• Jajaa.. NicolPiepeloi is BACK in action..
    met een nieuwe serie n_n whoeheo
    want ik stop met ALLE series behalve So sick of lovesongs. en Mishandeld door Tom.

    maar goed het idee :

    een meisje is DE Bitch van de TH Crew. ze kan het goed vinden met 3 van de th-leden maar bij 1 van hen komt het bloed onder der nagels vandaan. ze haat de jongen[weetnognie welk bandlid] maar toch gaat ze met de TH-er naar bed. maar wat zal er gebeuren als ze verliefd op hem wordt maar hij al een meisje heeft ?
    HET BANDLID IS GEWORDEN :
    Tom


    maar goed de rollen :

    - Hoofdrol [NouszKITTEN ]
    - 2 Crewleden [HelloxTOMx3 & PUKKELxDING]
    - Styliste en Visagiste [DeadPrincess]
    - BF [ xPLOPMELK]

    Enige wat ik wil :
    Foto [GEEN SCENE'S ;l] :
    en 1 tekstje met alel info :


    We can only learn to love by loving.

    BF

    Foto [GEEN SCENE'S ;l] :http://nl.tinypic.com/view.php?pic=33lgtck&s=4
    en 1 tekstje met alel info :Hi Sweebies <3 Ik ben een meisje die 18 jaartjes geleden geboren is en de naam Yeal heeft gekregen =] Mijn lief tallige ouders zijn gescheiden en ik woon bij me moeder. Beter want ik heb haat aan mijn vader ¬¬ Euhmm tja,ik ben nogal slecht in dit soort dingen dus ga ik maar onzin brabbel. Ik dans al sinds me 10e,ja eigenlijk een beetje streetdance/hiphop maar dat boeit je vast niet zoveel. Ik ga graag naar concerten en ben verslaafd aan shoppen <3 Vandaar dat ik ook nooit geld heb en dat sucked >< Ook verander ik graag van kleur haar en is het de ene x blond en de andere x zwart en dan zit er weer een kleurtje in en zo kan ik uren door gaan ;] Waar ik niet zonder kan is muziek en liefde <3 Iedereen heeft die 2 dingen nodig ! Maar ik moet gaan. Byee

    HOOFDROL

    Foto: http://tutorialblog.org/wp-content/uploads/2007/01/1.jpg
    Tekstje: Hoii,ik ben dus Kim en 18 jaar oud en ben best wel lang en erg slank. Ik heb blond haar en lichtblauwe ogen maar ik draag ook wel is kleuren lenzen. Misschien ken je me van het nieuws aangezien ik de BF van Tokio Hotel ben! Ik hou hel erg van ze..op Tom na dan >.< hij is ene player en hij zeikt over van alles en nog wat! Tjees heb lak aan hem. ik hou veel van muziek,vrienden en dat soort gezeik. Een echte kledingstijl heb ik verder niet ofzo dus ik zeg Tshus!

    Hoofdrol of 1 van de crewleden

    Naam: Nichole


    -Vertel over je eigen; Ik ben Nichole ik ben 18 Jaar Oud,Ben in 1990 in deze wereld gezet

    Ik ben een Lief Meisje,Nou eigelijk Soms

    Ik kan niet zonder Drop & Me Computer

    Verder Zing & Dans ik graag

    En heb een hekel aan HuppelMensen,Redbull,Naaktslakken,Slakken je snapt het wel

    Verder heb ik een broer van 20

    En hou van Pop & Rock





    xoxoMii



    -Foto.http://img.osobnosti.cz/foto/nichole-cordova/N209920-00433.jpg


    ik wil wel hoofdrol als dat mag?


    Believe in yourself.

    Hoofdrol of BF info komt [Ps; ZET MAAR OP xPLOPMELK want ik zit gwn op ander profiel]

    Plaatje: http://media.photobucket.com/image/the%20veronicas/ox-riona-xo/the%20veronicas/1167.jpg?o=86 <= Die met haar muizneoortje op
    Tekstje;

    Haaii snoepzz<3

    Mijn naam is zoals je misschien wel al doorhad Annelies en al zo'n 17 jaar lang leef ik op deze planeet. In mijn vrije tijd doe ik aan hiphop&shoppen en ook met vrienden weggaan & naar muziek luisteren. Nu bijvoorbeeld ben ik naar '3Doors OPen- Here without you' aan het luisteren. Je kan me he-le-maal gek verklaren maar ik kan geen 1 dag zonder muziek! Okay what ever. Dat is ook dat je niet zonder vrienden kan. Weetje, ik heb een tijdje een hele moeilijke periode achter de rug want al m'n vrienden hebben me tegen mij gekeerd. Gelukkig had ik nog lieve mensjes leren kennen via via. Snap je? Ach what, neen ik ben helemaal single dus heb nog geen vriend. Happy singles noemen ze dat! Maar ach, ik moet gaan want ik ga zometeen shoppen!

    Doei<3


    Wijvooreveeeer<3

    1 crewlid
    Tekst; Hi, ik ben Annick. Ik ben 22 jaar, en woon inmiddels op mezelf. Ik ben al 3 jaar samen met mijn vriend, Kurt, die ik helaas niet zo vaak zie tegenwoordig. Ik heb mediacollege gedaan, en met succes afgerond. Ik zit nu erg vaak in de crew van geslaagde bandjes, zoals nu, tokio hotel. Ik vind dat opzich leuk werk, alleen jammer dat het allemaal zo ver van thuis is. Mijn hondje, Kirsta, een mopshondje, zit nu alleen thuis met mijn vriend, die haar gelukkig wel goed verzorgd. Goed, over mij. Ikzelf ben een zeer realistisch ingesteld persoon, waardoor ik me af en toe kan irriteren aan overdreven gedrag. Vooral als het helemaal nergens op slaat. Ik kan erg behulpzaam zijn als je ergens mee zit. Ik kan ook erg boos worden als ik me aan je irriteer. Ik ben goed in mijn mening onder woorden brengen, discussies zou ik dus maar niet met mij aangaan.
    plaatje; http://pmm.typepad.com/photos/uncategorized/blond_verkoopt_gewoon_beter.jpg


    Life is hard and then we die

    Crewlid.
    Heey,Ik ben Melody Mandy en ik ben 17 jaar.Ik heb haat aan spruiten en huppelkutten.Nu denk je zeker: Die is emo!Nee,dat ben ik niet.Ik ben gewoon iemand.Ik hou wel van Hello kitty omdat ik ze cute vind.Verder speel ik graag gitaar,en zing ik ook graag.Als ik muziek hoor,ga ik helemaal uit m'n bol.Maar ik ga nu stoppen,Later x3

    ftoo:
    http://www.stubru.be/files/images/Krezip5.preview.jpg

    Styliste & Visagiste!!
    Is het goed als ik de info er later deze avond op zet, kheb geen tijd om een fotow te zoeken & om het tekstje NU te schrijven, moet eigenlijk leren -_-' sava?
    x


    What you see, is what you get.

    Dankje lief^^

    Styliste & Visagiste!!
    Is het goed als ik de info er later deze avond op zet, kheb geen tijd om een fotow te zoeken & om het tekstje NU te schrijven, moet eigenlijk leren -_-' sava?
    x


    sgoe


    We can only learn to love by loving.

    Styliste & Visagiste!!
    Is het goed als ik de info er later deze avond op zet, kheb geen tijd om een fotow te zoeken & om het tekstje NU te schrijven, moet eigenlijk leren -_-' sava?
    x


    of hoofdrol mag owk wel, maar dat wil zeker wel iedereen zijn? dus doe maar S&V als het mag .. x


    What you see, is what you get.

    (...)

    sgoe

    Thq!


    What you see, is what you get.

    Hoofdrol

    Haay bitches ik ben Anouschka en 17 jaar oud. Ik werk bij, Tokio Hotel DE Crew. Dus ik ben gewoon zeer belangrijk snap je. De jongens kan ik het super mee vinden hoor. Maar er is één persoon bij. Gatverdamme. Het is het playertje van een Tom met zijn huge ego. Pff hij denkt gewoon dat hij zoveel voorsteld. But nu verspil ik mijn tijd met praten over hem. Ik werk er dus gewoon en het is amazing. Altijd nieuwe steden en ik vind het gewoon geweldig om zoveel nieuwe dingen te zien enzo. Maar ik ga weer ^^ Bubaai «3

    http://msp280.photobucket.com/albums/kk162/lolz_moi/demiLovato3.jpg
    of deze beide zelfde persoon eh:')
    http://demi-lovato.com/gallery/albums/Photoshoots/Headshots/010.jpg


    ~

    Meld het ff als ik iets van een rol heb ofzo.


    Life is hard and then we die

    Meld het ff als ik iets van een rol heb ofzo.

    kee je hebt rol n_n


    We can only learn to love by loving.