• ROLLEN ZIJN BEKEND!

    Hee hallo,

    Ik zoek rollen voor mijn volgende story, zie onderaan dit berichtje..
    Het betreft meisjes van 16-24 jaar. Laat verder je fantasie d'r gang gaan ;)
    Gelieve dit lijstje in te vullen:

    Naam personage:
    Leeftijd personage:
    Uiterlijk personage (het liefst een foto en het liefst een beroemdheid) :
    Karakter personage:
    Goede/Slechte eigenschappen personage:
    Bijzonderheden personage (graag niet té ingewikkeld, maar het mag wel iets zijn ;) ) :

    BEDANKT ALVAST (H)

    Groetjes,
    LP

    Drinking From The Bottle (16+) ft. One Direction


    We live, we die, we give, we try, we kiss, we fight
    Oh, so we can have a good time, yeah!

    I'm in here busy looking for the next top model,
    Who's wearing something new, And something old,
    And something borrowed.
    I know this crazy life can be a bitter pill to swallow,
    So forget about tomorrow,
    Tonight, we're drinking from the bottle.


    Soundtrack

    One Direction bestaat niet
    Bevat seks, drugs, alcohol, geweld en grof taalgebruik
    Start: ..-..-....

    [ bericht aangepast op 22 april 2013 - 14:16 ]


    The Fairytale Happened

    Naam personage: Emma Adams.
    Leeftijd personage: 17 jaar oud.
    Uiterlijk personage:



    Sasha Pieterse.
    Karakter personage: Emma is een ingewikkeld meisje. Ze heeft momenten waarop ze stil in een hoekje kan zitten en momenten waarop je haar constant ziet lachen. Ze doet dingen voordat ze nadenkt, waardoor ze nogal fel uit de bocht kan komen en onverstandige beslissingen maakt. Emma is dan ook niet bang om haar mening te geven, positief of negatief. Dit brengt ze meestal niet subtiel over. Ze is ontzettend koppig en geeft haar fouten niet snel toe. Daarentegen heeft ze toch ook een lieve en zorgzame kant. Achter het meisje die doet alsof alles haar niets kan schelen, schuilt een grote onzekerheid. Door haar perfectionisme is ze niet tevreden over zichzelf. Ze staat open voor nieuwe ervaringen en leert graag nieuwe mensen kennen. Je kan dus wel zeggen dat ze sociaal vaardig is, ze stapt zonder moeite op mensen af om een gesprek aan te gaan.
    Goede/Slechte eigenschappen personage: Een van haar betere eigenschappen is dat ze altijd voor je klaar staat. In een ruzie of andere situatie, zal ze je nooit laten vallen. Ook kun je haar vertellen wat je dwars zit, ze zal dan zo goed mogelijk je proberen te helpen. Met Emma in de buurt is er altijd wel een gezellig gesprek gaande. Natuurlijk heeft ze ook haar slechte kanten. Ten eerste kan ze arrogant zijn en is ze eigenwijs. Ook is Emma ongeduldig, een lange tijd niets doen is niets voor haar. Emma loopt achter anderen aan, een leider spelen is niets voor haar. Ze weet best dat haar drugs en drankgebruik onverantwoordelijk en dom is, maar ze wilt niet buiten de groep vallen. Daarbij is ze een jaloers type en een tikkeltje te naïef voor de mensen met wie ze omgaat.
    Bijzonderheden personage: -

    Als je dingen wilt veranderen omdat dat beter uitkomt voor je verhaal, is dat natuurlijk geen probleem. c:

    [ bericht aangepast op 21 april 2013 - 0:08 ]


    “My thoughts are stars I cannot fathom into constellations.”

    Naam personage: Séyva Gabriella Carter
    Leeftijd personage: 17
    Uiterlijk personage (het liefst een foto en het liefst een beroemdheid) :

    Nina Dobrev
    Karakter personage: ze ziet er lief en onschuldig uit maar is eigenlijk erg pittig en moeilijk te bereiken. Ze is ooit gebruikt door een loverboy en heeft daar nog vaak flashbacks van. ze is dus ook bang om zich aan iemand te binden. nadat ze is ontsnapt is ze alcoholic geworden en moest clean worden. ze vindt het moeilijk om van drank af te blijven en kan er dus ook niet mee om gaan. haar ouders hebben haar opgegeven toen ze was weggelopen met die loverboy, sinds dien heeft ze nooit meer iets van ze gehoort
    Goede/Slechte eigenschappen personage: ze houdt zich groot en probeert niemand iets te laten merken van haar pijn maar uiteindelijk stort ze toch in elkaar en is het een emotioneel wrak. ze drinkt haar problemen weg denkt ze. zodat ze het verleden vergeet.

    Ik ga morgen een rol invullen, ben een beetje moe nu x


    Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

    Naam personage: Celine Ryan

    Leeftijd personage: bijna 18 jaar
    Uiterlijk personage (het liefst een foto en het liefst een beroemdheid): http://www.fanpop.com/clubs/ariana-grande/images/24458566/title/ariana-3-photo Ariana Grande
    Karakter personage: Celine is een stoer meisje dat zich niemand de les laat lezen. Ze is onwijs eigenwijs en een doordrammer. Ze kan hierdoor dus ook vaak krijgen wat ze wilt, dit maakt haar nogal arrogant. Ze is geen doorsnee meisje of meisje-meisje. Dit verafschuwt ze dan ook. Celine is vrij naturel en word daardoor niet altijd gezien door mensen. Maar als dit gebeurt trekt ze haar bek wel open. Maar toch zit er achter die stoere meid een best wel aardig meisje.
    Goede/Slechte eigenschappen personage: Een goede eigenschap van Celine is dat ze kan zeggen wat ze vind en voor weinig terugdeinst. Hierdoor kan je steun bij haar vinden in een "enge" of "vreemde" situatie. Maar haar grote mond maakt haar ook vaak een echte arrogante bitch. Hierdoor heeft ze redelijk vaak
    problemen..
    Bijzonderheden personage: Vroeger was Celine nogal stil en kreeg weinig aandacht. Om eens in de spotlights te staan is ze compleet veranderd. Door bijvoorbeeld drugs te gaan gebruiken..

    Naam personage: Silke Eliot Jones
    Leeftijd personage: 17
    Uiterlijk personage:


    (Emily Osment)
    Karakter personage: Doet geen vlieg kwaad, erg vriendelijk en gezellig. Doet vaak haar eigen ding en leeft dus ook vaak in haar eigen leventje. Ze is vrolijk en houdt van liedjes neuriën. Een hele erge douche zangeres, maar wel met een zuivere stem. Ze helpt graag andere mensen. Een goede vriendin. Goede/Slechte eigenschappen personage: Laat zichzelf niet graag horen en staat liever op de achtergrond. Ontzettend onzeker en het duurt lang om bij haar in het gevoelige hartje te komen. Soms kan ze erg emotioneel zijn en dan wordt het haar allemaal even teveel.
    Bijzonderheden personage (graag niet té ingewikkeld, maar het mag wel iets zijn ) : Ze is vroeger gepest, omdat ze een makkelijk doel was, omdat ze ook bang was niet voor zichzelf op te komen.

    [ bericht aangepast op 21 april 2013 - 0:05 ]


    I'm cursed with the burning-stroopwafel-spell

    Naam: Ellie Miles
    Leeftijd: 17 jaar en 3 maanden oud.
    Uiterlijk:


    Brookelle Bones
    Karakter: Ellie is een erg nuchter meisje en neemt domme opmerkingen met een korreltje zout. Ze heeft eigenlijk bijna geen humor en vindt zichzelf dan ook totaal niet grappig. Ze neemt dingen die serieus genomen moeten worden, echt serieus. Ze laat niet over zich heenlopen en loopt niet mee met de grote menigte. Ze heeft een hekel aan mainstream en daarom heeft ze voor een alternatieve stijl gekozen. Ook haar muziek is alternatief. Ellie is een meisje dat niet al te veel emoties toont. Ze kan erg emotieloos uit de hoek komen, soms zelfs gevoelloos. Ze kan ook erg onverschillig zijn en neigen naar pessimisme. Ze heeft niet snel de neiging om anderen te helpen als ze zelf al niet genoeg problemen heeft.
    Goede/slechte eigenschappen: Ellie kan enorm gemeen zijn en kan een hele grote hekel aan mensen ontwikkelen. Dit uit ze ook echt, ze zegt namelijk alles wat ze denkt. Ze heeft als goede eigenschap dat ze nogal een charmeur is.
    Bijzonderheden: Ellie heeft jarenlang op zwemmen gezeten, daarna ging ze hardlopen en fitnessen. Toen ze daar zat van was begon ze met acro en nu doet ze streetdance.


    26 - 02 - '16

    becky g (kan haar anders noeme maar dit is haar eigelijke naam)


    karakter:
    stoer geeft niet snel toe aan gevoelens maar wel gevoelig. houd van skateborden- voetballen en basketbal. (sport veel)
    kan goed zingen en danst heel de dag door. heeft veel mee gemaakt en is dus erg sterk. is er voor haar vreinden en heeft sterken band met vreinden.
    goeden eigenschappen: is een gesloten eimand moet eerst eimand vertrouwen en ziet snel in eimand hij hij/zij dat wel is. vrienden boven alles. veel vrolijk en sprot veel het meest skate borden met vreinden.
    slechten eigenschappen: ze laat niet iedereen toe omdat ze een gesloten iemand is. geeft niet altijd toe aan haar gevoelens en kan haar gevoelens erg op proppen,en erg emotioneel worden van binnen maar niemand zal het zien (alleen goeden vrienden)
    bijzonderheden: ze heeft veel mee gemaakt zo als haar moeder dood en vader die ze nooit meer ziet heeft sterken band met broer en rest van de familie. haar vreinden zijn alles voor haar en weten ook alles van haar. ze doet veel jongens sproten maar is wel een Echt meisje heeft ook meer jongens vrienden maar ze beschermen haar als een soort zusje gaat een x in de week met ze skateborden.

    en een filpje's van youtube

    DJ


    rap + zang

    [ bericht aangepast op 21 april 2013 - 0:22 ]

    Naam Personage:Melody Janice Pierce

    Leeftijd Personage: 19

    Uiterlijk Personage: http://media.photobucket.com/user/dtroyy/media/tumblr_m4laapMJM91r0jhooo1_500.gif.html?filters[term]=victoria%20justice%20gif&filters[primary]=images&sort=1&o=30

    Karakter Personage: Melody is een vrolijk meisje dat overal wel een positieve kant aan ziet. Ze wilt altijd mensen helpen en haar vrienden/familie zijn alles voor haar. Ze is heet spontaan en zegt echt wat ze denkt, daardoor krijgt ze veel commentaar van andere. Ze heeft een eigen wil en zodra ze iets wilt lukt het haar meestal om ook te krijgen.

    Goede/Slechte Eigenschappen: Goed: ze is heel behulpzaam en probeert iedereen te helpen. Slecht: ze heeft verslaving aan roken, ze wilt stoppen maar het lukt niet.

    Bijzonderheden Personage: Door haar oude vriendje is ze gaan roken,drugs gebruiken,drinken. Ze kreeg van hem vaak te horen dat ze dik was dus heeft ze anorexia gehad. Ze is bang om een nieuw vriendje te krijgen, maar zodra ze die gevonden heeft, gaat ze er 100% procent voor.
    ]

    [ bericht aangepast op 21 april 2013 - 0:29 ]

    1Dmor1D schreef:
    Naam Personage:Melody Janice Pierce

    Leeftijd Personage: 19

    Uiterlijk Personage: [url=http://media.photobucket.com/user/dtroyy/media/tumblr_lyr1rpz7I91qly8bxo1_500.gif.html?filters[term]=victoria%20justice%20gif&filters[primary]=images&sort=1&o=32]KLIK HIER[/url]

    Karakter Personage: Melody is een vrolijk meisje dat overal wel een positieve kant aan ziet. Ze wilt altijd mensen helpen en haar vrienden/familie zijn alles voor haar. Ze is heel spontaan en zegt echt wat ze denkt, daardoor krijgt ze veel commentaar van andere. Ze heeft een eigen wil en zodra ze iets wilt lukt het haar meestal om ook te krijgen.

    Goede/Slechte Eigenschappen: Goed: ze is heel behulpzaam en probeert iedereen te helpen. Slecht: ze heeft verslaving aan roken, ze wilt stoppen maar het lukt niet.

    Bijzonderheden Personage: Door haar oude vriendje is ze gaan roken,drugs gebruiken,drinken. Ze kreeg van hem vaak te horen dat ze dik was dus heeft ze anorexia gehad. Ze is bang om een nieuw vriendje te krijgen, maar zodra ze die gevonden heeft, gaat ze er 100% procent voor.

    [ bericht aangepast op 21 april 2013 - 0:35 ]

    Naam : Perrie Noah Simpson
    Leeftijd : 18 jaar
    Uiterlijk: echte naam Perrie Edwards
    Karakter : Stoer en heel charmant, ze is zich heel goed bewust van het feit dat ze een heleboel mensen om haar vinger kan wikkelen! Als je aan de mensen komt om wie ze geeft moet je uitkijken.
    Goede eigenschappen: Ze is heel zorgzaam en altijd bereidt om te helpen.
    Slechte eigenschappen: Ze kan opvliegend zijn en vind het moeilijk om hulp te vragen omdat ze denkt dat ze zelf alles aan kan.

    Hopelijk heb je er wat aan Xx


    Everything that happends makes you become more stronger.

    Naam personage: Alexandra Rochelle George.
    Leeftijd personage: 18.
    Uiterlijk personage:



    Adriana Lima
    Karakter personage: Alexandra kan een enorme bitch zijn tegen mensen die ze niet mag, dus veel mensen houden haar liever te vrienden. Tegen haar vrienden daarintegen is ze een lief meisje. Ze heeft een kleine bezorgde kant, maar toont die bijna nooit. Alexandra is typisch zo'n meisje waarvan je niet weet hoe ze echt is, en dat vind ze alleen maar leuk. Alexandra toont amper emoties, ze heeft altijd een stalen "masker" op. Behalve als ze dronken is, daar heeft ze echt twee persoonlijkheden. De ene is de bitch die iedereen verot scheld en vervolgens met iemand het bed in duikt, de andere is de emotionele. Die schreeuwt altijd haar problemen uit, kan zomaar in huilen uit barsten en wil dan het liefst de hele avond tegen iemand aan zitten.
    Goede/Slechte eigenschappen personage: Alexandra komt altijd op voor haar vrienden, hoe dronken ze ook mag zijn. Haar vrienden zijn erg belangrijk voor haar. Ook zal ze altijd voor zichzelf opkomen. Alexandra is gewend alles te krijgen wat ze wil, daarom is ze nogal verwend. Alexandra is een narcist, wat betekent dat ze zichzelf meestal veel belangrijker vind dan anderen en ook veel zelfvertrouwen uitstraalt.
    Bijzonderheden personage: /


    El Diablo.

    Naam Personage: Romy Jaimee Juette.

    Leeftijd: 16

    Uiterlijk: Emma Watson met land haar (ik zit op mn mobiel, dat kan je haast geen foto's doen ):)

    Goede/Slechte eigenschappen: Ze is erg intilligent, en heeft snel alles door, is continu vrolijk en je kan haar goed vertrouwen. Ze heeft altijd een grote mond klaarstaan, ofwel is lekker brutaal. Ze laat haarzelf alleen wel gebruiken soms, al merkt ze dat niet echt.

    Bijzonderheden: Als het kan, dan heeft ze een imaginary friend. Ik houd van die mensen! Als dat niet uitkomt: ze heeft een tikje, dat als ze liegt, ze op haar lip bijt.

    Hoop dat je er wat aan hebt x


    Love is Equal

    Naam personage: Chloe Anderson
    Leeftijd personage: 19 jaar oud
    Uiterlijk personage (het liefst een foto en het liefst een beroemdheid) :





    Candice Accola

    Karakter personage: Ze heeft haar rustige momenten maar is verder bijna altijd over-enthiousiast. Hierdoor kan je zien dat ze van het leven geniet en zich niet veel van andere aantrekt. Ze houd haar mening graag voor haarzelf behalve als ze gedronken heeft of iemand haar erg boos heeft gemaakt. Ze is altijd het brave meisje geweest en heeft daarom in het verleden niet vaak gedronken etc. Wel kan ze vrij makkelijk over worden gehaald om dingen te doen doordat ze enthiousiast is en gaat ze dus ook steeds vaker uit en drinkt steeds vaker. Ze is de afgelopen maanden ook afgevallen, want ze was nogal fors, en dit heeft haar ook karakter ook optimistischer gemaakt. Ze is erg koppig en is slecht in signalen opvangen als mensen haar leuk vinden bijvoorbeeld. Ook zal het wat langer duren voordat ze emotioneel gehecht aan iemand raakt maar is wel erg sociaal. Je moet haar alleen niet erg kwetsen want zodra je dat hebt gedaan kan je heel moeilijk haar vertrouwen terug winnen.
    Goede/Slechte eigenschappen personage: Haar goede eigenschappen zijn dat ze altijd enthiousiast is en ze heel makkelijk mensen kan opvrolijken. Ze is alleen erg oppervlakkig in signalen opnemen en word snel over gehaald. Een andere slechte eigenschap is, is dat ze vaak een ochtendhumeur heeft en ze een enorme flapuit kan zijn zodra ze te veel heeft gedronken.
    Bijzonderheden personage: -

    Naam personage: Valerie Markees
    Leeftijd personage: 19 jaar
    Uiterlijk personage: http://images5.fanpop.com/image/photos/31600000/Ariana-Grande-ariana-grande-31601719-500-502.jpg (Ariana Grande)
    Karakter personage: Valerie is een lief meisje, wat rustige maar ook drukke momenten heeft. Ze kan echt zo dom als een koe over komen, als ze daar zin in heeft, en is vaak snel tevreden met een antwoord. Ze houdt van grappen en lacht eerder om haar eigen grappen, dan dat een ander dat doet. Een echte giecheltante dus! Ze is, ondanks dat ze van praten houdt, heel erg strikt in geheimen bewaren. Ze heeft van haar korte leven lang nog nooit een geheim door vertelt, en is dat ook niet van plan. Ze is vroeger gepest vanwege haar rode haren, maar boven alles is ze erboven op gekomen. Haar moeder is haar aller beste vriendin, ze kan alles bij haar kwijt, en ze hebben ook een ongelooflijk dikke band met elkaar. Valerie haar moeder heeft haar altijd gesteund, tijdens de tijd dat ze gepest werd, tijdens de pubertijd, school en nog meer dingen die je soms niet alleen aan kan. Valerie heeft ook veel steun gehad aan haar moeder tijdens het overlijden van haar vader.
    Goede/Slechte eigenschappen personage: Valerie is eigenlijk niet kapot te krijgen, ze is de beste vriendin die je je maar kan voor stellen! Haar slechte eigenschap is, is dat ze aangebrand en boos kan reageren als je haar op een persoonlijk punt trapt, dat je haar afkraakt bijvoorbeeld.
    Bijzonderheden personage: Ze heeft haar vader op erg jonge leeftijd, 8 jaar, verloren toen hij, als lid van de brandweer, bij de twin towers moest helpen blussen.

    [ bericht aangepast op 21 april 2013 - 8:58 ]


    An eye for an eye, a tooth for a tooth and an angry requiem for evil! ~ Yuuki Tenpouin

    Naam personage: Joëlle Jaime Jones
    Leeftijd personage:18 jaar
    Uiterlijk personage:


    Ook wel Selina Gomez



    Leuke Eigenschappen: Joëlle is een durfalletje die niet zo maar nee zegt tegen dingen die ze moet doen (Dat mag jij verzinnen als je dat leuk vind xD)
    Joëlle werkt als model en kleed zich vaak casual aan en is smoor verliefd op Niall Horan, Die ze ontmoet In een Café

    Geen Leuke Eigenschappen: Door de dingen die rond haar familie gebeuren is Joëlle aan de alcohol geraakt en is vaak dronken ze doet het om de pijn te verlichten van wat ze mee maakt en mee heeft gemaakt en heeft geen zin in het leven meer.
    Ze wordt ontvoert door 5 jongens (1D) Die haar misbruiken en verkrachten.



    Ik hoop dat je het leuk vind en er iets mee kan doen
    Misschien niet goed geschreven maar in de hoop dat je het kunt gebruiken

    Xx LiamPayn (doeg)

    [ bericht aangepast op 21 april 2013 - 9:13 ]