• Elizabeth Potter, een ware Ravenklauw heeft met haar vriendinnen een deal gesloten. Zij zou eindelijk, na vijf lange jaren haar move bij Zwarts maken als haar vriendinnen haar erbij helpen. Maar dan hebben ze het hoofdstuk 'James' en '[...]' overgeslagen.



    Ik heb nog een paar rollen nodig xp

    ~ 2x beste vriendinnen Elizabeth Harley & Stuiterbal
    ~ 1x niet zo'n goede beste vriendin
    ~ 1x thé bitch
    ~ 1x nieuwe leerkracht VTZK
    ~ 1x meisje die Elizabeths plannen wil dwarsbomen

    Er zullen waarschijnlijk nog wel andere rollen komen in de verloop van het verhaal.

    Identiteitskaart:
    Rol:
    Naam:
    Leeftijd:
    Afdeling:
    Uiterlijk, foto én beschrijving aub:
    Karakter:
    Bloedstatus:
    Crush, hoeft niet:
    Extra:

    Ik kies niet de eerste, maar de beste!

    [ bericht aangepast op 17 mei 2010 - 16:50 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Thé bitch
    Naam: Helena Willows
    Leeftijd: 17 jaar
    Afdeling: Slytherin
    Uiterlijk, foto én beschrijving aub:
    Foto
    Helena heeft een slank lichaam met lange benen, een platte buik, magere armen en uitstekende heupbeentjes. Haar lichaam en haar schoonheid zijn haar trots en dat uit ze ook tegenover iedereen. Ze heeft witblonde, stijle haren die ze veel in een staartje doet met een pony langs de rechterkant. Haar goudbruine ogen zijn in contrast met haar lichte huid en schitteren uit haar oogkassen. Ze heeft volle, maar kleine lippen en een fijne neus.
    Karakter: Arrogant, mondig, snel jaloers, snel op de tenen getrapt, aanvallend, creatief, spontaan, mysterieus kantje, leidend type, moedig, modieus,
    Bloedstatus: puurbloed
    Crush, hoeft niet: James
    Extra: Helena gaat alleen om met anderen van Zwadderich, mensen met een status van puurbloede. Ze gaat niet om met halfbloeden of modderbloedjes en ze laat hen dan ook duidelijk merken dat ze niets van hen moet hebben. Haar vriendinnen behandelt ze als gewone volgelingen, behalve één meisje van de vier. Haar vertrouwt ze alles doe en deze twee zijn dan ook beste vriendinnen. Zij kent Helena van een hele andere kant. Helena woont samen met haar vader in de toverwereld. Hij is een man van status en een hele belangrijke persoon.

    [ bericht aangepast op 16 mei 2010 - 20:37 ]


    Stop being afraid of what could go wrong and start being positive about what could go right

    Rol:verzinmaariets.
    Naam:Mill Holmes
    Leeftijd:even oud als Elizabeth.
    Afdeling:griffoendor.
    Uiterlijk, foto én beschrijving aub:
    M.H
    mill heeft prachtig mooi licht blond gekruld haar, wat ze meestal saai maar mooi over haar schouders heeft hangen.
    haar mooie sprekende bruine ogen zijn het wat haar mooi maakt.
    ze is maar 1.55 groot.
    Karakter:Mill is een geval apart, ze is over het algemeen erg aardig en helemaal geen bitchy persoon. aleen is Mill hoogbegaafd en weet daar niet zo goed mee om te gaan, ze is erg bijdehand en dramt altijd door tot iedereen haar gelijk geeft. mensen irriteren zich daarom ook vaak aan haar, en denken dat ze gewoon niet beter weet. maar dat is verkeerd gedacht, Mill is harstikke behulpzaam en vriendelijk tegen de medemens.
    Bloedstatus:pureblood -lees verder bij extra-
    Crush, hoeft niet:daar is ze niet mee bezig, want ze heeft nog geen oog voor jongens.
    Extra:Mill is een 'puurbloed' zoals ze dat in zwadderich zouden noemen, Mill is niet bezig met status. ze is bevriend met puurbloed, halfbloedjes en 'modderbloedjes'

    [ bericht aangepast op 17 mei 2010 - 17:10 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    ik vind het btw. een heeel leuk idee :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Beste vriendin Elisabeth
    Naam: Kim Mary Jonas
    Leeftijd: [Even oud als Elisabeth]
    Afdeling: Griffoendor
    Uiterlijk: Rood haar, licht getinte huid en lichtbruine ogen. Slank en klein postuur.
    Karakter: Moedig, behulpzaam, vriendelijk, overberzorgd, grappig
    Bloedstatus: Halfbloed
    Crush: Fred Wemel.
    Extra: Kim is halfbloed en heeft een hekel aan mensen die zich meer voelen als andere. Ook is Kim gespecialiseerd in spreuken met vuur. De sorteerhoed twijfelde bij haar of het Griffoendor of Huffelpuf zou worden, het werd Griffoendor.


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    .. die titel, is dat een grapje of een typfout :P?


    Life is hard and then we die

    Rol: Best Friend Elisabeth
    Naam: Zenobia Natane Hernandez
    Leeftijd: 16 years
    Afdeling: Hufflepuff
    Uiterlijk, foto én beschrijving aub: Zenobia wordt aanbeden voor haar mooie , eerlijke , chocoladebruine ogen. Haar bruine haren zijn iets waar ze minder trots op is , bad hair day’s zijn eerder een regel dan uitzondering bij dit meisje , maar eenmaal in de plooi gekregen met stijltang en alle wapens die de badkamer bezit , ogen ze mooi bij haar ogen en egale huid.

    Karakter: Zenobia is een eerder stille meid die liever observeert dan reageert. Mede doordat ze onderverdeeld is in Hufflepuff kampt ze met een minderwaardigheidcomplex , diegene die alle andere afdelingen niet willen , worden toch naar Hufflepuff gestuurd hé? Bij jongens voelt ze zich over het algemeen beter dan bij mensen van het eigen geslacht. Als ze bij andere meisjes is , voelt ze alsof ze zich moet bewijzen. De enige 2 waarmee ze zonder problemen om mee kan gaan zijn haar 2 Bf’s. Elisabeth is een uithuilpunt voor Zenobia die veel te verduren krijgt van het leven. Door de vele tegenslagen die ze al heeft meegemaakt laat ze niet veel mensen toe en houdt ze liever details voor zichzelf dan dat ze het aan de Wizard school paper doorverteld.

    Bloedstatus: Halfbloed.
    Crush, hoeft niet: Je moet eerst van jezelf kunnen houden , als je wilt dat iemand anders dat doet
    Edit : Al beweren kwatongen dat Lily Evers het recht heeft om James aan een kort lijntje te houden als hij nog eens op stap wil met Zenobia , een van zijn beste vriendinnen.
    Jealous Lily?

    Extra: Zenobia’s ouders zijn gescheiden toen ze 6 was waardoor ze bij haar dreuzelmoeder ging wonen in Leeds , een stadje in Engeland. Doordat ze lang met dreuzels is omgegaan , heeft ze zowat een hekel aan alle ophef over bloedzuiverheid. Haar vader is 7 jaar na de scheiding gestorven , Zenobia achterlatend met een schuldgevoel , schuldig aan het verwaarlozen van haar eigen vader. Na lange maanden , gevuld met steun van Elisabeth en Therapieën van haar moeder die een soort job doet waarvoor je betaald wordt door te praten met mensen over hun problemen , werd het haar duidelijk dat haar geen schuld toebehoorde aan het sterven van haar vader en leerde de les dat ze moesst genieten van het leven , hoe kort die ook duurde .. waardoor kattenkwaad uithalen 1 van haar favoriete bezigheden is geworden , ten koste van haar punten helaas. De late studieavondjes met haar 2 bf’s halen soms zelfs niks uit.

    [ bericht aangepast op 16 mei 2010 - 22:37 ]


    I can no longer keep my head up, above me it's empty. There are no kings watching over me

    PUKKELxDING schreef:
    .. die titel, is dat een grapje of een typfout :P?

    het is zo geschreven omdat het een Sirius Zwarts lovestory wordt.


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    EmmaLerman schreef:
    (...)
    het is zo geschreven omdat het een Sirius Zwarts lovestory wordt.
    Haha, leuk gevonden =D!


    Life is hard and then we die

    Rol: beste vriendin of niet zo'n goede vriendin, maakt niet uit :].
    Naam: Elenoire Saithé.
    Leeftijd: 15, 16, wat er het beste in het verhaal past. Vijfde jaar, dus 15 c: ?
    Afdeling: Griffoendor, hoewel ze ook heel wat Huffelpuf in haar heeft zitten.
    Uiterlijk: Foto! Elenoire is iets langer dan de gewone meisjes van haar leeftijd, en iedereen die het wat goed met haar voorheeft, geven haar lange benen daarvan de schuld. Ze heeft blondbruin haar tot aan haar onderrug, dat lichtjes krult naar de topjes toe. Ze is nogal mager, waardoor veel mensen denken dat ze een eetstornis heeft (de druk van haar familie, blahblahblah).
    Karakter: Elenoire is, zoals verwacht van een erfgename, het perfect voorbeeld voor haar familie: ze is zeer bescheiden, vriendelijk en staat altijd klaar wanneer je haar nodig hebt. Maar dan zwijgt haar familie natuurlijk of het feit hoe onzeker ze haar maar niet voelt, van nature, maar ook door de druk door haar familie. Verder is ze zeer creatief en kan ze die frustraties kwijt in aan, inmiddels, vijfde schetsboek.
    Bloedstatus: volbloed.
    Crush: Remus Lupin, yes please c: .
    Extra: de familie Saithé is een zeer gekende familie, waardoor de druk op Elenoires schouders alleen maar groter is. De familie is van afkomst Frans. Verder heeft Elenoire nooit iets tekort gehad doordat ze 'hét grote voorbeeld' is, een taak waarvan ze probeert hem niet serieus te nemen.

    Lemme know wanneer het eerste deel er is ^^ .


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Rol: Beste vriendin
    Naam: Joselyne Bryanna Davis
    Leeftijd: 15
    Afdeling: Ravenklauw
    Uiterlijk, foto én beschrijving aub: Joselyne is 1.70 lang en heeft lang, zwart haar. Haar ogen zijn helderblauw en daar is ze dan ook erg trots op. Ze kan goed puppy-ogen opzetten en krijgt daar veel mee voor elkaar.
    Karakter: Ze gaat door het vuur voor haar vriendinnen, maar als je haar vertrouwen schaadt heb je het bij haar helemaal verpest. Ze is erg druk en aanwezig, maar kan ook heel lief zijn. Ze weet precies wat ze wel, en vooral wat ze niet wil.
    Bloedstatus: Volbloed
    Crush, hoeft niet: Die heeft ze niet (:
    Extra: Joselyne is "volbloed", maar ze hecht geen waarde aan status. Ze mag iemand om wie hij/zij is, niet om de status die hij/zij heeft.
    Haar moeder is lang geleden omgekomen toen ze met verboden spreuken experimenteerde, dus ze woont bij haar vader. Ze heeft alleen niet zo'n hele goede band met hem. Gelukkig zit ze het grootste gedeelte van het jaar op Zweinstein.

    Leuk verhaal idee trouwens, ik ga het sowieso lezen ^_^

    [ bericht aangepast op 16 mei 2010 - 22:45 ]


    Ik lach de wereld uit, en dans mijn twijfels weg

    Thankies voor de rol :3.


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Lijkt me geweldig!
    Wacht even hoor..


    Fat chance.

    Identiteitskaart:
    Rol: De soort van vriendin (zo'n mens die iedereen kent en iedereen kent haar en mag haar en weet alles van iedereen..)
    Naam: Mia Summers
    Leeftijd: 16
    Afdeling: Ravenklauw
    Uiterlijk, foto én beschrijving aub:
    Mia
    Karakter: Bubly, vrolijk, koppig, laat mensen haar niet vertellen wat ze moet doen, weet wat ze wil, laat niet over zich (of haar familie en vrienden) heenlopen, is zo'n meisje dat wegsroomt van haar hunk.
    Bloedstatus: Zuiver
    Crush, hoeft niet: Remus Lupos
    Extra:Ze is een weeskind..


    Fat chance.

    Ow ja wil je me waarschuwen als je gaat schrijven??

    Ik wil het zowieso volgen <3!


    Fat chance.