• Een begeleidend centrum, dat is waar jongeren komen als ze niet meer thuis kunnen wonen, en ze uit hun huis worden gezet. Zeven jongeren wonen nu in het Begeleidend Centrum (BC): Yuna, zo heet het BC. Yuna is een Christelijke instelling, en iedereen die daar zit krijgen daar een tweede kans om hun leven goed te beginnen.
    Ze halen allerlei fratsen uit, en maken leuke tijden mee - maar ook tijden waarvan ze het liefst wilden dat ze niet bestonden. Op een Begeleidend Centrum hoort natuurlijk ook begeleiding, en niet altijd kunnen de jongeren met de leiding overweg..
    Er zijn ook zoveel regels op 't BC, (bijv. Geen liefdesrelaties) dat ze ook echt overtreden moeten worden. Because rules are there to break, right?

    Liefde, drugs, seks, misdaden, ruzie, en meer.


    Het liefst wil ik meer jongensrollen dan meidenrollen, als er toch meer meidenrollen komen - kan het zijn dat ik alleen de jongensrollen kies, en maar 1 meisjesrol kies. Ik wil dus minstens 4 á 5 jongensrollen, en 3 meisjesrollen.


    ROLLEN:
    {x} 4 á 5 jongens, voor in 't BC.
    - Harley.
    - Mayci.
    - Sid.
    - OLDROSES.

    {x} 3 meisjes, voor in 't BC.
    - 3D.
    - Mayci.
    - hedyx.

    {x} 4 á 5 leiding.
    {x} vriend(inn)en van een bepaalde jongere.
    - Harley.
    {x} zelfbedachte rollen.

    INVULLEN:
    Rol:
    Volledige naam:
    Geboortedatum:
    Roepnaam:
    Religie (Geloof):
    Familie (Vertel kort iets over het personage's familie):
    Verleden:
    Uiterlijk + Foto:
    Karakter:
    Status:
    Crush:
    Favoriete liedje:
    Kledingstijl:
    Extra:
    Titel?


    Je mag meerdere rollen aanmaken/ hebben, en denk eraan: de karakters moeten zo verschillend mogelijk zijn.
    Als jullie de rollen inleveren, dan zorg ik ervoor dat jullie een fantastisch nieuw verhaal krijgen - en dat jullie adem erdoor in beslag wordt genomen.

    NIET DE EERSTE,
    MAAR DE BESTE!

    Ps. Ik hou van creatieve rollen, als het zo creatief mogelijk is - dan heb je mij al overgehaald!

    Denk erom, you guys! (;

    DIT VERHAAL STAAT ONLINE!

    Er staan al een paar delen online! Ziehier!
    Dus neem snel een abo & lees dit leuke verhaal met de koppige jongeren in de hoofdrollen!

    Ik waarschuw namelijk zelf niet.

    [ bericht aangepast op 30 mei 2011 - 10:02 ]


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Rol: Een meisje in het BC
    Volledige naam: Charlie Agness Sparrow
    Roepnaam: Charlie
    Geboortedatum: 21 Juni 1995
    Religie: Charlie en haar familie hebben nooit in god gelooft. Ze gingen nooit naar de kerk en ze hebben ooit nog nooit gebidt voor het eten. Daarom is het voor Charlie erg moeilijk om in een Christelijk BC te zitten, waar het geloof erg belangrijk is.
    Familie: Charlie woonde in een achterstandsbuurt, samen met haar ouders en broertje, en twee zussen. Ze waren niet de makkelijkste en ze waren erg asociaal aangelegdt. Ze waren allemaal nog laat op en ze maakte vaak veel herrie. Haar vader had geen werk, hij zat voor de tv en hij praatte alleen maar om te vragen voor nog meer bier. Haar moeder was huisvrouw voor haar kleine broertje én vader. Ze leefden van een uitkering.
    Verleden: Charlie was niet eens een heel vervelend kind. Ze ging gewoon naar school, ze was minder asociaal dan de rest van haar familie, maar ze was anders. Ze had altijd haar woordje klaar en ze was het nooit eens met de beslissingen van haar moeder. Ze was vaak nog alleen opstraat rond middernacht en ze had zeker elke dag ruzie met haar moeder. Ze scholden tegen elkaar en haar vader deed helemaal niets. Haar moeder heeft haar nooit geslagen, maar ze dreigde er vaak wel toe. Charlie heeft nooit drugs of alcohol met een vinger aangeraakt, omdat ze anders wilde zijn dan haar ouders. Ze wilde een toekomst opbouwen, maar door haar ouders heeft ze nooit iets goeds voor deze wereld kunnen doen.
    Uiterlijk: Charlie is altijd al gepest door haar oranje haren. Haar pony is slecht geknipt door haar moeder, die zelf wel vond dat ze een kappersopleiding had gedaan. Ze heeft groene ogen, met een klein laagje make-up eromheen. Ze heeft een breekbare huid die toch egaal is en ze het geluk heeft dat er nooit een puistje opstaat. Ze is redelijk klein, ongeveer 1.55 M en daardoor werd ze vaak ook gepest. Ze heeft vaak blousen aan met een spijkerbroek, omdat ze niet erg van mode houdt en zeker niet van dure kleding. Ze heeft altijd een ring aan die ze van haar moeder gestolen heeft, toen ze twaalf jaar oud was. Haar moeder was er eerst erg boos om, maar Charlie zei eerlijk dat ze de ring erg mooi vond, en toen mocht ze hem gewoon omhouden.
    Karakter: Charlie is een intelligente jonge meid. Niemand had het ooit achter haar of iemand van de Sparrow familie gezocht, dat ze erg slim zou zijn. Ze is eigenlijk hoogbegaafd maar ze heeft zichzelf nooit kunnen bewijzen op school, omdat ze vrijwel altijd met flinke stress zat. Ze heeft altijd een woordje voor iemand klaar, omdat ze gauw in de verdediging valt en niet snel over zich heen laat lopen. Ze heeft een grote mond tegen alles en iedereen, en ze is erg snel geirriteerd. Ze scheldt erg veel en ze schaamt zich niet zo snel. Ze is wel erg prikkelbaar en snel geraakt door kwetsende woorden. Het is eigenlijk een breekbaar meisje met een flink harnas eromheen. Ze doet zich vaak stoer voor. Ze gaat naar voren voor een grote uitdaging, en ze wil graag haar dromen naleven.
    Status: De nonchalante en stoere meid.
    Crush: Charlie is een enorme fan van de step up films, hetzelfde als dat ze graag danst. Ze heeft sinds dat ze step up 2 en 3 heeft gezien, een enorme crush op een acteur, Adam Sevani. Haar hele kamer hangt vol met plaatjes van hem, en elke avond wenst ze, heel cliché, of hij haar komt halen en samen met haar danst.
    Favoriete liedje: Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart
    Kledingstijl: Charlie heeft vaak te grote geruite blousen aan, met een spijkerbroek eronder. Ze heeft haar haren vaak in een staart en ze ziet er erg nonchalant, maar tegelijk erg stoer uit.
    Extra: Charlie heeft een stiekem talent. Ze kan ontzettend goed dansen. Ze heeft het nooit aan iemand willen laten zien, omdat ze bang is dat ze niet goed genoeg is. Ze is ontzettend lenig en wanneer ze alleen is, moet ze altijd eventjes een liedje opzetten en dansen.
    Titel? Even denken (:

    [ bericht aangepast op 28 dec 2010 - 20:27 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: jongen in het BC
    Volledige naam: Anthony Levitte
    Geboortedatum: 11 oktober 1993
    Roepnaam: Anth
    Religie: elke keer iemand dat aan hem vraagt, schreeuwt hij héél erg hard "DE KERSTMAN!", maar eigenlijk gelooft hij in helemaal niets
    Familie: Anthony's afkomst kun je niet echt de schuld geven voor de dingen die hij gedaan heeft (of misschien juist wel?): zijn ouders begonnen aan hun droom - huisje, tuintje, boompje - maar die werd in duizenden stukjes geslagen toen Anthony op komst was. Zijn vader verliet het huis nadat het ziekenhuis gebeld had over het feit dat zijn vrouw zojuist bevallen was, en niet gewoon dik was zoals de naïve man al negen maanden aan één stuk geloofd had. Zijn moeder heeft hem altijd met veel liefde behandeld: Anthony schoot nooit iets tekort.
    Verleden: Zoals hierboven al werd verteld, heeft Anthony nooit echt een vaderfiguur gehad. Zijn moeder kwam ook nooit thuis met een man. Dit veranderde nadat Anthony hoogbegaafd bleek te zijn en hij naar een speciale school moest gaan. Hij kreeg een vaste begeleider, genaamd Peter Kripke, die hem met vanalles en nog wat hielp. Vier maanden nadat Anthony voor de eerste keer die school binnenstapte, werd de vriendelijke meneer Kripke aangehouden voor pedofilie. Anthony werd nooit met een vinger aangeraakt, maar toch heeft dit diepe wonden nagelaten. Hij kropte deze gevoelens op en nadat hij een ontzettende woede-uitbarsting kreeg tijdens de kunstles, moest hij naar het BC.
    Uiterlijk + foto: Met zijn blonde haar en felblauwe ogen mag Anth er misschien wil uitzien als een ontschuldige jongen, maar je kijkt recht in de ogen van een meesterbrein. Hij heeft een zeer licht getinte huid en is niet te breed en niet te smal. Eigenlijk is hij gewoon het soort jongens, dat op vlak van uiterlijk, wel opgemerkt wordt door meisjes, maar nooit mee wordt mee gesproken.
    Karakter: De meningen over Anthony zijn verdeeld. De éne zegt dat hij gewoon ronduit krankzinnig is (zeker diegene die zijn woede-aanval meegemaakt hebben), de andere zegt dat hij gewoon geniaal is. Anthony zelf ziet zichzelf een beetje als een soort van Einstein: door velen onbegrepen, maar ook geadoreerd. Hij heeft een sterke mensenkennis en weet je argumenten altijd in de grond te boren met feiten en/of argumenten die duizend keer sterker zijn dan het jouwe. Velen vinden hem hierdoor ook irritant, omdat hij altijd wel iets te zeggen heeft. Op vlak van liefde staat 'romantiek' helemaal niet in zijn woordenboek, maar hij probeert het wel. Gerechtigheid, vriendschap, eerlijkheid en macht zijn dingen waar Anthony ontzettend veel belang aan hecht.
    Status: nerd
    Crush: niemand, zover hij weet...
    Favoriete liedje: 'Burn this city/This fire' door Franz Ferdinand
    Kledingstijl: meestal draagt hij gewoon wat hij in elke andere winkel vindt, alleen allemaal een tikkeltje meer aan de casual kant
    Extra: Zover ik weet denk ik niet dat er iets is wat nog van belang is... Je mag het altijd vragen of zelf verzinnen, natuurlijk.
    Titel? Ik weet niet, iets als 'Funhouse' of 'Cirus'...

    Laat je het me weten wanneer het eerste deel er is? Want het ziet er een erg leuk verhaal uit!

    [ bericht aangepast op 28 dec 2010 - 20:11 ]


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Geboortedatum ook, you guys! Anders weet ik niet hoe oud jullie zijn.. Sorry, voor de late verandering!
    Oh, en met "Status" bedoel ik wat voor type je bent. Bijv. nerd, goth, etc. (:

    [ bericht aangepast op 28 dec 2010 - 20:08 ]


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Rol: meisje, voor in 't BC.

    Volledige naam: Rosalie Marie Jennifer Noway

    Geboortedatum: 26-04-1993

    Roepnaam: Rosa

    Religie (Geloof): Geen

    Familie (Vertel kort iets over het personage's familie): Rosa heeft een oudere broer, Brad. Ze is heel close met Brad en dat zal ookwel voor een lange tijd zo blijven. Met haar ouders heeft ze bijna geen contact meer. Vroeger heeft Rosa te maken gehad met een loverboy. Ze moest het contact met haar ouders opgeven, maar langzaam aan begint het contact terug te raken.

    Verleden: Vroeger is Rosa in de handen van een loverboy gekomen. Ze was 14 en de loverboy was 18. Dat heeft 2 jaar geduurd totdat ze heeft kunnen ontsnappen. Ze is toen naar een psychiatrische inrichting gegaan en die hebben haar geholpen. Hierna bleef ze een tijdje bij haar broer wonen en nu woont ze dus in het BC.

    Uiterlijk + Foto: Klik Rosa heeft kastanjebruine haren die wat golven. Ze heeft groene ogen die ze mooi opmaakt. Rosa is lang en slank. Ze heeft een nogal lichte huid die in de zomer wat verkleurd naar lichtbruin.

    Karakter: Rosa ziet er op het eerste gezicht misschien uit als een mega bitch, maar dat valt best wel mee. Rosa is een lief meisje maar als ze eenmaal ruzie met je heeft dan kan je maar beter oppassen. Dan kan ze echt de bitch van BC zijn. Je moet ook niks over haar familie of vrienden zeggen want dan is het nog erger. Rosa is toch best wel slim en weet altijd wel wat terug te zeggen. Ze is best wel rebels en laat dat merken ook. Als ze het ergens niet mee eens is dan gebeurt het ook niet voor haar. Rosa wil graag gelijk hebben, maar als ze fout zit geeft ze dat ook toe. Verder is Rosa wel aardig tegen haar familie en vrienden. Maar Rosa is nog altijd snel verliefd en is dan meestal 'blind door de liefde.' Verder kan Rosa ook erg emotioneel zijn. Dan moet ze even helemaal alleen zijn en laat ze meestal wel wat tranen vallen.

    Status: Snel verliefd en soms de bitch

    Crush: Ze heeft nog geen crush maar ze wordt snel verliefd.

    Favoriete liedje: Eminem - No Love (Explicit Version) ft. Lil Wayne

    Kledingstijl: Rosa past haar kleding aan, aan haar figuur. Meestal draagt ze jurkjes met of zonder legging eronder maar wel altijd met hakken eronder.

    Extra: Rosa houdt van tekenen. En dan vooral van mensen na tekenen. Ze heeft altijd haar tekenblok bij zich en begint dan te tekenen. (En ze heeft nog talent ook)

    Titel? Hier ben ik slecht in

    Laat je weten als het verhaal online staat?

    [ bericht aangepast op 29 dec 2010 - 12:24 ]


    De wereld is weer plat ja op bolle bibs na

    Rol: Meisje in het BC
    Volledige naam: Molly Lucie Quinn
    Geboortedatum: 17-01-95 (15 dus)
    Roepnaam: Molls
    Religie: Molly zat op een christelijke school maar heeft zich er nooit echt druk over gemaakt. Ze vond het allemaal onzin. haar ouders geloven wel in god en vinden het ontzettend vervelend dat zij niet gelooft
    Familie : Ze heeft een jonger broertje en zusje genaamd Rue Anna Quinn en Jules Eduward Quinn. De twee zijn een tweeling en zijn 12 jaar oud ze zijn erg lief en doen bijna nooit wat verkeerd. Haar ouders zijn Marcel Timothy Quinn en haar moeder Maria Elizabeth Quinn-Franks. Ze zijn streng gelovig en hebben een hekel aan het feit dat Molly Niet gelooft.
    Verleden: Molly werd vroeger erg gepest en werd altijd als het kleine weerloze kindje aangezien. Ze oogt schattig en is daardoor erg weerloos. ze had weinig vrienden. Naar een paar jaar werd ze wild en begon ze wel een te slaan en te schelden.
    Uiterlijk + Foto:Molly Ziet er erg schattig uit maar is dat totaal niet. Ze heeft rood haar en is daarbij met haar moeder de enige in de familie. Ze is 1.65 lang en draagt alleen simpele spijkerbroeken.
    Karakter: Molly is opvliegend en snel boos. Haar kan het niks schelen wat andere over haar denken. Wanneer iemand iets stoms over haar zegt vliegt ze diegene in de haren. Ze is al vaak geschorst. verder heeft ze nog nooit aan de drugs gezeten of gerookt. Eigenlijk een keer maar dit vond ze zo afschuwelijk dat ze er meteen mee is gestopt. Ze heeft nauwelijks vrienden en voelt zich eerlijk gezegd nooit eenzaam. Ze heeft vaak huisarrest en wanneer ze dit niet heeft gaat ze met haar vrienden op het plein rond hangen en de buurt terroriseren. Ze is een keer opgepakt door de politie. Ze heeft een hekel aan schijnheilige typjes en al helemaal aan mensen die haar willen veranderen. Ze heeft vaak woedeaanvallen en moest ook naar een psycholoog. Dit hielp niet omdat de psycholoog het altijd snel opgaf en daardoor moesten haar ouders het uiteindelijk opgegeven.
    Status:Op dit moment single maar wel verliefd.
    Crush:Op Jackson uit hun vriendengroep hij is ook verliefd ip haar maar durft dit niet te zeggen. Ze zijn beidde bang dat dit niet gelijk is.
    Favoriete liedje: Miss Nothing van de Pretty Reckless
    Kledingstijl:Molly kleed zich simpel en saai. Ze geeft niet veel om uiterlijk moor heeft wel een geprobeerd wat stoerder te lijken. Alleen haar vrienden weten dat ze wel degelijk stoer is en niet schattig. Vaak maken ze gebruik van haar uiterlijk en laten haar wat stelen uit een winkel. Ze kan toch niet verdacht worden.
    Extra:Nope
    Titel?
    -We are who we are
    -Who cares?
    -Are they Crazy? Are they wild?

    [ bericht aangepast op 28 feb 2011 - 19:14 ]

    Rol: Jongen voor in BC
    Volledige naam: Jason Stephen McLoit
    Geboortedatum: 7-8-1996
    Roepnaam: Jason
    Religie (Geloof): Jason is streng cristelijk, maar zijn geloof is steeds minder geworden toen zijn moeder overleed en daardoor doet hij steeds minder met god en het geloof.
    Familie (Vertel kort iets over het personages familie): Jason woont op het platteland samen met zijn vader, zusje en oma. Zijn moeder is overleden door een auto-ongeluk.
    Verleden: Jason was tot zijn 7de een redelijk normale jongen. Iedere jongen haalde wel eens wat kattenkwaad uit, zo ook Jason. Maar toen zijn moeder een auto-ongeluk kreeg en zij aan haar verwondingen overleed, is hij helemaal doorgeslagen. Hij werd opstandig, deed niets wat zijn vader wou en pestte zijn zusje zo erg dat ze vaak huilend naar haar vader ging, en die Jason naar zijn kamer stuurde. Daar moest hij van zijn vader tot god gaan bidden of die zijn zonden wou vergeven, maar Jason wou dat niet, want hij kon niet begrijpen waarom God zijn moeder hat vermoord, want zo zag hij het. God had zijn moeder niet laten leven, dus had hij haar vermoord.
    Uiterlijk:http://nl.dreamstime.com/killframes.php?url=http%3A//nl.dreamstime.com/stock-afbeeldingen-tiener-jongen-buiten--image8741914. Jason heeft bruin haar en blauwe ogen. Hij heeft de gemiddelde lengte voor een jongen van zijn leeftijd en draagt vaak simpele T-shirts en een spijkerbroek met sneakers.
    Karakter: Jason is erg opvliegend, en kan ook gewelddadig worden als hij één van zijn slechte dagen heeft. Als hij is een ‘goede bui’ is dan is hij hoogstens een beetje grof in de mond. Als je vrienden met hem bent, zit je goed, maar als je zijn vijand bent, dan ben je de pineut. Hij is ook erg spontaan, maar dat komt hem niet altijd ten goede.
    Status: Vechtersbaasje
    Crush: Nog niet, maar wat niet is kan nog komen
    Favoriete liedje: Sleep like a child van Joss Stone, omdat dit zijn moeders lievelingsliedje was geweest, en ook op haar begrafenis werd gespeeld. Als hij hiernaar luistert heeft hij het gevoel dat zijn moeder nog altijd bij hem is
    Kledingstijl: Jason draagt vaak een simpel T-shirt met een spijkerbroek en sneakers eronder. Soms draagt hij ook een vest.
    Extra: Jason heeft ook ADHD en is dyslectisch
    Titel?: We had to break the rules.


    First things first, but not necessarily in that order

    Rol: Meisje in BC
    Volledige naam: Rose Hashton
    Geboortedatum: 2-12-1994
    Roepnaam: Rose
    Religie (Geloof): Geen
    Familie (Vertel kort iets over het personage's familie): Rose heeft in een boerderij gewoond met veel dieren. Ze heeft een broer, genaamd Lucas. Maar ze heeft hem nooit gekend. Haar ouders zijn omgekomen in een vliegtuig tijdens hun reis naar Frankrijk alleen Rose heeft het overleefd. Verder werd Rose altijd gepest op school, omdat ze haar ´gewoon raar´vinden. Ze heeft niet zoveel vrienden. Ze is heel gevoelig, wordt snel emotioneel. En is kwetsbaarder. En ze wilt nooit over haar ouders en Lucas praten.
    Verleden:Rose heeft op meerdere basisscholen gezeten omdat ze elke keer gepest werd. Op de middelbare school is ze drastisch veranderd. Dit keer was zij diegene die iemand pestt samen met haar vriendin Maya. Maya was toen haar enigste vriendin daar en die wilde ze dus niet verliezen. Ze deed maar mee. Toen werd ze van school gestuurd.
    Uiterlijk + Foto:Rose Hashton
    Karakter:Ze is onzeker en durft niet gemakkelijk met mensente praten, tenzij zij zelf beginnen.
    Status: De onzekere meid
    Crush: Lorenzo, die op haar school zat. Iedereen weet dat ze gek op elkaar zijn maar durven beide niet het toe te geven.
    Favoriete liedje: Heb nog geen idee.Dus komt nog
    Kledingstijl: Ze draagt vaak een traningspak met onder gewoon een t-shirt en draagt sneakers.
    Extra: Ze danst
    Titel? Geen idee

    [ bericht aangepast op 29 dec 2010 - 12:58 ]


    XoXo, You Know You Love Me, HMW..!!

    Rol: Jongen in BC
    Volledige naam: Jaysint Lucas Dyk
    Geboortedatum: 01-01-1995
    Roepnaam: Jay
    Religie: Zijn ouders zijn christelijk maar daar gelooft hij niet in
    Familie: Zijn ouders Marie (50) en Bastiaan (55) zijn zwaar christelijk en kunnen het helemaal niet met hun jongste kind vinden, met de andere kinderen kunnen ze het wel goed vinden, zijn zussen: Dainna (16), Katinka (17) en Judy (17) zijn de lievelingetjes van hun ouders en geven ook niks om Jay, Carol(22) de oudste en eerste zoon van zijn ouders is zijn beste vriend.
    Verleden: Jay heeft een zware jeugd gehad, zijn ouders hielden niet van hem en hij werd telkens gepest op school met zijn dwangneurose om mensen pijn te doen. Hij ging naar verschillende basisscholen en had veel ruzie met zijn ouders, na het ongeluk waarbij hij in een rolstoel belande ging hij van school af.
    Uiterlijk + Foto: Jay Jay heeft bruin haar en groene ogen, hij is 1.80 lang en draagt meestal t-shirts spijkerbroeken en sneakers
    Karakter: Jay is er opvliegend en agressief als je de verkeerde opmerking maakt begint hij meteen te slaan. Hij heeft geen zelfbeheersing en als hij na een aanval weer tot rust is gekomen zie je ineens de kwetsbare kant van Jay dan is hij erg in de war meestal moet hij dan huilen en duurt het uren tot hij weer normaal doet, Jay is erg aardig ookal vinden mensen hem meestal gemeen hij is aardig tegen de mensen die hem begrijpen en die hem steunen.
    Status: Agressieve Jongen in de rolstoel
    Crush: Nog niemand
    Favoriete liedje: Don't stop believing - Glee, omdat het liedje zegt dat hij niet moet ophouden met geloven dat het ooit allemaal goedkomt
    Kledingstijl: Normaal, spijkerbroek, t-shirt, en sneakers
    Extra: Jay is erg muzikaal en houdt van gitaar/piano spelen en zingen maar dat weet niemand, hij zit sinds 2 jaar in een rolstoel na een groot auto-ongeluk, als hij geluk heeft zal hij ooit weer kunnen lopen


    Sterf niet voordat je dood bent

    Rol: Meisje in BC
    Volledige naam: Lise Lucter.
    Geboortedatum: 13-10-1995.
    Roepnaam: Lise
    Religie (Geloof): Ze geloofd nergens in, ook niet in god.
    Familie (Vertel kort iets over het personage's familie): Lise was een vrolijk meisje en haalde altijd goede cijfers. Ze had veel vrienden tot haar vader overleed. Door zijn dood werd Lise deperesief en begon ze door haar verdriet zich te snijden. Veel mensen noemde haar daarom ook Emo. Op een dag probeerde ze zelfmoord te plegen vond haar moeder dat het beter was om naar BC te gaan. Vroeger woonde ze in Londen maar door het werk van haar vader moesten ze verhuizen.
    Verleden: Vroeger is ze toen ze nog klein was onegveer 7 bijna verdronken en sinds dien haat ze zwemmen en dingen die met water te maken hebben. ( ze drinkt wel gewoon water xD)
    Uiterlijk + Foto: Lise. Lise heeft blond haar en blauw groene ogen. In de zomer word ze niet snel bruin alleen als ze echt intensief in de zon gaat liggen. Ze heeft bijna nooit last van pukkeltjes ofzo, wel is haar huid snel droog. Ze is 1.67 lang en haar haar komt tot over haar schouders.
    Karakter: Lief, snel geemotioneerd, koppig, heel erg verlegen, laat niet graag zien wat ze voeld, slim.
    Status: Op school word ze gezien als 'die emo.' maar eigenlijk is het een behoorlijk verlegen meisje.
    Crush: nog niemand??
    Favoriete liedje: You make me wanne die. Ze vind de tekst goed bij zichzelf passen
    Kledingstijl: Gewoon normaal, draagt graag jurkjes en houd tegenwoordig van meer donkere kleuren. De enige lichte kleur die ze draagt is wit aar dat ook heel af en toe.
    Extra: Ze heeft een oudere broer James, die na de dood van hun vader. De rol als zo gezegde vader figuur over nam. James en Lise zijn heel close. Lise doet aan voetbal en zou eigenlijk internationaal mogen gaan spelen maar door dat ze naar BC moet van haar moeder kan dat niet. Dat is een van de redenen dat ze BC neit leuk vind.

    [ bericht aangepast op 29 dec 2010 - 20:47 ]

    Rol: vriendin van Anthony
    Volledige naam: Annabelle Lisa Vitton
    Geboortedatum: 24 april 1995
    Roepnaam: Anna, maar ze vindt het leuker als mensen haar Belle noemen
    Religie: Annabelle is streng christelijk opgevoed
    Familie: Annabelle is het enige kind van een steenrijke familie. Haar vader is een ver familielid van de bekende ontwerper Louis Vitton, maar Annabelle heeft de man zelf nog nooit gezien. Haar vader heeft een reclamebureau en haar moeder runt een peperdure winkel. Hierdoor is er niet veel tijd voor liefde in het gezin.
    Verleden: Als er iemand is die zichzelf gelukkig mag prijzen met haar leven, maar het Belle wel zijn. Ze kwam nooit iets tekort, ze hoefde maar met haar vingers te knippen of het stond er al. Verder is er niet veel bijzonders in haar leven gebeurd. Doordat haar ouders ze rijk zijn en ze veel van Annabelle verwachten, ging ze naar dezelfde school als Anthony.
    Uiterlijk + foto: Haar ouders vonden dat 'Belle' iets was wat zeker in de naam van in mooie dochter moest komen. En gelijk hebben ze: met haar lang, krullend rood haar en felblauwe ogen heeft ze heel wat jongens achter haar gat aanlopen. Haar huid is porceleinkleurig en ze heeft het lichaam van een fotomodel, hoewel ze toch veel eet.
    Karakter: Door haar status zijn er velen die denken dat Annabelle een regelrechte bitch is, maar dat is alles behalve waar. Ze is één van de meest verlegen en lieve meisje die je ooit in je leven zal tegenkomen. Ze zal nooit iets van je vragen van haar eigen belang, hoewel ze wel alles voor je terug zou doen. Ze is slim, maar dat laat ze niet vaak blijken. Jammer genoeg heeft Belle vaak pessimistisch en sarcastische buien, die haar al vaak in de problemen geholpen hebben bij haar ouders. Soms denkt ze zelfs dat Anthony de enigste persoon is die om haar geeft. Ze vindt het natuurlijk shit dat ze iedereen zo over haar laat heenlopen, maar ze zou zelf nooit de moed hebben om het tegen ze op te nemen.
    Status: bitch voor diegene die haar nog niet kennen
    Crush: Anthony. Hij blijkt de enigste te zijn die dit niet merkt.
    Favoriete liedje: 'Hand open' door Snow Patrol
    Kledingstijl: door de christelijke opvoeding zal je nooit veel naakt zien in het bijzijn van haar ouders, maar als ze niet kijken dan draagt ze het liefste gewoon kleedjes met neutrale kleuren (wit, zalmroze, grijs, ...)
    Extra: De enigste vriend die Annabelle ooit gehad heeft, buiten Anthony, was een fantastievriendje genaamd Luke. Soms, als ze zich eenzaam voelt (nu steeds meer en meer omdat Anthony er niet meer is) praat ze nog soms met hem.
    Titel? Ik weet het niet ;/


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Rol: Jongen voor in 't BC
    Volledige naam: Ronaldo Gerardus Paul Simons
    Geboortedatum: 02-02-1993
    Roepnaam: Ron
    Religie (Geloof): Zijn ouders zijn streng katholiek, en hebben hem ook zo opgevoed. Maar juist omdat zijn ouders hem zoveel verboden, ging hij allerlei domme dingen doen..
    Familie (Vertel kort iets over het personage's familie):
    Vader: Alexander Memhett Simons (49) is een dikke vent met een veel te grote snor. Ook kan hij niet leven zonder zijn sigaar
    Mariè Antoinette Jeanne O'Bleu (46) is een ongelooflijk magere geit met een strenge blik waardoor je spontaan gillend van weg rent.
    Alexander vindt dat Ron de familie eer moet hooghouden door Ron uit te huwelijken aan een moslima van nog geen 13 jaar. De reden waarom Alexander met een katholieke is getrouwd, is omdat zijn moslima vrouw lang geleden stierf en zijn andere vrouw daarna bij hem weg ging..
    Ron heeft 4 zusjes,
    Jeanne (15) is precies hetzelfde als haar moeder,
    Nicole (13) is precies hetzelfde als Ron erg opstandig tegen haar ouders
    Saleisha (13) is hetzelfde als Nicole
    en Tiara (7) is een onwijs verwend nest omdat zij de jongste thuis is en verraad haar broer wel eens als hij iets heeft uitgehaald
    Verleden: Ron vond het altijd al moeilijk dat hij de oudste was en dus vaak op zijn zusjes moest letten, hij heeft een drankprobleem omdat hij veeel aan zijn hoofd heeft en uitgehuwelijkt wordt aan een kind van nog geen 13 jaar. Hij is al vaker weggelopen maar wist niet waar hij heen kon gaan; Vrienden had hij wel mar de ouders daarvan waren net zoals zijn ouders..
    Uiterlijk + Foto: Ron heeft buitenlands bloed in zich, niet Aziatisch, maar Afrikaans en Frans van zijn moeder. Hij is dus een mengelmoesje, en onwijs knap
    -Zwart haar
    -Bruine ogen
    -Goddelijk lijf
    -1.86 m
    http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_qwYG1fWxf2g/S1MoUge1RTI/AAAAAAAAALw/ZS_fCKN7k9I/s400/Taylor%2BLautner.jpg&imgrefurl=http://www.quizlet.nl/quiz/353403/wat-is-jouw-speciale-kracht-part-2/results.php&usg=__7F8u3cLbBzpQpd3FKI3rBMDPGLM=&h=400&w=300&sz=30&hl=nl&start=0&sig2=EdVquelMIrTF8d5WytO1mg&zoom=1&tbnid=1OhO1btbCxkrfM:&tbnh=141&tbnw=108&ei=DpccTdC6Joii8QPD_cGDBw&prev=/images%3Fq%3DTaylor%2BLautner%26hl%3Dnl%26biw%3D1276%26bih%3D572%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=603&vpy=198&dur=1390&hovh=259&hovw=194&tx=83&ty=138&oei=DpccTdC6Joii8QPD_cGDBw&esq=1&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:13,s:0
    Karakter: Hij is lief en aardig voor zijn zusjes, Nicole en Saleisha en voor zijn vrienden. Hij heeft alleen een erg kort lontje en losse handen, als je iets niet doet wat hij wilt dan krijg je een klap voor je kop ;'s
    Ron is erg nieuwsgierig dus als je een geheim voor hem verbergt, dan doorzoekt hij alle spullen die je bezit!
    Ron heeft de slechte eigenschap om te snel 'verliefd' te worden, waardor hij als de player wordt gezien
    Status: "De jongen waarvoor je moet uitkijken!"/ de Player
    Crush: Hij vind Charlie wel een leuke meid, omdat ze slim is en daar houdt hij wel van
    Favoriete liedje: Good Girls Go Bad - Cobra Starship
    Kledingstijl: Hij loopt altijd in een wit T-shirt rond waardoor je zijn six-pack goed kunt zien, het liefst zou hij met ontbloot bovenlijf rondlopen, maar dat mag helaas niet van zijn ouders..
    Extra: Zijn ouders haten hem nu omdat hij weigerde te trouwen en zijn zusje Tiara had geslagen..
    Titel?
    Lets have some fun:Y)
    Breaking the rules, that's awesome (:


    Laat je het weten als ie erop staat?
    (:


    Me so good.

    Ik vul er nog en in :Y)

    Rol: Jongen in het BC
    Volledige naam: Jackson Hewwit
    Geboortedatum: 27-8-1993
    Roepnaam: Jack
    Religie (Geloof): Geen. Zijn familie heeft geen geloof. Ze wonen gewoon samen en vinden god gewoon iets wat dingen moet verklaren.
    Familie: Jackson heeft een zusje genaamd Emily. Ze is 8 jaar oud. Zijn moeder en vader heten Peter en Britt. Ze zijn heel close en jackson wil altijd dat zijn familie gelukkig is.
    Verleden: Jackson was altijd heel onzeker en is daardoor altijd dingen gaan doen die hem stoerder lieten lijken. Eigenlijk is hij heel normaal maar dat verbergt hij alleen maar met drugs,alcohol en sex.
    Uiterlijk + Foto:Jackson heeft wild blond haar en groene ogen. Een beetje een bleke huid en hij is 1.80. Hij is setvig maar op de goede manier.
    Karakter: jackson is Zorgzaam en liefdevol. Thuis doet hij altijd ze best voor zijn ouders. hij hoopt dat ze nooit erachter zullen komen wat hij doet. Jammer genoeg kwamen ze daar wel achter. Hij wil niks liever dan weer op nieuw beginnen maar zijn ouders willen eerst dat hij afkickt en weer rustig word. Hij gaat keihard vechten om zichzelf te zijn. Op school haalt hij schommelende cijfers wat soms nogal slecht kan uitlopen. Hij doet net alsof school hem niks interesseert. Jackson is ook nogal snel kwaad. Hij is niet open en is soms niet erg geïnteresseerd
    Status: Knipperlicht relaties
    Crush: Momenteel heeft hij voor de 3de keer wat me Lavinia een rijk meisje wat soms nogal arrogant uit de hoek kan komen. Ze gaat alleen met hem omdat hij de meest stoerste en de leukste jongen om mee uit te gaan is. Ze maakt misbruik van hem. hij valt op Rose iemand uit zijn klas. Ze zijn goede vrienden maar Jackson is bang dat als hij vertelt wat hij voelt dat de vriendschap verpest.
    Favoriete liedje: Linkin Park-Numb
    Kledingstijl:Skaterboy achtig. met spijkerjeans en sneakers.
    Extra:/

    [ bericht aangepast op 28 feb 2011 - 19:16 ]

    SofieShan schreef:
    Favoriete liedje: You make me wanne die. Ze vind de tekst goed bij zichzelf passen

    naaaper jij kiest ook de pretty reckless :@.
    Sorry ik vond het wel toevallig die wou ik eerst ookd ie maar ik vind Miss Nothing net iets gaver

    [ bericht aangepast op 31 dec 2010 - 16:03 ]

    Mayci schreef:
    (...)
    naaaper jij kiest ook de pretty reckless :@.
    Sorry ik vond het wel toevallig die wou ik eerst ookd ie maar ik vind Miss Nothing net iets gaver



    Sorry! Ik wist niet dat jij ook voor een nummer van he pretty reckless gekozen had..:$

    [ bericht aangepast op 2 jan 2011 - 19:45 ]

    Niet zo bitchen op elkaar hé. (:
    Graag meer rollen! Anders maak ik de rest zelf! (:


    Don't walk. Run, you sheep, run.