• Ik zoek rollen voor deze story: Masked Ball.
    Een story met onbekende personen!

    Nu zoek ik voor rollen:

    - een meisje (als hoofdpersoon)
    - beste vriendin van de hoofdpersoon
    - nichtje hoofdpersoon (die verliefd word op komend vriendje van de hoofdpersoon)

    Informatie:

    Volledige naam:
    Leeftijd:
    Karakter:
    Hobby's:
    Foto (van een normaal uitziend meisje):


    Als je zelf nog een rol kunt verzinnen, hoor ik het graag!

    [ bericht aangepast op 2 dec 2010 - 21:31 ]

    Hoofdpersoon!
    Volledige naam: Serena Mary Ocaña
    Leeftijd: 19? Kies maar :]
    Karakter: Serena is van iedereen de favoriete persoon die ze kennen. Ze nestelt zich nog sneller in iemands hart dan dat je "boe" kan roepen en je hebt gewoon geen behoefte om haar er uit te halen. Ze heeft een kinderlijk gedrag waar iedereen van houdt. Ze klimt graag op iemands rug en is altijd in voor een grapje. Ze heeft een creatieve geest en dat is één van de vele redenen waarom iedereen zo veel van haar houdt. Ze is van iedereen de favoriet en iedereen vindt haar leuk. Ze heeft een zeer aanstekelijke lach en maakt vaak sarcastische opmerkingen waardoor iedereen in de slappe lach beland. Serena lacht dus heel graag en is een zeer gelukkig meisje. Maar ze vindt het ook zeer belangrijk dat andere mensen gelukkig zijn en zich goed in hun vel voelen. Ze doorziet als geen andere een fake glimlach en heeft zo die kracht dat je haar gewoon moét vertellen wat er scheelt ookal vraagt ze er niet eens achter. serena heeft een hart van goud en is een goed luisterend oor. Ze is er altijd voor iedereen als iemand haar nodig heeft. Serena wil graag dat de personen die het dichtste bij haar hart zitten -haar familie, haar vrienden, ...- gelukkig zijn en kan er niet tegen als iemand hen iets aandoet. Ze kan fel uit de hoek komen als iemand met zijn tengels aan hen komt of hen pijn doen.
    Hobby's: Serena's ouders hebben een ranch en Setena rijdt al sinds ze oud genoeg was paard. Verder zingt Serena dag en nacht. Soms heeft ze er zelfs geen besef van
    Foto: Serena!

    [ bericht aangepast op 2 dec 2010 - 21:45 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol : Als het kan zou ik graag het nichtje willen zijn ^^
    Volledige naam: Anna - Maria Rufiana Molero
    Leeftijd:16 ...
    Karakter: Anna is een heel verlegen meisje , en heel gesloten tegenover de buiten wereld . De enige persoon waarbij ze zichzelf durft open te stellen is haar nich , haar vertrouwd ze helemaal . Als je iemand nodig hebt om je te troosten kan je ook altijd naar Anna gaan . Maar als je haar verdriet of pijn aan doet klapt ze toe . Ze heeft niet zo een gemakkelijk jeugd achter de rug . Ze werd vroeger vaak gepest en is daarom ook heel onzeker . Ze kan ook haar gevoelens goed verbergen rondom haar staat er vaak een onzichtbare muur waar niemand in kan . Anna wordt niet snel verliefd maar als ze verliefd is kan ze het moeilijk onderdrukken dan is ze heel erg verliefd en kan wel flauwvallen als ze die persoon ziet .
    Hobby's:Anna houdt van dieren dus vanwege haar liefde voor dieren is ze vrijwilliger in een dieren asiel en heeft ze zelf ook een hele hoop dieren (vooral honden ) , ze rijd ook paard en ze tekend graag .
    Foto : Anna

    [ bericht aangepast op 3 dec 2010 - 10:37 ]


    You make my life perfect ! <3

    - Een meisje (als hoofdpersoon)
    Volledige naam:
    Celestine Jessica Morgan, maar wordt graag Jess(ica) genoemd i.p.v. Celestine, wat ze zoveel mogelijk probeerd te begraven. Ze vindt de naam namelijk erg ouderwets en niet voor haar bedoeld.
    Leeftijd: 18 jaar, (of het is maar wat jij wilt)
    Karakter: Celestine heeft een leuke en lieve glimlach en is de helft van de tijd heel erg spontaan, maar er zijn ook momenten waarop ze super serieus en chagerijnig kan zijn - de meeste momenten daarvan zijn op de ochtenden, omdat ze altijd een ochtendhumeur heeft en uit wil slapen. Behalve dat praat ze ook veel met sarcasme en kan ze niet zonder leven, ze is zo geboren en opgevoed en dat haal je echt niet meer uit haar weg! Tot veel ergernis van sommige mensen, kan Celestine ook enorm koppig zijn en het woord 'opgeven' staat niet in haar woorden boek! Ze streeft ook tamelijk veel naar perfectie en wilt altijd beter in tekenen worden dan dat ze al is, ze vindt zich daarin nooit goed genoeg en heeft een rare tik om alles goed te leggen als er, volgens haar, niets goed ligt. Ook al is ze spontaan, soms acteert ze alleen maar en voelt ze zich verdrietig en naar beneden gezogen, niemand kan dan ook langs die enthousiaste muur. Misschien alleen maar haar beste vriendin ...
    Hobby's: Ze houdt heel erg veel van muziek en tekenen, het liefst zit ze elke dag met oordoppen in te tekenen. Ze heeft er geen besef van, maar heel veel mensen zijn jaloers op de manier hoe ze tekent met zachte lijnen en soms tekent ze personen na, ook al bewegen ze. Ze is heel erg getalenteerd, maar ziet het niet zelf zo. Ze wilt graag beter zijn en alles meer perfectioneren.
    Foto (van een normaal uitziend meisje): Photo #1, Photo #2, Photo #3.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2010 - 15:48 ]


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Rol: Beste vriendin.
    Volledige naam: Ilva Sarah McKenzie.
    Leeftijd: Half jaar jonger als hoofdpersoon.
    Karakter: Als je lief tegen haar bent, is zij dat ook tegen jou. Ze is tevreden met wat ze heeft, maar meer is niet erg. Ze wil voor altijd jong blijven. Leeft altijd, want iedere dag kan de laatste zijn.
    Hobby's: Piano en Gitaar spelen, zingen, creatief bezig zijn, nieuwe dingen leren, en slaapfeestjes houden(:
    Foto (van een normaal uitziend meisje): http://farm4.static.flickr.com/3301/3474964193_1d77ac5bfb.jpg
    Maar dan met groengrijze ogen.

    [ bericht aangepast op 3 dec 2010 - 18:07 ]


    Food.