaam: Hollander
    Volledige naam: Sweder Grayson Hollander
    Karakter: Sweder is een ontzettend impulsief ingestelde jongen die niet twee keer nadenkt voor dat hij iets zegt of doet. Gelukkig, houd hij het nog wel redelijk onder controle maar soms heeft hij vreemde uitspattingen. Sweder is niet op zijn mondje gevallen en durft best zijn mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Hij heeft een scherpe tong waarmee hij venijnig uit de hoek kan komen maar dat is alleen als hij kwaad is, dus als iemand hem, of zijn vrienden, beledigd. Sweder heeft een sociaal karakter en kan eigenlijk met iedereen opschieten. Hij was best geliefd op school, omdat hij erg betrokken was bij de activiteiten die er georganiseerd werden. Sweder zelf noemt zichzelf 'belangstellend' maar eigenlijk is hij gewoon ontzettend nieuwsgierig. Hij staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Sweder ziet zichzelf echt als een leider. Hij is in staat activiteiten met een groep zo te plannen en te organiseren dat daadwerkelijk iets van de grond komt. Daarbij heiligt het doel niet alle middelen. Het welzijn van alle groepsleden gaat hem aan het hart en hij onderhoudt prettige relaties met allen. Hierin zie je ook weer zijn sociale en vriendelijke karakter naar voren komen. Al ziet hij zichzelf als een leider, hij is ook een echte teamplayer. Hij bekijkt de gang van zaken vanuit het perspectief van de groep en hij kiest waar mogelijk voor oplossingen waar iedereen beter van wordt. Sweder beschikt met andere woorden over gemeenschapszin en loyaliteit. Hij legt zich neer bij groepsbeslissingen, maar niet op een automatische manier.
    Uiterlijk:



    Hunter Parrish
    Sweder heeft wat langer, donkerblond haar wat vaak naar voren staat met behulp van wat haar producten. Hij is zeker geen lelijke jongen heeft flink wat spieren. Daarin tegen is hij niet groot of breed, maar heeft hij alleen ontzettend veel kracht. Zijn lach is charmant en weet eigenlijk elk meisje te betoveren, al geeft hij niet veel om meisjes.
    Zijn kledingstijl is niet echt speciaal, een gewone laidback stijl. Hij draagt vaak gewone spijkerbroeken of chino's met leuke shirts, truien en blousen.
    Familie: Sweder komt uit een groot gezin, van bijna allemaal roodharige mensen, hij is de enige die niet roodharig is. Zijn vader is Michael Hollander. Hij werkte vroeger als timmerman maar wilde toen een betere baan en is toen gaan studeren voor architect. Zijn moeder, Emma Hollander-Johnson, is een vrolijk, iet wat aparte vrouw die een klein restaurantje heeft. Samen hebben de twee vier kinderen. De oudste is de tweeling Thomas en William. Ze zijn beiden 25 jaar oud. Daarna komt de 23-jarige Oliver. Dan krijgen ze hun eerste en enige dochter, Grace. Ze is 21 jaar oud. Dan komt Sweder, als de jongste van het stel.
    Extra: Sweder is een jongen die flink kan doorfeesten en is spuugt daarom ook niet in een glaasje. Al kan hij goed tegen de alcohol, af en toe moet het ook eens fout gaan.
    Omdat Sweder ontzettend muzikaal is ingesteld speelt hij wel 6 verschillende instrumenten, waaronder piano, gitaar, trompet, harp, fluit en saxofoon. Zelf schrijft hij ook liedjes maar hij laat ze liever zingen door iemand met een mooiere stem. Verder is hij ook ontzettend sportief en hij doet aan lange afstandslopen, wat zijn lust en zijn leven is.


    “A reader lives a thousand lives before he dies. The man who never reads lives only one.” - George R.R. Martin

    ik vul jongen 2 voor je in,
    hij is vanmiddag af ik heb nu een deel:

    Rol: Jongen twéé
    Voornaam: Grave
    Achternaam: Winston
    Volledige naam: Grave Ostern Winston
    Leeftijd en geboortedatum: 18, 13 Februari. (waarom heeft niemand Leeftijd en Geboortedatum?)
    Karakter: Grave is een beetje anders dan de anderen. Hij heeft toch wel een hoop vrienden, maar hij vind het niet erg om alleen te zijn. Hij is altijd bezig met mensen observeren, hij vertrouwt niet snel iemand. Hij is ontzettend achterdochtig, wantrouwig maar laat dat niet merken. Hij is altijd super vriendelijk tegen mensen. Ook tegen de MDT, als hij er mee gaat praten tenminste. Dit wil niet zeggen dat Grave iedereen aardig vind, integendeel. Grave zorgt dat hij aardig doet, vertrouwen wint en zo achter iemands zwakke plek kan komen om daar gebruik van te maken. Hij is erg trouw aan zijn vrienden en aan sommige familieleden [zie Familie]. Verder is hij voor zijn vrienden behulpzaam en snel in handelen. Soms een tikkeltje impulsief.
    Verder is hij eigenwijs, heel erg eigenwijs, zeker als iemand hem gaat commanderen slaat hij dicht. Grave luistert dan totaal niet en doet wat hij zelf vindt wat goed is, wat meestal ook wel goed gaat, al denken de meesten van niet. Hij heeft een eigen manier van denken, in alles. Dingen die hij moet doen, kleding die hij draagt, mensen met wie hij optrekt, hij heeft altijd een ander idee.
    Toch wordt hij gewaardeert door zijn vrienden en mag je blij zijn als je vrienden met hem bent. Dat is bij Grave én heel speciaal én als je in gevaar bent, springt hij van een kilometers hoog gebouw, in het vuur of keihard met zijn gezicht op de grond, als hij jou daar mee kan redden.


    Uiterlijk: Een bekend persoon, naam vermelden.





    Logan Lerman

    Familie:
    Extra: Alles wat me nog interesseert. Hobby's, relaties etc.

    [ bericht aangepast op 18 mei 2012 - 10:50 ]


    "It's funnier in Enochian." ~ Castiel

    Logan Lerman:9~ ^^

    sorry als mijn personage een beetje te lang is.


    Miep

    lang is denk ik altijd beter :)
    Zijn familie wordt ook nog wat uitgebreider hoor :)


    "It's funnier in Enochian." ~ Castiel

    Rol: Meisje 2
    Voornaam: Spencer, hoewel dit toch erg vaak wordt afgekort tot Spence.
    Achternaam: Fields
    Volledige naam: Spencer Alycia Fields
    Leeftijd en geboortedatum: Spencer is een aantal dagen geleden zeventien geworden, namelijk op vijftien mei. Ze is geboren in 1995.
    Karakter: Op het eerste gezicht oogt Spencer als een erg eigenwijs en koppig meisje, en natuurlijk is ze dat ook. Ze kan er absoluut niet tegen als mensen haar constant tegen spreken, daar wordt ze namelijk ontzettend chagrijnig van. Ook heeft ze het meegekregen dat ze een best kort lontje heeft en deze wel eens af kan gaan. Hier kan ze vrijwel niets aan doen, ze heeft er namelijk zelf echt een hekel aan en haat zichzelf voor haar uitspattingen. Gelukkig gebeurd het nu veel minder dan vroeger.
          Wanneer je Spencer haar leert kennen merk je dat ze redelijk aardig kan zijn en dat je goed met haar kunt lachen. Ze is een zeer levendig persoon en vindt het niet erg om in de spotlights te staan. Toch is Spencer niet iemand die je direct vertrouwd en eerst even geduldig afwacht, want geduldig is ze zeker. Ze kan aan uren iets werken bijvoorbeeld en ook als het niet lukt, wordt ze nog niet chagrijnig en gaat ze vrolijk verder. Ze is erg precies en een perfectionist te noemen. Alles moet er bij Spencer tip en top uitzien.
    Spencer is een slim meisje en denkt goed na voordat ze dingen doet. Ook is Spencer erg handig en heeft een redelijk goede conditie, buiten dit is ze ook erg lenig. Ze heeft vroeger namelijk een lange tijd op turnen gezeten, ze is er nu wel mee gestopt, maar nog steeds is ze ongelofelijk lenig. Haar conditie houdt ze door elke avond even te gaan joggen. Ze vindt het leuk om te sporten, namelijk.
          Spencer heeft voor alles een eigen, oprechte mening en liegt niet graag, meestal is ze erg eerlijk en blijft ze bij de waarheid. Dit omdat ze totaal niet kan liegen en mensen haar direct doorhebben. Hierdoor kunnen Spencer haar opmerkingen wel eens bot opkomen, maar hier trekt ze zich niets van aan. Het interesseert haar niet hoe mensen over haar denken. Ze leeft vooral erg op zichzelf, maar vindt het heus niet erg om bij mensen in de buurt te blijven. In tegendeel, ze is erg sociaal en praat er graag op los. Ze is iemand die te vertrouwen is en je altijd bijstaat. Als het om geheimen gaat kan je ook echt bij haar terecht, ze is een goede luisteraar en probeert je advies te geven wanneer dit mogelijk is en ze hiertoe in staat is. Ze is iemand die er niet tegen kan om haar vrienden of familie te zien lijden, waardoor ze zich al snel opgeeft voor hun of ze op probeert te vrolijken.
          Spencer is dol op het geven van complimentjes aan anderen, andersom is ze er niet zo dol op. Dit omdat ze een erg laag zelfbeeld heeft en denkt dat mensen het niet menen. Daarom dat ze deze altijd netjes wegwuift of gewoon negeert.
          Ook is Spencer erg strikt en volgens de regeltjes, een redelijk moederlijk type dus. Ze steekt graag de handen uit de mouw en vindt het niet erg om vies te worden. Tevens is Spencer zeer muzikaal en maakt hier graag gebruik van. Ze is een buitenmens en heeft het er niet zo op om in kleine hokjes te zitten, ze heeft last van claustrofobie en schaamt zich hier redelijk voor. Toch is ze erg open erover en zal ze het niet ontkennen als mensen het aan haar vragen.
    Uiterlijk:


    Kendall Jenner
    Voor haar leeftijd is Spencer zeker geen lelijk meisje. Ze heeft een slank postuur en is aan de dunne kant. Dit komt absoluut niet omdat ze weinig eet. Ze let gewoon op haar gezondheid en sport veel. Net zoals haar zus heeft ze redelijk brede schouders, alleen mist ze wel de brede heupen. Ze heeft niet echt de vrouwelijke vormen die een meisje van haar leeftijd zou wensen, maar ze kan er mee leven, zegt ze.
          Spencer heeft een normale lengte en is ongeveer 1.72 waarvan haar benen de meeste lengte in beslag nemen. Ze heeft een blanke huid, iets getint van het vele buiten zijn en een egale huid. Er zijn niet veel moedervlekjes te ontdekken. Spencer heeft een redelijk rond hoofd die worden omringd door donkerbruine haren. Hierdoor wordt er gezegd dat ze het meest op haar vader lijkt, wat eigenlijk niet echt waar is, aangezien Spencer ooit wel eens haar haren blond geverfd heeft en ze toen sprekend haar moeder was. Haar haren stoppen tot iets onder haar borsten en er zit een lichte slag in. Spencer heeft erg opvallende donkerbruine ogen die worden omringd door lange wimpers, ze is niet iemand die uitgebreid veel make-up opdoet, waardoor ze er heel natuurlijk uitziet. Dankzij een paar contactlenzen hoeft Spencer niet constant een bril te dragen.
          Spencer heeft strakke wenkbrauwen, donker van kleur, een kleine rechte neus en lichtroze lippen. Als ze lacht heeft ze volle wangen en rechte tanden, dankzij een beugel.
    Familie: Spencer komt uit een redelijk normaal gezin, er is niet erg veel bijzonders aan en behoorlijk stil ook. Waardoor Spencer vaak niet thuis is en meer bij haar vriendinnen hangt.
          Twee jaar geleden zijn Spencer haar ouders gescheiden en hier heeft Spencer nog redelijk wat moeite mee het te verwerken. Haar vader, Rico werkt bij de gemeente en heeft een normaal loon. Hij is zesenveertig jaar oud momenteel en heeft op dit moment een relatie met de negenendertig jarige Aubrey Williamson, wie een zoontje heeft van negen jaar genaamd Sage. Aubrey en Sage zijn een aantal maanden geleden bij Spencer en haar vader ingetrokken, waardoor het weer wat drukker is thuis. Spencer kan Sage niet uitstaan, net zoals Aubrey, waardoor ze de laatste tijd vaak naar haar moeder toegaat en ook van plan is daar vast te gaan wonen.
          Haar moeder, Katie Hastings is vierenveertig jaar oud en werkt als verpleegster in een ziekenhuis. Ze woont in een klein appartementje, waardoor het er nogal krap is. Spencer en haar moeder kunnen het goed vinden met elkaar en gaan vaak leuke dingetjes doen.
    Tevens heeft Spencer een broer, Jake, wie momenteel eenentwintig jaar oud is en aan de universiteit studeert. Ze ziet hem soms in de weekenden.
    Extra: Zoals al gezegd werd is Spencer een zeer muzikale meid en daar doet ze dan ook wel wat mee. Spencer is geen goede zangeres, maar gitaar spelen kan ze wel en goed ook. Soms zet ze zelf haar eigen liedjes in elkaar en heeft hier veel plezier in. Toch zegt ze er later niets mee te willen doen en ziet het echt als een hobby, meer niet. Ook houdt ze van sporten en doet ze momenteel aan schermen, het is een redelijk onbekende sport en veel mensen doen er niet aan, maar Spencer vindt het echt geweldig en gaat er elke vrijdag en zaterdag vol plezier naar toe om te trainen. Tevens heeft ze voor een lange tijd op turnen gezeten, maar is er nu mee gestopt omdat ze het saai vond worden.
          Als meisje zijnde houdt Spencer zich niet veel bezig met make-up en dergelijke, wel vindt ze kleding erg belangrijk en is ze een tikkeltje verslaafd aan winkelen. Dit doet ze graag met vriendinnen, gewoon lekker shoppen en naderhand aankopen bekijken thuis met wat eten erbij en een filmpje naderhand. Ze vindt het fijn om met haar vriendinnen in de buurt te zijn en gewoon lekker te kletsen. Ook slaat ze een boek niet snel af en vindt ze het heerlijk om op een regenachtige ochtend in de vensterbank met chocolademelk en een goed boek te zitten.
    Titel: Je weet hoe slecht ik hier in ben. Unexpected Flight? Idunno, sorry. x
    Waarschuwen: Jap

    [ bericht aangepast op 18 mei 2012 - 11:58 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    beter vullen nog meer mensen dit in, want ze begint pas als ze alles heeft.
    en ik wil het gaan lezee:9~


    Miep

    Ik vul meisje twee voor je in, een jongen en een bendelid. Maar ik ga eerst invullen voor Amy. _O_


    Big girls cry when their hearts are breaking