• Zeven beste vriendinnen besluiten na hun eindexamen te gaan reizen. Hun reis start in Texas, waar de meiden gewoond hebben en afgestudeerd zijn. Ze reizen de hele wereld af met verschillende vervoersmiddelen, trein, vliegtuig, bus, fiets of stukken lopend. De meiden hebben voor hun wereldreis een 'to do' list opgesteld, met hierop zeven hoofddoelen. Deze doelen moeten ze tijdens hun wereldreis uitvoeren.



    ROLLEN
    Zes meiden die meegaan op Wereldreis

    INVULLEN
    Volledige naam:
    leeftijd: Niet jonger als 18
    uiterlijk: Beschrijving en foto!
    karakter: In verhaalvorm
    Kledingstijl:
    Hobby's:
    Type: Emo, gothic, skater, etc
    Krijgt verkering met: Mag bekend zijn, maar die wordt gebruikt als onbekend
    Extra:


    (nerd)

    [ bericht aangepast op 15 okt 2010 - 19:14 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Volledige naam: Ronnie Mallory Diarté-Casanova
    leeftijd: 20
    uiterlijk: Ronnie ; beschrijving komt
    karakter: Ronnie is een vrolijk meisje met een mooie glimlach. Ze lacht vaak en ze houdt er van om mensen aan het lachen te maken en andere gelukkig te zien. Ze heeft een goed gevoel voor humor en ze maakt graag sarcastische opmerkingen waardoor iedereen altijd plat ligt van het lachen. Ronnie kan redelijk fel uit de hoek komen als iemand een opmerking over haar familie of vrienden maakt. Ze heeft een grote mond en zegt altijd de waarheid. Ze geeft mensen bijna nooit een tweede kans, alleen als ze zichzelf ermee pijn doet als ze die persoon geen tweede kans geeft. Ronnie is een echte losbol. Ze houdt van feestjes maar ze drinkt nooit alcohol. Ze wordt vaak raar aangestaard als ze gewoon een Fanta besteld in plaats van bier. Ze amuseert zich liever nuchter dan zat en de volgende dag met een reuze kater rond te lopen. Ze houdt van sporten, maar ze is er niet goed in. Ze bekijkt het leven altijd door een roze bril en ze is bijna altijd positief.
    Kledingstijl: Ronnie draagt bijna altijd dunne diadeems in haar lange haren.Meestal zilver maar soms wisseld ze af van kleuren. Ze draagt ook vaak felgekleurde arm- en/of beenverwarmers. Ze draagt bijna nooit hoge hakken, alleen als ze een kleedje aanheeft. Wat zeer vaak is, hoewel ze ook haar Allstars onder haar fleurige lentekleedjes durft te dragen. Ronnie haat ballerina's als de pest, ze haat ze bijna net zo hard als dat ze make-up draagt. Ze draagt werkelijk niéts maar mensen vinden haar er puur natuur ook prachtig uitzien. Het liefst van al draagt Ronnie gewoon een skinnyjeans met daarop een vrolijke t-shirt met opschrift of een leuke slobbertrui. Ze draagt graag pilotenzonnebrillen en als ze studeerd of leest draagt ze haar nerdy-bril die ze eigenlijk altijd zou moeten dragen maar alleen doet als ze leert. Ze haat korte rokjes, ze vindt ze sletterig, gewone, fleurige rokjes vind ze wel leuk. Ronnie heeft mooie, lange nagels die bijna altijd in de kleuren van de vlag van Spanje zijn gelakt omdat ze van origine volbloed Spaans is.
    Hobby's: Ronnie speelt tegenwoordig gitaar. Vroeger speelde ze ook harp en piano maar daar is ze mee gestopt. Ze zingt constant; onder de douche, op de fiets, tijdens de lessen en ze zou zelfs zingen moest ze naast de Barak Obama staan. Ronnie heeft jarenlang paard gereden tot ze van haar paard viel tijdens een wedstrijd en er een groot litteken op haar been achter bleef. Ze heeft één jaar kunst geschaatst maar dat werd niets toen ze ruzie kreeg met de dochter van haar trainer.
    Type: Eentje die dag en nacht zingt (:
    Krijgt verkering met: Gerard Piqué Bernabéu
    Extra: komt (:

    Sorry dat er zoveel 'komt' staat, maar ik heb hoofdpijn (:

    [ bericht aangepast op 16 okt 2010 - 17:39 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    volledige naam:Makayla 'Mac' Calista Lorenzo
    leeftijd:19
    uiterlijk:dé foto
    karakter: het stille meisje dat grappig uit de hoek kan komen, denk ik. Het meisje dat verlegen is bij vreemden en niet graag in de spotlight staat.Het wat 'onzekere' meisje in de groep dus, en daarom vertrouwt ze mensen ook niet al te snel.
    kledingstijl:gewoon, ze houd van spijkerbroeken en een shirt en makkelijke schoenen. Maar niet van die slobbershirts die tien maten te groot zijn.Voor haar hoeft het niet zo moeilijk. Maar als ze uitgaat ziet ze er toch wel graag leuk uit en haalt ze haar hakken en een jurk uit de kast.
    hobby's:ondanks dat ze stil is heeft ze diepe gronden; ze is een soort van de 'vastlegger' van elk mooi moment, ze is de cameraman van de groep- fotografie dus. Daarnaast heeft ze een stiekem talent dat ze kan zingen.
    type: het verlegen type dat aardig gevonden wil worden, en diepe gronden heeft.
    krijgt verkering met: (Fran)Cesc Fabregas Soler
    extra: ze heeft al-tijd een foto van haar familie bij zich in haar portomonnee, waar ze veel waarde aan hecht.


    never lose the ability to see beauty in the little things

    Gunner schreef:
    volledige naam:Makayla 'Mac' Calista Lorenzo
    leeftijd:19
    uiterlijk:dé foto
    karakter: het stille meisje dat grappig uit de hoek kan komen, denk ik. Het meisje dat verlegen is bij vreemden en niet graag in de spotlight staat.Het wat 'onzekere' meisje in de groep dus, en daarom vertrouwt ze mensen ook niet al te snel.
    kledingstijl:gewoon, ze houd van spijkerbroeken en een shirt en makkelijke schoenen (ook al vind ze die jezus-sandalen ook erg leuk). Maar niet van die slobbershirts die tien maten te groot zijn.Voor haar hoeft het niet zo moeilijk. Maar als ze uitgaat ziet ze er toch wel graag leuk uit en haalt ze haar hakken en een jurk uit de kast.
    hobby's:ondanks dat ze stil is heeft ze diepe gronden; ze is een soort van de 'vastlegger' van elk mooi moment, ze is de cameraman van de groep- fotografie dus. Daarnaast heeft ze een stiekem talent dat ze kan zingen.
    type: het verlegen type dat aardig gevonden wil worden, en diepe gronden heeft.
    krijgt verkering met: (Fran)Cesc Fabregas Soler
    extra: ze heeft al-tijd een foto van haar familie bij zich in haar portomonnee, waar ze veel waarde aan hecht.


    never lose the ability to see beauty in the little things

    Volledige naam: michelle megan Delande
    leeftijd: 19
    uiterlijk:michelle megan delande
    karakter: Michelle is een meisje dat nergens bang voor is ze is ook supper sociaal en heeft heel veel zelfvertrouwen, ze praat heel erg veel en heeft altijd wel iets te zeggen maar ze is ook een hele goeie luisteraar en als vriendinnen geheimen vertellen zou ze die nooit doorvertellen. Ook is ze een echte flirt ze wil zich alleen niet binden dus gaat ze gewoon door met flirten.
    Kledingstijl:ze heeft een stoere/ sexy kledingstijl de ene keer draagt ze sneakers met een leuk adidas vest en een skinny jeans en de andere keer een sexy jurkje licht maar net aan hoe ze zich voelt.
    Hobby's: ze houd veel van dansen, zingen, foto's maken, voetballen,kickboxen en fitnessen, verder houd ze van bijna alles waar je sportief mee kan doen.
    Type: het flirterige sexy meisje
    krijgt verkering met: niemand maar flirt met heel veel jongens
    Extra: ze is heel close met haar vriendinnen en vertrouwd ze volledig en ze let ook wel op iedereen


    wil je laten weten als ik rol heb?
    xx


    Be yourself, before you forget who that is.

    Volledige naam: Lily Mary Johnson
    leeftijd: 19
    uiterlijk: http://15.media.tumblr.com/tumblr_ks48esikRN1qz8a9zo1_500.jpg
    karakter: Lily is een lief meisje die goed weet van zichzelf wat ze wil. Ze lacht veel en is bijna ltijd vrolijk. Behalve 's ochtends want dan heeft ze een ochtend humeur ;). Ze is behulpzaam en ze kan met bijna iedereen wel overweg. Ze probeert altijd het goede in ieder mens te vinden. Ze heeft dus ook bijna nooit ruzie. Maar als ze het heeft moet je wel oppassen want ze kan heel bitchy zijn als ze wilt.
    Kledingstijl: Meestal een skinnie jeans met een leuk t-shirt erboven en een vestje en sneakers. En een paar leuke armbanden om.
    Hobby's: Met vriendinnen roddelen, voetballen, lezen, gitaar spelen en wandelen.
    Type: Het sociale, vriendelijke meisje.
    Krijgt verkering met: Iker casillas
    Extra: Ze neemt overal haar spiegelreflexcamera mee. En ze kan ook goede foto's maken.


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Volledige naam:
    Jolie Anna Beauté.(betekent samen Mooie Genadige Schoonheid.Awesome niet??!)

    leeftijd:
    18 Jaar.

    uiterlijk:
    http://images4.fanpop.com/image/photos/14800000/New-ariana-grande-14812627-600-399.jpg (kwn oe da je da doet mt da klik gedoe XD)
    Lange Bruine haren,toont soms zwart en grote bruine ogen.

    karakter:
    Lief,Aardig,weet altijd wat te zeggen,is altijd het zonnetje in huis,Bitchy zijn kan ze zeker,behulpzaam,kan tegen een stootje,...

    Kledingstijl:
    Eigen Stijl:
    Draagt vaak,sneakers,all-stars,flashy meisjes basketten,draagt graag jeansen,met gekke en leuke t-shirt en truien en vestjes moeten er (meestal altijd)bij,draagt in de winter ongelofelijke coole musten met grappige dierenvormige handschoenen,...;p

    Hobby's:
    Zingen,Dansen,Foto's en lol maken met vrienden,Feesten en Uitgaan,PC,...

    Type:
    Normaal.

    Krijgt verkering met:
    Hem: http://images2.fanpop.com/images/photos/6900000/-Emo-Boy-emo-boys-6911507-338-450.jpg (:9~)
    Mag ik een naam kiezen?zowel dan: Andrew Michael Vuyl.(roepnaam: Andie)(A)

    Extra:
    Heeft 2 honden een hondje genaamd Jefke(een Bichon)en een hond genaamd Bucky(een Bulldog),Heeft rijke ouders,dus heeft het heel breed,woont al alleen in een hééééél mooi appartement,wilt later graag studeren voor kinderpsycholoog,houd van reizen,...

    [ bericht aangepast op 18 okt 2010 - 18:39 ]