• Hey.
    Ik wil graag eens een nieuwe quis maken, en een goeie liefst (A). Dus daarom mag je hier reclame maken over je serie of stand alone. Dan kan je schrijven waarom iemand hem moet maken. en waarover het gaat enzoo. ^^

    Oei, ik heb hem prongeluk twee keer gezet :$

    oeh, je kan de mijne maken :D
    gaat over soulsuckers :)
    http://www.quizlet.nl/quiz/188952/--soulsuckers---1/
    meeste mensen zeggen dat het mooi geschreven is dus...


    Groezrock was AWESOME! <3

    Ik heb geen verhalen of Stand Alone's want ik heb alleen maar gedichten.'

    ik heb ook een serie zou je die asjeblief willen maken(A)


    PLAYING WITH YOUR BOYFRIEND AND MAKE USS FAMOUS BITCH

    Ik heb een serie The Scars Will Stay Forever!, er zijn nu 5 Delen geactiveerd, het gaat over eeb meisje die werkt als escorte voor haar vader, op een dag is ze het zo beu, dat hij haar altijd slaat, ze heeft haar moed bij een geraakt op weg te lopen, ze komt in een nieuw gezin terecht, maar zou alles daar ook zo goed lopen?
    x33


    He's the reason for the teardrops

    Ik heb een serie over Alex Evans x) en kheb ook 2 stand alone's en die zijn dan helemaal in het engels ^^ En het is helemaal iets anders ^^

    ik heb net een nieuwe serie, ik heb me andere verwijderd. doe hem maar, dan weetk ofk verder moet

    Ik heb 2 serie's

    1. Ben ik echt verliefd op jou [ Alex Evans ]
    Jij heet Lucy en bent 15 jaar..
    Je zit op de school waar Alex Evans ook op zit.
    Je bent zelf Emo je hebt zwart haar en blauw/grijze ogen.
    Je hebt 2 beste vriendinnen Kyra en Joyce.
    Je jullie leren dan 3 jongens kennen: Marc, Jeffrey &Alex.



    2. Geluksvogel? Of was het nou pechvogel ?..Ibrahim Afellay.
    Je heet Stacey en bent 18 jaar. Je woont in Eindhoven. Je hebt 1 Hartsvriendin genaamd Sarah. En je hebt 2 Beste Vrienden: Dustin & Ayoub. Je vader is een psv-er en je gaat een keertje mee met hem naar een wedstrijd. Daar zie je een speler, je vraagt aan je vader hoe hij heet en hij heet dus Ibrahim Afellay. Je bent helemaal gek van hem...
    En je beste vriend kent hem !!


    So far away..

    Nou, wil je mijn serie maken.x'D
    [TH] My love for you isn't a joke, it's real.<3
    Waar het verhaal over gaat;
    Haylee-Ann en Chanelle zijn twee beste vriendinnen. Ze hebben hele gekke gewoontes, zoals iedere jongen in de klas een cijfer geven, en elkaar opdrachten geven. Haylee-Ann geeft een opdracht aan Chanelle; zoen Jasper! De hunk van de school. Cijfer: 10+! Helaas voor Chanelle weigert Jasper om met haar te zoenen. Omdat Chanelle zich zo geweigerd voelt, geeft ze opdracht aan Haylee-Ann om Tom te zoenen! Het buitenbeentje van de school, die zichzelf stoer vind, maar die helemaal geen vrienden heeft... Cijfer: 1-!
    Een paar leuke stukjes uit het verhaal;
    'Heej Derose!' zeg ik. 'Hé, Haylee. Waarom bel je me?' vraagt ze. 'Uuh, ik heb een vraag. Was Chanelle gister bij jou?' Het is even stil aan de andere kant. 'Uuh.. nee? Hoezo?' vraagt ze. 'Gewoon, dankjewel!' zeg ik. 'Alsjeblieft, doei' zegt ze. 'Doeii' zeg ik en hang de telefoon op. Nu is het zeker, Chanelle houdt iets voor mij verborgen, maar wat?
    Tom reageert niet. 'Heb je nog ergens pijn?' vraagt Chanel. 'Zal ik de dokter halen?' vraagt Tom. 'Ben ik in het ziekenhuis?' vraag ik héél slap. 'Ja.' zeggen ze alledrie tegelijk. Ik doe mijn ogen dicht, ik ben te slap om te reageren. Het enige wat ik kan, is denken wat er gebeurd is. Tom liegt, ik ben niet op het gras gevallen, ik ben voor hem opgekomen.
    Nu hoor ik het geluid van spelende kinderen, vrolijke kinderen, kinderen die aan hun ouders om een ijsje vragen, een meisje die op de schouders van haar vader wil. Heb ik dat ooit gedaan? Ik kan het me niet herinneren, ik was 9. Kleiner, want toen gingen ze scheiden. Zonder na te denken spring ik uit het raam. Het boeit me niet of ik pijn heb, maar ik zet mezelf recht. Ik ga op mijn fiets, en fiets zo hard ik kan. Ik heb geen idee naar waar ik toe ga, maar in ieder geval niet richting school. Nu weet ik het zeker, ik ga op zoek naar mijn vader...
    Leek het je wat.x'D Het verhaal heeft op dit moment... 45 delen.x'D
    Toedeloe~


    ok

    switch!!! die moet je maken als je wil dan heaa? het heeft ene proloog en een deel maar die staat niet op mijn pro maar op die van ; music4Udie is goed !

    xx


    http://dwergiie.blogspot.com/

    iik heb 2 series : een bill lovestory en dat gaat over en meiisje dat smoor is op bill en emo is maar daar wordt ze mee gepest ze ziet het leven nii meer ziitten; en wil zelfmoord plegen tot op een dag.

    en heb ook een alex evans lovestory ; gaat over een meiisje waar haar moeder op een dag sterft en haar vader lijkt nii egt iin rauw; 2 dagen na de dood vn je moeder kom je thuis en je vader ziit aan tafel vader: we verhuizen naar caliiforniia.maar je wil hiier helemaal nii wg hiier heb je je vrienden en de heriineriingen aan je moeder. je wil hiier egt nii wg of toch ??

    zo en reaxie's zyn altyd welkomm

    xMYx


    A. ikmisje.

    Oné More Time^^
    Hij is anders dan mijn andere quizen..
    Het gaat over een meisje die veel one night stands heeft enz.. 'n ze ontmoet Tom en uiteindelijk gebeurt er iets waarbij ze alles wil vergeten van hem enzo.. nja ik kan het lijk niet goed uitleggen.. je moet het gwn maken ^^ en je ziet wel
    als je het goed vind liefst een reactie nalaten..
    dit is de link; http://www.quizlet.nl/quiz/155037/one-more-time--1-hello-this-is-my-life/

    x

    Heey!
    Mischien wil je ons verhaal maken!
    Hij heet: Sisters of Georg, Quick, Though and in Luf (T&B).
    Er is al een Proloog en 4 andere delen en de reacties waren best goed:)
    Hij gaat over Maud en Ischelle, zussen en stiefzussen van Georg. Ze hebben niet echt contact met hem totdat hij bij hun, zijn moeder en hun vader komt wonen. Georg vind ze aan het begin maar rare meiden en Maud en Ischelle denken hetzelfde over Georg. Maar later kunnen ze het beter vinden en komt de rest van Tokio hotel ook in het leven. We hadden bedacht om eerst een beetje de boot af te houden maar uiteindelijk zal Maud wat met Bill krijgen en Ischelle met Tom. Overigens, Quick en Though slaan op het feit dat Maud een motor racer is en Ischelle een motor crosser.
    Hopenlijk vind je het wat!:)
    Bye Bye
    ,,,<3Maud&Ischelle,,,<3

    Mijn serie heet:

    Het zusje van Andreas (TomKaulitz LoveStory)
    (klik maar gewoon op mijn naam!:P)

    xX


    If you don't understand my silence, you will never understand my words.

    Mijn serie { heb der 2 xD }

    Ik zou ze is opnoemen (A)!

    The sister of schweinsteiger

    Losing you is living in a world without no air

    xx ;)