• Do you hear the people sing?
    Singing the song of angry men?
    It is the music of the people
    Who will not be slaves again!
    When the beating of your heart
    Echoes the beating of the drums
    There is a life about to start
    When tomorrow comes!


    Based on: Les Miserables
    Het is 1833. Parijs wordt verscheurd door een strijd binnen de straten. De studenten zijn na de dood van Jean Maximilien Lamarque, een sympathisant van de armen in de regering, de straten op gegaan. Tijdens zijn begrafenisstoet begon de revolutie. Huizen zijn geplunderd en barricades zijn opgeworpen met alles wat de studenten maar konden vinden. Dag in dag uit strijden de studenten met de soldaten. Sommige Parijzenaars, vooral de armere bevolking, scharen zich aan de kant van de studenten, terwijl anderen trouw blijven aan de regering. Aan beide kanten zijn er velen doden en gewonden. Toch gaat de strijd onverminderd door. Niemand weet hoe lang het nog zal duren. De soldaten gaan tot het uiterste, maar de studenten ook en geen van beide kampen zal het opgeven voor ze hun doel hebben bereikt.
    Beide kampen zijn gevuld met gewone mensen. Zowel omdat het moet, als omdat zij vinden dat ze aan de goede kant staan. Het is een tijd vol rumoer en opschudding. Maar wat als je geliefde of je broer zich aan de andere kant schaart? Of als je als student verlieft wordt op een soldaat? Of als je zus of geliefde ernstig gewond raakt?



    Rollen:
    blue]jongen[/blue] / [pink]meisje[/pink
    Kant van de Regering:
    - Liam James Payne -
    - Zayn Javadd Malik -
    - Louise Hadewych Cleadde - Whisperings
    - -

    Kant van de Studenten:
    - Harry Edward Styles - Bergling
    - Louis William Tomlinson -
    - Niall James Horan - Legolas
    - Julia Elizabeth Styles - KiliOfDurin


    Lijstje:
    Naam:
    Leeftijd: (leeftijd en geboortedatum. Niet onder de 18)
    Uiterlijk: (foto en minimaal 4 regels beschrijving)
    Innerlijk: (minimaal 7 regels)
    Kant: (Regering of Studenten. Inc. reden)
    Extra:



    Regels:
    - Minimaal 7 regels, 200 woorden, schrijven, dat is niet heel erg moeilijk. Voeg dingen toe zoals: Omgeving, gebruik tekst van andere, gevoelens, gebeurtenissen van vroeger, ...
    - Graag met leestekens en hoofdletters typen.
    - Houd het REALISTISCH! Liefde groeit. Je bent niet na een avondje opeens 5 maanden zwanger. Wonden helen niet in 1 nacht. Verdriet verdwijnt niet zomaar. Als je over de barricade gaat naar de andere kant wordt je bijna zeker gevangen genomen al dan niet geëxecuteerd, zeker als student of soldaat.
    - OOC graag met haakjes; [] {} () - -
    - Het blijft zo lang zomer als dat deze RPG duurt.
    - Als je een week niet hebt gereageerd zonder te laten weten waarom lig je er zonder pardon of herindering uit.
    - Reserveringen blijven 3 dagen staan. Reservatie telt tot dat de rol HELEMAAL af is, dus niet voor de helft invullen. Later aanpassen mag wel.
    - Minimaal eens per 3 dagen schrijven. Haal je dit niet: Graag doorgeven
    - Graag personages die verschillend zijn, qua karakter etc.
    - Geen Mary Sue's (perfecte personages)
    - 16+ is geoorloofd. Uitgebreide beschrijvingen van bloederige vechtscenes dus ook.
    - Geen personages van anderen besturen. Dat is echt super irritant. Hieronder valt ook dat je niet de personages van anderen verwond of dood zonder afspraken onderling. Dit kan in het rollentopic, praattopic of via gb, pb gebeuren.
    - Alleen KiliOfDurin of Bergling maken nieuwe speel, rollen en kletstopics aan.
    - Als je dit gelezen en begrepen hebt zet: To The Barricade! in het rollentopic.

    Op het overtreden van al deze regels staat na 2 waarschuwingen het verwijderen van je personage(s).

    Veel plezier!

    [ bericht aangepast op 27 feb 2014 - 19:36 ]


    Bowties were never Cooler



    Mijn personage is graag een klein zusje voor wie wil


    Bowties were never Cooler

    Stress! waar kan ik een mod vinden die achter de titel nog ' || Rollentopic' wil zetten?!


    Bowties were never Cooler

    Dat kan in principe nog aan elke mod gevraagd worden, maar oké. Harry pour moi?


    Because I love him, do I need another reason?

    Mag ik een meisje aan de kant van de regering?


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Thanks. Sorry. Ik ben s avonds erg dom vaak

    En sure


    Bowties were never Cooler

    Nou ja, het was laat, dan vergeten mensen gewoon dingen, dat wil ik niet dom noemen.


    Because I love him, do I need another reason?

    Kant van de studenten meisje? ˆ-ˆ

    To the barricade.

    [ bericht aangepast op 16 feb 2014 - 13:25 ]


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Sure. De studenten zijn nu even dicht

    Mag mijn poppetje trouwens Hazza's kleine zusje zijn die hij er eigenlijk niet wil hebben?

    [ bericht aangepast op 16 feb 2014 - 16:14 ]


    Bowties were never Cooler

    Tuurlijk.


    Because I love him, do I need another reason?




    Naam: Julia Elizabeth Styles
    Leeftijd: 19[25 December]
    Uiterlijk: Julia is een klein meisje, van ongeveer 1,50 lang, in tegenstelling tot haar vrij lange broer. Toch is ze erg zelfverzekerd en dat straalt van haar af. Ze staat rechtop en sterk in haar schoenen en laat zich niet zomaar van de wijs brengen. Samen met haar houding is het dan echt wel duidelijk dat ze niet met zich laat sollen. Julia heeft halflang donkerbruin haar, dat vaak opgestoken zit, en warme sprekende chocolade bruine ogen, die zijn omlijnd met volle lange wimpers. Ik haar ogen kan je precies zien wat ze denkt en hoe ze zich voelt zonder dat ze iets zegt of doet. Ondanks haar lengte is haar lichaam wel mooi in proporties. Ze is vrij dun, dat wel, maar niet extreem mager. Julia heeft van nature zacht roze lippen. Ondanks haar donkere haarkleur is Julia's huid namelijk sneeuwwit. Julia is dan wel een meisje, zeker nu ze een student is 'leent' ze vaak broeken van haar broer om daarin te lopen omdat ze dat veel fijner vind. Toch draagt ze wel zoizo eens per week een rok als ze met het gezin naar de kerk gaan. Nu gaat dat alleen niet meer op omdat dat vrij lastig gaat in deze situatie.
    Innerlijk: Julia is een druk, vrolijk meisje. Ze is nonchalant, onbevreesd, eigenwijs, standvastig en heeft 'een de duivel maakt het wat uit'-kijk op het leven, zeker als het om gevaar gaat. Ze kan ook tegen hen best gemeen en zelfzuchtig zijn, terwijl op andere momenten onzelfzuchtig en zorgzaam. Ze heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en helpt iedereen die in de problemen zit. Ondanks dat ze oppast rond mensen om wie ze geeft kan ze alsnog zeer opvliegerig zijn. Het onderwerp 'opgroeien' ligt bij haar heel gevoelig en eenzaamheid kan haar ook flink raken. Vaak is ze inderdaad zelfverzekerd, onverschrokken en brutaal, maar soms is ze nog gewoon een klein bang kind, dat gewoon geliefd wil worden. Julia is erg loyaal aan haar vrienden en familie. Als je met haar omgaat leer je ook zijn vreemde kant kennen en kijk je echt niet meer op van haar soms domme en erg impulsieve acties. Het maakt haar ook echt geen zak uit wat anderen van hem vinden. Ze is wie ze is en als je daar problemen mee hebt blijf je maar uit de buurt, want ze gaat er niets om laten. Ook lijkt ze door deze houding harteloos te zijn, maar dat is ze allerminst. Als ze namelijk eenmaal echt om je geeft is ze de meest liefdevolle vriendin ooit. Ze wil graag dat iederen van wie ze houd altijd vrolijk is, en probeert altijd iedereen vrolijk en aan het lachen te houden, maar dit lukt niet altijd en dan wordt ze zelf triest, of ze gaat te ver en krijgt een klap voor haar kop.
    Kant: De Studenten. Zelf is ze een arme student, net als haar broer, en ze vecht maar al te graag mee voor vrijheid en gelijkheid voor allen. Hij is er dan misschien niet zo blij mee, maar Julia zal niet van de barricades gaan zonder dat de overwinning is behaald of totdat ze er letterlijk dood bij neervalt.
    Extra: Julia had een vriendje, maar die is op de dag dat de revolutie uitbrak al gesneuveld, waardoor ze alleen maar gedrevener is geworden in haar protesten en het tegen beter weten in blijven op de barricades. Het is de dood of de gladiolen en dat neemt ze heel erg letterlijk.

    Iedereen blij met Julia?

    [ bericht aangepast op 16 feb 2014 - 17:08 ]


    Bowties were never Cooler


    Miranda Kerr
    Naam: Louise Hadewych Cleadde
    Leeftijd: (leeftijd en geboortedatum. Niet onder de 18) Negentien jaar, geboren op veertien februari.
    Uiterlijk: (foto en minimaal 4 regels beschrijving)


    Louise heeft donkerblond haar, tot over haar schouders. Het bevat mooie slagen, als golven in de zee. Haar ogen zijn groen, strijdlustig en sprekend. Haar volle, rozen lippen zijn wat klein, maar de tanden die eronder zitten zijn prachtig wit. De huid van het meisje is getint, door de strijd bevat het ook wat littekens. Louise heeft een lichte bouw waardoor ze erg snel is, haar slanke figuur is ook het resultaat van dagenlang trainen, voor de oorlog.
    Innerlijk: (minimaal 7 regels)
    Louise is een strijdlustig meisje, ze is echt geen tutje, al houdt ze veel van lachen. Nee, Louise heeft eigen wapens en traint/vecht minstens negen uur per dag, in de overige tijd eet of slaapt ze. Ze heeft een sterke wil, en is erg brutaal, al straffen haar ouders haar hier niet voor. Want nee, ze is het prinsesje van de familie. Ze wordt erg verwend en daarom is ze misschien af en toe wat arrogant. Ze kan niet tegen autoriteit en heeft het gevoel dat ze móét presteren. Voor haar vader. Ze durft niks tegen hem te beginnen, ze weet dat hij sterker is. Maar verder gaat alles zoals zíj het wilt. Toch kan ze ook een enorme kletskous zijn. Ze kan wel dagenlang doorpraten over van alles en nog wat. Niet iedereen kent haar zachte kant, als haar vader er is, is Louise de perfecte aanvoerster. Maar wanneer ze alleen is, wilt ze wat minder perfect zijn, niemand let dan op haar. Verder moet ze wel vechten, als een soort reserve voor haar vader. Hij licht op sterven, dus moet Louise voor hem vechten. Haar moeder kent ze niet.
    Kant: (Regering of Studenten. Inc. reden) Regering/Studenten. Eigenlijk de studenten, zelf hoeft ze niet te studeren, omdat ze vanaf haar vierde thuisles krijgt. Haar vader is dan ook een soldaat, daarom loopt ze niet over naar de kant van de studenten. Ze wordt gedwongen hard voor haar vaders kant te vechten.
    Extra: -

    [ bericht aangepast op 16 feb 2014 - 20:18 ]


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Is ze zo goed? Ook met haar vader en zo?


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Ik vind het een beetje een raar verhaal voor een meisje in die tijd van zo'n status om te moeten vechten. Daarbij zal zij toch uiteindelijk makkelijk kunnen overlopen omdat ze niet perse een sterke loyaliteit heeft ondanks haar vader. Ook is hij karakter tegenstrijdig. Ze is strijdlustig en brutaal, maar durft niets tegen haar ouders te doen...


    Bowties were never Cooler

    Oké, hoe kan ik dat aanpassen? Want ik vond het wel een idee dat ze gedwongen aan de kant van de regering staat, maar eigenlijk tegen de regering is.


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Misschien dat ze de dochter is van een soldaat en omdat er zoveel sneuvelen zij ook maar moet vechten omdat ze toch niet studeert.


    Bowties were never Cooler