• 100 jaar geleden. De derde wereldoorlog breekt los. Vernietiging en armoede was er overal waar je kon kijken. Mensen veranderde in beesten, winkels werden leeggeroofd. En om een beetje geld verraden de mensheid elkaar steeds meer. Het vertrouwen onderling was compleet weg. De huizen die nog overeind stonden waren bijna onbewoonbaar. En waar armoede is, komt ziekte. Een ziekte die vernietigend was voor de mensheid. De oorlog stopte, in de hoop de ziekte zo ook te stoppen. Echter hielp het niet. De ziekte breidde zich steeds meer uit, de wereldbevolking kromp enorm. En zo ging dit een hele tijd door. Tot er uiteindelijk een nieuwe generatie werd geboren. Een generatie die imuum was tegen de ziekte. Deze generatie zou de wereld weer moeten opbouwen. Hiervoor werd een belangrijke beslissing gemaakt. Er werd een grote muur gebouwd. Aan de ene kant zouden alle jongens leven, en aan de andere kant zouden alle meiden leven. De meiden zorgde voor medicijnen, zorgde dat de wederopbouw werd gestart en gaven scholing. Terwijl aan de andere kant van de muur, de jongens nieuwe huizen begonnen te bouwen, wegen aan begonnen te leggen, en alles zoveel mogelijk aanpakte. De afspraak werd gemaakt, de muur pas naar 100 jaar neer te halen. Jongens en meiden hebben elkaar nog nooit gezien, enkel over elkaar geleerd, foto's gezien en misschien wat andere nuttige informatie gehad. Gaat het goed als de muur wordt gesloopt? Leren ze elkaar de dingen waar ze gespecialiseerd in zijn? Of gaat het weer compleet fout en is de wereld echt verloren?


    Maar hoe planten men zich nou voort? Heel simpel, de mannen vanaf 18 jaar doneren hun sperma. Wanneer dit gedaan is kunnen vrouwen bezwangerd raken. Is de vrouw zwanger van een jongen, dan gaat het kind bij de vader leven. Is de vrouw zwanger van een meisje , dan leeft het kind bij de moeder


    ~Regels en andere nuttige informatie~
    ~Het meiden gebied heeft een koningin en het jongens gebied een koning, alleen hun hebben contact met elkaar via bijvoorbeeld brieven, onthoud dat hun elkaar ook nog nooit hebben gezien.
    ~Wanneer de muur omlaag gaat mogen de jongens en de meiden zich mengen met elkaar
    ~16+ is toegestaan
    ~Wees vriendelijk tegen elkaar <3
    ~Geen perfecte personages


    Jongens
    ~




    Meiden
    ~

    [ bericht aangepast op 3 mei 2015 - 20:19 ]

    Ik zou graag een meisje reserveren ^^


    We all just wanna be somebody

    Ik wil wel graag een meisje
    Als je twee rollen mag ook een jongen
    Maar ik heb een vraagje. Als de muur al 100 jaar staat hoe kunnen ze dan nog jong zijn/ voorplanten. Of zijn ze al bejaard ofzoiets?


    The Clock Is An Illusion And We Are All Trapped In It. Fye • Onism • Astrophe • Alazia

    Tuurlijk mag je ook meerder personages spelen (:

    Allebei gereserveerd dan (:

    En whoeps goeie daar zit dus een plot hole. Ik denk omdat de meiden kampen met medicijnen werken dus Inseminatie denk ik dan?

    Je kan ook doen dat de mannen hun goedje doneerde en de vrouwen dat op de juiste leeftijd binnengespoten kregen (als een soort van donor) en er werd afgesteld of het een man of een vrouw werd en als het een man werd werd het kind aan de sperma donor gegeven om op te voeden en bij een meisje mocht de moeder het gewoon houden

    Misschien is dat een oplossing voor je plothole


    The Clock Is An Illusion And We Are All Trapped In It. Fye • Onism • Astrophe • Alazia

    Oewhh das een goeie thanks!

    Ik wil graag een meisje reserveren!


    i wish that i could wake up with a pizza!

    Ik zie echt voor me dat hierdoor veel homo en lesbo stellen zijn.:')


    You were born original, don't die as a copy.

    Is goed (:

    en ja dat zou best kunnen (:

    Zou ik een jongen mogen? :3


    "I'm fine with internet communication, it's just the real life I have problems with!" ~ Dan Howell

    Tuurlijk! (:

    Kan ik een jongen en een meisje als tweeling krijgen? Als dat niet kan, zou ik graag een jongenstweeling willen (:


    "At least I am much stronger than when I was unaware of my own weakness."

    Natuurlijk kan dat :D

    Fijn! Ik denk nog even na over de faceclaims, hoe oud minimaal en maximaal?


    "At least I am much stronger than when I was unaware of my own weakness."

    Je hebt geen minimale leeftijden ( alhoewel het moeilijk is een baby te spelen) en ook geen maximale leeftijd. Zo lang jij gewoon interactie kan hebben , en je prettig voelt bij je personage is het helemaal prima (:

    Ah, is goed. Mijn rollen komen zo, ik faceclaim Chris Evans voor mijn man en Willa Holland voor mijn vrouw.


    "At least I am much stronger than when I was unaware of my own weakness."