• BEAUMOND CARSTAIRS

    Sniping is poetry in slow motion ——— up until you pull the trigger.

    • NAAM
    Beaumond Carstairs

    Beaumond is vernoemd naar zijn grootvader vanaf zijn moeders familie. Beaumond staat voornamelijk bekend onder een simpele verkleining — Beau. Binnen het leger stond hij slechts bekend als Frappé — oftewel, geraakt.


    • LEEFTIJD
    23 • April, 9

    Beaumond is geboren op een frisse lentedag — wat hem een ram maakt. Tijdens zijn laatste twee verjaardagen was Beaumond op het front.


    • HERKOMST
    Frankrijk

    Beaumond is geboren in Pérols — een klein dorpje gelegen naast Montpellier aan de Franse kust bij de Middellandse Zee. De grote boerderij van de Carstairs is al generaties lang in de familie en Beaumond's favoriete plaats op de wereld. Beaumond is opgegroeid met de golven en de zee en een echte waterrat — zeewater kan hem als geen ander kalmeren.


    • ROL
    Scherpschutter

    Beaumond is op zijn achttiende begonnen in het leger als gewone voetsoldaat. Echter, de officiëren kwamen er binnen enkele weken achter dat de jongeman een talent had met een vaste hand. Beaumond werd maandenlang opgeleid door de beste scherpschutters.
    Beaumond staat er om bekend om nooit ofte nimmer te missen en zelfs bewegende doelwitten te raken. (Dit is gebaseerd op wilde oorlogsverhalen).


    Everyone has his own point of view. I have one of my own ——— from the edge of my gun.

    • PERSOONLIJKHEID
    Anxious — Can be alone for a long time — Careful — Committed — Competent — Disciplined — Dreamer — Effective — Emotionless — Gentle — Hates his talent — Honest — Knows his boundaries but doesn't listen to them — Observant — Patient — Patriot — Precise — Protective to the ones he loves — PTSD — Rational — Reliable — Reserved — Silent — Wants to forget what he's done


    Beaumond is zeer ernstig veranderd tijdens de oorlog en zijn moorden. Voorheen was hij levendig, opgewonden en genoot hij van alles in het leven — maar de tijd na de oorlog is hij veranderd in een stille, teruggetrokken versie van wat hij eerst was. Beaumond wordt getroffen door levensechte flashbacks die hem in een paniekaanval laten belanden waar niet uit te komen is. Beaumond haat wat hij heeft gedaan en laat zichzelf daar bewust aan denken ter boetedoening.
    Beaumond heeft moeite met alle emoties buiten angst, schaamte en woede — vanwege het gegeven dat de oorlog hem helemaal bot heeft geslepen. Beaumond heeft een doodse blik in zijn kijkers en zal geen emoties tonen — slechts diep van binnen is hij een gewond, klein jongetje dat huilt.
          Rondom de kleine, selecte groep personen die Beaumond in zijn hart heeft, is hij extreem beschermend en bezorgd. Beaumond staat sowieso altijd klaar rondom anderen — zijn gehele leven is één grote boetedoening.
    Beaumond is betrouwbaar en effectief — iets half afmaken zal hij nooit doen. Daarnaast is hij precies en gebruikt zijn verstand tot het verre uiterste. Beaumond houdt ervan zich uit te dagen met hersenkrakers om zich te testen. De jongeman is gedisciplineerd tot in de puntjes en trouw aan zijn vaderland — ondanks dat de oorlog officieel is beëindigd.
    Beaumond is het allerliefste alleen – doodsbenauwd voor wat hij kan aanrichten.

    One man can change the world ——— with a bullet in the right place.

    • UITERLIJK | FLORIAN NEUVILLE
    Beaumond is een jongeman van een gemiddelde lengte (177 CM) met een pezig gespierd lichaam. Beaumond heeft een zeer jongensachtige uitstraling — welke teniet worden gedaan door de doodse, emotieloze blik in zijn kijkers. Deze zijn blauw / grijs gekleurd en bevatten enkele heldere spikkels.
    Beaumond heeft een smalle neusbrug, een klein keeltje in zijn kin en rozige, volle lippen. Zijn strakke kaaklijn bevat vrijwel geen enkele gezichtsbeharing. Beaumon heeft — ietwat te lange — donkerbruine lokken die warrig zitten. Daar haalt hij regelmatig zijn handen doorheen.


    • FAMILIE
    Father — Mathis Carstairs — 56 — Farmer
    Mother — Margaux Carstairs–Verlac — 52 — Housewife
    Brother — Benjamin Carstairs — 18 — Soldier

    Beaumond's jongere broertje Benjamin is na de oorlog in het Franse leger gegaan — ter eerbetoon aan de overleden soldaten van Frankrijk en zijn broer. Beaumond is hier absoluut niet tevreden over.


    • GESCHIEDENIS
    Beaumond heeft een gemakkelijke jeugd gehad op de grote familieboerderij — zijn ouders hielden veel van hem en hij had alle vrijheid van de gehele wereld. Nadat Beaumond in het leger de status van een scherpschutter heeft gekregen, was het over met zijn makkelijke leven. Beaumond heeft ontelbare soldaten gedood vanuit zijn vele schuilplaatsen. Het duurde daarom ook niet lang voordat de gezichten van deze dode personen terug kwamen in zijn dromen, oftewel nachtmerries.


    One mans fate comes from another mans wait.

    • ADDICTIONS
    Beaumond heeft een kleine verslaving aan kauwgom, die hij altijd bij zich heeft. Daarnaast kan hij onmogelijk zonder de dog—tag van zijn overleden meester binnen het scherpschieten.

    • FEARS
    Beaumond is als de dood voor clowns, naalden en slangen.

    • HABBITS
    Beaumond tikt veel met zijn vingers op allerlei mogelijke voorwerpen — voornamelijk de zijkant van zijn been. Dit omdat het vroeger een oefening was rondom het schieten was om zijn vingers soepel te houden.

    • TALENTS
    Beaumond heeft een scherp zicht en scherpschieten blijft dan ook zijn talent — hij zal vrijwel nooit ofte nimmer missen en trilt niet tijdens het scherp stellen. Daarnaast kan Beaumond de kleine handelingen uitvoeren met een vaste hand, waarbij zijn concentratie optimaal is.

    • LIKES
    Boats — Cardgames — Chewinggum — Chocolate — Farms — Heights — Horses — Salt — Sand — Sea — Shooting — Sniperrifles — Swimming

    • DISLIKES
    Airplanes — Blood — Circus — Doctors — Fighting (hand to hand) — Fire — Flashbacks — Flying — Hospitals — Mountains — Needles — Sleeping — Wars

    • RELATIES

    [ bericht aangepast op 26 juni 2017 - 21:06 ]


    •

    Ik had dat probleem ook!
    Ik heb mn iPhone 5s herstelt en het gaat nu veel minder snel leeg. Daarbij ben ik ook opeens 15 GB ruimte rijker, haha.

    Hier lees je hoe je t moet doen:
    http://www.iculture.nl/tips/hersteloperatie-restore-iphone/


    "I'm in the mood for chaos." - Cheryl Blossom [Weggooiwashand --> Katalante]