• Hey!
    Ik zoek rollen voor mijn nieuwe story, genaamd 'The writer' • Liam Payne. Een kleine samenvatting van mijn story.

    Lucy, een zestien jarig meisje die werkt voor een uitgeverij als schrijfster. Ze moet op een dag naar een verjaardagsfeest van een ene Harry Styles. Lucy krijgt betaalt als ze met hem zoent, in het bijzijn van de paparazzi en vele mensen. Als Lucy dat doet, krijgt ze meer contact met de jongens, maar valt toch voor iemand anders uit de band, Liam Payne. Gaat hun relatie uitwerken? Maar wat als alles in duigen valt?
    Heel erg kort

    Rollen -
    Beste vriendin Lucy
    Vriendin Niall
    Vriendin Zayn
    Collega Lucy
    Beroemd iemand die een affaire heeft met Harry

    Lijstje :
    Volledige naam :
    leeftijd :
    Geboorteplaats :
    Karakter :
    Uiterlijk (een beroemd iemand) :
    Situatie :
    Extra :


    TRAILER
    De story

    [ bericht aangepast op 2 feb 2013 - 16:30 ]


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol: Vriendin Niall
    Volledige naam : Amber Mae Nightdawn
    leeftijd : 17 ze is geboren op 15 Juni 1995
    Geboorteplaats : Amber komt oorspronkelijk uit Rusland daar is ze geboren maar ze is toen ze 1 jaar is, zijn haar ouders naar London gegaan, haar ouders zijn beiden Brits maar ze woonden toen Amber geboren werd in Rusland voor werk.
    Karakter : Amber is een lief meisje met een hart van goud, ze is er altijd voor anderen en zet heel vaak mensen op de eerste plaats. Vaak is ze degene die het meest mensen advies geeft maar als zij eens haar eigen advies moet geven dan lukt het haar niet. Ze is spontaan, lief een echte doorzetter en houd ervan om vaak alleen te zijn. Ze is altijd als eerste ergens van op de hoogte en kan druk zijn.
    Uiterlijk (een beroemd iemand) :

    amber is heel klein ze is ongeveer 1,68 lang, ze heeft lang bruin haar wat af en toe geverfd lijkt. Ze heeft een nogal getinte huidskleur wat af en toe lijkt op foundation, maar dat is haar echte huidskleur, ze heeft bruin/groene ogen en ze heeft een slank lichaam maar draagt wijde kleren om wat dikker te lijken.
    Situatie : Amber was al een fan van One Direction voor ze Niall leerde kennen, alleen is zij niet echt het type dat helemaal flipt als ze een beroemd persoon ziet. Amber woont sinds dat ze 1 is in London maar ze heeft af en toe een Russisch accent omdat haar ouders dat haar hebben aangeleerd en is zo gaan praten. Amber werkt ook in een dierenwinkel want ze is de grootste dieren liefhebber die je maar kan bedenken. Ze heeft zelf een grote droom om iets te doen in de muziek het liefst wil ze iets met muziek producer gaan doen.
    Extra : Ze houd van dieren en heeft de raarste dieren in huis namelijk een kuitkentje genaamt ChiChi en een ijsbeertje genaamt Nibby

    Rol: Vriendin van Zayn
    Volledige naam : Penelope Daya Saltonstall
    Leeftijd : Penelope is net 20 jaar geworden. Ze vindt het zelf verschrikkelijk dat haar leeftijd nu met een '2' begint, omdat ze voelt dat ze nu veel verantwoordelijker moet worden dan eerst.
    Geboorteplaats: Penelope is geboren en getogen in het Engelse havenstadje Dover.
    Karakter : Penelope is iemand die ontzettend verwend is tijdens haar opvoeding en altijd alles heeft gekregen wat haar hartje maar begeerde. Dit is te merken in haar gedrag vandaag de dag. Zo wordt ze een onhandelbaar, chagrijnig persoon als ze haar zin niet krijgt. Dit wordt vaak gevolgd door wraak van Penelope. Penelope heeft lang gedacht dat de wereld om haar draaide en ging er dan ook vanuit dat iedereen moest doen wat zij wilde. Stukje bij beetje leert ze, met Zayns hulp, dat er niks mis is met een beetje aan iemand anders denken en jezelf af en toe op de tweede plaats te zetten. Dit doet ze dan ook, maar het is nog niet dat ze het echt wil. Met tegenzin onderschikt ze zichzelf wel eens aan iemand die haar hulp kan gebruiken, maar daar houdt het dan ook bij op.
    Penelope is nu 20 jaar, maar gedraagt zich nog als een echte puber. Ze heeft last van stemmingswisselingen en kan zomaar in huilen uitbarsten, zonder dat er wat is. Ze heeft soms een depressief gevoel, zonder die te kunnen verklaren. Of ze krijgt juist een energiekik en dan is het net een hyperactief kind met adhd. De Penelope van de maandag, is als het ware niet de Penelope van de dinsdag. Ze verandert nogal vaak en dan met alles. Ze verandert van ideeën, smaak en gedrag. Ze heeft ook geen intentie om stabiliteit te vinden, want Penelope is iemand die gewoon veel wilt uitproberen.
    Uiterlijk (een beroemd iemand) :



    Dreama Walker
    Penelope is een klein meisje en haalt net de 162 cm. Ze heeft blonde haren, die golvend over haar schouders vallen en ijsblauwe ogen. Haar neusje staat ietwat omhoog, waar Penelope zelf helemaal niet blij mee is. Ze vindt dat ze zo nogal op een varkentje lijkt, maar iedereen vertelt haar altijd dat dat wel meevalt. Haar kledingstijl is erg vrouwelijk en valt onder de categorie 'preppy'. Haar garderobe bestaat uit Nantucked reds, boat shoes, haarbanden, Burberry-sjaaltjes, chinos, argyle sweaters en kokerrokken en worden vertegenwoordigd door de merken Ralph Lauren, Vineyard Vines en Elizabeth McKay. Haar stijl is exclusief en onbetaalbare voor de 'gewone' burgerbevolking.
    Situatie : Toen Penelope Zayn tegen het lijf liep, had ze geen idee wie hij was. Zayn was luxe penthouses aan het bezichtigen in London en kwam Penelope bij tegen, die in hetzelfde complex woonde. Penelope, opgegroeid met opera en klassieke muziek, had geen idee dat Zayn een beroemde zanger was, maar toonde wel meteen interesse in hem. Hij is uiteindelijk ergens anders gaan wonen, maar is wel met Penelope gaan daten. Hoewel ze beide uit totaal verschillende werelden komen, klikt het verbazingwekkend goed en zijn ze nu alweer een aantal maanden samen.
    Extra : Penelope studeert kunstgeschiedenis en economie aan de University of London. Ze woont in London in een luxe penthouse die uitzicht biedt over de gehele stad. Ze komt uit een rijke, chique familie met een belangrijke naam en komt overal binnen. Gewoon, omdat zij een Saltonstall is. Als iemand vraagt hoe ze altijd alles maar flikt is haar vaste antwoord: "Im money, bitch!" Dit is meer als grap dan serieus bedoelt, maar het is wel de waarheid.

    [ bericht aangepast op 10 maart 2013 - 14:40 ]


    Tell me about it, stud.

    Rol: Beste Vriendin Lucy ( Maar mag ook voor een ander ;D )
    Volledige naam : Cara Ashley Hudson
    leeftijd : 17
    Geboorteplaats : Manchester , England
    Karakter : Cara, heeft een opvallende persoonlijkheid, ze is best stil en mysterieus bij mensen die ze niet kent maar als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen, is ze heel open, hyper actief en vooral heel vrolijk. Ze is een druk persoon, iemand die graag druk bezig is, maar ook heel erg van een avondje bank hangen houd, ze is iemand die best snel opgeeft en ook vaak dingen die ze graag wil laat varen omdat ze van te voren al denkt te weten dat het haar toch niet gaat lukken. Ze is een slim persoon en heeft altijd snel in de gaten of iemand liegt, je moet heel goed kunnen liegen, dan kan je haar nog wel overtuigen maar ze is echt iemand van de waarheid. Ze is een nieuwsgierig persoon en wil altijd heel graag helpen en verwaarloosd haarzelf daardoor soms, maar dat kan haar niet echt veel schelen.
    Uiterlijk (een beroemd iemand) :



    Troian Bellisario

    Situatie : Cara is net terug van een reis naar Egypte omdat ze graag de wereld wilt ontdekken , ze heeft haar vmbo opleiding afgemaakt vorig jaar, en wil nu een mbo opleiding gaan doen. Cara is nooit heel rijk opgevoed en werkt dan ook voor haar geld in de plaatselijke nacht club, ze is dan ook dol op dansen.
    Extra : Cara is een echte levensgenieter en geniet van het single zijn, ze is niet iemand die een one night stand zal hebben, maar heeft gewoon lol zolang het nog kan. ze heeft 1 tatoo met stay young forever , dat was een dronken mans tatoo, want als ze uitgaat houd ze wel van een glaasje.


    Enjoy the rollercoaster that's life ~ Zayn Malik

    Vriendin Niall:
    Volledige naam : Julia Valerie Pennington.
    leeftijd : 18
    Geboorteplaats : London.
    Karakter : Julia is een verlegen meisje als je haar net kent. Ze blijft zo wel een tijdje totdat ze je echt kent en opent zich dan snel, waarna je een creatief en druk karakter ziet. Ze houd van alles wat met muziek en dansen te maken heeft. Ze luistert de hele dag naar muziek en droomt ervan om een danseres te worden. Ook is ze net een spiegel, als je vriendelijk tegen haar bent is ze vriendelijk terug, maar als je haar boos probeert te maken moet je beter voor haar uitkijken. Ze Kan een hele tijd boos op iemand blijven en als ze boos is kan je haar beter met rust laten omdat je het anders alleen maar erger maakt.
    Uiterlijk (een beroemd iemand) :


    Barbara Palvin
    Situatie : Ze is heel erg gehecht aan haar oudere broer Jason (20) omdat hij haar enige vriend was toen ze klein was. Ze is namelijk niet de beste in vrienden maken vanwege haar verlegen persoonlijheid. Haar moeder is vijf jaar geleden overleden waar iedereen bij thuis nog steeds soms moeite mee hebben. Ze was net zoals haar vader een zakenvrouw die veel geld verdiende. Ze houd er helemaal niet van als haar vader dure spullen voor haar haalt als hij in een ander land is geweest voor zaken, maar een klein souvenirtje vind ze helemaal niet erg. In het begin wist ze niet echt wat ze van de boyband One Direction moest denken, totdat ze de videoclip van One Thing zag. Ze bekeek ze allemaal aandachtig en smolt toen ze Niall zag. Ze hield meteen van hem. Ze wist niet wat hem tot haar aantrok, maar dat maakte haar helemaal niks uit. Ze woont nu in een klein appartement in London die haar vader betaalt totdat ze ook een baan heeft gevonden.
    Extra : Ze wil heel graag dansen studeren omdat ze graag danseres wil worden, maar ze weet niet bij welke school ze het best terecht kan. Ook houd ze heel erg van reizen, het maakt haar niet uit waar!

    [ bericht aangepast op 14 feb 2013 - 10:18 ]


    Yesterday is history, tomorrow is a mysterie, but today is a gift, thats why its called present.

    • Beroemd iemand die een affaire heeft met Harry.
    Volledige naam : Cara Delevingne.
    Leeftijd : 20. 12-08-1992.
    Geboorteplaats : London, England, UK.
    Karakter : Veel mensen denken dan Cara een lief en onschuldig karakter heeft, dat is ook grotendeels waar, maar Cara kan ook erg koppig zijn. Ze is dat soort persoon dat haar eigen beslissingen neemt, en als er iets van haar verwacht/gevraagd wordt, zal ze niet zomaar volmondig ja zeggen. Cara is dus erg onafhankelijk en beslist zelf maar al te goed wat ze allemaal wel en niet doet. Ook heeft Cara de behoefte om altijd erg luchtig over te komen, dan doet ze zich voor alsof het haar allemaal niks kan schelen, terwijl ze dat wel doet. Als Cara jou eenmaal vertrouwd, dan heb je heel veel aan haar: een maatje, rechterhand of een schouder om op te leunen. Cara kropt haar gevoelens het liefst op, ze vindt het niet leuk om aan heel de wereld te delen waar ze mee zit.
    Cara is een echte flirt, als ze eenmaal een man op het vizier krijgt, zal ze er alles aan doen om hem in haar bed te krijgen.
    Cara is erg ijdel. Ze zit eigenlijk continu aan haar haar en heeft altijd wel een make-up tasje mee. De meeste mensen worden gek van haar schoonheid-verslaving. Cara trek er helemaal niks van aan.
    Cara is erg avontuurlijk en wilt ook graag heel de wereld zien. Door Cara's werk als model heeft ze al veel van de wereld gezien, maar ze kan er maar geen genoeg van krijgen. Ze wilt alle straten van alle landen in de wereld wel zien en zou er ook alles aan doen om alles te zien. Cara doet er dan ook alles aan om haar zin te krijgen, ze doet er meer aan dan een gemiddeld mens. Meestal krijgt Cara haar zin nog ook, omdat ze er zo erg haar best doet om haar zin te krijgen
    Uiterlijk (een beroemd iemand) :




    Cara Delevingne

    Situatie : Cara komt van en zeer invloedrijke familie met veel geld.
    Extra : Cara is een wereldberoemd model en werkt voor vele bekende merken zoals onderandere Burberry, maar ze is vooral bekend als een van de Victoria Secret Angels. Cara let daarom altijd goed op haar gezondheid en vindt hardlopen op een zondagochtend een van haar favoriete momenten van de week.

    [ bericht aangepast op 16 feb 2013 - 23:06 ]


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    FINALLY.
    Ik begon me al zorgen te maken over het feit dat er té weinig Liam Payne story's zijn hier. Het gaat zó vaak over Harry en Niall. Zayn en Louis ook nog wel, maar ik heb echt moeite met het vinden van goede story's met Liam Payne, dus besloot ik er zelf binnenkort ook een te schrijven. Maar ik ben nu blij. Dus ik zal een rol invullen (:


    Miep

    Als je nog nodig hebt ^.^


    Miep

    Maar wat wil je precies weten bij de situatie?? ;)


    "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

    Ik kan altijd wel rollen gebruiken (:

    Situatie is hoe ze werkt, familieleden, verleden, etc.


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Rol : Vriendin Zayn of Vriendin Niall
    Volledige naam : Esmee Jane Gryne
    leeftijd : 18
    Geboorteplaats : London, UK
    Karakter : Esmee kan soms arrogant overkomen, een beetje bitchy, tegenover de buitenwereld. Maar als je haar leert kennen, is ze best lief en onzeker over haar uiterlijk. Het duurt even voordat je haar vertrouwen hebt gewonnen, maar als dat eenmaal zo is, vertrouwt ze je ook volledig. Soms is ze iets te goedgelovig, maar ze staat positief in het leven. Verder is ze behulpzaam, trouw, koppig, eigenwijs en nieuwsgierig.
    Uiterlijk (een beroemd iemand) :







    Situatie : Haar ouders zijn gescheiden, al sinds haar moeder zwanger was van Esmee. Haar vader heeft haar toen verlaten, Esmee heeft haar vader dus nooit gekend. Omdat haar moeder alles vanaf het begin af aan in haar eentje moest doen, hadden ze vroeger weinig geld. Uiteindelijk is het haar moeder gelukt een betere baan te vinden en daardoor zijn ze uiteindelijk uit alle schulden gekomen en hebben ze wel genoeg geld. Esmee werk zelf sinds haar 16e in een klein cafeetje, dat is dan ook waar ze Niall/Zayn ontmoet. (Tenzij jij iets anders in gedachten had natuurlijk ;))
    Extra : Esmee houdt van dansen en speelt piano.

    [ bericht aangepast op 25 feb 2013 - 15:16 ]


    "Family don’t end in blood”

    Rol: vriendin Lucy of vriendin Zayn of vriendin Naill
    Volledige naam : Stance Mackenzie Foy
    leeftijd : 17 1/2
    Geboorteplaats : Ierland maar is later naar Londen verhuist.
    Karakter : Stance is een echt meisje-meisje en draagt het liefst rokjes. Ze gedraagd zich ook als een meisje. Ze maakt zich heel snel zorgen en gaat dan van het ergste uit.
    Uiterlijk (een beroemd iemand) : (mag het ook een onbekend iemand? Dan deze)


    Situatie : haar ouders zijn gescheiden en werken allebei fulltime. Daarom moet zij voor haar zusjes zorgen van 3. Ze wordt dan altijd raar aangekeken en er wordt slet naar haar geroepen. Haar zusjes (Lauren en Sascha)
    Extra : ze is nog maagd


    live your life, it is beautiful as it is!

    Rol: vriendin van Zayn
    Volledige naam : Ashley Emily Schmidt
    leeftijd : 18 jaar
    Geboorteplaats : Bordeaux (Frankrijk)
    Karakter : Ze is super eigenwijs. Ze kan niet tegen haar verlies. Boos is ze niet snel. Ze staat altijd klaar voor haar vrienden. Verder is ze een heel vrolijk meisje, lacht veel en maakt veel grappen.
    Uiterlijk :



    Ashley Benson ( ik heb mijn karakter ook Ashley genoemd omdat ik het een leuke naam vindt:) )
    Ashley heeft blond lang haar en blauwe ogen. Verder is ze 1 meter 70 lang. Ze is nogal modebewust gekleed want ze is gek op mode. Het liefst gaat ze elke dag shoppen. Verder draagt ze wel make-up maar geen lachen make-up want dan lijkt ze op een Barbie pop.
    Situatie : Ze is net het huis uit. Ze kan wel goed opschieten met haar ouders maar het kon niet anders met haar nieuwe opleiding want haar opleiding is dus in Londen in plaats van in Bordeaux.
    Extra : sinds ze het huis uit is, is ze best eenzaam omdat ze nog niemand kent in Londen.

    [ bericht aangepast op 10 maart 2013 - 14:41 ]


    Dress like you're going to meet your worst enemy today.