• Ik ben al een tijdje bezig met 'fanvideos' rond bepaalde films te maken, maar ik heb het gevoel dat ik niet echt vooruit kom. Ik ben al beter dan in het begin, dat moet ik toegeven, maar de laatste weken ben ik niet echt beter meer geworden, wat ik jammer vind. Ik bedacht me net dat jullie me misschien een beetje kunnen helpen. Willen jullie eventjes naar mijn laatste video kijken en zien wat ik kan verbeteren? url=http://www.youtube.com/watch?v=rTYIJIGqodY&feature=youtu.be]x[/url


    comfort in c h a o s

    Ik vind 'm mooi. :Y) Maar maar maar maar maar. Ik stoor me een klein beetje aan de effecten op de beelden. Ik weet niet of jij die daarop gedaan hebt of dat op de filmpjes zat die jij eventueel gedownload hebt? Ik heb echt iets tegen het overmatig gebruik van effecten.
    Ik zou ook de fade naar zwart wat langer laten duren en een beter moment zoeken voor de knip op het einde wat muziek betreft. Ik heb de indruk dat er een beter moment zou passen net na waar jij geknipt hebt. Maar voor de rest vind ik 't een van de beste filmpjes die ik hier al gezien heb. Knap werk hoor.

    Super mooi, vooral het begin! ;O
    Kun je me vertellen hoe de muziek heet? Want ik ken het, maar ik weet niet waarvan :/


    Caution first, always.

    Ik sluit me, zoals je waarschijnlijk wel verwacht, aan bij Meteoroid haar reactie. De verschillende effecten zijn een beetje vervelen, vooral omdat het van zo fel naar zo donker gaat. Verder vind ik dat je beelden mooi geknipt zijn en die stem in het begin heel goed zit. Het beste wat ik al op Quizlet heb gezien. (:

    [ bericht aangepast op 12 aug 2012 - 23:30 ]


    Mirror, mirror on the wall, will there be glory if I fall?

    Oké, bedankt alle drie. Bedoelen jullie dan het beeld op Effi?

    @Smaug: Het liedje noemt Le Onde en is van Ludovico Einaudi. url=http://www.youtube.com/watch?v=Vg-0DFNTBm0]x[/url


    comfort in c h a o s

    Voornamelijk is je beeld redelijk donker, maar soms is het zo paarsachtig en dat stoort mij een beetje.


    Mirror, mirror on the wall, will there be glory if I fall?

    Is dit beter? url=http://www.youtube.com/watch?v=qom-hJxAjwM&feature=channel&list=UL]x[/url

    [ bericht aangepast op 13 aug 2012 - 15:40 ]


    comfort in c h a o s