• zouden jullie hem willen maken, hij is best goed maar word niet zo veel gemaakt.

    Je heet Miyuki(word later Akaru:P reden staat in het verhaal)
    Je bent 20 jaar oud.
    Vader Sho 38 jaar oud
    Moeder Tonbo 38 jaar oud
    broer Haruki 20 jaar oud
    oom MIYAVI 28 jaar oud
    BF's Kawaii en Ruki van The Gazette.
    vrienden Miyavi, Aoi, Reita, Ruki, Kawaii, Kai, Uruha, Tahiy(komt later pas in het verhaal dat staat nu nog niet op internet), Tikii (komt later pas in het verhaal dat staat nu nog niet op internet) en Sayo (komt later pas in het verhaal dat staat nu nog niet op internet).

    je hebt lang zwart haar, dat niet in laagjes of wat dan ook is geknipt, word later wel zo en de boven laag heb je dan licht blond geverft. Je hebt in het begin geen Tatoe's of piercings, later wel heb je 1 tatoe op je rug en een snak bite en nog en ringetje in je oor.
    Je woont in Tokyo maar nadat je bent verhuist naar een vila wijk, word je vergeten door je BF's en je ouders je bij je oom willen dumpen maar die naar het buitenland moet voor werk is de maat vol. Je schrijft voor je ouders en broer een brief en voor je oom dan verdwijn je maar voor hoe lang zullen ze je niet zien of horen spreken. In het verhaal verander je ook heel erg van karakter. Eerst ben je spontaan en lief, nadat je weg bent gegaan ben je je egt ik, gevoel loos, bot en vooral gelukkiger dan ooit.

    Graag maken(flower) PLZZZZZZZZZ hij word egt weinig gemaakt en is best leuk. _O_

    http://www.quizlet.nl/quiz/281690/i-wish-the-gazette-back-01/


    Love sheds light one the darkest of times