• Hi Peepz ^^.
    Gister avond ging ik uit met me vriendje, 2 andere vrienden, en 5 vriendinnen. Ik kom zo TDF [Discotheek] binnen, met 2 andere vriendinnen [de rest was er al] Wij betalen, en doorlopen. [goh --'] De rest stond op ons te wachten. Dus ik zeg Hee tegen iedereen, en geef ze een knuffel. Dus ook de jongen, waar ik eeregister op het schoolfeest [Waar ik op het laatst toch heen mocht :'D] hele tijd ging praten enzo. Maar me vriendje vind het niet leuk, als ik aan andere jongens komt. [Snap ik ook wel] Maar evenlater staan we zo te dansen, Gaat me Allerbeste vriendin, voor mijn vriendje staan schuren, gewoon met hem dansen, achter hem staan met haar handen om zijn middel geslagen dansen, en op zijn schoot zitten. En dat liet hij allemaal toe, Maar om hun avond niet te verpesten, heb ik het niet gezegd. En als helemaal niet tegen me allerbeste vriendin, want dan zou ze boos weglopen. Toen we weer weggingen, heb ik het op een rustige manier tegen hem gezegd, dat als hij het liever niet heeft, hij het zelf ook niet moet toelaten. En als hij dat nog een keer allemaal toelaat, doe ik het ook gewoon. Ik heb het ook nog tegen m'n 2 andere vriendinnen gezegd, bij wie ik in de auto zad. En die snapte/zagen het ook wel. Maar eeregister op het schoolfeest, gebeurde het ook al. Deed m'n allerbeste vriendin dat ook al, en ging ze hem ook steeds knuffelen, en op zijn schouder hangen. Echthe, ik kan der niet meer uitstaan. Lekkere vriendin. En raar vriendje :]
    Btw, Gister avond had weeeer een andere vriendin m'n vriendje bijna gezoend. Totdat me vriendin haar hand ertussen had gedaan. [Mijn vriendje wou het niet hoor].
    Damn, Als ik die dingen lang zo aanzie, maak ik mezelf alleen maar kapot. En m'n vriendin onze vriendschap. En m'n allerbeste vriendin, zegt ook altijd: Nee ik vind hem niet leuk en blablabla. Maar het komt er weer aardig in de buurt :'S
    Sorry het moest er even uit.
    xje


    She is waiting for you, so don't break her heart.

    Oei. Dit vraagt om een goed gesprek met je vriendje/vriendin.

    Ik zou nog een keer met hem praten dat dit de laatste keer is dat je dat zegt en dat je een reden wilt waarom hij dat doet. Je bent zijn vriendin en je mag best voor jezelf opkomen als hij een beetje met je vriendin staat te zoenen.
    Ik zou ook gewoon weer normaal met die andere vriend omgaan, wat jij doet is veel onschuldiger dan wat hij doet met jouw vriendin.

    1 woord; Praten.


    RoseLoverx -go too>- punchball !! =D

    Lief,ik denk dat jullie drie(jij,BF en boyfriend) met elkaar moeten gaan praten.Zeg dan nog een x dat het je niet lekker zit en vooral tegen je vriendin. Want als ik dit zo lees,dan lijkt het wel of ze je vriendje wel een beetje heel erg leuk vind.
    Succes lief!

    xoxo'


    People who are meant to be together always find each other in the end.

    Verplaatsing naar Relatie =='


    Bored.

    In dat geval zou ik ook gewoon met die jongen omgaan. Hoe kan diegene jou verbieden wat hij zelf doet? Goh, daar zou ik nou dikke schijt aan hebben, seriously.
    lang leven het vrijgezelschap!


    No growth of the heart is ever a waste

    1 woord; Praten.

    Eens ^^


    Want daar word je groot en sterk van... Like duh x'')

    Nee, ik durf niet te praten. Want dan krijg ik weer ruzie. Met haar. En dan gaat de rest ook weer met haar helpen. Want ze lopen altijd achter haar reet aan :]
    Maarja, ik zal een poging wagen.


    She is waiting for you, so don't break her heart.

    is je lief een hottie?
    of hebben jij & je friends dezelfde smaak van jongens?

    ik hoop dat je begrijpt wat ik wil zegge..


    You're kicking the legs right out from under my dreams

    is je lief een hottie?
    of hebben jij & je friends dezelfde smaak van jongens?

    ik hoop dat je begrijpt wat ik wil zegge..


    Nouja, een echte hottie kun je het niet noemen. Hij is niet de knapste, Maarwel super lief. En heel veel andere willen met hem --' Dusja. Ik snap wel wat je bedoeld. En deezelfde smaak jongens? Beetje.


    She is waiting for you, so don't break her heart.