• Mythomania
    Where lying becomes more than a habit, a behavior of habitual or compulsive lying. Conclusion: a mental illness.


    Finley’s Institute. Een plek waar leugens de hoofdrol spelen. Een plek zonder uitweg. Een plek waar niets is wat het lijkt. Generaties na generaties wordt de instelling uit handen gegeven. Van vader op zoon of in dit geval van vader op twee zoons en één dochter. Dit keer is er geen ontsnappen meer aan. Alles is strenger dan ooit te voren. Bewakers luren om de hoeken en verplegers staan te popelen om hun patiënten te verzorgen. Alles wordt ingezet om het beeld zo echt mogelijk te maken. Maar echter weet de buitenwereld niet wat er werkelijk achter deze vuile witte muren plaats vind. Komt de buitenwereld het ooit te weten?

    Al jarenlang is Finley’s Institute een dekmantel voor de prostitutie-wereld. Vaders en moeders brengen hun zoons of dochters naar deze welberuchte instelling in de hoop dat zij hen kunnen genezen van hun mentale ziektes. De drie familieleden struimen samen met de hulp van een dokter heel Australië af, op zoek naar instabiele mensen, om zo de ouders van het kind te overtuigen van hun ziekte. Deze ziektes zijn duidelijk vals en bovendien zijn hun kinderen gezonder dan ooit.
    Af en toe ontvoeren ze ook een drugsverslaafde, iemand die platgespoten is door de drugs en waarvan het leven aan een zijden draadje hangt. Deze hebben immers geen familie. Er zal niemand zijn die voor hen zal vechten waardoor de hoop op een ontsnapping helemaal verdwijnt.
    Maar wat als deze instelling niet is wat ze lijkt? Zullen de slachtoffers samen ontsnappen? Of zullen ze eerder elkaar in de haren vliegen om zo in gunst te komen van één van de drie familieleden? Zullen de bewakers of de verpleegsters in opstand komen? En zijn de drie familieleden echt wel zeker van hun rol in de instelling?

    Rollen:
    Drie familieleden:
    - Landon Zachary Finley - Clayton
    - Walsh Dexter Finley - Thrones
    - Riley Linn Finley - Raquelle

    Bewakers:
    - Ethan Kennedy - Cashby
    -

    Verplegers:
    - John Hurley - Hiraeth
    - Arya Noah Hunter - Valryian

    Prostituees:
    - Gereserveerd door Raquelle
    - Sterling "Steelo" Sebastian Rutherford - Dumbledore
    - Alvera Varinia Fuensanta - Eavan
    - Asmara Bhatnagar - Valerious
    -
    -

    Invullijstje:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd*:
    Geslacht:
    Uiterlijk:
    'Ziekte' of drugsverslaafd(variatie!):
    Karakter:
    Relaties**:
    Extra:


    *Leeftijden zijn verschillend qua functie:
    - Familieleden: 18 - 27
    - Bewakers: 25 - 30
    - Verplegers: 22 - 27
    - Prostituees: 17 - 23 (in overleg mag er soms wel eens een 16jarige zijn.)
    ** Hiermee bedoelen we dat onderlinge relaties mogen worden afgesproken opdat de RPG zo minder snel zal dood gaan. Met relaties bedoelen we eerder familiebanden, vrienden, vijanden, kennissen etc.


    Regels:
    - Maximaal twee personages per persoon!
    - Minimaal 300 woorden per post. Gebruik omgevingen, gedachten, etc.
    - De naam van je personage vermelden boven de post.
    - 16+ en al het bijbehorende is toegestaan.
    - Bestuur alleen je eigen personage.
    - Geen Mary Sues of Gary Stus
    - OOC tussen haakjes of in het praattopic.
    - Reserveringen blijven 48 uur staan. Anders vervallen ze, mits een goede reden.
    - Je personage kan niet opeens dood gaan.
    - Graag mensen die niet al na één dag stoppen.
    - Enkel Eavan, Raquelle of Clayton openen het topic tenzij je toestemming hebt.

    Dit idee is gebaseerd op de film Sucker Punch.
    Have fun! c:

    [ bericht aangepast op 4 mei 2014 - 14:29 ]


    Rise and rise again until lambs become lions

    Yaay! Ik vul mijn rol morgen in (:

    Edit; Ik heb alvast haar naam, leeftijd en foto's van uiterlijk geplaatst. De rest komt morgen.


    Naam: Alvera Varinia Fuensanta
    Leeftijd: 22 jaar, ze verjaart op 23 juni
    Geslacht: Vrouw
    Uiterlijke:



    Met haar licht getinte huid en bruin gekleurde ogen, die op sommige momenten dwars door je heen lijken te kijken, is Alvera van een volledig Spaanse afkomst. Haar donkere, bijna zwarte lokken, vallen met een lichte slag tot halverwege haar rug. Haar haar is echt haar trots, daar waar ze het vroeger tot heel kort heeft afgeknipt mag nu er niemand met een schaar bij in de buurt komen, mits het alleen voor de punten is. Meestal heeft ze haar lokken dan ook los hangen, op sommige momenten wil ze er nog weleens een slappe knot van maken, of losjes opsteken.
    Qua kledingstijl is het bij haar heel erg wisselend. Het ene moment wil ze alleen maar rokjes en jurkjes dragen, het andere moment een leuke skinny met shirtje. Wanneer even geen zin heeft om zichzelf net te kleden draagt ze een simpele joggingsbroek met daarop een wijd shirt. Haar schoenen zijn altijd of heel hoog, wat ze voor haar lengte eigenlijk niet echt hoeft te doen, of plat en op blote voeten. Vooral het laatste vind ze het fijnste, vooral wanneer ze binnen in huis is.
    Haar ogen worden omlijst door een paar dikke, volle wimpers die ze licht aanzet met zwarte mascara. Behalve oogschaduw, eyeliner en wat lippengloss draagt ze verder geen make-up. Ze houd niet van dik en zwaar opgemaakt en zal dit daarom ook niet dragen. Op haar linker heup heeft ze een grote draken tattoo staan, waardoor sommige mensen haar ook nog weleens het drakenmeisje willen noemen, een kleintje op haar pols en een wat grotere op de binnenkant van haar rechterpols.
    Ze heeft een normaal, slank postuur die ze zo goed mogelijk in vorm probeert te houden en is 1.71 groot.
    'Ziekte' of drugsverslaafd: Alevera is/was een extreme drugs gebruikster. Wat begon met af en toe een lijntje, of pilletje. Eindigde in dagelijks gebruik, en dan met grote hoeveelheden.
    Karakter: Alvera is geen preutse vrouw en kent dan ook geen schaamte voor, of naar andere toe. Ze heeft echter wel hele duidelijke grenzen; tot hier en niet verder. Deze geeft ze heel stellig aan en daar laat ze ook niemand zonder gevolgen overheen lopen. Sommige riskeren een klap, andere kunnen een flinke steek onder water terug verwachten. Zelfs tegenover Landon deinst ze er niet voor terug om hem te laten blijken wanneer hij voor haar gevoel te ver gaat of niet. Wat de gevolgen daarvan ook mogen zijn.
    Wanneer iemand haar weet te raken wordt ze pikkig en zet ze haar nagels uit waardoor ze gemeen gaat doen en probeert diegene met woorden zo hard mogelijk te maken. Ze zal vaak niet nadenken bij wat ze zegt, maar wanneer ze achteraf doorheeft dat ze te ver is gegaan wel haar excuses maken.
    Ze is tegendraads, koppig en ongelofelijk eigenwijs. Haar woordjes heeft ze dan ook bijna altijd klaar liggen, en als haar iets kan frustreren is het wanneer iemand haar veel beter weet terug te pakken. Op dat moment neemt haar arrogantie de kop op en loopt ze al dreigend met haar neus de lucht in weg.
    Bang is ze niet aangelegd en een confrontatie qua geweld gaat ze helemaal niet uit de weg. Het zal ook niet de eerste keer zijn als er een gevecht uitbreekt waar zij aan mee doet. De groep meiden die er nu zitten mag Alvera redelijk. Met vele kan ze goed overweg en voor deze staat ze ook altijd klaar wanneer het nodig is. Ze weet tenslotte dat ze meer dan deze groep, en buiten Landon om, niemand anders heeft.
    Ze geniet van plek die ze bij Landon heeft en niet om daar zomaar andere hun ogen mee uit te steken, maar omdat hij haar op sommige momenten het gevoel geeft dat ze speciaal is. Toch kan ze ooit wel gemeen doen naar nieuwelingen toe, als deze binnen komen, en duidelijk laten merken waar zij precies staat bij hem. In het begin heeft ze geprobeerd te verbergen hoe ze over hem dacht en dat ze een plekje bij hem had, totdat mensen het zagen en er woorden rondgingen dat ze alleen maar een vervanging was voor zijn verloren liefde Eve. Vanaf dat moment heeft ze niks meer ontkent en laat ze heel goed merken hoe diep haar dit raakt. Vooral wanneer hij haar nog weleens wil aanspreken met Eve, dan wordt ze vals en smijt ze gemene opmerkingen naar hem toe. Puur en alleen maar om hem net zo hard terug te kwetsen als dat hij haar op dat moment daarmee doet. Ze heeft genoegen genomen met hoe het nu zit omdat ze om hem geeft, maar kan er niet tegen wanneer hij haar te veel vergelijkt met Eve.
    Snachts, wanneer ze zelf vaak heel erg onrustig is en woelt in haar slaap, wil Landon nog weleens bij haar in bed kruipen. Niet voor de sex, maar voor de troost, geborgen en genegenheid die ze hem dan geeft. Op die momenten houd ze hem vast of kruipt tegen hem en verzacht ze zijn verdriet met haar gevoelens die ze voor hem heeft. Onbewust, iets wat hij waarschijnlijk zelf helemaal niet weet, troost hij haar op deze manier ook. Haar boze dromen zakken weg omdat ze zich op hem concentreert en ze voelt zich rustig in zijn bijzijn. Net als Landon doet ze de volgende dag wel alsof er totaal niks is gebeurd.
    Onder al die harde lagen schuilt dus ook wel degelijk een vriendelijke vrouw. Iemand die klaar staat voor andere en die op goede dagen houd van grappen en grollen, lachen en gek doen. Het zijn kleine dingen die ze is kwijtgeraakt door haar drugsgebruik en die ze nooit terug gehad zou hebben als ze niet door Landon was gevonden en naar het instituut was gebracht.
    Relaties: Ze is het lievelingetje van Landon. Degene die haar een jaar geleden op straat vond toen ze een overdosis aan drugs had ingenomen en er alles behalve goed aan toe was. Hij nam haar mee naar het instituut om haar terug op te lappen, hetgeen wat ze tot op de dag van vandaag nog steeds waardeert, maar stopte haar uiteindelijk de prostitutie in. Iets waar ze het totaal niet mee eens was, en wat ze ook nog regelmatig wil laten merken.
    Inmiddels hebben de twee een haat-liefde verhouding, die dan ook alle kanten in kan gaan. Ze heeft een enorme zwak voor hem gekregen in de tijd dat hij haar hielp boven op het drugsgebruik te komen, maar tegelijkertijd haat ze hem omdat hij haar de prostitutie in heeft gestopt. Hij heeft haar gered en uit de klauwen van de dood gehaald, waarna ze hem leuk is gaan vinden in de tijd dat ze nog verzorgd werd, en hij niks van haar verlangde. Dat is voor haar uiteindelijk dé reden geweest om hem niet volledig met de grond van haar hart te haten, en toe te staan dat ze ondanks dat nog steeds net zo gek op hem is. Misbruik van die positie maakt ze echter niet, tenminste niet altijd. Hooguit wanneer het haar uit komt en ze het waard vind om het te doen. Zijn geduld wil ze ook nog weleens regelmatig op de proef stellen door gruwelijk tegendraads of dwars te doen, en wanneer ze het ergens niet mee eens is laat ze zonder blikken of blozen haar ongenoegen blijken.
    Toch is het niet zo dat Alvera nooit geen standje van hem krijgt of overal mee weg komt. Lievelingetje of niet, ze heeft zich te gedragen naar de regels die er zijn en ook al zijn sommige misschien bij haar iets milder, wanneer ze een grens heeft bereikt die voor hem te ver gaat zal ze dat per direct weten.
    Met Riley, het zusje van Landon, heeft Alvera op dit moment geen fijne band. Van het begin af aan heeft Alvera helemaal niks met haar, of misschien juist wel en probeert ze dit te verdoezelen onder haar botte karakter, en dit laat ze dan ook geregeld merken. Ze reageert pikkig op Riley als deze iets van haar vraagt, of haar zegt wat ze moet doen, en probeert haar regelmatig op een arrogante manier de rug toe te keren. Riley uitdagen is iets wat ze ook regelmatig nog weleens wil proberen, of ze daar nou wel of niet iets mee bereikt. Dit pakt niet altijd in het voordeel van Alvera uit en ze riskeert daardoor ook vaak een flinke stand van Riley zelf. Enkelingen hebben Alvera gezegd dat ze het zou doen omdat ze zou missen wat ze ooit had; een beste vriendin. Andere zeggen het dat ze het puur doet omdat ze graag het leven van iemand zuur wil maken. Het laatste is echter Alvera's intentie helemaal niet, het eerste wimpelt ze af onder het mom dat ze niemand nodig heeft.
    En dan is er nog Arya, een van de verpleegster. Dit is een van de weinige personen waar Alvera een neutrale band mee heeft. De twee hebben helemaal niks met elkaar, maar kunnen wel goed met elkaar over weg. Dit komt voornamelijk door het feit dat Arya er ook bij was toen Alvera haar afkickproces in ging. Een proces die voor de zwaar verslaafde Alvera heel erg moeilijk was om te doorstaan. Arya was er voor haar wanneer ze badend van het zweet wakker werd, of wanneer ze hevige afkickverschijnselen had en de mensen om haar heen smeekten om een shot drugs. Ze was de ruggengraat die Alvera nodig had en gaf niet toe aan de stiekeme smeekbedes die ze deed achter Landon zijn rug om.
    Hierdoor staat Alvera wel bij haar in het krijt, en wanneer Arya iets nodig heeft of wil hebben komt ze dan ook regelmatig naar Alvera toe. Dit gaat niet altijd even soepel en kan soms uitlopen op een woordenwisseling, maar uiteindelijk zal Alvera vrijwel altijd toegeven. Tenslotte was ook Arya iemand die haar geholpen heeft er weer bovenop te komen.
    Johnny is een van de mannelijke verplegers in het instituut en de enige man die ze, buiten Landon om, erg graag mag. Tijdens het afkicken zocht Johnny haar weleens op om met haar te praten, iets wat ze naarmate het vaker gebeurde steeds fijner begon te vinden. Ze kon haar verhaal bij hem kwijt, de worstelingen die ze door moest gaan om van de drugs af te komen, en had tegelijkertijd ook een soort voorbeeld. Hij was een goede steun voor haar en tijdens hun gesprekken, die ooit nog geen tien minuten duurde, pikte ze veel leerzame dingen van hem op. Nog steeds hebben de twee zo af en toe hun momentjes waarin ze praten, Alvera zoekt hem dan ook zonder aarzelen op als ze iemand nodig heeft die haar volledig kan begrijpen.
    Extra: Hoewel ze geboren is in Australië zelf, is Alvera 100% spaanse en spreekt ze deze taal dan ook vloeiend. Echter is ze niet opgevoed door haar ouders zelf. Haar vader verliet haar moeder toen deze er achter kwam dat ze zwanger was, en haar moeder bracht haar met 6 weken naar een pleeggezin. Het waren haar pleegouders die haar haar moedertaal leerde, haar groot brachten en van haar hielden alsof ze van hunzelf was. Waar het is misgegaan weet niemand, maar op de leeftijd van 16 begon ze rebels te worden en was ze meer buiten te vinden dan binnen. Foute vrienden hielpen haar aan de drugs, wat haar verslaafd maakten, en haar beste vriendin toentertijd keerde haar de rug toe omdat die niet in aanmerking wilde komen met waar Alvera mee bezig was.
    Thuis werd Alvera brutaal, opstandig en arrogant. De ouders waar ze zo gek mee was, deed ze nu zo hard mogelijk pijn door drugs te gebruiken, buitenshuis en in huis. Twee jaar lang hebben haar pleegouders geprobeerd haar te helpen, op verschillende manieren en met de hoop dat het goed zou komen. Niks was minder waar. Op haar achttiende liep ze weg van huis en raakte ze steeds verder het goede spoor kwijt. Drugs werd het belangrijkste van haar leven. Ze stal ervoor, pleegde geweld en zocht ruzie. Alles met als eindelijke hoofdprijs; een shot.
    Op het moment dat ze, hevig onder invloed, haar pleeggezin verliet sloten de deuren daar voor haar om ooit nog terug te komen. De harten van haar ouders waren gebroken en ze konden het niet aan om toe te moeten kijken hoe hun dochter weg glipte. Alvera was verdoofd en schoof ze aan de kant alsof ze niks waren. Drie jaar lang zwierf ze rond op straat en gebruikte ze alsof haar leven er vanaf ging. Tot het fout ging en ze een verkeerde dosis innam wat haar bijna fataal werd. Landon trof haar op het juiste moment en nam haar mee naar het instituut. De plek waar ze nu inmiddels al een jaar lang woont en werkt als een prostituee.
    Alvera wil geen contact met haar pleegouders omdat ze te naïef is om in te zien wat zij fout heeft gedaan, en geeft daar hun de schuld van. Haar pleegouders hebben echter wel contact gehad met het instituut en weten dat ze daar zit, maar doordat Alvera heeft aangegeven dat ze geen contact met hen wil komen ze er nooit. Ze zijn een half jaar geleden verhuist naar een plek buiten Australië.
    Alvera heeft inmiddels geen last meer van afkickverschijnselen, of de behoefte naar drugs. Het enige wat ze echter wel heeft overgehouden aan haar verslaving zijn de slechte, onrustige nacht rusten.

    [ bericht aangepast op 22 april 2014 - 23:01 ]


    'Three words, large enough to tip the world; I remember you.'

    Ma topics.

    [ bericht aangepast op 15 april 2014 - 22:31 ]


    That is a perfect copy of reality.

    1 vrouwelijke prostitué graag ^^


    Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.



    Rol: Prostitue
    Naam: Asmara Bhatnagar


    Leeftijd: 23
    Geslacht: vrouwelijk
    Uiterlijk:
    Slanke dame met toch een redelijke voorgevel. Door haar indo afkomst heeft ze een licht getinte huid en heeft volle lippen. Haar toch perfecte taalkunde bevat wel een zwaar accent vanwege haar afkomst. Opmerkelijk aan haar is dat ze wel blauwe ogen heeft die iets groter zijn dan ze zouden moeten zijn. Ze is ongeveer 1,67 lang en heeft de vormen op de juiste plekken zitten. Vanwege haar (gedwongen) werkzaamheden draagt ze veelal weinig kleding of strakke kleding waarbij er stevige invloeden zijn van haar afkomst. Ze heeft bruin style haar dat rijkt tot over de Taille.
    Ze heeft een elegant loopje, bijna alsof ze over de vloer danst. Haar bewegingen zijn vrijwel soepel en het bewijs van een goede motoriek.
    Ziekte:
    PTST (post traumatisch stress stoornis) in combinatie met Psychoses. Wanneer zij in een psychose schiet zal zij zich in een andere wereld wanen dan ze is. Meestal begint dit met een flashback naar de gebeurtenissen in haar leven maar dit zal zich ombuigen naar een waanwereld waar veiligheid is. Door haar psychoses heeft ze haar wereld nu minder schadelijk gemaakt voor haar geest nu.
    Wanneer zij een flashback ervaart zal ze schreeuwen, huilen en vechten. Dit is doordat zij niet langer in de werkelijke wereld is maar in een gebeurtenis. Ze heeft met der tijd geleerd deze flashbacks te buigen naar een 'fijne', psychose.
    Ze ervaart deze dingen spontaan en dus zonder waarschuwing, het ziektebeeld is dus niet constant aanwezig.
    Karakter:


    Asmara is een meisje dat veel heeft gezien waardoor zij PTSS is gaan ontwikkelen die gepaard gaan met Psychoses. Buiten de tijden dat haar ziektebeeld opspeelt is een krachtige vrouw die het liefst vecht tegen het verschrikkelijke lot. Doordat ze hard vecht en dat veelal niet word geaccepteerd heeft ze een enorme pijngrens opgebouwd. Haar grote mond zit haar meer dan eens in de weg. Daarnaast is mevrouw erg prikkelbaar en kan om de kleine dingen in de brand vliegen, meestal is dit omdat zij zich terecht of onterecht aangevallen voelt.
    Buiten het tegendraadse karakter heeft ze ook een zorgzaam karakter. Wanneer zij ziet dat iemand hulp nodig heeft zal te hulp schieten. Echter is dit onmogelijk wanneer ze in een van haar psychoses zit. Ze zal beschermend zijn naar hen die het nodig hebben al moet ze er zelf onder lijden.
    Ze heeft hier echter geleerd dat alles een prijs heeft. Ze is intussen haar schaamte voorbij en zal wanneer ze iets nodig heeft haar lichaam verkopen om het voor elkaar te krijgen.
    Andere mensen (haar klanten) zouden haar omschrijven als exotisch. Niet alleen vanwege haar buitenlandse afkomst, maar ook om de lenigheid die zij bezit. Asmara is hypermobiel en dat wil zeggen dat haar gewrichten verder kunnen buigen dan bij 'normale' mensen.
    Emotioneel is ze van de uiting. Wanneer ze boos is, word ze boos, wanneer ze moet huilen huilt ze.
    Relaties**:
    Walsh Dexter Finley: Ze heeft gezien hoe deze man kan reageren en handelen naar elk ander hier. Maar op de een of andere manier kan ze met veel wegkomen bij hem. Waarom weet ze niet, maar ze beschouwd zichzelf als gelukkig.
    Landon Zachary Finley: Ze heeft een bloedhekel aan deze man. De reden is erg simpel, hij behandeld een van de Prostitués beter dan de rest. Iets wat bij haar immense woede omhoog brengt, ze ziet niet in waarom de een beter is dan de ander gezien zij allemaal het zelfde lot kennen. Het is niet zo dat ze het meisje ervoor aankijkt. In die zin gunt ze het haar ook wel. Haar woede komt tot uiting in een grote mond en opstandigheid tegenover de man. Hij spreekt haar gevoel van rechtvaardigheid aan. Tevens was deze man de eerste die ze had ontmoet in dit instituut, hij was het die haar dwong zichzelf te verkopen en dat neemt ze hem ontzettend kwalijk. Een gevoel dat niet zomaar zou verdwijnen en zorgt voor veel problemen wanneer hij in de buurt is.
    Extra:
    Asmara is in india geboren en getogen en is met haar ouders hier gekomen. Haar ouders waren van rijke afkomst en ze hadden het dus goed. Omstreeks haar 16e levensjaar zijn er een groep jongens het huis waar zij met haar familie woonde binnen gedrongen. Iedereen behalve haar vader werd vast gebonden. Haar vader werd intussen bedreigt om de kluis te laten zien.
    Echter had de man een ijdele trots en materialistische insteek in het leven. Voor haar ogen is haar broer ernstig mishandeld en vermoord. Haar moeder verkracht en vermoord. Pas toen de mannen zich vergrepen hadden aan haar en klaar waren om haar te vermoorden is haar vader gezwicht. In de tijd dat de mannen het geld inlaadde is zij gevlucht, maar niet op tijd om te zien hoe ook haar vader een kogel ontving. Ze heeft jaren lang op straat geleefd en ook daar de nodige gebeurtenissen mee gemaakt tot ze in een psychose raakte. De overheid heeft haar daarop van straat geplukt en haar in het intituut gedumpt.

    Asmara rookt en drinkt. Met drugs heeft ze niets, nooit geprobeerd omdat zij dat niet durfde.

    [ bericht aangepast op 16 april 2014 - 23:45 ]


    Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.

    Ik geloof dat ze zo voldoende is?


    Never forget what you are. The rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you.

    Moh, Naomi, ik wil zo graag maar ik twijfel... Overtuig mij :Y)


    Sidera nostra contrahent solem lunamque

    Mannelijk prostituee please :Y)


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Nevermind ik reserveer dat laatste familielid. Since it is a guy


    Sidera nostra contrahent solem lunamque

    Dit klinkt interessant,
    Ik twijfel alleen welke rol ik kan gaan doen (:<

    Okee ik heb al gekozen, ik wil wel een verpleegster.
    Dat heeft ook zoveel mogelijkheden ^-^

    [ bericht aangepast op 16 april 2014 - 12:08 ]


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    @Iris
    Me likey. Ze is goedgekeurd!

    @De rest
    Alles is bijgewerkt! ^^
    + Inderdaad, haha. Met een verpleegster kan je eigenlijk vele kanten uit. Ik ben benieuwd. ;p

    [ bericht aangepast op 16 april 2014 - 13:07 ]


    Rise and rise again until lambs become lions

    Clayton schreef:
    @Iris
    Me likey. Ze is goedgekeurd!

    @De rest
    Alles is bijgewerkt! ^^
    + Inderdaad, haha. Met een verpleegster kan je eigenlijk vele kanten uit. Ik ben benieuwd. ;p


    Nice ^-^
    Haha, het personage is bij veel betrokken maar is zelf geen 'hoertje'
    Lekker duister (:<


    The woods are lovely, dark and deep. But I have promises to keep, and miles to go before I sleep.

    Valyrian schreef:
    (...)

    Nice ^-^
    Haha, het personage is bij veel betrokken maar is zelf geen 'hoertje'
    Lekker duister (:<



    Haha inderdaad! In die woorden kan je het ook omzetten. Eigenlijk moeten ze gewoon effectief meehelpen aan het hele gebeuren qua verwondingen etc. waardoor ze echt midden in het hele gedoe belanden. En tegelijkertijd moeten ze ook de schijn ophouden als eventuele familieleden de instelling eerst willen bewonderen vooraleer ze hun dochter/zoon daar dumpen. Eigenlijk zijn hun personeelsleden dus half zo slecht als de drie familieleden. Soort van. ;p

    Ohja! Er mogen trouwens ook verraders onder het personeel zitten of twijfelingen bij één van de drie. :Y)


    Rise and rise again until lambs become lions

    Hebben ze ook echt die ziekte dan, of is ze dit verteld geworden en hebben ze het helemaal niet?


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Rol:
    Prostituee
    Naam:
    Clinton "Clint" Emanuel Rose
    Leeftijd*:
    17 jaartjes jong. Verjaard op 22 Februari
    Geslacht:
    Mannelijk
    Uiterlijk:
    komt
    'Ziekte'
    Er wordt Clint gezegd dat hij een Schizoïde persoonlijkheidsstoornis heeft. Dit is echter niet waar. Hij is gewoon niet heel goed in het contact leggen met anderen.
    Karakter:
    Relaties**:
    komt
    Extra:
    komt

    [ bericht aangepast op 16 april 2014 - 13:40 ]


    Egal was kommt, es wird gut, sowieso. Immer geht 'ne neue Tür auf, irgendwo.

    Nageki schreef:
    Hebben ze ook echt die ziekte dan, of is ze dit verteld geworden en hebben ze het helemaal niet?


    Ja, daar heb ik ook al over nagedacht. Ik stel voor dat als ze daar geplaatst zijn door één van die drie familieleden dat ze een ziekte hebben die dus niet echt is. Dus dat ze eigenlijk kerngezond zijn - ze moeten immers ook in goede gezondheid zijn om hun 'job' te kunnen uitoefenen -
    En dat als ze drugsverslaafd zijn en door één van de drie van straat werd geplukt dat ze een soort van ziekte verzinnen als er eventueel bezoekers langskomen, om het echter te maken. Deze zijn dan ook niet ziek. En bijvoorbeeld dat Iris' personage een uitzondering is gezien ze door de overheid is geplaatst en geen van de drie dus eigenlijk daarover controle hadden. Is dit duidelijk? Of klinkt het allemaal wat vaag want dan moet ik het aanpassen. ;p


    Rise and rise again until lambs become lions