• Ik ben net bezig aan het eerste deel van deze komende serie, maar ik heb eigenlijk een rol nodig en misschien dat ik er zo nog op meerdere kom.
    Tot nu toe heb ik alleen de rol nodig van:

    * Beste vriendin van de hoofdrol en waarschijnlijk toekomstige vriendin van iemand van TH, je zou zelf mogen kiezen van wie. Bro

    Invullen:
    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Beschrijving:
    Foto:
    Extra's:
    Wie van Tokio Hotel als lover?:

    [ bericht aangepast op 26 sep 2010 - 17:53 ]

    Volledige naam: Juul Jolé Mill Chase
    Leeftijd: twintig
    Beschrijving: Juul is niet een meisje dat alleen met haar uiterlijk bezig is, ze is een niet op haar mond gevallen meisje. Ze staat bekend om haar vrolijke babbels met iedereen, ze praat tegen iedereen en daarom mag iedereen haar snel. Ze maakt graag grapjes en haar lach is erg aanstekelijk. Juul is een slim meisje, zo wil ze soms niet overkomen want ze maakt vaak onnozele opmerkingen en ze is erg onhandig. Maar ze heeft VWO gedaan en ze studeert bij de universiteit. Juul maakt niet alleen snel vrienden maar ook de jongens zien haar wel staan, ze ziet er aantrekkelijk uit maar ze weet altijd een goed praatje te maken. Ze schaamt zich niet snel voor dingen en dat vinden de jongens altijd wel leuk in haar, ze gaat bij het stappen altijd helemaal uit haar dak en daar heeft ze in de ochtend dan altijd spijt van. Juul houdt ervan om echte meiden dingen te doen, shoppen, films kijken, elkaar opmaken en ijs eten. Niemand weet hoe ze het doet maar Juul wordt door iedereen geaccepteerd.
    Juul heeft ook haar negatieve kanten, ze is bijvoorbeeld erg flauw als ze iets niet wil. Als het niet gaat zoals zij het wil stopt ze er meteen mee en dan gaat ze heel bitchy zitten wezen. Juul kan erg bot overkomen en soms ook grof, ze scheldt niet veel maar ze kan iets zo laten klinken dat het gewoon niet aardig meer is. Ze kan ontzettend slecht tegen haar verlies, ze is ook nog eens een aanstelster en soms ook weleens een vriendjes afpakker. Ze probeert altijd mensen te vriend te houden en soms lijkt ze te goed voor deze wereld, maar dat is vooral als je Juul niet helemaal goed kent. Ze is kattig en doet alles op haar manier. Soms zit Juul ook helemaal in haar eigen wereldje, dan komt ze dromerig en zweverig over.
    Foto: Juul is een meisje die er mooi en goed verzorgd uit ziet. Ze heeft een getinte huid die haar een Spaanse afkomst doet laten lijken, dat is niet waar. Ze komt gewoon uit London maar haar ouders zijn geboren in Spanje. Haar ogen zijn bruin en best klein. Juul's haren zijn lang bruin met wat lichtere highlights er in, ze heeft het vaak los of in een losse staart/knot/vlecht. Ze maakt zich niet erg op maar ze is wel veel bezig met haar uiterlijk, ze gaat vaak shoppen en haar kleding kast puilt ook helemaal uit. Ze draagt verschillende soorten kleding, van rokjes tot baggy jeans en van truien tot hempjes. Ze is vaak wel met de mode maar ze zet ook trends, als zij iets mooi vind en het ziet er gek uit is dat voor haar geen probleem. Ze draagt graag pumps met een felle kleur, Adidas sneakers en laarzen.
    Extra's: Veel mensen weten het niet maar Juul kan heel goed dansen, ze heeft lang op dansles gezeten. Ze kan vooral heel goed popping, ze kan dingen met haar lichaam doen die niet veel mensen kunnen maar ze wil er niks mee. Ze slooft zich natuurlijk wel uit bij het uitgaan want de jongens vallen er wel voor. Juul woont dus naast Elise maar haar huis is groter, dat komt omdat haar ouders stinkend rijk zijn en zijzelf ook. Ze koopt elk weekend nieuwe kleren en schoenen, en als je in haar kleding kast kijkt weet je niet wat je overkomt. Ze leent alleen kleding uit aan haar vriendinnen dus je mag je speciaal noemen als je een hempje van haar mag lenen. Juul heeft in haar huis twee honden rondlopen, Afro en Moose. In haar huis lopen ook drie katten rond, Bro, Ginger en Cat-in-boots
    Wie van Tokio Hotel als lover?: Tom :9~


    Big girls cry when their hearts are breaking