• LINK

    Evelyn Rose is een jonge zuster werkend in het ziekenhuis in Boston, Massachusetts. Ze is een succesvolle verpleegster, heeft een appartement twintig minuten van haar werk vandaan, en geweldige vrienden. Maar wat ze niet heeft is familie, ze weet niets van haar familie, geen voornamen, helemaal niets. Tot haar jeugd is ze opgegroeid in een weeshuis en heeft ze naast haar middelbare school ook nog gewerkt serveerster om voor een appartement te sparen.
    Evelyn is nooit echt nieuwsgierig naar haar familie geweest, tot dat er op een dag een brief op de deurmat ligt met daarin "Ik weet meer over je ouders, kom naar Storybrooke, Maine."
    Eerst vertrouwde ze de brief niet, maar toch had Evelyn besloten om naar Storybrooke te gaan en de eigenaar van haar brief te vinden en hopelijk meer te weten te komen over haar ouders. Ze vraagt aan bewoners of ze de handschrift herkennen van de persoon die haar naar Storybrooke had gelokt, maar niemand blijkt het te herkennen. Teleurgesteld en uitgeput stopt ze er mee en neemt ze een bezoekje aan de haven om te genieten van het geluid van de golven.
    Maar wat ze niet weet is dat de eigenaar van haar brief haar al de hele tijd had gevolgd. Zouden de antwoorden over haar familie in Storybrooke liggen?


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Klinkt leuk, ik neem een kijkje ^^


    But I still have this faith in the truth of my dreams.

    Spannend, abo :)


    Firm believer of all that is magic