• Door Bro ben ik weer helemaal verslaafd aan Harry Potter -nee! Aan de Marauders!- en heb ik wéér eens een ideetje (:

    Het is het jaar 1971 als, halfbloed, Mallory Gryffindor(11) haar brief voor Hogwarts krijgt. Op goed geluk vertrekt ze naar de Toverschool en leert er nieuwe vrienden kennen. Maar niet alleen Mallory is als erfgenaam aanwezig dit jaar. [JONGEN] Slytherin, [MEISJE] Ravenclaw en [JONGEN] Hufflepuf beginnen dit jaar aan hun carrière aan Hogwarts. Vanaf de eerste dag gaat de relatie tussen twee van deze erfgenamen niet goed, raar welke!
    Vanaf dag één is het een strijd tussen leven en dood, vrienden en vijanden, liefde en verdriet. Vooral als Mallory erachterkomt dat er aan iedere erfgenaam iest mis is. Zo heeft Mallory onbekende elfenkrachten, kan [SLYTHERIN] de crucio-vloek uitspreken over eender wie dan ook, zonder een toverstok voor nodig te hebben, kan [HULLEPUF] met dieren praten en kan [RAVENCLAW] in de toekomst kijken..

    "Er zal een oorlog uitbreken. Een pijnlijke oorlog die alleen kan opgelost worden, door degene die de oorlog startte.."


    Rollen:
    # Erfgenaam Ravenclaw
    # Erfgenaam Hufflepuf
    # Erfgenaam Slytherin
    # 5 meisjes/jongens Ravenclaw
    # 5 meisjes/jongens Hufflepuf
    # 2 meisjes/jongens Slytherin

    Informatie:
    Rol:
    Volledige naam:
    Afdeling:
    Leeftijd:
    Bloed:
    Karakter: Uitgebreid
    Uiterlijk: Foto en beschrijving
    Beste vak:
    Patronus:
    Angst:
    Extra's:

    * De erfgenamen moéten de achternaam hebben van de afdeling. Sorry X:
    Maar dat moet in het verhaal...

    [ bericht aangepast op 13 nov 2010 - 21:40 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol:Meisje Slytherin
    Volledige naam:Suki-Ann Meyling
    Afdeling: Slytherin
    Leeftijd:15
    Bloed:puurbloed
    Karakter: UitgebreidSuki-Ann wordt liever gewoon Suki genoemt. Ze heeft een hekel aan modderbloedjes en uitslovers. Verder is ze een aangenaam meisje, maar enkel voor de mensen van haar afdeling. Suki staat bekend om haar gemene opmerkingen en grappen. Ze is dol op pesten en roddelen. Ze houdt ook van lachen met haar vrienden. Ze is erg populair over heel de school. Suki doet zich altijd erg stoer voor, hoewel ze erg onzeker is diep vanbinnen. Ze doet alles altijd verkeerd in de ogen van haar ouders. Ook als ze haar uiterste best doet. Haar vader komt uit Engeland en haar moeder uit China. Het zijn beide steengoede tovenaars met een duister kantje. Later als Suki volwassen is en buiten school mag toveren, wil ze wraak nemen op haar ouders aangezien ze nooit naar haar omkeken.
    Uiterlijk: Foto en beschrijvingSuki-Ann is 1m69, heeft lange zwarte haren en een zachte huid. Haar haren zijn van nature stijl, maar soms krult ze het wel een beetje zodat ze meer volume heeft.
    Beste vak:verweer tegen de zwarte kunsten
    Patronus:Een tijger.
    Angst:Nooit echte liefde kennen.
    Extra's:Suki-Ann had ooit een oudere zus die gestorven is door een zware ziekte. Ze denkt dat het daarom is dat ze alles verkeerd doet in de ogen van haar ouders.


    Laat me weten wanneer je verhaal er is :)

    [ bericht aangepast op 13 nov 2010 - 15:39 ]


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    Rol: erfgenaam Ravenclaw
    Volledige naam: Brooke Rowena Ravenclaw
    Afdeling: Ravenklauw
    Leeftijd: 11
    Bloed: zuiverbloed
    Karakter: Brooke is een erg Slim en intelligent meisje, ze weet overal wel een oplossing voor, ze is er enthousiast over veel dingen en heel vaak is ze ontzettend hyper en vrolijk alleen tijdens het leren is ze serieus en stil ze houdt van leren maar is zeker geen nerd doordat ze altijd vrolijk lief en hyper is. Veder is ze erg behulpzaam en overal voor in. Brooke houdt van bijna alles.
    Uiterlijk: Brooke Brooke ziet er een beetje jong uit maar ze is ook pas 11 Brooke is niet zo lang, 1.54, Ze heeft halflang bruin haar en bruine ogen, ze heeft sproeten en draagt het liefst rokjes met een legging en een leuk t-shirt
    Beste vak: Waarzeggerij
    Patronus: Een raaf, omdat die in het wapen van ravenklauw zit
    Angst: voor duistere mensen
    Extra's: Brooke is een echte mensen&Dieren vriend de meesten vinden haar aardig maar sommige mensen kunnen gewoon echt niet tegen haar zoetigheid

    [ bericht aangepast op 13 nov 2010 - 15:41 ]


    Sterf niet voordat je dood bent

    Informatie:
    Rol: Erfgenaam Ravenclaw
    Volledige naam: Elizabeth Michelle Ravenclaw, bijnaam is Liz
    Afdeling: Ravenclaw
    Leeftijd: 11
    Bloed: Volbloed, al vanaf ze klein was wist ze van de ware aard van beide ouders. Zelf oefende ze stiekem met de oude toverstok van haar vader en een oud toverboek dat ze ooit had gevonden. Het ging niet altijd goed, maar hierdoor loopt ze ver voor op andere leeftijdsgenoten...
    Karakter: Uitgebreid Een lieve slimme en getalenteerde heks, die 3x nadenkt voor ze dingen doet. Ze is iemand die snel vrienden maakt maar ook snel mensen doorgrond en kan weten hoe mensen in elkaar zitten. Toch is ze niet het type meisje dat zichzelf voortdurend op de voorgrond plaatst, en zelf is ze nogal stil naar onbekenden toe. Ze is erg sociaal en staat altijd voor mensen klaar die haar nodig hebben. Ze trekt zich niets van andere aan en doet dingen op haar eigen manier. Ze is heel koppig en als ze een besluit heeft genomen, kan je haar niet zomaar van gedachten laten veranderen. Ze is heel geduldig en zoekt altijd naar de goede oplossingen en is een perfectioniste. Ze organiseert alles tot in de puntjes tot het perfect is. Ze is heel rustig in groot gezelschap maar met haar vriendinnen kan ze echt losgaan, maar zelfs dan blijft ze verstandig. Maar toch is ze soms heel stil en in zichzelf gekeerd, door een vroeger trauma. Zelf wist ze al vanaf ze klein was, wat haar ouders werkelijk waren. Toen ze 9 jaar oud was, heeft ze een aanvaring gehad met een dementor op het ministerie van Toverkunst, die haar bijna de kus des doods gaf. Sindsdien is ze nooit meer helemaal de oude geworden en veel mensen denken dat een klein stukje van haar ziel toen alsnog is weggenomen... Ze wordt niet snel boos maar als je haar echt boos ziet moet je oppassen...
    Uiterlijk: Foto en beschrijving Ze is als ze ouder is zo'n 1.74. In het begin heeft ze een vrij normale lengt voor haar leeftijd. Ze heeft een lichte huid die niet snel kleurt maar ook niet snel verbrand. Ze heeft bruin/groene ogen, omlijst met een volle wimperrand en haar wangen hebben altijd wel een tintje. Haar haren zijn lichtblond en vallen iets over haar schouders, meestal draagt ze het los maar als ze sport of als zie eens iets anders wilt doet ze het in een staart. Van nature is het krullend, maar soms stijlt ze het ook. Ze draagt niet veel make-up hooguit wat mascara lippengloss en eyelyner. Rose
    Beste vak: Gedaanteverwisselingen
    Patronus: Een eenhoorn
    Angst: Nooit de liefde van haar leven vinden en dementors.
    Extra's: Liz heeft een oudere broer van 13, naarmate ze zelf ouder wordt, wordt haar broer beschermender dan ooit tegenover haar. Haar ouders zijn beide van zuiver bloed en vanaf haar moeders kant stroomt het bloed van Regina Ravenclaw door haar aderen.

    [ bericht aangepast op 13 nov 2010 - 20:00 ]


    "The farther backward you can look, the farther forward you will see."

    Rol: Ergenaam Ravenclaw
    Volledige naam: Santana Finn Dai
    Afdeling: Ravenclaw
    Leeftijd: 11
    Bloed: Uiteindelijk is Santana een volbloed. Van haar moeder wist iedereen dat ze een succesvolle heks was, ingedeeld bij Ravenclaw. Van haar vader hadden minder mensen dit verwacht, aangezien hij zijn eerste vijf jaar op een gewone highschool heeft doorgebracht. Uit een oud testament bleek dat hij wel een tovernaar was, hoewel zijn ouders, grootouders en overgrootouders allemaal niks met tovernarij konden. Zijn bedovergrootmoeder was daarintegen wel een heks, een verdraaid goede zelfs. De familie die na haar kwam wisten niet van het bestaan van tovernarij af, zijn ouders vonden de brief en meteen werd hij verbannen uit de familie. Hij werd geadopteerd door een aardig stel, die allebei tovernaars waren.
    Karakter: Santana is meer het mysterieuze type dan het open meisje. Ze zegt niet erg veel dingen en ze denkt over alles na, wat ze wil gaan zeggen en wat ze liever niet zegt. Haar blik is vaak erg arrogant en omdat ze niks zegt, wordt ze vaak gezien als een verwent nest. Ze is daarintegen ook echt verwent, haar ouders zijn rijk geworden van café: ''De heksenhoed'' die erg goed draaide. Santana is een ontzettend intelligent meisje, ze haalt vaak goede punten en mensen mogen haar wel. Ze maakt vaak sarcastische opmerkingen en daarmee is ze erg grappig, hoewel ze dat niet eens wil zijn. Ze vindt mensen van haar leeftijd vaak minderwaardig, omdat ze nogal kinderachtig zijn. Ze gebruikt haar ''vriendinnen'' vaak als persoonlijke slaafje, dat ze bijvoorbeeld haar jas aan moet pakken, haar kat verzorgen en al dat soort dingen. Maar van binnen is ze eigenlijk een zielig meisje, aangezien haar ouders nooit echt tijd voor haar hebben. Ze is deels opgegroeid met haar lieve oma, die geen heks was, maar wel van het bestaan van de tovernarij wist. En deels met een oppas, zij kon wel toveren maar ze had haar school nooit afgemaakt, omdat ze een goed betaalde baan bij dat familie Dai aangeboden kreeg. Santana doet zich voor als een harteloze verwende trut, maar van binnen is ze erg kwetsbaar en ze verlangt erna om eindelijk eens iemand te hebben die haar echt aardig vind.
    Uiterlijk: Santana. Ze heeft oranje haren, ze vallen op vanwege de kleur en de pony die er in geknipt. Ze heeft groene ogen, die meestal pure haat uitstralen. Ze is erg klein, maar nooit durft ook maar één iemand ''Kleintje'' tegen haar te zeggen. Ze draagt altijd haar uniform en buiten school heeft ze altijd nette kleding aan. Ze draagt altijd dure sieraden en mooie spelden in haar haren.
    Beste vak: Santana blinkt werkelijk uit in het verzorgen van Fabeldieren. Ze lijkt erg goed met de dieren op te schieten, en als ze alleen is, verteld ze hele verhalen. Haar lievelins dier is een Terzieler, ze kan ze ook zien omdat haar oma is overleden. Ze gaf namelijk zo veel om haar oma.
    Patronus: Een vos.
    Angst: Haar ouders verliezen voordat ze ooit echt van hen heeft kunnen houden.
    Extra's: komt

    [ bericht aangepast op 13 nov 2010 - 19:09 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Erfgenaam Slytherin
    Volledige naam: Aphrodite Nightwish
    Afdeling: Zwadderich
    Leeftijd: 16
    Bloed: zuiver/volbloed.
    Karakter: Aphrodite behoord zeker niet tot de liefste van de school, Ze is slim en denkt alleen maar aan zichzelf. Voor haar ben je alleen goed als ze je ergens voor nodig heeft. Verder is ze erg Charmant en staat zogauw ze kan voor de spiegel. Ze is zeker niett op haar mond getrapt en heeft altijd wel een tegenwoord. Verder heeft ze een hekel aan halfwas vampieren, volgens haar zijn deze maar 'nep' en daarom gebruikt ze deze regelmatig voor haar 'vuile' plannetjes.
    Uiterlijk: Aphrodite heeft lange blonden haren, en blauwe ogen, ze heeft een slank gewaagd figuur en een mooi uiterlijk. ze is ongeveer 1.72M lang.
    Beste vak: verweer tegen de zwarte kunsten
    Patronus: slang
    Angst: Gevangen zitten in kleine ruimtens.
    Extra's: heeft een hekel aan halfwassen. houd van feesten, haar vader is op jongen leeftijd vermoord. ze heeft alleen haar zus Saphira en haar moeder Nefaret nog

    Rol: meisje Ravenclaw
    Volledige naam: Toph West
    Afdeling: Ravenclaw
    Leeftijd: 12
    Bloed: Half bloed,, sommigen mogen haar daarom niet.
    Karakter: Toph is een heel lief en aardig meisje, ook kan ze erg moedig zijn. Ze wilde dan ook graag ingedeeld worden op Gryffindor, maar toch werd ze ingedeeld op Ravenclaw waar ze het toch wel erg naar haar zin heeft. Vroeger droomde ze altijd van de tovenaars wereld maar dacht niet dat het echt bestond, totdat ze ontdekte dat haar overleden moeder een heks was (vermoord door een dooddoener) die op Howards heeft gezeten. Een paar dagen nadat ze achter het geheim van haar moeder had ontdekt kreeg ze een brief, ze was uitgenodigd om op Howards te komen. Natuurlijk hoefde ze daar niet over na te denken en werd zo leerling Ravenclaw. Ze doet erg haar best om een goede heks te worden.
    Uiterlijk: http://www.horrornews.net/exclusive_news/_news_04.2009/images/Rooney.jpg Ze heeft lang, donker blond haar. Grijs groene ogen, en is 1,60 lang. Ze draagt buiten haar school uniform om, hippe spijkerbroeken met opvallende t-shirts en nike schoenen.
    Beste vak: Verzorging van Fabeldieren en Transfiguratie
    Patronus: Wolf
    Angst: Is bang voor dooddoeners omdat die haar moeder hebben vermoord.
    Extra's: Ze heeft een zwak voor mythische wezens

    [ bericht aangepast op 13 nov 2010 - 21:39 ]


    When you believe your dreams come true

    Rol: meisje Ravenclaw
    Volledige naam: Lily Mary Johnson
    Afdeling: Ravenclaw
    Leeftijd: 16
    Bloed: Zuiver
    Karakter: Ze is een slim meisje, maar dat maakt haar niet betweterig. Want ze loopt er niet te koop mee ofzo. Ze kan met (bijna) iedereen opschieten. Haar vrienden/vriendinnen zijn over de afdelingen verdeeld. Ze houdt van kattekwaad uithalen, en vind het niet erg om bijvoorbeeld te laat in de klas te komene. Want ze heeft nogal vaak de neiging om zich te verslapen. Maar de leraren vergeven het haar gemakkelijk omdat ze zulk goede punten haalt. Ze is lief en behulpzaam. En ze blijft des ondanks alles gewoon lekker nuchter.
    Uiterlijk: http://15.media.tumblr.com/tumblr_ks48esikRN1qz8a9zo1_500.jpg
    Lily heeft blond halflang haar met een slag erin. Een paar sproetjes op haar neus. En is 1.70 m lang. Ze heeft bruine ogen en ze draagt over het algemeen alleen mascara.
    Beste vak: Eigenlijk alles maar ze vindt verweer tegen zwarte kunsten het leukst.
    Patronus: Lynx
    Angst: Spinnen
    Extra's: Ze speelt in het zwerkbalteam als zoeker.


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Rol: Ergenaam van Slytherinn
    Volledige naam: Kay Chase Slytherinn
    Afdeling: Slytherinn
    Leeftijd: Zestien jaar. Hij is geboren op: 21 - Juni.
    Bloed: Hij is een volbloed. Zijn vader was een populaire tovernaar, die met zijn succes een belangrijke rol speelde bij het Ministerie van de toverkunst. Hij was een minister en mocht mee bepalen aan de zaken die zich afspeelde in de toverwereld en op Hogwarts zelf. Zijn moeder was een bescheiden heks, krachtig en snel leers. Ze was tot de grote verbazing van vele mensen ingedeeld bij Hufflepuf. Ze leerde elkaar kennen in het laatste jaar op Hogwarts, terwijl er een vlam bij hun sprong. De vrienden van zijn vader, konden het niet aanzien en pestten hem en zijn moeder heel erg. Hij moest zijn eer in stand houden en zeker niet met iemand uit Hufflepuf gaan, maar zijn vader ging voor zijn moeder. Zijn moeder is nu een verpleegster, in een grote stad, waar ze belangrijke mensen van de staat helpt.
    Karakter: Kay is zeker geen schatje, zoals de meeste mensen ingedeeld bij Slytherinn. Hij is zeer intelligent en daarmee weet hij vaak dingen beter dan de andere leerlingen van zijn leeftijd. Hij kan erg bijdehand overkomen, omdat hij zich snel irriteerd aan mensen die domme antwoorden geven, hoe makkelijk de vraag ook is. De meeste mensen zijn zijn nep vrienden, ze willen hem slechts voor zijn rijkdom en status, maar Kay weet zelf beter. Hij maakt snel vrienden bij de andere afdelingen, omdat hij de leerlingen daar veel en veel aardiger vindt. De meeste tijd is hij alleen, of met zijn vrienden om hem heen, terwijl hij niet tegen hen praat. Toch heeft Kay iets, wat pure positieve energie uitstraalt. Het is een aardig jongen, die je kan vertrouwen en die erg behulpzaam is. Hij is aardig tegen iedereen, of je een modderbloedje, een halfbloed of een volbloed bent. Hij respecteert mensen zoals ze zijn, en hij zal nooit iemand zich lager laten voelen, puur om stoer te zijn en zich beter te voelen. Hij is zeer populair bij de meisjes, terwijl hij niet aan een relatie toe is, hij is liever alleen en hij heeft niet erg veel oog voor meisjes. Hij ziet meisjes ook meer als vrienden, waar hij mee kan praten en die vaak meer te vertrouwen zijn dan zijn jongens vrienden. De mensen die Kay voor het eerste zien, zullen denken dat hij erg arrogant is en iemand die zichzelf vooral je van het vinden, en dat weet Kay zelf ook wel. Hij heeft nooit wat aan zijn uitstraling willen doen, omdat het hem niet erg veel kan schelen en hij graag geaccepteerd wil worden op wie hij is, niet op zijn status.
    Uiterlijk: Kay ziet er lief en leuk uit. Hij heeft grote bruine ogen, die pure ontschuld uit stralen en erg aantrekkelijk voor het vrouwelijke geslacht zijn. Hij is niet erg bleek, zeker niet getint, maar zijn wenkbrouwen spreken erg vanwege de donkere kleur. Zijn haren zijn net als zijn wenkbrouwen, donkerbruin, maar niet zwart, wat je duidelijk kan zien als je dichterbij staat. Hij heeft mooie witte tanden, geërft van zijn moeder, die haar tanden met liefde verzorgde. Hij is redelijk lang en dun gebouwd, hij is niet erg breed en daarom lijkt hij zeker niet sterk. Meestal zie je hem langs komen in zijn uniform, met een slangen-logo op zijn borst gespeld, terwijl hij net zo goed een das er op had willen hebben. Hij heeft naast dat meestal dure kleding, omdat zijn ouders rijk zijn, en hij draagt dure schoenen.
    Beste vak: Stiekem is zijn beste vak: Dreuzelkunde, hij weet er veel van, leert snel de dingen en hij is geïntereseerd in Dreuzels. Maar van een ergenaam van Slytherinn, kan je niet verwachten dat hij/zij echt van dreuzels houdt. Daarom doet hij zich voor alsof hij het helemaal niet kan, hij vaak lage punten haalt en hij het helemaal niet kan boeien. Nu lijkt hij het beste in: Waarzeggerij. Hij doet daar ook erg goed zijn best voor, hij mag de leraar en hij let vaak op. Hij vindt het daarintegen ook leuk om met een glazen bol te spelen, en daarmee zijn 'toekomst te voorspellen'
    Patronus: Een beer.
    Angst: Hij vreest voor dementors. Hij kan geen hoogte van deze wezens krijgen, en vooral het idee dat ze geen onderscheid maken tussen: Prooi en obstakel, wil hij liever geen dementors tegen komen.
    Extra's: Kay wilde ontzettend graag in het zwerkbal team komen, maar hij was niet goed genoeg. Bij de trainingen waarbij je kon laten zien hoeveel je waard was, viel hij drie keer van zijn bezem af, kreeg hij twee keer de slurk tegen zijn hoofd aan, en is hij één keer tegen een ring aangevlogen. Daarnaast wilde hij boos van het veld lopen, omdat het alles niet mee zat, toen vloog zijn bezem onder hem door en trok hem mee naar de torens van het publiek. Daarmee is hij nooit in het team belandt, en wil ook nooit iemand hem er in hebben. Mensen wilden hem eerst wel uitlachen, maar het idee dat ze 'de' ergenaam aan het uit lachen waren, zat hun niet goed.

    [ bericht aangepast op 17 nov 2010 - 16:33 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: erfgenaam ravenclaw
    Volledige naam: Michelle Lilly Helena Ravenclaw
    Afdeling: Ravenclaw
    Leeftijd: 11
    Bloed: volbloed
    Karakter: michelle is heel slim en heel creatief in haar vrije tijd zit ze vaak in de bieb of is ze aan het knutselen verder is ze heel lief en sociaal en probeert met iedereen bevriend te blijven. zelf kan ze ook veel dingen verzinnen , spreuken dingen enz.
    Uiterlijk:
    Beste vak: bezweringen
    Patronus: otter
    Angst: nooit liefde kennen en falen
    Extra's: ze is erfgenaam van de oprichter van Ravenclaw
    ze wou ook altijd al in die afdeling komen ze weet er ook alles van, ze is ook al lang op zoek naar het diadeem van Rowena Ravenclaw, ze praat ook veel met de grijze dame ze kunnen het heel goed vinden.

    wil je melde als onlin e staat en of ik rol heb
    xx


    Be yourself, before you forget who that is.

    Rol: Meisje Ravenklauw
    Volledige naam: Anna Maria Black xD (gewoon Anna dus)
    Afdeling: Ravenklauw
    Leeftijd: 12
    Bloed: Zuiver
    Karakter: Slim, lief, betweter, boekenwurm, creatief, super avontuurlijk, nieuwsgierig
    Uiterlijk: Kristen Steward met blond haar :Y)
    Beste vak: Verweer tegen de zwarte kunsten
    Patronus: Dolfijn
    Angst: Dementors *rilt al bij de gedachte*
    Extra's: Wees door een magisch ongeluk dat alleen ik heb overleefd, heeft een fotografisch geheugen, verslaafd
    aan mysteries oplossen en verslaafd aan zwerkbal.

    Ik hoop dat ik mee mag doen(flower)

    [ bericht aangepast op 27 nov 2010 - 22:34 ]


    Happy Birthday my Potter!