• Jep, ik heb rollen nodig!




    Sun,Sea, and the beach.


    Een groep''pubers'' gaat op reis naar Aruba. Later blijken ze heel ergens anders te zijn gekomen. Ze zijn op een groot eiland, met vooral veel bos,zon,zee en strand. Maar ze komen ook de meest vreemde figuren tegen. Hoe komen ze ooit terug?


    NODIG:
    ~12 personen~Bïtch,Nërd,etc.1Embraced 2 Foxx3Foxx 4Beliebery 5Evee 6Evee 7Evee 8 9 10 11 12
    ~Een paar vreemde personen die op het eiland rondlopen


    INVULLEN:
    Rol:
    Volledige Naam:Graag buitenlands
    Leeftijd:Tussen de 12 en 20
    Nationaliteit:Ze komen allemaal van een ander land
    Karakter:Uitgebreid, niet iedereen is perfect.
    Uiterlijk:Bekend persoon, maar niet té bekend. Omschrijving erbij.NAAM VERMELDEN A.U.B
    Hobby's:
    Extra:

    Alvast bedankt!

    [ bericht aangepast op 11 juli 2012 - 10:25 ]

    Ik vul vanavond in (:


    all I want is the taste that your lips allow

    Eén van de 12 gelukkigen.

    Volledige Naam:Beth Kristin Lloyd.
    Leeftijd: 17 jaar jong. Jarig op 16 juni.
    Nationaliteit: Beth komt uit Engeland, geboren en getogen. Haar hele familie is Brits. En ja, daardoor heeft ze ook hét Britse accent.
    Karakter: Beth is over het algemeen een aardig persoon. Ze is best betrouwbaar en zal niet snel is doorvertellen. Ook helpt ze je graag als je problemen hebt. Nu klinkt Beth als hét perfecte meisje, maar dat is ze eigenlijk ook weer niet. Beth kan af en toe erg gemeen uit de hoek komen, zonder dat ze er zelf erger in heeft. Beth is namelijk iemand met een hele grote uitgesproken mening. Ze heeft over simpelweg alles wel een mening. Als ze het bijvoorbeeld niet met iemand eens is, kan ze soms érg kattig zijn zonder dat ze het doorheeft. Beth denkt dat ze dan gewoon haar mening geeft terwijl de persoon die tegenover haar staat erg gekwetst is.
    Beths vrienden weten dat ze het niet doorheeft en dat dat haar slechte eigenschap is, dus die trekken er niks van aan.
    Beth is érg ijdel. Ze zit continu wel aan haar haren te frunniken en is altijd bezig om haar make-up bij te werken. Dat komt omdat Beth erg onzeker is over haar uiterlijk. Ze vindt zichzelf lelijk en ze denkt dat het door véél make-up íets mooier wordt. Maar daardoor lijkt ze alleen maar nep.
    Bij Beth weet je nog echt hoe ze zich voelt. Ze laat het nooit echt blijken en praat niet graag over haar gevoelens. Ze kropt het op en huilt het er pas uit als ze zeker weet dat er niemand kijkt. Vaak voelt Beth zich eenzaam omdat niemand haar gevoelens begrijpt, maar dat komt omdat niemand weet wat haar gevoelens precies zijn.
    Uiterlijk:


    Lauren Conrad.
    Beth heeft lang blond haar met lichte krullen aan het einde. Beths haar zit altijd perfect. Beth heeft grasgroene ogen die zeker in de familie zitten. Beth heeft spierwitte tanden waar ze veel voor heeft moeten betalen. Ze draagt altijd zoveel mogelijk make-up, waardoor ze er een beetje nep uitziet.
    Beth heeft een normaal figuur. Alle kleren passen haar goed. Daarom draagt ze vaak jurkjes of strakke topjes. Beth houdt van de tuttige stijl met een stoere kant eraan. Vaak doet ze dan bijvoorbeeld een bloemetjesjurk aan met een zilveren riem.
    Beth houdt van sieraden, altijd heeft ze wel weer het juiste paar aan om nóg meer op te vallen. Ook houdt Beth erg van hakken, hoe hoger hoe beter. Ze houdt er erg van om op te vallen. Niet op de gekke manier, maar op de goede manier. Ze houdt ervan om te pronken met haar dure kleding en haar hoge hakken.
    Hobby's: Beth heeft een kick op gevaarlijke dingen. Horrorfilms en enge attracties zijn bijvoorbeeld echt haar ding. Ze houdt ervan om wat adrenaline te hebben in haar leven. Ze vindt parachutespringen bijvoorbeeld helemaal het einde. Beth is niet snel bang en houdt ervan om grenzen op te zoeken. Ze weet maar al te goed wat haar grenzen zijn.
    Maar haar lat ligt érg hoog. Ook wilt ze een keer een héle hoge berg beklimmen met maar een paar voorwerpen. Hoe hoger de berg, hoe beter.
    Extra: Beth is opgevoed in een rijke familie. De 47-jarige Megan Lloyd. Is de moeder van de familie. De familie vult aan met de 45-jarige Peter Lloyd. De grote zakenman in de familie. Als laatste kom nog Beths 15-jarige zusje genaamd Lola Lloyd. Ondanks de rijkdom is het een hecht gezin. Het geld brengt ze juist dichterbij elkaar, ze kunnen daardoor leuke dingen doen, Hoewel Peter vaak niet kan vanwege zijn werk.
    Beth heeft bijna elke Engelsman al gehad, ze heeft al veel relaties gehad en er zat nooit dé juiste ware tussen. Hopelijk kan ze met deze trip iemand scoren. Beth is niet bang om te flirten en zal gebruik van haar technieken maken als ze een knappe jongen ziet.
    Beth is een actief roker en ze wilt al tijden stoppen, het juiste moment is alleen nog niet aangebroken, ze blijft maar doorgaan. Beth kan gewoon niet stoppen en iedereen weet dat ze er niet zonder kan. Iedereen behalve Beth, zij denkt dat het het normaalste van de wereld is.
    Waarschuw mij!

    [ bericht aangepast op 9 juli 2012 - 19:37 ]


    'The best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one.' - Effy Stonem.

    Ik maak wel een scene of gothic persoon ^^


    26 - 02 - '16

    Een van de 12

    Volledige Naam: Belladonna Adare Sinclair
    Leeftijd: 18
    Nationaliteit: Amerikaanse
    Karakter: Belladonna is een op het eerste gezicht best wel een normaal meisje. Ze is stil, houdt zich afzijdig van de groep en als ze een keer haar mond opentrekt heeft ze iets droogs te zeggen. Ze deinst nergens voor terug en heeft dus erg veel lef. Ze is een beetje sadistisch en is gek op bloed en verwondingen. Ze verheugt zich over pijn van anderen en is daardoor niet de meest favoriete persoon die op deze aarde rondloopt.
    Uiterlijk: Belladonna heeft deels roze haar en enkele piercings in het gezicht. Ze heeft fel groene ogen en enkele tatoeages op haar arm. Hier is ze zelf erg trots op. Ze draagt vaak gothicachtige jurkjes met kant. Ze maakt haar ogen vaak erg zwart op.
    Hobby's: Belladonna houdt ervan om kleine kinderen de stuipen op het lijf te jagen of te laten huilen door haar agressieve verschijning.
    Extra: Belladonna tekent veel.

    [ bericht aangepast op 9 juli 2012 - 20:16 ]


    26 - 02 - '16

    Volledige Naam: Ashlee Brianna Spears
    Leeftijd:Ashlee is geboren op 12 februari 1993 en is momenteel dus 19 jaar.
    Nationaliteit:Ashlee is geboren in California als dochter van een Duitse vader en Ierse moeder. Ashlee leeft als een echte 'California babe'. Door de plaats waar ze vandaan komt, waar alles om uiterlijk draait, is Ashlee behoorlijk oppervlakkig geworden.
    Karakter:Wie aan Ashlee denkt, denkt aan ijdelheid. Ashlee is ontzettend ijdel, en is vrijwel altijd met haar uiterlijk bezig. Hierdoor is ze ontzettend oppervlakkig en kan ze er niet tegen als iemand er niet naar haar zin uitziet. Haar vrienden zien er dan ook allemaal tiptop uit. Tenminste ; in haar ogen. Al haar vrienden zijn ook 'bimbo-achtig'.Zie je er niet uit, dan gaat ze praktisch gewoon niet met je om.
    Ashlee is nogal een bazig type en heeft altijd graag zelf de touwtjes in handen, wat anderen nogal kan irriteren. Het erge is dat Ashlee het zelf eigenlijk nooit doorheeft. Ze is heel erg drammerig en gaat net zo lang door tot ze haar zin krijgt. Vaak slaan haar ideeën of wensen helemaal nergens op, maar geven anderen haar toch maar haar zin, om van het gezeur af te zijn.
    Je kan Ashlee maar beter nooit beledigen. Dan is het namelijk over. Ashlee doet dan in je gezicht poeslief, maar achter je rug om maakt ze je het leven zuur. Door Ashlees connecties kan ze je sociale leven in een knip stop zetten en kun je je toekomst verder wel vergeten. Sowieso is Ashlee heel goed in neppen. Ze komt wel braaf over, maar dat is ze alles behalve. Toch denken volwassen altijd dat ze een leuke meid is, omdat ze in hun gezicht ineens een lief meisje is.
    Uiterlijk:


    Staci Cole
    Ashlee ziet eruit als een typische bimbo. Blond haar, blauwe ogen, zongebruind en heel erg veel make-up. Haar kleren zijn altijd bloot, haar rokjes kort en haar borsten stopt ze in de meest strakke shirtjes met een diep decolleté. Ashlee spendeert heel veel tijd aan haar uiterlijk en wilt er zo sexy mogelijk uitzien.
    Hobby's: Ashlee heeft niet echt hobby's of ambities. Als kind deed ze mee aan zogenaamde 'beauty pageants', waardoor haar hele fascinatie voor het uiterlijk is ontstaan. Het liefst doet Ashlee dan ook zulke dingen. Ze gaat graag shoppen of naar de Spa. Ook laat ze graag haar nagels doen of haar haren laten verven. Haar uiterlijk neemt wel zo'n 50% van haar dagelijkse bezigheden in beslag. Ashlee is het type dat al flipt als haar nagels breken.
    Verder was Ashlee een cheerleader op de middelbare school en hield ze zich bezig met het sociale aspect van haar schoolleven. Ashlee was, en is nog steeds, ontzettend populair en besteed veel tijd aan feestjes, vrienden en uitgaan. Als Ashlee uitgaat, dan gaat ze ook goed. Het komt nauwelijks voor dat het saai is met Ashlee. Er gebeuren altijd wel schandalen en eigenlijk is Ashlee altijd wel dronken. Dit, terwijl ze nog niet eens legaal mag drinken.
    Extra: Ashlee is opgevoed door haar moeder. Dit is Elizabeth Khorram. Met haar heeft Ashlee een nogal slechte band. Elizabeth is namelijk een graag geziene persoon in de hogere rang en heeft vrijwel altijd mannen uit hogere standen. Elizabeth is er dan ook absoluut niet mee eens hoe haar dochter er uit ziet en zou graag willen dat haar dochter wat meer klasse had. Ashlee vind op haar beurt weer dat haar moeder niet zo moet zeuren, aangezien zij al 5 keer getrouwd is geweest en altijd voor het geld. Ashlee ziet haar moeder dan ook niet als een voorbeeld.
    Kelly Rutherford

    Volledige Naam: Jean Louis Lefèvre
    Leeftijd: Jean is geboren op 29 september 1994 en is momenteel dus 17 jaar.
    Nationaliteit: Jean is Frans.
    Karakter:Jean is een jongen met twee kanten. Normaal gesproken is hij erg outgoing. Hij heeft vaak het hoogste woord, houdt van discussies, is druk en valt op. Door dit imago is hij ook een populaire jongen en iedereen op zijn school wilt vrienden met hem zijn. Iedereen uit zijn dorp kent hem en Jean is vaak onderwerp van gesprek.
    Maar wanneer hij alleen is valt dit masker een beetje af en is hij helemaal niet zo druk. Hij is een denker en denkt vaak na over de zin van het leven. Hij is redelijk pessimistisch en kan gedeprimeerd zijn. Dit duurt echter nooit langer dan een dag. Doordat Jean zo outgoing en spontaan is, heeft hij veel vrienden. Veel mensen denken dat hij hierdoor een ego heeft gekregen, maar dat is absoluut niet zo. Hij is eerder onzeker, dan zelfverzekerd.
    Uiterlijk:


    Zach Roerig
    Jean heeft een lichte huid, lichte ogen en licht haar. Zijn huid is ontzettend blank. In de zomer wordt het wel bruiner, maar in de winter is hij echt wit. Zijn ogen zijn felblauw en vallen goed op bij zijn blonde haren. Jean is heel trots op zijn lichaam, want die is heel gespierd en goed in verhouding. Jean is zeker geen lelijke jongen en heeft altijd wel meisjes die voor zijn uiterlijk smelten.
    Hobby's: Jean heeft een grote liefde voor sport. Hij heeft zowat elke sport die je je kan bedenken wel eens beoefend. Nu zit hij alweer zo'n 4 jaar op basketbal, maar daarvoor was hij actief als voetballer en is hij kampioen geweest in karate. Momenteel zit hij bij het basketbalteam van zijn school en besteed hij er dus veel tijd aan. Elke schooldag gaat hij uit school trainen met zijn teamgenoten en ook in de weekenden is Jean er veel mee bezig.
    Een andere hobby van Jean is uitgaan. Elk weekend staat hij wel op feestjes en anders in een club te dansen. Het geeft hem een kick om op stap te gaan en mooie meisjes te versieren. Jean heeft niets tegen zoenen met iemand die hij niet kent, maar zal niet verder gaan dan dat.
    Extra: De moeder van Jean is de 44-jarige Amélie Lefèvre-Tatou en lijkt tot in de verste verte niet op Jean. Tenminste, niet qua uiterlijk. Qua innerlijk is ze precies hetzelfde : Outgoing in een mensenmassa, maar rustig als ze alleen is. De vader van Jean, de 45-jarige Luis Lefèvre lijkt qua uiterlijk op Jean (denk aan lichte haren, lichte ogen), maar is qua innerlijk weer heel anders. Jean denkt veel meer na over wat hij zegt en kijkt liever ergens eerst de kat uit de boom. Het is dan ook eerder dat Jean een vader is voor Luis, dan Luis voor Jean. Jean heeft een oudere zus van 19 jaar. Dit is Audrey, een wat rustiger type dan Jean. Jean en Audrey hebben een ontzettend goede broer-zus band en vertellen elkaar altijd alles.
    Holly Marie Combs, Owen Wilson & Candice Accola

    [ bericht aangepast op 9 juli 2012 - 20:06 ]


    Tell me about it, stud.

    Allemaal alvast bedankt!

    Volledige Naam: Sienna "Moon" Rodriquez
    Leeftijd: 18
    Nationaliteit: Spanje
    Karakter: Sienna is een pittig meisje dat heel veel van sarcasme houd. Soms heeft ze nog best last van woedeaanvallen maar ze houdt zich zo rustig mogelijk. Ook heeft ze last van Gilles de la Tourette, dat houd in dat ze opeens van alles uitscheldt, maar ze kan er niks aan doen. Ze is een argwanend type, maar als je eenmaal haar vertrouwen hebt, is ze een vriendin voor het leven.
    Uiterlijk:


    Hobby's: Lezen, karate en dansen.
    Extra: Ze heeft de bijnaam "Moon" gekregen omdat ze ervan houdt om er 's nachts op uit te gaan.

    [ bericht aangepast op 9 juli 2012 - 19:47 ]


    Because I love him, do I need another reason?

    Volledige Naam: Philomena Riley Ramirez
    Leeftijd:Tussen de 12 en 20: 18
    Nationaliteit: Costa Ricaans
    Karakter: Ik bekijk dat nog in de RPG als je dat niet erg vind.
    Uiterlijk:Shay Mitchell
    Hobby's: Ze bespeeld 7 instrumenten. Piano, gitaar, viool, drums, basgitaar, Cello, saxofoon. Ook zingt ze.
    Extra: [ Trouwens 1 vd 12 mensen ]

    [ bericht aangepast op 9 juli 2012 - 20:15 ]


    The duty of youth, is to challenge corruption.

    Ik ga een van die 12 mensen invullen. :)


    where would I be, if you didn't believe?

    INVULLEN:
    Volledige Naam: Emmelia 'Emma' Mila Alyssa Woodhummer.
    Leeftijd:Tussen de 12 en 20 19
    Nationaliteit:Ze komen allemaal van een ander land Emmelia komt uit Australië.
    Karakter:Uitgebreid, niet iedereen is perfect. Emma is een belangstellend en nieuwsgierig meisje. Ze staat altijd open voor nieuwe ervaringen, vindt het geweldig om andere mensen te leren kennen en wil weten hoe alles werkt. Ze kan elke dag nog leren.
    Emma is iemand die maar blijft praten. Ze is uiterst intelligent maar dat laat ze niet graag blijken. Ze kan nog altijd wel belachelijk slim uit de hoek komen, waarbij ook de nodige sarcastische opmerkingen worden gebruikt.
    Emma kan niet tegen stiltes en er moet altijd geluid om haar heen zijn. Ze is ontzettend vrolijk en huppelt het liefst de hele dag rond, vrolijk grapjes makend. Want ze beschikt ook nog over een dosis humor. Ze denkt altijd overal het goede van en dat is ook een van haar zwaktes. Haar enthousiasme steekt ook nogal eens de kop op maar dat kan ook voor problemen zorgen omdat het uiteindelijk nog vreselijk irritant kan zijn. Het probleem bij Emma is, dat ze veel te veel nadenkt over dingen. Zo raakt ze in de stress en wil het vaak ook niet lukken. Ook is ze emotioneel aangelegd en krijgen haar emoties ook vaak de overhand, want ook niet altijd goed kan uitpakken.
    Ze gaat moeilijke projecten of conversaties niet uit weg en gaat juist de confrontatie aan. Hier kickt ze stiekem wel een beetje op. Emma is daarom ook niet op haar mondje gevallen en ze durft best haar mening uit te spreken, tegenover wie dan ook. Ze heeft een scherpe tong waarmee ze venijnig uit de hoek kan komen. Emma's scherpe tong beledigd vaak mensen met vlak sarcasme. Ze zit niet verlegen om aandacht van jongens, maar ze is koelbloedig en het kan haar echt geen hol schelen. Emma is het meest levenslustige meisje wat je ooit hebt ontmoet. Ze heeft een blij gemoed en ze geeft zich met huid en haar over aan de activiteiten van de dag. De passie die ze investeert in haar projecten is aanstekelijk en zelf kijkt ze bij het opstaan al uit naar wat de dag je zal brengen. Creativiteit, daar heeft Emma ook een flinke dosis van. Ze is in staat nieuwe manieren te bedenken om dingen voor elkaar te krijgen. Ze is vindingrijk ze kan dingen op een andere manier aan pakken en op die manier ook haar.
    Uiterlijk:Bekend persoon, maar niet té bekend. Omschrijving erbij.


    Emmelia is een knap meisje. Ze is niet heel groot, 1 meter 71. Ze heeft een knap gezichtje met fijne trekjes. Een kleine rechte neus, hoge jukbeenderen en roze wangen. Ze heeft wel net boven haar wenkbrouwen een litteken zitten. Vroeger is ze een keer gevallen en is toen op glas beland. Haar mond is klein en roze en haar tanden klein en recht. Emma's ogen zijn bruin groenig en omlijst met een volle rand wimpers aangezet met wat mascara en eyelijner. Emma's haren zijn goudblond en vallen tot over haar schouders. Haar haar is gekruld en ze hoeft er dan ook niet heel veel aan te doen. Meestal heeft ze haar haar los, maar af en toe heeft ze een staart, knot of vlecht (of visgraatvlecht) in.
    Ze draagt niet veel make up, geen foundation omdat ze geloofd dat dat je huid verstikt en ze heeft ook niet veel te klagen over haar huid waarop geen puistje te bekennen is. Ze gebruikt alleen oogmake up en wat lippengloss, geen stift, daar heeft ze een hekel aan.
    Haar kleding is vaak als schattig te beschouwen; romantische jurkjes, vestjes, haarbandjes en strakke broeken. Heel vaak lichte topjes en shirtjes of truien. Je zal haar nooit betrappen op donkere kleren. Natuurlijk wel eens een donker shirtje maar ze zal nooit helemaal in het zwart gaan.
    Het liefst draagt ze hakken. Daar zweert ze bij. Ze voegen een aantal centimeter aan haar toch al niet zo lange lichaam toe en ze voelt zich hierdoor vrouwelijk. Ze kan er werkelijk alles op doen, rennen, springen, sprinten. Alsof ze leeft op die dingen. Natuurlijk heeft ze ook wel eens gympen of laarzen aan, maar grotendeels zul je haar betrappen op hakken.
    Hobby's:
    Emma is een zeer muzikale meid en daar doet ze dan ook wel wat mee. Ze is geen goede zangeres, maar gitaar spelen kan ze wel en goed ook. Soms zet ze zelf haar eigen liedjes in elkaar en heeft hier veel plezier in. Toch zegt ze er later niets mee te willen doen en ziet het echt als een hobby, meer niet. Ook houdt ze van sporten en doet ze momenteel aan schermen, het is een redelijk onbekende sport en veel mensen doen er niet aan, maar Emmelia vindt het echt geweldig en gaat er elke vrijdag en zaterdag vol plezier naar toe om te trainen. Tevens heeft ze voor een lange tijd op turnen gezeten, maar is er nu mee gestopt omdat ze het saai vond worden.
    Als meisje zijnde houdt Emma zich niet veel bezig met make-up en dergelijke, wel vindt ze kleding erg belangrijk en is ze een tikkeltje verslaafd aan winkelen. Dit doet ze graag met vriendinnen, gewoon lekker shoppen en naderhand aankopen bekijken thuis met wat eten erbij en een filmpje naderhand. Ze vindt het fijn om met haar vriendinnen in de buurt te zijn en gewoon lekker te kletsen. Ook slaat ze een boek niet snel af en vindt ze het heerlijk om op een regenachtige ochtend in de vensterbank met chocolademelk en een goed boek te zitten.
    Extra: Emmelia was 3 toen zij, haar zusje Fabiana, haar vader Kian en haar hoogzwangere moeder Juliene van Australië verhuisde naar -land waar verhaal zich in afspeelt.- Eenmaal daar werd Célia geboren. Toen Emma 8 jaar was, overleden haar zusje Fabiana en haar moeder Juliene in een auto-ongeluk. Haar vader raakte verslaafd en Célia en Emmelia eindigden in een pleeggezin. Kian is inmiddels clean, en heeft een nieuwe vriendin, Lise.

    Emmelia heeft een vriendje, al bijna 9 maanden. Hij heet Tom, is bijna 20 jaar en studeert rechten.

    [ bericht aangepast op 9 juli 2012 - 21:08 ]


    where would I be, if you didn't believe?

    Ben niet zo goed in rollen invullen, sorry :O


    where would I be, if you didn't believe?

    INVULLEN: 1 van de 12 personen.
    Rol:
    Volledige Naam:Graag buitenlands
    Leeftijd:Tussen de 12 en 20
    Nationaliteit:Ze komen allemaal van een ander land
    Karakter:Uitgebreid, niet iedereen is perfect.
    Uiterlijk:Bekend persoon, maar niet té bekend. Omschrijving erbij.
    Hobby's:
    Extra:

    kut ik moet gaan , rest komt nog !


    Smart has the plans , stupid has the stories.

    Prisoner schreef:
    Volledige Naam: Philomena Riley Ramirez
    Leeftijd:Tussen de 12 en 20: 18
    Nationaliteit: Costa Ricaans
    Karakter: Ik bekijk dat nog in de RPG als je dat niet erg vind.
    Uiterlijk:Shay Mitchell
    Hobby's: Ze bespeeld 7 instrumenten. Piano, gitaar, viool, drums, basgitaar, Cello, saxofoon. Ook zingt ze.
    Extra: [ Trouwens 1 vd 12 mensen ]



    Het is geen RPG x)

    Rol: 1 van de 12 personen
    Volledige Naam: Ace Gregory Sway
    Leeftijd: 19
    Nationaliteit: Nieuw-Zeeland
    Karakter:Ace is een rustige jongen. Hij houdt ervan om mensen om zich heen te hebben en maakt dus al snel vrienden. Ondanks dat hij zo rustig is kan hij met zijn humor scherp uit de hoek komen. Hij houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken dit brengt hem soms in problemen. Ace haat mensen die denken dat ze beter zijn dan andere of zich als een bitch gedragen. Door deze haat kan hij uit zijn slof schieten en is dan niet meer rustig te krijgen.
    Uiterlijk:


    Jensen Ackles
    Ace heeft kort bruin haar en groene ogen. Hij heeft een gespierd lichaam. Hij draag graag allerlei soorten overhemden en shirts. ace is ongeveer 1,82 lang.
    Hobby's: Ace houdt ervan om te sporten en met vrienden rond te hangen
    Extra: Hij heeft een blijvende blessure in zijn linker arm.

    Rol: Eiland bewoner
    Volledige Naam: Fern Walker
    Leeftijd: 18
    Nationaliteit: van origine Engels
    Karakter: Fern is een meisje dat erg geïnteresseerd is in andere mensen. Als de groep dan ook aankomt op het eiland is zij de eerste die ze in de gate houd, ookal weet de groep dat zelf niet. Ze bestudeert graag ieder persoon onafhankelijk. Ondanks dat Fern al 18 is gedraagt ze zich er niet naar, ze heeft een heel kinderlijk gedrag. Dit gedrag is gekomen door het weinige contact met leeftijdsgenoten en andere mensen.
    Uiterlijk:


    Cassadee Pope
    Fern is ongeveer 1,70 lang en heeft bruin haar met wat blonde plukken en heeft groene ogen. De kleding die Fern draagt bestaan meestal uit een bikini met een short eronder. Fern gebruikt geen make-up waardoor ze er jong uitziet.
    Hobby's:Fern houdt er dus van om mensen te bestuderen, maar ook van zwemmen.
    Extra:Fern heeft een angst voor andere mensen.


    Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?


    Rol: Een van de ongelukkigen.
    Volledige naam: Sara "Roxanne" Calder
    Leeftijd en geboortedatum: Sara is achttien jaar oud, geboren in de winter op 24 november.
    Nationaliteit: De Calder-familie heeft een duur huis in een buurt in Los Angeles.
    Karakter: Sara woont misschien wel in een rijke buurt, maar ze verafschuwt het vaak. Ze gaat vaker om met de mensen die het minder hebben en doet vrijwilligers werk, ze is meer weg dan dat ze thuis is.
          Sara is een heel open persoon, ze is vrolijk en spontaan en is altijd wel in voor een grapje. Ze is een meisje die geen grenzen kent en deze al snel overgaat, waardoor ze wel eens in de problemen komt. Ze praat vrij weinig, maar asl ze praat dan voornamelijk over oplossingen en ze luistert goed naar anderen. Ze komt vaak aanzetten met adviezen waar niemand om gevraagd heeft, maar ze helpt graag.
          Sara erg moederlijk en maakt ze zich snel zorgen om iemand, ze kan nadat iemand bijvoorbeeld valt nog uren doorblijven zeuren of het echt wel gaat. Ze is dan ook iemand die snel ergens in gelooft en mensen misschien iets te snel vertrouwd. Sara staat erom bekend wel eens gebruikt te worden door ‘vrienden’.
    Hobby's: Sara probeert graag nieuwe dingen uit. Verschillende kledinggenres, verschillende kapsels, verschillende sporten. Op dit moment houd ze het bij een girly maar toch stoere kledingstyle, een bruin, golvend kapsel en doet ze aan hardlopen. Een simpele sport maar ze doet het dagelijks.
          Sara is niet weg te slaan bij haar camera. Ze neemt er dagelijks foto's mee. Ook is ze een persoon die niet zonder comunicatie middel kan. Ze zit veel achter haar mobiel, maar ze kan hem wél weg leggen als ze dat wilt. Het is niet dat ze er 24/7 aan gekluisterd zit.
    Uiterlijk: Selena Gomez



    Hobby's: Calder houd ervan om mensen te helpen met dingen die ze zelf niet meer kunnen. Ze fotografeert ook heel graag. Ze heeft een korte tijd een opleiding gedaan maar die heeft ze niet afgemaakt omdat ze zich er niet genoeg aan deed.
    Extra: Sara heeft haar beide ouders nog en woont samen met hen en haar jongere broertje Kevin van twaalf thuis. Haar moeder, Mabel, en haar vader, Josh, werken allebij in een hotel in de buurt. Ze hebben een goed betaalde baan en willen dat hun zoon en dochter ook zo'n goede baan krijgen. Ze kunnen het niet uitstaan dat Sara graag de minderbedeelden helpt.


    ' Nyctophilia '