• P U R E      T I M E S      A R E      O V E R


    Praattopic      ✗      Speeltopic


    Soorten Demonen & Engelen
    Aartsengel
    De Aartsengelen worden gezien als de Heer Zijn rechterhand. Ze fungeren als Boodschapper en als Raadgevers voor Hem. Over het algemeen bevinden zij zich in de Hemel en dalen amper af naar de Aarde. Behalve wanneer het met de Gevallen Engelen uit de hand loopt of wanneer God hen stuurt.

    Doodsengel
    Deze Engelen zijn altijd aanwezig bij het proces van de Schaal van de Waarheid en begeleiden de pure zielen naar het Paradijs. Ook zijn zij degene die Engelen ontdoen van hun vleugels wanneer deze misdaden hebben begaan en verbannen worden uit de Hemel. Zij zorgen ervoor dat de regels in de Hemel worden gehandhaafd en dat de zielen niet kunnen ontsnappen om terug te gaan naar de Aarde. Zij zijn degen die leven creëren.

    Beschermengel
    De meeste bekende Engel van allemaal. Iedere beschermengel krijgt een mens toegewezen om deze te beschermen en te behoeden voor de manipulaties van de Hel. Zij bevinden zich het meest op de Aarde.

    Adviseur
    Deze baan heeft dezelfde functie als die van de Aartsengel. Hij wordt vaak gezien als een strateeg en administrator. Echter is deze baan héél zeldzaam aangezien de Duivel, in tegenstelling tot God, genoegen neemt met drie adviseurs. Jullie kennen vast het aloude spreekwoord wel: ‘Driemaal is de Duivel verzoeken.’

    Helbewaker
    Zielen die verbannen worden in de Hel willen er alles aan doen om uit te breken en te vertrekken naar het Paradijs. Om dit tegen te gaan, zijn Helbewakers aangesteld. Daarbij vormen zij het leger van de Duivel en traint hij hem in het geniep om bestand te zijn tegen een oorlog.

    Schaduw
    Een Schaduw heeft tegengestelde bedoeling als die van een Beschermengel. Deze Demon zorgt voor chaos en zij zijn degene die vernietigen waar de Aartsengelen hard voor gewerkt hebben. Echter is dit alles om de balans in evenwicht te houden. Hij weeft nachtmerries en wordt vaak weergegeven als het kleine duiveltje op iemand zijn schouder.
    Wanneer iemand zijn laatste adem uitblaast, wordt zijn leven beoordeelt door de Schaal van de Waarheid. Het riedeltje is vast wel bekend. Iemand die slecht heeft geleefd, wordt verbannen in de hel en degene die vroom en zedig waren, verblijven de rest van hun Tweede Leven in het Paradijs. Alleen is dit voor jonge kinderen, wier ziel zo blank en leeg is als een onbeschreven blad, een ander verhaal.
                Na een lange periode vol ruzies omdat beide partijen deze kinderen op probeerde te eisen, verscheen er een compromis. De kinderen mochten zelf uitkiezen of ze als hooggeplaatste handlangers van de Duivel hun Tweede Leven in wilde gaan of als Aardsengelen aan Gods voeten zodra hun hersenen volgroeid waren en ze een leeftijd bereikt hadden van tussen de 18 en 25 jaar. Om dit idee in werking te stellen, werd er een speciale academie gebouwd - die de naam Metanoia droeg - waar de kinderen konden verblijven en de perspectieven van beide kanten, zowel de Hel als de Hemel, leren zodat ze hun eigen keuze konden maken.

    ✗      ✗      ✗


    Onze personages staan op het punt om het laatste traject in te gaan voor hun beslissing. De druk om te kiezen tussen de twee aanlokkelijke werelden wordt steeds groter. Sommige zijn al eens van hun zaak en laten dit ook duidelijk zien, maar anderen hebben nog steeds zo hun twijfels. Daarbij proberen oudere studenten een wit voetje te halen bij hun leermeesters door leerlingen te rekruteren en hen propaganda voor te schotelen.
          Al met al gaat dit nog steeds om een academie vol met puberende jongeren. Wie weet wat voor drama er nu om de hoek komt kijken...

    I am good, but not an angel.



    Inter Orbis Terrarum

    Metanoia Academy

    Het Inter Orbis Terrarum, oftewel de Tussenwereld, is een wereld die zich bevind tussen het sterfelijke leven en de onsterfelijkheid. De Metanoia Academy is het enige gebouw in deze tussenwereld, voor de rest zal men enkel natuur en dichtbegroeide bebossing kunnen vinden. Echter is deze niet zo uitgestrekt als je zou verwachten. Sommige leerlingen krijgen het zelfs voor elkaar om stiekem weg te sluipen naar de rand van de Tussenwereld waar de grens ligt naar het Demonenrijk waar het uitgaansleven hoog aangeschreven staat.
          De leerlingen aan de academie worden volitare’s genoemd. De kinderen worden opgeleid om te bepalen wie ze de rest van hun leven willen dienen; de Heer of de Duivel. Het is een keuze die uiterst serieus genomen moet worden, hoewel niet alle volitare’s deze keuze vanuit het hart kunnen maken. Ze worden in de gaten gehouden en vaak beïnvloed door de volleerde Engelen en Demonen die zich in het Metanoia bevinden.

    Het gebouw zelf ziet eruit alsof het een oorsprong heeft van maar liefst duizenden jaren geleden, wat ook zeker het geval is. Ondanks deze oudheid en het feit dat op sommige plekken het kasteel langzaam in verval raakt, is het toch voor iedereen duidelijk dat hij nooit in zal storten. Over elke versiering in het marmer en steen is nagedacht. Daarbij is elke millimeter versierd met inkervingen en details, sommige onleesbaar aangezien ze vergaan zijn door de tand des tijds. De waterspuwers die waken over het gebouw hebben zowel de vorm van Engelen als Demonen, maar zijn ook aanwezig in de vorm van draken, paarden, honden en andere dieren.








    Alle volitare’s krijgen een relatief simpele slaapkamer. Deze bevat een houten, maar comfortabele eenpersoonsbed, een bureau met stoel en een kast. Aangrezend hieraan zit een kleine badkamer, die gelukkig een stuk moderner is dan de rest van de woning.
          Er wordt van ze verwacht dat ze met z’n alle tezamen stipt op tijd ontbijten, lunchen en dineren in de gezamenlijke eetzaal – zowel de jongste kinderen die net aan zijn gekomen als de oudere die al bijna hun keuze moeten maken. Aangezien de nog niet echt tot de kringen van Engelen en Demonen horen, moeten ze ‘sterfelijk eten’ naar binnen krijgen om op krachten te blijven.
    Hoewel de volitare’s zich verspreid hebben door de gehele slaapzaal, is dit niet bij de volwassen Engelen en Demonen het geval. Zij hebben aparte secties waarin hun slaapkamers zich bevinden. Ze proberen zo min mogelijk met elkaar in contact te komen.
          Metanoia heeft twee schoolhoofden, ieder vertegenwoordigd een andere zijde, wat soms voor moeilijkheden zorgt. Echter werken deze twee redelijk goed samen, maar is de vijandigheid vaak van hun gezicht af te lezen wanneer ze gedwongen zijn om samen de leerlingen toe te spreken. Het hoofd die de Duivel vertegenwoordigd is een vrouw met de naam Lilith die al meer dan 1000 jaar oud is en de grootste vertrouwelinge van de donkere zijde. Gabriel, degen die de Heer uitgekozen heeft als hoofd, bevind zich al 769 jaren in de Hemel.

          De lessen die gegeven worden verschillen niet erg van de lessen die beneden gegeven worden. Echter worden er geen talen gegeven, voornamelijk omdat iedereen dezelfde taal spreekt. Geschiedkunde, Mythische legendes en de Leer van het Sterfelijke en Onsterfelijke zijn vakken die verplicht zijn. De volitare’s kunnen hun vakken kiezen uit het Engelen – Demonenpakket en uit de verschillende sporten die gegeven worden.


    Engelenpakket
    — Engelenleer
    — Sociologie
    — Informatica over de zeven Deugden
    — Biologie (Planten, mensen en/of dieren)
    — Natuurkunde
    — Kunst (Beeldende vorming, muziek, dans en theater)
    — Taken van de Aartsengel
    — Taken van de Doodsengel
    — Taken van de Beschermengel
    Demonenpakket
    — Demonenleer
    — Scheikunde (vooral gefocust op gifstoffen)
    — Informatica over de zeven Zonden
    — Wiskunde (beginner, normaal of gevorderd)
    — Techniek
    — Taken van een Adviseur
    — Taken van een Helbewaker
    — Taken van een Shaduw
    Sporten // Vrijetijdsbesteding
    — Boogschieten
    — Schermen
    — Zelfverdediging
    — Lacrosse
    — Schaken
    — Koken


    I do sin, but I’m not the devil.

    ♀ Salhi ✝ 18 ✝ The Wanderer ✝ Andjela Vlaisavljevic ✝ Jayus ✝ 1.1
    ♀ Evelynn ✝ 19 ✝ The Girl that went Rogue ✝ Riley Rasmussen ✝ Enjoy_20 ✝ 1.1
    ♀ Nesrin ✝ 20 ✝ The Feisty Fireball ✝ Amanda Arcuri ✝ Jayus ✝ 1.2
    ♀ Lilith ✝ 19 ✝ The Night Owl ✝ Elizabeth Gillies ✝ Blodreina ✝ 1.2
    ♀ Alyssa ✝19 ✝ The Optimistic One ✝ Madelyne Cline ✝ Enjoy_20 ✝ 1.3
    ♀ Florence ✝ 19 ✝ The Queen of Hearts ✝ Scarlett Leithold ✝ Iotte ✝ 1.3
    ♀ Dinah ✝ 20 ✝ The Devilish Angel ✝ Bridget Satterlee ✝ Jayus ✝ 1.4
    ♀ Amarina ✝ 18 ✝ Memory ✝ India Eisley ✝ LittleRomana ✝ 1.4
    ♀ Kali ✝ 19 ✝ Little Rascal ✝ FC ✝ Morrigann ✝ 1.4

    ♂ Ramsey ✝ 20 ✝ The Troublemaker ✝ Freddie Thorp ✝ calice ✝ 1.2
    ♂ Elijah ✝ 20 ✝ The Kind-hearted ✝ Charlie Rowe ✝ GoldenTrout ✝ 1.2
    ♂ Donovan ✝ 21 ✝ The Mysterious One ✝ Theo James ✝ Iotte ✝ 1.2
    ♂ Elias ✝ 20 ✝ The Halfbloed ✝ Jaron Baker ✝ Fika ✝ 1.2
    ♂ Martell ✝ 22 ✝ The White King ✝ Hugh Laughton-Scott ✝ Jayus ✝ 1.3
    ♂ Luca ✝ 21 ✝ The Truth Slayer ✝ Toni Mahfud ✝ GoldenTrout ✝ 1.3
    ♂ Darrian ✝ 24 ✝ The Darkest One ✝ Francisco Lachowski ✝ LittleRomana ✝ 1.4
    ♂ Jeriah ✝ 24 ✝ The Golden One ✝ Francisco Lachowski ✝ LittleRomana ✝ 1.4
    ♂ Fenix ✝ 21 ✝ Fire Aficionado ✝ Lil Huddy ✝ Dool ✝ 1.4
    ♂ Jonah ✝ Leeftijd ✝ The Fallen King ✝ Oliver Wiksäter ✝ Fika ✝ 1.4
    ♂ Ruhn ✝ 21 ✝ The Moon ✝ FC ✝ Parcosmal ✝ 1.4
    [/justify]

    Rollen Docenten

    ♀ Asteria ✝ 728 ✝ Leer van het Sterfelijke en Onsterfelijke ✝ Angelina Michelle ✝ Jayus ✝ 1.3
    ♀ Evicka ✝ 247.000 ✝ Taken van een Aarsengel ✝ Antonina Vasylchenko ✝ Jayus ✝ 1.4

    ♂ Darion / Ziam ✝ 201 ✝ Kunst / Schaken✝ Ricardo Dal Moro ✝ LittleRomana ✝ 1.3
    ♂ Jacob ✝ 80 ✝ Engelenleer ✝ Robert Pattinson ✝ calice ✝ 1.4
    ♂ Lysias ✝ 3318 ✝ Taken van een Adviseur ✝ Mariano di Vaio ✝ LittleRomana ✝ 1.4
    ♂ Belial ✝ 2015 ✝ Zelfverdediging ✝ Henry Cavill ✝ GoldenTrout ✝ 1.4
    ♂ Kyle ✝ 47 ✝ Dans ✝ Douglas Booth ✝ LittleRomana ✝ 1.4

    [nextcol]


    Invullijstje


    — Naam
                Achternamen zijn bij de kinderen niet bekend. Dit wordt hen bij het ontwaken niet verteld omdat ze zich anders kunnen gaan hechten aan hun familie op Aarde.
    — Leeftijd
                Graag tussen de 18 en de 25 jaar.
    — Status
    — Vakken & Sporten
    — Geschiedenis
                Denk hierbij aan het feit dat de karakters als kind zijnde overleden zijn. Zo waren ze dus ook nog jong toen ze in Metanoia aankwamen en zullen zich hier niet al te veel meer van herinneren.
    — Uiterlijk
                De kinderen hebben al vleugels. Echter zijn deze niet sterk genoeg om ze voor een lange tijd en op grote hoogtes te laten vliegen. Hun ware paar verkrijgen op de dag waarin hun keuzes bekend worden gemaakt. Alle beslissingen die je personage neemt, wordt daarin opgeslagen. Als hij meer naar de kant neigt van Lucifer, zullen ze donker, zwart of roodachtig worden en kiest hij meer voor God, dan zullen zijn vleugels witte en gouden schakeringen krijgen.
    — Innerlijk
                Hou er rekening mee dat de manier waarop jouw personage overleden is een groot impact kan hebben gehad op zijn of haar persoonlijkheid. Stel dat hij als kind overleden bent doordat hij verdronk, kan het zijn dat hij onbewust daardoor een angst voor water ontwikkeld heb.
    — Extra's
    — Relaties

    [/columns]
    Veelgestelde vragen:

    Q: In je uitleg wordt er veelal over 'kinderen' gesproken, maar de maximale leeftijd is 25. Hoe zit dat?
    A: Kinderen komen in het Metanoia terecht wanneer ze nog geen Deugden en/of Zonden hebben kunnen begaan als ze komen te overlijden. Dit houdt in dat onze personage vanaf kinds af aan zich al in de academie bevinden. Echter wanneer deze kinderen volgroeid zijn - en bij iedere tiener ligt de leeftijd weer anders - moeten ze de keuze maken tussen de Hel of de Hemel. De hersenen zijn pas volgroeid tussen je achttiende en vijfentwintigste levensjaar. Daarom heb ik besloten om grens ook tussen de 18 en 25 te hebben.

    Q: Hoeveel sporten en vakken mogen de personages eigenlijk hebben? En moeten ze dan dus van zowel het engelenpakket als het demonenpakket kiezen zeg maar of mogen ze ook alleen engelen vakken hebben?
    A: Er is geen limiet aan de hoeveelheid sporten, maar het moet wel passen in de dagindeling van je personage. Lacrosse is bijvoorbeeld een grote sport terwijl schaken relatief kort duurt qua trainingen en wedstrijden. Als we spreken over vakken mag je gewoon degene kiezen die het beste bij je personage passen. Als dit allemaal Engelenvakken zijn, dan zijn dit allemaal Engelenvakken. In totaal moet een volitare minimaal zeven vakken hebben inclusief de verplichte vakken. Daarbij zijn er bij ieder pakket drie banen beschikbaar waaruit gekozen kunnen worden zodat je daarvoor wordt opgeleid. Daarvan is het verplicht om er minimaal één uit te kiezen. Dit houdt in dat je één baan van het Engelenpakket kunnen kiezen en één baan vanuit het Demonenpakket. Iemand die twijfelt, zal er dus waarschijnlijk twee of meer kiezen terwijl iemand die zeker is van zijn of haar zaak genoegen heeft met één baan.

    Q: Is een kind altijd puur? Of kan deze al gekleurd zijn door zijn daden in het leven?
    A: Kinderen tot en met vier jaar zijn nog helemaal blanco. Vanaf vier jaar begint een kind pas dingen te herinneren en die worden in de ziel opgeslagen. Als een kind vijf is én hij heeft iemand vermoordt wat zo'n enorme impact op hem heeft gemaakt dat hij die situatie zich herinnerd wanneer hij zelf geliquideerd word op elfjarige leeftijd, dan wordt hij alsnog verbannen naar de Hel. Dus kinderen vanaf 0 t/m 4 (in sommige gevallen 5 of 6) jaar komen in het Metanoia terecht.

    Q: Hoe zien de vleugels van de volitare's eruit?
    A: Vleugels dienen als een soort ziel die zichtbaar is aan de buitenkant. De keuzes van je personage worden daarin opgeslagen. Als de beslissingen in het leven van je personage meer naar de Hel neigen, zullen ze donker, zwart of roodachtig worden en kiest hij meer voor God, dan zullen zijn vleugels witte en gouden schakeringen krijgen.

    Q: Als een kind doodgaat, neemt hij dan ook littekens mee of kledingstukken in zijn Tweede Leven?
    A: Ja, bijvoorbeeld als je wordt neergeschoten, blijf je een litteken dragen. Hoewel deze misschien vervaagd mettertijd, afhangend van hoeveel het kind vasthoudt aan zijn verleden. Kleding wordt verbrandt zodra je aankomt in de Tussenwereld, alleen bepaalde voorwerpen of kledingstukken waar het kind met man en macht aan vast klampt, zullen de zuivering overleven.

    [ bericht aangepast op 5 april 2021 - 12:46 ]


    I have seen my own sun darkened

    Salhi
    'The Wanderer'
    Name
    Salhi betekent ‘deugdzaam, eerzaam’
    Haar naam wordt afgekort naar Sally


    Age
    Salhi is achttien jaren oud
    Ze is geboren op 3 december
    Haar sterrenbeeld is ‘Sagittarius’


    "There is a little bit of devil in her angel eyes"




    Vakken & Vrijetijdsbesteding

    Engelenleer, Sociologie, Informatica over de zeven Deugden, Natuurkunde, Kunst - Muziek, Taken van een Beschermengel, Techniek, Schaken.


    Salhi’s History

    Deze jongedame komt uit een Turkse familie in Israël waar er een hevige godsdienstoorlog los was gebarsten toen ze vijf jaar oud was. Ze had eerst toe moeten kijken hoe de IS-soldaat haar ouders en twee oudere zussen neerschoot voordat zij aan de beurt was. Deze traumatische ervaring heeft ze met man en macht – als een soort zelfbescherming – uit haar systeem gekregen waardoor de Schaal van de Waarheid niet opmerkte dat ze hem bezat. Alleen nu ze ouder wordt, krijgt ze steeds meer nachtmerries waarin ze geweerschoten en bekend gegil op de achtergrond hoort.
    Op het moment bevind Salhi zich in het Metanoia – een school voor de blanco kinderen die onafhankelijk hun keuze voor de Hel of de Hemel kunnen maken. Ze staat bekend als de Dwaler aangezien ze uren door het oude kasteel rond kon dwalen zonder zich druk te maken om de tijd. Ze kan hierdoor dan ook vaak te laat in de lessen. Ze kent het kasteel op haar duimen inclusief geheime doorgangen – bijvoorbeeld degene die naar de sterfelijke wereld leid.


    Personality

    Afwezig – Avontuurlijk – Naïef – Onnadenkend, aangezien het haar niet kan schelen wat anderen van haar denken – Trouw – Laat weinig los over haarzelf – Heeft een ondeugende en speelse kant – Vasthoudend – Introvert – Verkiest alleen zijn boven gezelschap – Rechtvaardig – Sociaal onhandig – Passievol – Vol dromen – Afgezonderd – Geen sociaal bewustzijn wat betreft hoe zijzelf en de dingen die zij zegt overkomt – Heeft geen last van groepsdruk – Intelligent – Ziet meer dan men verwacht – Heeft een verrijkende geest – Vermijdend – Negeert mensen wanneer in conflict – Kiest ervoor haar mond te houden – Zwart-wit denker – Volgt haar hart – Uniek – Ziet bepaalde zaken héél anders dan de rest – Is ervan overtuigt dat ieder mens slecht is van nature – Is snel over een ruzie heen, tenzij het draait om de mensen die dichtbij haar staan – Bevooroordeeld – Als ze een bepaald beeld heeft van iemand is het moeilijk haar van dat beeld te laten afwijken – Heeft intuïtief veel mensenkennis – Meer pessimistisch dan optimistisch


    Appearance
    lengte ━ 1,69
    lichaam ━ Brede schouders en iets smallere heupen
    huidskleur ━ latino
    bouw ━ zacht
    gewicht ━ 59 kilogram
    voorkeurshand ━ links
    haar ━ stijl, recht afgeknipt
    haarkleur ━ goudbruin
    gezichtsvorm ━ diamant
    wenkbrauw ━ donker en dik
    wenkbrauw kleur ━ iets donkerder dan haar haren
    ogen ━ diepliggende ogen
    oogkleur ━ grijsgroen
    neus ━ normaal
    lippen ━ vol en rooskleurig
    kleding ━ basic
    stem ━ hees en krachtig
    vleugels ━ zacht gebroken wit met een gouden belijning. echter zijn er sinds kort donkerrode punten verschenen aan de uiteindes van haar veren.

    ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
    "Still like air, I rise"

    “If I got rid of my demons, I’d lose my angels"


    [ bericht aangepast op 31 maart 2021 - 11:22 ]


    I have seen my own sun darkened

    Ik dacht, laat ik toch nog maar eens een poging wagen om een RPG te starten... Natuurlijk afwachten of er animo voor is, hehe.


    I have seen my own sun darkened

    Mt! Ga vnv even helemaal lezen

    Oeh! Ik ben zeker geïnteresseerd! Ik MT even (:

    Dit klinkt wel interessant, toch even MT (cool)


    someone out there feels better because you exist

    Super leuk verhaal! Ik zou graag een jongen willen reserveren

    Ik zet hem erbij @calice! Superleuk dat er toch nog interesse voor is hehe. <3


    I have seen my own sun darkened

    Ik doe ook mee (: ik wil graag een dame reserveren!

    Ik zet je erbij! Ontzettend gezellig! ^^


    I have seen my own sun darkened

    give me a men :p ik zal het schrijven tussen mijn drukke agenda proppen ;p


    I caught a golden trout! But the real treusure? Friendship - ACNH

    GoldenTrout schreef:
    give me a men :p ik zal het schrijven tussen mijn drukke agenda proppen ;p


    Nawh, je bent een schat, eh. En gewoon voor iedereen, ik was van plan dit topic zeker langzaam aan te starten. Velen hebben het druk, dus daar wil ik ook rekening mee houden. Neem vooral de tijd ^^


    I have seen my own sun darkened


    P R A A T T O P I C



    Aangezien er soms nogal wat vragen kunnen zijn, bedacht ik me dat het slim was om alvast een praattopic te openen. Hierin kunnen alle vragen gesteld worden zodat iedereen mee kan lezen, etc. ^^

    [ bericht aangepast op 21 maart 2021 - 15:40 ]


    I have seen my own sun darkened


    Evelynn



    "Some angels are, destined to fall."

          N A M E
    Evelynn
          Ironisch gezien betekent Evelynn ‘to live’ & ‘to breathe’


    A G E
    Evelynn is 19 jaar oud.
    Ze is geboren op 16 April.
    Ram

    V A K K E N & S P O R T E N

    Demonenleer, Engelenleer, Taken van de Aartsengel, Taken van een Adviseur,
    Taken van een Helbewaker, Scheikunde, Wiskunde gevorderd, Informatica over de zeven Zonden & Lacrosse.

    H I S T O R Y

          Childhood
    Evelynn is afkomstig uit een arbeidersgezin dat worstelde met veel problemen. De familie woonde in Ierland en kwam om in de armoede. Dit kwam mede omdat de dame haar vader werkloos en daarnaast ook nog eens een alcohol en drugsverslaafde was. Het huishouden zat vol met agressie waar haar moeder vaak het slachtoffer van was. Toen de kleine dame drie jaar oud was, viel haar vader steeds vaker ook tegen haar uit. Dit kwam tot een hoogtepunt toen hij de dame van de trap duwde. Het gezin was te arm om een dokter te betalen en Evelynn huilde het meerdere dagen uit van de toenemende pijn. Onder druk van haar man en met het besef dat het op deze manier beter was, drukte haar moeder op een regenachtige middag een kussen tegen de jongedame haar lippen en ontnam ze Evelynn de mogelijkheid om te ademen. Ze was vier jaar. De roodharige dame herinnert zich niet veel van de gebeurtenissen. Onbewust heeft ze er wel het een en ander aan overgehouden. Ze is erg verslavingsgevoelig en deinst niet terug voor agressief gedrag. Dit gedrag heeft zich vooral tijdens de dame haar puberjaren ontwikkeld. De dame raakt in paniek als de mogelijkheid om goed adem te halen wordt weg genomen – bijvoorbeeld door lang onder water te zijn of door opgesloten te zitten in smalle ruimtes.

    Metanoia
    De roodharige dame bevindt zich op dit moment in het Metanoia. Ze kwam de tussenwereld binnen als een schuw en rustig kind en hield zich erg afzijdig. Door dit gedrag kwam ze al snel in de kringen van 'goede' kinderen terecht. De dame had dan wel wat meer moeite het goede gedrag te volgen maar zette zich hier 100 procent voor in. Ze geloofde dat dit het pad voor haar was. Haar vleugels begonnen dan ook langzaam aan witte plekken te vertonen. Dit ging door tot de dame haar 12e 'levensjaar'. Ze werd toen meegesleurd in de verleiding om verboden plekken binnenin de school te ontdekken. Toen de dame uit schrik geluid wilde maken, duwde iemand zijn/haar hand tegen haar mond. Dit triggerde onbewust veel van de dame haar onderdrukte instincten en vergeten eigenschappen uit haar verleden. Ze voelde zich vanaf dat moment erg aangetrokken tot het duister – terwijl ze geen idee had waar dit vandaan kwam. Ze herkende zichzelf in verleiding, manipulatie en impulsiviteit – waar ze zich eerder niet bewust was geweest dat ze die eigenschappen bezat. Ze begon te twijfelen aan haar gekozen pad. Ze had zich namelijk nooit helemaal compleet gevoeld maar had zich daar nooit aan over willen geven. Het volgen van goed gedrag werd voor Evelynn zichtbaar lastiger. Ze kon de engelenvakken moeilijk bijhouden. Bovendien kwamen verleidingen moker hard binnen en werd ze veel impulsiever en agressiever. Dit veroorzaakte een stormvloed van nieuwe rode plekken op haar vleugels.



    "It feels like heaven to flirt with hell.”


         
    A P P E A R A N C E

    Riley Rasmussen• lang rood golvend haar • 1.75 meter lang • licht groene ogen• volle lippen • dikke wenkbrauwen • lange wimpers • slanke, rechte neus • rechte witte tanden • slanke taille • 'normale heupen en billen' • vollere borsten • Een brede ondeugende glimlach • sproetjes • De donkerrode kleur op haar vleugels heeft een inhaalslag tegenover het stralend wit gemaakt. Het rood overheerst net aan en blijft toenemen.

    S T A T U S


    'Who is she?'
    'The girl with the red hair?'
    'Yes.'
    'She is the girl that went rogue.'

    Evelynn staat bekend als ‘the girl that went rogue’ door de opmerkelijk snelle verandering van kleuren in haar vleugels. Veel van haar ‘engelen’ vrienden hebben haar dan ook laten vallen. Zij wilden niets te maken hebben met haar duistere bekering. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Evelynn sinds kort haar toevlucht meer aan de demonen kant is gaan zoeken waar haar instinct haar al die tijd al naar toe duwde.
    I N S I D E


    Impulsief – Kort lontje – Ondeugend – Loyaal – Avontuurlijk – Kan egoïstisch zijn – Goed in manipuleren – Competitief – Bezit erg veel wilskracht – Intelligent – Strategisch – Moedig – Seksueel ingesteld – Kan agressief zijn – Ongeduldig – Als ze iets wilt, gaat ze ervoor – Eigenwijs – Legt zich niet snel bij dingen neer – Kan goed acteren – Rationeel – Wild – Verslavingsgevoelig – Wraakzuchtig – Spontaan – – Vlot – Volgzaam


    R E L A T I E S
    Wie wilt? (:

    [ bericht aangepast op 23 maart 2021 - 18:05 ]

    MT, wil sowieso mee gaan doen maar twijfel nog of ik een jongen of een meisje neem haha


    Adventurer at heart, but oh how she loved to be home

    Fika schreef:
    MT, wil sowieso mee gaan doen maar twijfel nog of ik een jongen of een meisje neem haha


    Wat leuk!!! Supergezellig! En neem je tijd hoor! We doen rustig aan wat het bedenken van rollen betreft. Velen hebben het druk op dit moment, dus daar wil ik zeker rekening mee houden! ^^
    Eventueel neem je twee rollen, eh 😂✨


    I have seen my own sun darkened