• Deze Rpg is op het spel gebaseerd, maar heeft er verder niks mee te maken.

    Voor de genen die nog niet weten wat het verhaal van het spel is:
    In het dorpje Wakkeredam zijn 's nachts weerwolven actief. Ze mogen iedere nacht éen iemand doden. Alleen kunnen ze worden begluurt. Het onschuldige meisje mag dan ook kijken bij de weerwolven. Voor de weerwolven hun slachtoffer maken, wordt de ziener wakker. De ziener mag iemands identiteit achterhalen. De heks is als laatste aan de beurt. Ze mag beslissen of de gene die door de weerwolven is vermoordt, mag blijven leven.

    De eerste nacht worden er nog twee meer personages wakker: de dief en cupido. Zoals je misschien al kan raden mag cupido twee personages verliefd maken. De dief mag een identiteit stelen (die nog niet in gebruik was)

    De jager mag als ie dood gaat iemand anders doodschieten.
    (Als ik een personage ben vergeten, ze dat dan alsjeblieft!)

    Als het ochtend wordt is er dus iemand dood. De burgers mogen allemaal één iemand uitkiezen waarvan ze denken dat een weerwolf is (voor de weerwolven geldt dit niet ;) en de meeste stemmen gelden. Die waarop het meeste is gestemd gaat dood.

    Het is natuurlijk niet zo leuk als er meteen twee mensen dood gaan. Daarom was het idee om iedereen gewoon een van de rollen te geven, en zonder dat moorden te doen. Je bent dus bijvoorbeeld een weerwolf. Niemand behalve de andere weerwolven weten dat bij het begin. Als iedereen slaapt, mogen jij en de andere weerwolven rpgen. Dat duurt niet al te lang want anders is het niet leuk voor de rest. Overdag mag je gewoon vrolijk meedoen met de anderen, die weten niet dat je een weerwolf bent (zogenaamd dan) behalve het onschuldige meisje en misschien de ziener. Die kunnen misschien vijandig tegen je doen.

    De rollen zijn dus:
    De weerwolven (max 5):

    De ziener (1):

    Het onschuldige meisje/jongen (1 of 2):

    De heksen (max 3):

    Cupido (1. Mag twee koppels maken):

    De dieven (zoveel als je wilt. Ze mogen geen identiteit stelen, ze zijn gewoon dieven) :

    De jager (max drie. Dit zijn echte jagers):

    De burgers (zoveel als je wilt):

    Als je mee wilt doen vul dit in:

    Voor de rol stuur je een privé bericht naar 0o7
    Naam:
    Leeftijd:
    Goede kant ( niet al te veel):
    Slechte kant (hier wel een paar dingetjes):
    Uiterlijk:
    Hobby 's:
    Extra:


    Deze doen allemaal mee:
    0o7 || Luke Daniell Mason

    Succes!

    [ topic verplaatst door een moderator ]

    [ bericht aangepast op 30 dec 2012 - 9:00 ]


    Spoiler alert: you will save yourself

    Naam: Luke Daniell Mason
    Leeftijd: 16
    Goede kant: Luke is een charmante jongen, en hier maakt hij dan ook gebruik van tegenover meiden. Voor hem is het normaal om met ieder meisje dat langskomt te flirten. Als er even geen meiden in de buurt zijn gaat hij zich anders gedragen, en is hij opeens een hele aardige jongen.
    Slechte kant: Als iemand hem uitscheld, of slaat ofzo, dan krijgt hij meestal een woedeaanval. Hij kan zichzelf dan niet onder controle houden, en richt dan soms dingen aan die hij niet had willen doen.
    Uiterlijk:




    Hobby 's: Meiden versieren, freerunning en gitaarspelen.


    Spoiler alert: you will save yourself