• James Sirius Potter(16), Rose Weasley(15), Victoire Weasley(17), Teddy Lupin(17), Scorpius Hyperion Malfoy(15) en Lily Luna Potter(14) zitten allemaal op Hogwarts als de school wordt aangevallen door gemaskerde mannen die zichzelf 'De Kinderen van de Heer van het Duister' noemen. De leider is een oude bekende van hun ouders. Alleen hebben de zes vrienden geen idee wie het is. Van het schoolhoofd krijgen Rose, Lily, Victoire, James, Teddy en Scorpius de taak om terug in de tijd te gaan. Zo ver als nodig al moeten ze naar het ontstaan van de toverwereld gaan, ze moeten terug gaan. In het verleden is er iets over het hoofd gezien, één enkel, klein detail dat in het heden een wereld van verschil heeft gemaakt. Het is hun taak om dat detail te vinden dus de zes vrienden gaan met zen allen de tijd in. Ze gaan niet één generatie terug, maar twee..

    Lily en James Potter stonden oog in oog met hun spiegelbeelden. Lily Evans(15) en James Potter senior(15) staarde hen met grote ogen aan terwijl hun kinnen tot bijna aan de grond reikten. Lily junior stak haar hand uit naar Lily. 'H-hai, ik ben Janis Cooper en dit is mijn broer,' stelde ze "zichzelf" voor. James keek zijn zus met een opgetrokken wenkbrauw aan. Hij stak ook zijn hand uit naar James senior. 'Hoi, ik ben Ja-' 'Janneman Cooper,' verbrak Lily haar broer voor hij zich kon verspreken. James senior lachte en schudde James' hand. Daarna liep hij met zijn drie vrienden weg en Lily liep de trappen op richting de meisjesslaapkamer. James draaide zich kwaad richting zijn zus. 'Janneman? Serieus, Lily, Janneman?' vroeg hij kwaad. Lily krop in elkaar. 'Shhht,' mompelde ze kwaad. 'Vanaf nu zijn we Janneman en Janis Cooper, okay!' verwittigde ze James. 'Waarom?' vroeg James. Lily rolde met haar ogen. 'Hoe zou jij reageren als er opeens een jongen voor je stond met hetzelfde uiterlijk én dezelfde naam?'


    # Rollen:
    - Leerlingen Slytherin, nieuwe vrienden Scorpius 2x (jongens/meisjes)
    - Leerlingen Ravenclaw, nieuwe vrienden Rose 3x (jongens/meisjes)
    - Leerlingen Hufflepuf, nieuwe vrienden Teddy en Victoire 2x (jongens/meisjes)
    - Leerlingen Gryffindor, nieuwe vrienden Lily 2x (meisjes)
    - Leerkracht Verweer Tegen de Zwarte Kunsten
    - Leerkracht Bezweringen
    - Leerkracht Kruidenkunde

    # Informatie:
    Rol:
    Volledige naam:
    leeftijd:
    Afdeling:
    Rede tot afdeling:
    Bloed:
    Familiegeschiedenis:
    toverstok:
    Huisdier:
    Patronus:
    Uiterlijk: Foto én beschrijving
    Extra:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Vriendin van Lily
    Volledige naam: Santana Blake Agness Lopez
    leeftijd: Veertien
    Afdeling: Santana zit net zoals Lily in Gryffindor
    Rede tot afdeling: Santana is intelligent, aardig en ze zit vol met flauwe humor. Ze zou met de eerste twee eigenschappen makkelijk naar Ravenclaw kunnen gaan, maar haar flauwe humor werd meer geaccepteerd in Gryffindor. Haar hele familie had in Gryffindor gezeten en daarom zou het gek zijn als Santana bij Ravenclaw was ingedeeld. Ze heeft overigens overal vrienden, maar enkele bij Slytherin. Ze heeft nooit echt haat gehad aan Slytherin, omdat ook aardige mensen zich daar bevinden, omdat ze andere eigenschappen hebben.
    Bloed: Volbloed
    Familiegeschiedenis: Santana's moeder, Agness, was ingedeeld bij Gryffindor. Ze was een talentvolle jonge heks die de aandacht van vele jongens trok. Ze was erg populair en ze zat ook nog eens goed met haar toverkunsten. Haar vader, Blake, zat ook in Gryffindor, maar hij was meer het sulletje. Hij kon niet erg goed toveren en hij had niet erg veel aandacht van de meisjes. Hij ging veel om met Neville Longbottom, maar zelf hij was populairder dan Blake zelf was. Santana zag Blake toch staan en na hun schoolleven, gingen ze trouwen. Als eerste was Charlie, Santana's oudere broer, geboren. Daarna opende Santana's ouders een klein toverdrankwinkeltje op Daigon Alley. Niet veel later werd Santana geboren en daarna kwam nog een klein dochtertje, Doris. Ze zijn erg in verband met hun familie op hun eigen manier. Ze gaan er vaak heen en ze delen vaak elkaars problemen.
    toverstok: Een 24 1/4 Centimeter, uit eikenhout gesneden, met een hyppogriefveer als kern. Het is erg opmerkelijk, omdat Santana's moeder bijna dezelfde toverstok had. Deze was 26 Centimeter lang, maar verder had hij dezelfde eigenschappen als Santana's toverstok. Santana had eens haar moeders toverstok in haar hutkoffer gedaan en mee naar school genomen. Toen kon ze de eerste drie weken niet toveren, omdat ze niet met een andere toverstok kon toveren. Haar toverstok werd gestuurd per uil, en ze stuurde haar moeders toverstok terug via een envelop.
    Huisdier: Santana heeft een oranje lapjeskat genaamd Drizzle. Ze had Drizzle gekregen in haar eerste jaar met kerst, van Lily. Ze heeft sindsdien geen ander huisdier meer nodig, omdat Drizzle bijna precies hetzelfde is als Santana. Hij haalt ''grapjes'' uit met de andere huisdieren en het is een verschrikkelijk eigenwijs beest.
    Patronus: Een leeuw. Santana was erg onder de indruk van haar Patronus, omdat niet veel mensen een machtig dier als deze hebben. Het is de dierenkoning door zijn dominante gedrag, terwijl Santana nooit de baas over iemand speelt. Later kwam ze erachter dat de leeuw heel wat moed bezit en het het symbool van Gryffindor is. Daardoor werd ze erg blij met haar Patronus en is er erg trots op.
    Uiterlijk: Santana is een meisje met een lief uiterlijk. Haar ogen zijn groot en groen. Ze stralen vaak pure ontschuld uit, terwijl je in haar ogen afentoe ook de ondeugd kunt zien stralen. Ze heeft lange blonde haren die ze vaak in een staart heeft of in een lange vlecht, zodat niet alles in haar gezicht hangt. Vaak hangen er toch twee dunne gekrulde plukjes los en die hangen vaak nonchalant, maar leuk in haar gezicht. Ze heeft een bleke egale huid met vaak blosjes op haar wangen. Ze heeft geen make-up op, omdat ze eigenlijk niet eens weet wat het is. Haar lippen zijn redelijk vol en licht roze van kleur. Ze is slechts 1.60 M lang en ze is erg slank. Ze ziet er vaak uit als de schattige vanwege haar lengte en omdat ze niet erg vrouwelijke vormen heeft. Ze heeft vaak haar nagels gelakt in mooie kleuren, vaak draagt ze ze rood met geel, de kleuren van Gryffindor.
    Extra: Santana is stiekem verliefd op Scorpius, al sinds ze hem heeft zien lopen. Ze wil eigenlijk niet verliefd zijn op Scorpius, omdat ze van haar moeder erg slechte verhalen over zijn vader heeft gehoord. Ze heeft het wel aan Lily verteld en zij lijkt het te accepteren.

    [ bericht aangepast op 7 jan 2011 - 13:38 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Nieuwe vriendin Scorpius
    Volledige naam: Kendra Jones
    leeftijd: 16
    Afdeling: Slytherin
    Rede tot afdeling: Te bitchy voor andere afdelingen
    Bloed: puurbloed
    Familiegeschiedenis Haar moeder zat op Beauxbatons en haar vader op Hogwarts. Ze leerden elkaar kennen met tijdens het toverscholtoernooi. Kendra heeft geen broers of zussen.
    toverstok:Walnoot Drakenhartenbloed 32.4 cm
    Huisdier: Een Uil genaamd Dion
    Patronus: Een wild paard
    Uiterlijk: Foto én beschrijving Kendra is 1m70 heeft lange bruine haren en donkerbruine ogen. Ze is van nature erg slank en wil nog meer kilo's kwijt.
    Extra: Kendra heeft stiekem een crush op James Sirius Potter. Qua karakter is Kendra absoluut niet vriendelijk. Ze is constant bitchy tegen mensen van andere afdelingen en zels nog gemener tegen de mensen van Gryffindor. Als je Kendra goed leert kennen is ze best wel te doen. Ze is dol op lachen en gek doen en het kan haar niets schelen wat anderen van haar denken. Kendra is redelijk brutaal en zal nooit haar mond houden tegen leeraren.


    Laat je me weten of ik de rol heb of niet?
    En graag een link naar de storie


    Forget the risk and take the fall...If it's what you want, it's worth it all.

    Rol: leerling griffoendor/ vriednin lily
    Volledige naam: michelle Catharina Megan McKnight
    leeftijd: 14
    Afdeling: griffoendor
    Rede tot afdeling: ze is dapper en is bijna nergens bang voor
    Bloed: volbloed
    Familiegeschiedenis: Haar moeder zat in Ravenclaw en haar vader net als haar in Griffoendor, Ze heeft ook een oudere broer die zit in Huffelpuf en ze heeft nog een jonger zusje maar die gaat nog niet naar hogwarts.
    toverstok: 22,3 cm,vlier, haar van een terzieler en een druppel drakenbloed.
    Huisdier: chocolade bruine uil pearl
    Patronus: leeuwin
    Uiterlijk: michelle heeft lange bruine haren en grijze ogen ze heeft een slank postuur en is 1.69.
    Extra: Michelle is heel dapper en zal alles doen voor haar vrienden maar als het op flirten of liefde aankomt is ze een echte kluns, ze heeft een oogje op sirius black maar durft het alleen niet te zeggen. Verder is ze een goede student maar houd ook veel van kattenkwaad uithalen, ze probeert ook in het zwerkbalteam te komen als jager ze is namelijk heel erg goed.

    zo goed?
    wil je laten weten als ie online staat en of ik rol heb?
    xxx

    [ bericht aangepast op 7 jan 2011 - 14:22 ]


    Be yourself, before you forget who that is.

    Rol: nieuwe vriendin van Teddy en Victoire
    Volledige naam: Annabelle Mariette Mycriée
    Leeftijd: 15
    Afdeling: Hufflepuff
    Rede tot afdeling: Annabelle doet alles voor haar vrienden en familie. Ze is zeer trouw en voor haar is iedereen hetzelfde. Ze appreciëert de verschillen tussen verschillende mensen en zal je nooit bevooroordelen. Eerlijkheid is één van de belangrijkste dingen in haar leven, naast vriendschap, liefde en gerechtigheid. Dat laatste zorgt ervoor dat de tweede keuze van de Sorting Hat Ravenclaw zou zijn geweest. Annabelle is ok zeer intelligent, maar velen merken dat niet omdat ze zeer verlegen is en amper iets zegt. Ze heeft zeer veel respect voor iedereen en zou een bevel van een persoon die hoger dan haar staat, zoals een leerkracht, meteen opvolgen. Maar wanneer ze vindt wanneer iemand onterecht behandeld wordt, zal ze rechtstaan en proberen om je eruit te helpen. Ze heeft ook haar pessimistische - en dan vooral sarcastische - buien en ze laat nogal over zich heenlopen door anderen.
    Bloed: 'Kwartbloed', haar grootouders aan vaders kant zijn muggles
    Familiegeschiedenis: Haar ouders leerden elkaar niet kennen op Hogwarts, maar wel wanneer ze beiden toevallig elkaar tegenkwamen toen beide vaders op jacht waren op weerwolven. Ze bleven contact houden en zo trouwden ze. Het eerste kind dat ze kregen wat Annabelle en twee jaar daarna Louis. Annebelle en Louis groeiden op in een normaal tovernaasgezin, wat de familiegeschiedenis niet echt zo speciaal maakt, buiten het feit dat Annabelles vader nog steeds op weerwolven jaagt voor zijn job.
    Toverstok: 19cm, essenhout met als kern een eenhoornhaar. Perfect voor toverdranken en bezweringen. Het vreemde aan de toverstok is, is dat hij soms zijn kuren heeft. Op de meest ongepaste situaties werkt hij opeens niet meer en wanneer iemand Annabelle irriteert en hij in haar zak steekt, spuit de spreuk die Annabelle in gedachtes had uit zonder dat ze dat eigenlijk wilde. Volgens haar moeder komt dit omdat, toen hun ouders ontmoetten, een weerwolf juist een eenhoorn gedood had en het algemeen geweten dat de eerstgeborene altijd wel iets speciaals hadden.
    Huisdier: Annabelle heeft niet echt een huisdier. Wanneer ze een dier nodig heeft voor school, gaat ze meestal gewoon een muisje vangen in de kerkers, waardoor er al verschillende hilarische situaties zijn ontstaan.
    Patronus: een eekhoorn, waarom precies weet Annabelle niet, maar haar vrienden zeggen dat het kan zijn doordat ze niet opvalt in een mensen massa en toch weet te overleven.
    Uiterlijk: Annabelle heeft lang, lichtjes krullend ros haar en ogen waarin je zowel groen, bruin als blauw in terugvindt. Ze heeft een normaal postuur en is iets groter dan andere meisjes van haar leeftijd, maar daar kan ze best mee leven.
    Extra: Annabelles lievelingsvakken zijn toverdranken en bezweringen (de enigste gelegenheden waar haar toverstok wilt meewerken) en als ze niet in de lessen zit, leest ze graag. Velen beweren dan ook dat ze vast al de hele schoolbibliotheek heeft doornomen.

    Laat je het me weten wanneer hij online staat :B?

    [ bericht aangepast op 7 jan 2011 - 14:40 ]


    Oh, I may be on the side of the angels... but don't think for one second that I am one of them.

    Rol: Leerlingen Slytherin, nieuwe vrienden Scorpius
    Volledige naam: Nathara Achly Karkarov
    leeftijd:15
    Afdeling: Slytherin
    Rede tot afdeling:Ze is heel bitchy en heeft meestal een grote mond op.Ze is enkel aardig tegen mensen die ze mag.Ze moet altijd alles weten en chanteert mensen graag.
    Bloed: Puurbloed
    Familiegeschiedenis: Haar vader was Igor Karkarov,hoofd van Klammfels en ex-dooddoener.Ieder van haar familie zat op Klammfels.Enkel haar moeder niet,zij was een trotse dame van Beauxbatons.Ze heeft een zus,maar deze zit op Klammfels.Zij kunnen mekaar niet zien voor mekaars ogen.
    toverstok: 32,4cm,walnoot,terzielbloed
    Huisdier: Zircon
    Patronus: De acromantula
    Uiterlijk: Nathara heeft lang bontgekleurd scene haar tot haar schouders,de kleuren van haar haren zijn alle soorten blauw en paars met streepjes zwart.Ze heeft donkerbruine ogen die ze altijd omlijnt met eyeliner.Ze heeft een zwarte septum in haar neus,ze heeft snakebites in haar lippen en twee knopjes boven en onder haar lippen.
    ExtraNathara betekend slang en Achly betekend duister. Haar naam zou je dus kunnen vertalen als Duistere Slang.
    Nathara heeft een al sinds haar eerste jaar een crush op Scorpius,enkel James Potter en Rose Weasley weten hiervan.

    Rol: Lerares Verweer tegen de zwarte kunsten
    Volledige naam: Loïs Maria Juliënne Jones
    leeftijd: 35
    Afdeling: Vroeger zat Loïs in Hufflepuf
    Rede tot afdeling: Loïs is stil en geduldig. Ze heeft een ontzettend groot hart en ze is erg sociaal. Ze is een beetje verlegen, maar ze heeft vaak praatjes die ze voor zichzelf houdt.
    Bloed: Loïs is een zogenoemd Modderbloedje. Haar ouders waren, in die tijd, hippies en ze waren mensen die erg van het leven genoten. Ze wisten allang van het toverwereldleven, omdat een van haar moeders zussen zelf ook een heks was. Ze vonden het niet erg om hun dochter naar Hogwarts te sturen, omdat ze zelf graag ook zouden kunnen toveren, maar dat konden ze niet.
    Familiegeschiedenis: Loïs is opgegroeid bij haar Dreuzelouders en ze heeft zelf ook veel gewoontes van het normale leven meegenomen naar Hogwarts. Haar ouders waren allebei gewone mensen met een aparte manier van leven. Ze droegen veel felle kleding en dat soort dingen. Ze waren genoemde ''hippies''. Slechts haar tante was ook een heks en zij heeft Loïs erg veel dingen geleerd.
    toverstok: Een 21 1/8 Centimeter lange eikenhoutse toverstok, gevuld met een doorn van een roos en een traan van een Feniks.
    Huisdier: Loïs heeft, al sinds haar vierde jaar Hogwarts, een uil. De uil is niet wit, zwart of grijs, maar deze uil bevat veel gekleurde veren. De kleuren kunnen erg verschillen, want het gaat op het gevoel van de uilen.
    Patronus: Een egel
    Uiterlijk: Loïs is een schattige vrouw om te zien. Haar grote ogen zijn ontzettend lief. Ze zijn groenig van kleur, maar vaak kun je de kleuren er niet in onderschijden, omdat het er vaak erg veel verschillende zijn. Haar haren zijn feloranje, maar daar heeft ze niets voor hoeven te doen. Haar ouders waren zelf ook ''Gingers'', dus het was vrijwel logisch dat zij het zelf ook zou zijn. Ze heeft een schattig wipneusje, een lichte huid en mooie witte tanden. Ze is maar 1.60 M lang en ze draagt vaak fel gekleurde kleding.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 12 jan 2011 - 16:55 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Quarterback schreef:
    Rol: Lerares Verweer tegen de zwarte kunsten
    Extra: Loïs heeft zelf nog les gehad van Severus Snape in de jaren dat zij op school zat. Ze was zelf ontzettend bang van de man, maar ze vindt het zelf, stiekem, heel cool dat ze zijn plek in heeft genomen als docente.
    My dear, dear, Sanne. Snape is zelf nog maar een leerling want ze zitten vast in de tijd van de Marauders dus kan Snape onmogelijk leerkracht voor haar zijn geweest (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Marauderette schreef:
    (...)My dear, dear, Sanne. Snape is zelf nog maar een leerling want ze zitten vast in de tijd van de Marauders dus kan Snape onmogelijk leerkracht voor haar zijn geweest (:


    Ja dat weet ik, maar ik denk dat ik het verkeerd heb gelezen. DAN schrap ik dat stuk, ik dacht even verkeerd. Ik zat in de war met een ander verhaal. Hihi. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol:Leerling Zwadderich, nieuwe vriendin Scorpius
    Volledige naam:Purslane Cassidy Scarlett Noway
    leeftijd:15
    Afdeling:Zwadderich
    Rede tot afdeling:Het kon eigenlijk niet anders. Al haar familieleden hebben in Zwadderich gezeten. Ze hoort er gewoon thuis.
    Daarbij heeft ze ook nog eens alle kenmerken van Zwadderich.
    Bloed:Volbloed
    Familiegeschiedenis:Purslane, is de dochter van twee rijke mensen die ervoor gemaakt waren om de heer te dienen. Gewoonweg omdat haar helle familie hem dienden en trouwe volgelingen waren.
    Behalfe de vader van purslane. die ondanks zijn bloed en familiegeschiedis, nooit van zijn leven de heer wilde dienen. Ten kosten van zijn leven.
    Purslane haar moeder daar in tegen zou nooit van de zeide van Voldemoord afweiken, en gaf geen kick toen haar man werd vermoord. ''zijn eigen schuld'' had ze kil gezecht.
    Daarbij kwam ook nog eens dat haar meoder daardoor totaal geen oog meer had voor haar kinderen en is Purlane haar Broer Destery, voor de zorg van zijn kleine zusje opgedraait
    toverstok: een walnood toverstok met als kern, puur drakenbloed. 32.1 cm lang.
    Huisdier:een sneeuwuil met als naam; Shagrath. Ze greeg hem van haar grote broer Destery, toen ze voor het eerst naar Zweinstein ging.
    Patronus:een poolvos. Daarbij heeft ze ook nog een kleine albino fred, met de naam Santa. Santa gaat het liefst overal mee naartoe en zit als het kan altijd verstopt in de coupision van Purslane.
    Uiterlijk:Purslaneis een klein meisje van 1.62. Ze heeft een dun postuur, waar ze trots op is. Purslane heeft altijd een speelse twinkeling in haar ogen en haar lag is aanstekelijk. Ze heeft blond lang haar wat altijd redelijk in de war zit.
    Extra:

    [ bericht aangepast op 12 jan 2011 - 17:31 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Mag ik er nog eentje invullen, ik heb inspiratie. (krul)


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Quarterback schreef:
    Mag ik er nog eentje invullen, ik heb inspiratie. (krul)

    Vul er zoveel in als je wil (:
    Niet vragen, gewoon doen!


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol: Nieuwe vriendin Scorpius
    Volledige naam: Charlie Vannessa Yeaker
    leeftijd: Vijftien
    Afdeling: Slytherin
    Rede tot afdeling: Charlie is een gemene jonge meid. Ze is gemeen op een sluwe manier en mensen hebben vaak haar ware aard niet eens door. Ze weet zichzelf te verstoppen onder een dekmantel van schoonheid, zodat niemand haar ooit zal ontlopen. Wanneer ze iemand in haar macht heeft en degene haar volop vertrouwd, slaat ze toe. Ze werkt zo sluw en onopvallend dat het lijkt alsof ze zweeft en niemand haar zou kunnen horen. Ze zou een perfecte Deatheater zijn, maar Charlie is daar te jong voor en ze weet niet of ze haar leven daaraan wil besteden. Ze wil waarschijnlijk voor zichzelf werken en de Mudbloods uitmoorden, zonder een opdracht van iemand.
    Bloed: Charlie is volbloeds, maar haar moeder is overleden toen ze werd geboren. Ze is daardoor enigskind en leeft ze alleen nog maar met haar vader.
    Familiegeschiedenis: Charlie's ouders waren totaal verschillend, maar ze hielden van haar. Haar vader was een Deatheater die Voldemort diende en hem trouw zou blijven. Hij heerste over heel wat duistere krachten en hij vermoordde veel mensen. Charlie's moeder was een zachtaardig mens die gee vlieg kwaad deed en erg veel van haar medemens hield. Het was ook een schande toen haar vader met haar moeder werd gezien, maar hij werd niet uit de Deatheater groep gezet, omdat hij een van de betere was.
    toverstok: Een 28 1/6 Centimeter toverstok, gesneden uit beukenhout, gevuld met een druppelbloed van een Hongarian Horntail, een van de gevaarlijkste draken. Deze toverstok is erg krachtig, maar Charlie weet nog niet hoe ze er goed mee om moet gaan.
    Huisdier: Een kleine das, genaamd Wellie. De das is ee lief en knuffelig dier, omdat Charlie toch nog enig teken van liefde nodig heeft in haar leven, om haar liefelijke kant erbij te houden.
    Patronus: Een arend
    Uiterlijk: Charlie is een mooie meid met toch een simpel uiterlijk. Haar ogen doen vooral al het werk en ze trekken makkelijk de aandacht van anderen mensen af. Ze zijn blauw met afentoe een kleine groene gloed erdoor heen. Ze bezitten een geelgoud randje rond het pupil, waar Charlie ontzettend trots op is. Haar ogen zijn redelijk groot en rond van vorm, ze zijn omringd door mooie en dikke zwarte wimpers. Haar haren zijn bijna tegen zwart aan, maar ze zijn nog net bruin van kleur. Ze vallen meestal met slag over haar schouders heen, tot ongeveer tien centimeter onder haar schouders. Ze hebben een schuine pony die ze vaak met speldjes naar achteren heeft zitten. Charlie is net een pop en dat maakt haar voor vele mensen erg eng. Ze heeft een breekbare bleke huid met afentoe een sproetje op haar wang of rond haar neus. Haar lippen zijn lichtroze van kleur en ongeveer gemiddeld Qua dikte. Ze is redelijk lang, maar toch lijkt ze door haar schooluniform juist kleiner te zijn. Ze is wel erg slank en dat is vooral te zien aan haar slanke nek en armen. Ze heeft buiten school vaak donkere kleuren Qua kleding aan en haar haren netjes, maar toch nonchalant, opgestoken.
    Extra: /


    CRAP! Ik heb me weer vergist in de tijden, dus van dat Deatheater gedoe moet je je maar bedenken dat dat kan, oké? (:

    [ bericht aangepast op 12 jan 2011 - 17:39 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Leerling uit Gryffindor, nieuwe vriendin van Lily
    Volledige naam: Kim 'Maria' Johansson
    Leeftijd: 14 jaar
    Afdeling: Gryffindor
    Rede tot afdeling: Kim zit in Gryffindor vanwege haar moed, vriendelijkheid en ridderlijkheid.
    Bloed: Halfbloed
    Familiegeschiedenis: Kim is opgegroeid met een volbloed moeder en een snul als vader. Het is een rijk gezin en Kim is enig kind. Ze wonen in een herenhuis op het platteland van Engeland. Haar moeder is kokkin op een magische school en haar vader is de hoofdcoach van het brandweerkorps.
    Toverstok: Walnoot als houtsoort, haar uit de staart van een feniks als kern en de toverstok is 22 cm lang en erg goed voor spreuken met vuur.
    Huisdier: Een rode kater genaamd Stan.
    Patronus: Leeuw
    Uiterlijk: Een mooie jongedame is Kim zeker weten. Kim heeft lang en krullen donkerbruin haar met bijpassende goudbruine ogen. Ze is behoorlijk klein voor haar leeftijd maar daar heeft ze geen problemen mee. Ze heeft een blanke huid die snel gebruind is in de zomer. Ze heeft volle rode lippen zonder ook maar één keer een lippenstift te hebben aangeraakt. Kim heeft een slank tot mager postuur en draagt vaak mooie rode jurken
    Extra: Kim houd van koken, en is gek van fabeldieren en draken

    (Het laden van de foto kan lang duren)


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    -Heb hem wat verandert., [a]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Rol: Nieuwe vriend Rose
    Volledige naam: Mitchell Kay Ris Turner
    leeftijd: Vijftien
    Afdeling: Ravenclaw
    Rede tot afdeling: Mitchell is een zeer dappere en intelligentie jongen. Hij is vooral geconcentreerd op zijn studie en hij besteed minder tijd aan de echte praktijk. Het is niet dat hij zich snel terug trekt, maar hij zit liever in de boeken dan dat hij echt een gevecht aan moet gaan, omdat hij zich daar meer in kan vinden. Verder is hij ook nog een erg ijverig op het gebied van Bezweringen en hij blinkt daar dan ook duidelijk in uit.
    Bloed: Halfbloed
    Familiegeschiedenis: Mitchell heeft zijn vader nooit gekend, ookal was hij zelf een tovernaar. Hij is weggegaan toen hij ontdekte dat zijn vrouw zwanger was. Hij wilde geen kind, omdat hij zelf nogal een ontdekkende tovernaar die erg opzoek was naar het gevaar. Hij liet daarom Elena, zijn vrouw, alleen. Hij dacht sowieso dat zijn kind een Dreuzel zou worden, omdat hij/zij uiteindelijk door een Dreuzel zou worden gebaard. Mitchell bleek een tovernaar te zijn, maar van zijn moeder mocht hij gewoon naar Hogwarts gaan. Ze had er respect voor, omdat ze zijn vader allang was vergeten. Ze werkt zelf op een basisschool en ze is een liefdevolle mooie vrouw.
    toverstok: Een 30 Centimeter lange toverstok uit een eik gesneden, gevuld met een druppel feniksbloed.
    Huisdier: Een kleine grijze rat, genaamd Werewolf.
    Patronus: Een zebra
    Uiterlijk: Mitchell is een leuke en lieve jongen om te zien. Zijn bruine ogen lijken net kraaltjes. Ze zijn lief en redelijk klein, met een kleine twinkeling van het licht erin. Zijn haren zijn wat wild en bruin van kleur. Ze staan vaak met wat stekels overeind. Hij heeft een heel klein beetje een wat getinte huid, vanwege de afkomst van zijn moeder. Hij is 1.70 M Qua lengte en hij is tenger aangelegd.
    Extra: /

    [ bericht aangepast op 12 jan 2011 - 18:24 ]


    Big girls cry when their hearts are breaking