• Hoi iedereen Ik zoek een paar rollen voor mijn story.
    Hier is een stukje van het verhaal:
    Kelly, Stella, Emily en Mara zijn 4 beste vriendinnen en de populairste meiden op school. De leider van de groep, Emily, ook wel de liefste meid ter wereld genoemd door de volgelingen, en de allergrootste bitch genoemd door de onpopulaire nerds, is de godin van de 3 meiden. Ze zijn allemaal op zoek naar de ware en wanneer ze op reis gaan naar Amerika verandert heel hun leven. Emily krijgt een aanbod om een model te worden van Victoria's Secret. Ze weet niet voor wie ze moet kiezen. Ze besluit om de modellen eerst te leren kennen en een week op proef te gaan. Daar leert ze de knappe Lily kennen en ze worden beste vriendinnen. Langzaam worden ze verliefd op elkaar. Maar wat Emily niet weet is dat Mara verliefd is op haar.
    Stella woonde vroeger in Amerika met haar ouders. Maar haar vader verdween enkele jaren geleden. Ze leert in een bar Stephen kennen. Hij is 46 maar ondanks de leeftijd zijn ze dolverliefd op elkaar. Kelly denkt dat er een verband is met de vader van Stella en Stephen. Ze probeert de situaties van de meisjes in de gaten te houden, maar wanneer alles uit de hand loopt...

    De rollen die ik nog nodig heb:
    - Lily
    - Stephen
    - Stella's Moeder
    - 3 populaire mensen
    - 3 nerds
    klasgenoten:
    -2 Antwerpenaren
    -1 Braziliaan
    -1 Albanees
    -2 japanners
    -1 chinees
    -2 Engelsen

    een lijstje:
    Lijstje :
    Rol:
    Volledige naam :
    leeftijd :
    Geboorteplaats :
    Karakter :
    Uiterlijk (liefst geen beroemd iemand) :
    Situatie :
    Extra:

    Dankje

    [ bericht aangepast op 1 jan 2015 - 13:35 ]

    Ik wil de rol van Lily wel maken maar is dat een jongen of een meisje?


    Smiling but we're close tot tears, even after all those years

    Ik wil wel een populair iemand maken. :)


    "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

    Wat bedoel je eigenlijk met situatie?


    "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

    Of nee, ik maak wel één van de nerds. Hihi


    "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."



    Rol: één van de nerds.
    Volledige naam: Jade Zoe Greenson.
    leeftijd: 18, 19 mei geboren.
    Geboorteplaats: Londen, Engeland.
    Karakter: Jade is een lief meisje. Ze wordt vaak verlegen genoemd. Mysterieus is ze zeker. Ze praat niet veel, alleen maar tegen vrienden, dat zijn er maar een paar.
    Uiterlijk (liefst geen beroemd iemand): Jade heeft van nature lichtbruin haar. Ze heeft het blond geverfd. Van de zon is het steeds lichter gaan worden, dus zijn sommige plukken lichtblond. Ze heeft niet helemaal stijl haar, maar een beetje slag. Meestal heeft ze het op een losse knot zitten, maar soms ook los. Het haar komt tot onder haar borsten. Haar ogen hebben veel verschillende kleuren. Soms zijn ze donkergroen, soms groen-grijzig maar soms ook donkergrijs. Ze zitten verscholen achter een bril, dus je kan het niet goed zien. Ze is niet bleek. ze heeft meestal een klein tintje bruin in haar gezicht. Ze heeft altijd een bril op, dat moet ook, want anders kan ze niet goed zien.
    Situatie: Jade is geboren in een klein wijkje nog net in Londen. Toen ze twee jaar was, kreeg ze een broertje, Noah. Ze zijn al een paar keer verhuisd, omdat Jade zo erg gepest was. Nu nog steeds eigenlijk, maar ze laat er niks van merken. Nu zit ze op school bij Kelly, Stella, Emily en Mara. Noah, (die nu 16 is) weet dat ze wordt gepest. Hij wilt haar zo veel mogelijk beschermen, wat ook aardig lukt. Hij is 1,89 en is sterk, dus daar durven ze niet vaak tegen op. Hun moeder en vader werken hele dagen, dus moeten ze vaak voor hun zelf zorgen. Aangezien Jade en Noah allebei graag koken, hebben ze wel goed en lekker eten. Ze wonen in een rijtjeshuis, niet klein, niet groot.
    Extra:
    -Ze hebben huisdieren, 2 katten en 1 hond.
    -Ze kunnen allebei goed koken.
    -Jade kan goed leren, maar Noah die heeft er vaak moeite mee. Jade helpt Noah ook vaak.
    -Jade heeft claustrofobie (dat betekent dat je niet in kleine, afgesloten ruimtes durft) en hoogtevrees.
    -Jade heeft vanaf haar negende tot haar twaalfde op hockey gezeten. Ze is er af gegaan, omdat ze daar ook gepest werd.
    -Jade is 1,71 en weegt 57 kilo.

    [ bericht aangepast op 4 jan 2015 - 15:10 ]


    "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

    Rol: Populair meisje.
    Volledige naam: Poppy Louise Roland.
    Leeftijd: zeventien jaar.
    Geboorteplaats: Cambride, Engeland.
    Karakter: Poppy is een kletskous. Ze kan urenlang over koetjes en kalfjes praten, maar ze kan ook serieuze gesprekken voeren. Ze is gezellig, mensen vinden het leuk om met haar om te gaan. Ze kan wel eigenwijs zijn, en ze kan er absoluut niet tegen als iemand haar tegenspreekt. Ook is ze een enorm slechte verliezer. Alleen al als ze een potje Scrabble verliest is ze uren chagrijnig.
    Uiterlijk: Poppy is 1,70 lang. Doordat ze jaren op ballet heeft gezeten, heeft ze een lenig, gespierd lichaam. Ze heeft lang, blond haar en donkerblauwe ogen. Ook heeft ze sinds kort een navelpiercing.


    Situatie: -
    Extra: Poppy's moeder was in haar jonge jaren een erg bekende ballerina. Na de geboorte van haar dochter stopte ze met dansen, maar zodra Poppy vier jaar geworden was schreef ze haar in bij één van de beste dansscholen van Engeland. Al snel bleek dat Poppy net zoveel talent had als haar moeder. Ze moest elke dag urenlang trainen. Niet alleen op dansles, maar ook thuis, waar ze door haar moeder gedrild werd. Poppy's hele leven bestond uit dansen. Ze had weinig tijd om met vriendinnen af te spreken. Dat veranderde toen ze op haar 15e tijdens het dansen haar enkel brak. Het herstellen ging langzaam, en ze zou nooit meer zo goed zijn als ze ooit was. Daarom is Poppy, tot haar moeders grote verdriet, gestopt met dansen.


    Han såg ut så som drömmar känns som.


    Rol:
    Lily.
    Volledige naam:
    Lily Azealia Roman
    leeftijd:
    22. Lily is geboren op 7 Augustus.
    Geboorteplaats:
    Lily is geboren in Miami, Florida.
    Karakter:
    Lily heeft een sterk karakter. Ze weet wat ze wil en ze weet meestal heel goed hoe ze dat moet krijgen. Als ze het ergens niet mee eens is laat ze dat merken ook. Ze heeft er geen moeite mee om haar mening te uiten en ook haar gedachtes laat ze makkelijk horen als ze daar zin in heeft. Lily is een brutale dame en soms behoorlijk fel. Sommige mensen houden dingen achter om anderen niet te kwetsen. Nou, dat hoef je bij haar niet te verwachten. Lily zegt waar het op staat en is eerlijk. Zelfs als het heel hard over komt. Ze zal alleen liegen als het haar echt beter uit komt. Lily geeft iedereen een kans en als je het waard bent krijg je zelfs een tweede kans. Lily is eigenlijk net een spiegel. Ben je vriendelijk en aardig tegen haar, dan is zij dat naar jou ook. Gedraag je je als een bitch, dan doet zij het net zo makkelijk terug. Zo simpel is het. Lily is erg uitdagend en ook behoorlijk charmant. Dit is een ietwat gevaarlijke combinatie, maar ze gaat er zelf aardig goed mee om. Bij veel dingen dat ze doet hoopt ze er enige reactie uit te krijgen bij andere mensen. Hierdoor komt ze soms wat impulsief over, vooral omdat ze vaak een beetje de 'Rebel' uithangt voor die reacties. Lily is behoorlijk charmant, altijd al geweest. Zelfs als een klein kind had ze vele charmes, waardoor ze zo'n geliefd kind werd die iedereen wel kende. Soms lijkt het dan ook alsof ze constant aan het flirten is, maar vergis je niet. Dit is lang niet altijd het geval. Als ze echt met opzet flirt, dan doet ze het ook erg goed. Ze heeft al velen makkelijk om haar vingers gewikkeld, al doet ze met veel van haar contacten helemaal niks. Lily houdt van flirten, maar daar houdt het dan ook op als ze in een relatie zit. Ze is wel trouw in een relatie, maar een beetje flirten met niemand is gewoon niks voor haar. Lily is geen meisje dat zich snel schaamt, integendeel. Ze heeft bijna nooit ook maar een beetje schaamte gevoeld. Doet ze bijvoorbeeld iets fout voor een hele groep, dan lacht ze gewoon mee. Het zijn meer de mensen die bij haar zijn die zich vaak schamen, want met Lily erbij weet je dat de spotlight op je gericht gaat worden. Random mensen aanspreken, midden in een drukke straat gaan roepen en midden op de dansvloer staan. Nee, met dat soort dingen heeft ze totaal geen moeite.
    Uiterlijk:
    Lily is een erg mooie, jonge vrouw. Haar huid is altijd wel gesierd met een tintje, gewoon omdat ze heel snel bruin wordt. Hier past haar donkere haar goed bij. Ze heeft donkerbruin, stijl haar. Haar lange lokken zijn totaal niet moeilijk en er valt dus van alles mee te doen. Ze heeft bruine ogen met hier en daar blauwe en grijze stipjes. Deze zijn omringt met volle wimpers. Verder heeft ze dunne wenkbrauwen, een vrij kleine neus en volle lippen.
    Lily heeft een goed lichaam, wat logisch is als model. Ze haalt net de 1.75. Ze is slank en gespierd. Niet op de mannelijke manier, meer op een lenige manier. Er is dan ook heel weinig vet op haar lichaam te bekennen. Ze heeft van zichzelf een zandloperfiguur. Ze heeft vergeleken met haar kleine taille, wat bredere schouders en heupen. Ook heeft ze volle rondingen op de juiste plaatsen.
    Lily's stijl is altijd al erg stijlvol en 'in' geweest. Ze is opgegroeid in een rijke buurt in Miami en had daardoor een ton aan dure, mooie kleding. Verder is ze dol op hakken, maar als ze een rustig dagje heeft zie je haar sneller op platte schoenen. Verder gebruikt ze qua make up meestal wat mascara, oogpotlood en lippenstift. Als ze er zin in heeft wat eyeliner.
    Situatie:
    Lily is gewend aan een rijk leventje. Haar ouders hadden beide een goede baan. Lily groeide op als enig kind in een villa midden in Miami. De overdreven, luxe levensstijl was ze daarom gewend als klein meisje. De meeste vrienden die ze had kwamen echter uit de minder rijke buurten. Lily had niks met de kinderen uit de rijke buurt. Lily was niet bang om vies te worden, en haar ouders waren erg vrij dus ze kon veel doen.
    Ze is altijd al populair geweest, ook op de middelbare school. Daar wou ze eerst in het basketbal team, maar ze werd niet toegelaten omdat ze een meisje was. Uiteindelijk is ze in haar tweede jaar een cheerleader geworden. Zodat ze alsnog dicht bij de sport zat en kon bewegen. Op haar 15e werd ze ontdekt als model en ze kreeg al vele klusjes aangeboden. Deze werden steeds groter en het hoogtepunt kwam op haar 20e. Toen ze werd gevraagd voor Victoria's Secret.
    Tegenwoordig leeft ze in een luxe penthouse in New York. Deze is dichtbij het vliegveld, zodat ze snel weg kan als ze weer een shoot ofzo krijgt. Ze heeft vrij veel vrienden in New York. Ook is ze een van de bekendste modellen van Victoria's Secret en heeft ze een goede band met de meeste modellen.
    Extra:
    ~ Lily kent een aantal talen. Engels, Spaans, Portugees, Italiaans, Frans en Russisch. Dit komt goed van pas met haar werk.
    ~ Voordat ze model werd wou ze een chirurg worden.
    ~ Lily zegt geen nee tegen sigaretten en alcohol, maar ze doet het niet te vaak.
    ~ Lily is een bekend gezicht in het nachtleven. Ze houdt ervan om uit te gaan naar clubs of bars.


    El Diablo.

    Ik wil nog wel een populaire doen :) :$


    "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."


    Rol: één van de populaire mensen.
    Volledige naam: Bella Giorgia Florentina Bianchi.
    -Bella betekent beeldschoon.
    -Giorgia betekent landwerker.
    -Florentina betekent bloeiend.
    Leeftijd: 19 jaar, ze is op 17 mei 1995 geboren.
    Geboorteplaats: Florence, Italië. Florence wordt ook wel Firenze genoemd.
    Karakter: Bella is een zelfverzekerd meisje. Haar moeder heeft haar zo opgevoed. Ze heeft geen idee waarom, het moest gewoon. Ook heeft ze geleerd van haar moeder om geen gevoelens te tonen aan iemand. Ze heeft veel aandacht en daar houdt ze ook van. Zeker van de jongens. Ze houdt zich niet in lange relaties, maar houdt van one night stands. Ze is een sportief meisje. Ze doet twee keer in de week hardlopen en één keer in de week tennis. De enige sport wat ze echt niet kan en heel erg haar is turnen. Bella lijkt op het eerste gezicht heel aardig, maar dat is ze alleen maar voor de populaire mensen. Ze weet wat ze moet zeggen als ze je wilt kwetsen.
    Uiterlijk (liefst geen beroemd iemand): Bella heeft een getinte huid, dat komt toch omdat ze in Italië is opgegroeid en daar veel in de zon gezeten. Ze heeft wat sproetjes in haar gezicht, maar dat zie je niet, want ze heeft bijna altijd make-up erover. Verder heeft ze een smalle neus, dat heeft ze van haar moeder. Ze heeft heeft een kleine mond met volle lippen, waar geen make-up over zit. Ze houdt van jongens en is dus vaak aan het zoenen, waardoor haar lipstick of -gloss er af gaat. Ze heeft witte en rechte tanden waar ze heel blij mee is. Ze heeft donkerbruine ogen. Meestal heeft ze alleen wat eyeliner op en geen mascara, want ze heeft toch lange wimpers. Ze heeft lang, krullend, donkerblond haar. Altijd heeft ze het los hangen. Misschien een enkele keer op een staart. Ze is slank. Ze is 1, 64 en 51 kilo.
    Situatie: Op 17 mei 1995 werd het tweede kind van familie Bianchi geboren in Florence. Het eerste kind was een zoon, Rafael Donatello Giannino Bianchi (23). Bella is daar opgegroeid tot haar twaalfde. Haar vader en moeder waren uit elkaar gegaan toen ze elf was. Haar moeder is ergens anders heen verhuisd en de vader, Rafael en Bella bleven in Florence. Toen ze twaalf jaar was, had haar vader een nieuwe vrouw gevonden. Ze gingen trouwen en de vader, Rafael en Bella zijn toen verhuisd naar Liverpool, Engeland. De vrouw heeft drie kinderen. (Die kinderen zijn dus nu die leeftijd). Julia Thompson (20), Lizzy Thompson (18), en Alice Thompson (17). Een echt meidengezin dus. De eerste jaren had de familie Bianchie het erg moeilijk met het spreken van de taal. Rafael en Bella hadden al wel Engels gehad op hun Italiaanse school, maar echt 100% spreken konden ze niet. Als ze allemaal er al wat jaren wonen, gaat de taal steeds makkelijker, alleen behouden ze nog steeds wel een beetje het accent.
    Extra:
    -Ze heeft veel moeite met leren en huiswerk. Ze heeft 2 klassen over moeten doen.
    -Haar moeder heeft ze vanaf haar elfde al niet meer gezien.
    -Ze houdt van sporten.
    -Bella wilt graag op haar zelf wonen in een appartement. Daarom doet ze vaak klusjes, babysitten, helpen in een restaurant, etc.
    -Ze wil later iets met dieren doen of schoonheidsspecialiste worden.
    Ik had nog een vraag, waar is de school? in Nederland, Engeland of Amerika? of ergens anders?

    [ bericht aangepast op 5 jan 2015 - 7:46 ]


    "We lose ourselves in books, we find ourselves there too."

    Rol: Een van de populaire meiden
    Volledige naam : Kelly Stacey Shelley Diamond
    leeftijd : 19, ze is geboren op 25 mei 1995
    Geboorteplaats : L.A. Amerika, ze is opgegroeid in een rijk gezin. ze is enig kind dus kreeg altijd alles. ze is 3 keer verhuisd, van L.A. naar New York. Van New York naar Miami. En van Miami terug naar L.A.
    Karakter : ze is heel arrogant, maar op haar manier ook weer perfect. Ze kan heel mooi zingen, en weet dat. ze heeft een minachting voor mensen die minder zijn.
    Uiterlijk (liefst geen beroemd iemand) : Blond, Blauw/Groene ogen, 1,79 lang. Licht Getint, Smalle wipneus, krult altijd haar haar. heeft altijd make-up op
    Situatie : Ze is enig kind, en heel verwed, haar ouders doen alles voor haar. Ze heeft beauty & Brains. ze heeft geen moeite met leren, heeft altijd iemand die dingen voor haar doet
    Extra: ze is model.

    Rol: Braziliaanse klasgenoot
    Volledige naam: Dani Aquila Dos Santos
    Leeftijd: Dani is 23 jaar jong en geboren op 23 juni.
    Geboorteplaats: Dani is geboren en getogen in een favella in de stad Rio de Janeiro. Nadat zijn ouders eindelijk genoeg geld hadden gespaard is Dani met zijn gezin naar [de stad waar het verhaal zich afspeelt] verhuist.
    Karakter: Dani staat positief in het leven en is vriendelijk naar iedereen. Hij hoort dan misschien bij de atleten van de school, dit betekent echter niet dat hij wil pronken met zijn status. Dani is een gezelligheidsmens en heeft graag een grote groep mensen om zich heen. Hij is zeer sportief en stelt zich tijdens zijn sport bescheiden op. Dani is als vriendje een zeer beschermende jongen die je het liefst elke minuut van de dag vasthoud in zijn sterke armen. Hij is zeer zorgzaam en ook op gebied van romantiek weet hij de nodige informatie om het zijn meisje geheel naar het zin te maken.
    Uiterlijk (liefst geen beroemd iemand): Dani heeft korte zwarte haartjes en donkerbruine ogen waar al vele meisjes in zijn verdronken. Hij heeft een zeer gespierd lichaam door zijn bijna overdreven work outs en zijn grote passie voetbal. Dani is vrij groot namelijk 1,88 en weegt zeker 80 kilo. Hij heeft een prachtig gebit en een paar goede lippen, waarmee zijn glimlach bijna perfectie lijkt uit te stralen. Ook heeft Dani een aantal tattoos op zijn lichaam staan, namelijk op zijn borstkas en eentje op zijn linker scheenbeen.

    http://favim.com/image/1635724/

    Situatie: Juan en Destina Dos Santos zette Dani als eerste op de aarde, gevolgd door zijn 3 jaar jongere broertjes, Gustavo en Luiz, en zijn 5 jaar jongere zusje, Angelica. Het gezin woonde tot Dani's 11e levensjaar in de grote favella van Rio de Janeiro. Hier leerde Dani voetballen en op een klein schooltje de basis van het primair onderwijs. Doordat het onderwijs nooit 100% soepel verliep, door vele onderbrekingen van de problemen in de favella, heeft Dani een kleine achterstand op school.
    Extra: Dani is een ambitieuze sportman en geeft zijn hart en ziel aan zijn geliefde sport voetbal. Hij behoort tot het Braziliaanse elftal en krijgt hierdoor vaak vrijstellingen van school om te trainen met het nationale team. Ook heeft Dani een relatie met Jill, een kleine blondine die fanatiek aan atletiek doet. Ondanks zijn sport rookt Dani regelmatig een sigaret of als het even kan een joint. Dit laatste doet hij alleen als hij in zijn thuisland Brazilië is en zijn beste vriend van vroeger in de favella bezoekt, die een aardige naam heeft in het drugs wereldje van Zuid Amerika.

    Als je me een berichtje wilt sturen als je verhaal begint zou ik dat geweldig vinden (flower)

    [ bericht aangepast op 28 jan 2015 - 21:46 ]

    Rol: Antwerpenaar
    Volledige naam : Stefanie Rosa 'Stefke' Maas
    leeftijd : 18 jaar, geboren op 27 september 1996
    Geboorteplaats : Antwerpen, België
    Karakter : Druk, luidruchtig, grappig, sociaal, snel op haar tenen getrapt, ongeduldig, sarcasme is volgens haar de eerste taal die ze kende "omdat ze het nu zo vloeiend spreekt".
    Uiterlijk (liefst geen beroemd iemand) :


    Situatie : Stefanie is enig kind, maar spijtig genoeg ook wees. Stefanie haar moeder stierf bij haar geboorte en toen ze 5 was haar vader in een auto ongeluk. Ze werd al snel geadopteerd door de familie Maas, waar ze twee jongere zusjes heeft (Mila en Jana), en een oudere broer (Thomas). Ze is momenteel single en heeft ook nog nooit een vriendje gehad.
    Extra: /


    "Hi, we're Liam, Louis, Niall and Harry. Because without Zayn, we're not One Direction.." - Liam Payne

    Rol:


    Engelse klasgenoot.
    Volledige naam :
    Mabel Dion.
    leeftijd :
    Zeventien jaar.
    Geboorteplaats :
    Londen, Engeland.
    Karakter :
    Mabel is vooral een erg stil meisje. Ze houdt zich graag op de achtergrond en valt daardoor niet echt op. In een grote groep voelt ze zich niet goed op haar gemak en zegt ze dan ook bijna niets tot niets. Ze is het liefst alleen of met maar één enkele persoon waar ze zich bij zich op haar gemak voelt. Ze vertrouwt mensen niet snel en heeft meestal al snel door hoe mensen in elkaar zitten. Daarom trekt ze meestal al heel snel conclusies over wat ze van iemand vindt. Zodra ze eenmaal een oordeel over je heeft is ze daar niet snel vanaf te brengen. Vertrouwen doet ze helemaal niet snel. Ze is bang dat je haar zal kwetsen zodra ze je vertrouwt en is daar meestal een beetje voorzichtig mee. Het kan jaren duren voordat ze je echt vertrouwt, maar dan moet ze voor haar gevoel ook echt alles van je weten. Van je schoenmaat tot je lievenlingseten. Ze is niet blij met veranderingen. Ze moet altijd precies weten wat er gaat gebeuren en je kan haar niet snel op andere gedachten brengen. Keuzes maken vindt ze enorm moeilijk en ze doet er dan ook heel lang over, maar als ze haar keuze eenmaal heeft gemaakt is ze niet op andere gedachten te brengen. Mabel heeft ook een zwak voor dieren en de natuur. Daar is ze graag alleen om tot rust te brengen. Ze hoeft niet veel vriendinnen te hebben, alleen maar een paar die ze meer vertrouwt dan haarzelf. Mensen waarvan ze weet dat ze erop kan rekenen. Naïef is ze zeker niet, al kan ze op anderen wel zo overkomen. Ze denkt juist heel erg na over dingen voordat ze iets doet, soms zelfs iets te veel. Toch kan ze er niets aan doen. Ze is nou eenmaal hoe ze is. Haar grootste hobby is lezen. Boeken verslindt ze al haar hele leven en ze zal er nooit genoeg hebben. Al die verhalen vindt ze fasinerend. Ze wilt graag ook een mooi verhaal, maar ze vindt haarzelf nogal saai. Haar grootste droom is vliegen en ze zal er dan ook alles voor doen om haar kracht onder controle te krijgen.
    Uiterlijk:
    Mabel heeft bruine lokken haar die helemaal tot de onderkant van haar rug reiken. Haar huid heeft een beetje een bruine tint en haar ogen zijn zo donker bruin dat ze bijna zwart lijken. Ze heeft altijd een rustige en dromerige uitstraling, al komt dat waarschijnlijk omdat ze net zo stil is als haar gezicht zich voor doet. Ze kijkt je ook vaak niet aan als je tegen haar praat of zij tegen jouw. Ze heeft een lange neus en smalle, zachtroze lippen. Ze is erg licht en smal gebouwd. Er zit amper een beetje vet aan haar lichaam, wat ze vroeger juist fijn vond, maar nu steeds onzekerder van wordt. Haar vrouwelijke vormen zijn op haar zestiende nog nergens te vinden. Ze draagt vaak lichte kleren. Liever jurkjes dan broeken, al vindt ze broeken ook prima. Ook hakken zijn haar favoriet, waar ze prima op kan lopen. Een klein laagje make-up bedekt haar gezicht, maar heel weinig hoewel ze zonder de deur niet eens uit wilt gaan.
    Situatie :
    Mabel is technisch gezien opgevoed door haar moeder. Dit komt doordat haar vader haar al op jonge leeftijd heeft verlaten en sindsdien vindt Mabel het ontzettend moeilijk om mensen te vertrouwen.
    Extra: -


    She was always looking for more..

    Rol:
    Stephen
    Volledige naam:
    Stephen Ryan Lakefield
    leeftijd:
    46 jaar oud
    Geboorteplaats:
    Stephen is geboren en getogen in San Francisco, California, maar verhuisde voor zijn werk naar [stad waar het zich afspeelt]
    Karakter:
    Stephen is een vriendelijke man met zijn hart op de goede plaats. Ondanks zijn leeftijd is hij nog vrij sportief en houd hij wel van even naar buiten, of het nou een stuk hardlopen is of gewoon even een frisse neus halen. Stephen is zeer georganiseerd en heeft alles graag op orde.
    Hij is gebrand op winnen en succesvol zijn maar kent zijn grensen.
    Uiterlijk (liefst geen beroemd iemand):
    Stephen is ongeveer 1,80 lang en heeft de nodige spieren. Hij heeft donkerbruin haar en een lichte kleur van ogen.

    https://angloam.files.wordpress.com/2008/02/196237847_324acd4134-1.jpg

    Situatie:
    Stephen komt uit een rijk gezin en heeft 1 jonger broertje. Toen hij 15 was scheiden zijn ouders. Stephen trok bij zijn vader in terwijl zijn broertje bij zijn moeder bleef en naar Europa verhuisde. Met beide heeft Stephen geen contact meer. Hij is twee keer getrouwd geweest maar beide huwelijken mislukten. Ook heeft hij geen kinderen, ookal is dat nog wel een grote wens.
    Extra:
    * Stephen is een succesvol zakenman en heeft een hoge functie bij een bank
    * Stephen is allergisch voor dieren met haar
    * Stephen woont in een redelijk groot appartement net buiten het centrum
    * Zijn beide huwelijken zijn mislukt doordat hij vreemd ging

    [ bericht aangepast op 7 feb 2015 - 20:59 ]

    Rol:engelse klasgenoot
    Volledige naam : Sanne rouppe
    leeftijd:18
    Geboorteplaats:
    Karakter: ze is niet zo'n meeloper figuur dat alles wil doen om maar populair te worden. Ze heeft nog liever maar 1 vriend die echt om haar geeft dan 100 vrienden de haar hele naam waarschijnlijk niet eens weten sanne komt over als een luid iemand. Maar is best verlegen. Ze is een echte boeken wurm
    Uiterlijk (liefst geen beroemd iemand:


    Situatie : sterke band met haar broer die nu militair is in het leger. Haar moeder heeft ze nooit gekend en haar vader is een 3 jaar geleden overleden in een brand. Zij en. Haar broer hadden toen niemand meer en moesten volledig voor zichzelf zorgen.
    Extra: /

    [ bericht aangepast op 22 feb 2015 - 9:34 ]